14 (Meestal Gratis) Online Geldbeheertools

neem de controle over met online geldbeheertools

(Ik ben niet aangesloten bij een van deze online geldbeheertools. I ’ m Alleen suggereren ze voor uw voordeel!)

Er is een overvloed aan informatie beschikbaar die u kan helpen meer kennis te hebben over hoe u met uw financiën om moet gaan.

echter, gewoon het verwerven van meer kennis zal u niet dichter bij uw financiële doelen.u moet deze kennis in de praktijk brengen.

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, wat waarschijnlijk de reden is waarom meer dan de helft van de Amerikanen een financiële noodsituatie van $1000 niet kan dekken.

gelukkig zijn er een aantal handige dandy tech tools die je kunnen helpen.deze middelen hebben elk hun eigen sterke punten en kunnen u helpen georganiseerd en op schema te blijven bij het bereiken van uw financiële doelen.

Hier is een lijst van 14 online geldbeheertools die u kunt gebruiken om uw financiën onder controle te krijgen – en de meeste zijn helemaal gratis!

1.  persoonlijk kapitaal: investeren

persoonlijk kapitaal is een hulpmiddel voor degenen die hun rijkdom willen laten groeien.  en wie wil dat niet?

U kunt uw budget en uw vermogen bijhouden, maar de kracht ervan ligt in het helpen beheren van uw investeringen.

Als u verschillende beleggingsaccounts hebt, kunt u zien hoe ze op één plek presteren.

De app richt zich op langetermijnplanning en de toekomst, en u kunt het gebruiken om uw eigen pensioenbeleggingsplan op te stellen.

De Investment Analyzer-tool scant uw portefeuille om buitensporige makelaarskosten te detecteren en stelt aanpassingen voor die u in uw rekeningen kunt aanbrengen om uw financiële doelstellingen sneller te bereiken.

De app en website zijn gratis te gebruiken, maar ze bieden ook een op kosten gebaseerde portfoliomanagementservice.

ga voor meer informatie naar Personal Capital om meer te weten te komen over alle nuttige functies in deze tool.

2.  Mint:   budgettering

Mint is een van de beste, gratis, webgebaseerde tools om uw budget bij te houden.

Het kan verbinding maken met al uw verschillende accounts om u een compleet beeld te geven van uw financiële vooruitgang.

met Mint kunt u budgetcategorieën maken, Maandelijkse rapporten ontvangen en financiële instellingen instellendoel.   U kunt ook waarschuwingen instellen om u op de hoogte te stellen van vervaldata, saldi en als u het budget overschrijdt.

controle hebben over uw financiën betekent te allen tijde weten hoe uw geld wordt uitgegeven.Mint helpt je te weten hoeveel je uitgeeft en waar het naartoe gaat.

als u op zoek bent naar een eenvoudige budgettracker die u op de hoogte houdt van uw uitgaven, kijk dan op Mint.

3.  eikels:   opslaan

een van de makkelijkste manieren om geld te besparen is door de gewoonte te automatiseren.Acorns helpt je hierbij ,maar gaat ook nog een stap verder.

niet alleen doet deze app “oogst” de verandering tussen elke aankoop die u maakt en de volgende hoogste dollar – het dan investeert die verandering in een beleggingsportefeuille die u selecteert.

Kortom, het is een gemakkelijke manier om uw wisselgeld te investeren, zonder ooit het geld aan te raken.  kan het nog makkelijker?

als je toevallig een student bent (met een geldig .edu e-mailadres), kun je de app en alle functies gratis gebruiken.

maar als je net als Ik bent en klaar bent met school, kun je kiezen uit 3 plannen die variëren van $1-$5 per maand.

bent u nerveus om buiten uw 401(k) te wagen en andere investeringsmogelijkheden te verkennen?denk je dat je geen extra geld hebt om aandelen te kopen?

bekijk dan eikels en ga in het beleggingsspel.  elk klein beetje helpt!

4.  YNAB: Building better habits

YNAB, wat staat voor You Need a Budget, zal u helpen uw financiële geletterdheid te vergroten terwijl u betere geldgewoonten opbouwt.

Deze tool biedt tutorials om u op de hoogte te houden van verschillende financiële onderwerpen (inclusief budgettering).  je kunt je zelfs aanmelden voor lessen met een live instructeur!

de financiële principes zijn gebaseerd op zero-sum budgettering, waarbij je elke dollar een baan geeft.combineer deze techniek met het envelope-systeem en de ingebouwde accountability-functie en u kunt enkele zeer belangrijke financiële praktijken vaststellen.

als je het vertrouwen in budgettering hebt verloren omdat je het al hebt geprobeerd en gefaald, wil je YNAB misschien eens proberen.

Er is een 34-dagen gratis proefperiode, en dan is het $ 11.99/maand of $84/jaar (de betere deal).

5.  Prism:   Bill management

Prism is een mobiele app die u helpt al uw rekeningen georganiseerd en up-to-date te houden.

zodra u uw facturen en gekozen betaalrekening met de app koppelt, zal Prism nieuwe afschriften bijhouden en u op de hoogte stellen wanneer een betaling verschuldigd is.

u kunt vervolgens de app gebruiken om de rekening onmiddellijk te betalen of een toekomstige datum in te plannen.  Easy peasy.

en het ’s gratis!Check out Prism als u hulp nodig hebt met het houden van uw rekeningen georganiseerd en betaald op tijd.

6.  Trim:   abonnementsbeheer

heb je je ooit aangemeld voor een gratis proefperiode, maar ben je volledig van plan om te annuleren voordat deze verlopen is?  Ja, ik ook.

maar toen ben je het vergeten?  Ja, ik ook.

en als u de grondige beoordeling van elke creditcardafschrift overslaat, kan het maanden duren voordat u zich realiseert dat u maandelijks in rekening wordt gebracht voor iets dat u nooit gebruikt.

als je je hoofd knikt, wil je misschien Trim bekijken, een app die fungeert als een abonnementsbeschermer.

Trim zal uw financiële transacties inspecteren om terugkerende uitgaven te detecteren.

wanneer het er een vindt, stuurt het u een sms-bericht met het geïdentificeerde abonnement – en dan kunt u er daadwerkelijk voor kiezen om te annuleren met een tekst terug!

en, krijg deze – Trim zal zelfs een gecertificeerde brief naar uw sportschool te laten weten dat je won ’t terug.

Trim heeft uw rug als het gaat om vergeten abonnementen die maandelijkse kosten in uw account verzamelen!  Bekijk het en begin vandaag nog meer geld te besparen.

7. Wally:   Expense tracking

Wally is een gratis en advertentievrije mobiele app die het organiseren van uw persoonlijke uitgaven een fluitje van een cent maakt.

maak gewoon een foto van uw ontvangstbewijs en upload naar uw Wally-account, en de app houdt bij hoeveel u uitgeeft en waar.

het heeft zelfs een GPS-functie die u kan vertellen waar uw geld naartoe gaat op basis van de locatie van de winkels die u hebt bezocht.

De app slaat ook alle informatie op uw apparaat op, zodat de mogelijkheid dat een internethacker uw privégegevens steelt, wordt geëlimineerd.

als je de gevreesde taak van het invoeren van al je transacties verafschuwt, bekijk dan Wally en laat het het werk voor je doen.

8.  Credit Sesame:   Credit score

Credit Sesame helpt u uw krediet te beheren door u direct toegang te geven tot uw credit score, bescherming tegen identiteitsdiefstal en aanbevelingen om uw score te verbeteren.

uw score wordt maandelijks bijgewerkt, zodat u trends in uw rapport kunt herkennen.Credit Sesame waarschuwt u ook als uw score verandert of wanneer u een nieuw krediet aanvraagt.

het handhaven van een gunstige score is cruciaal voor het krijgen van de beste rentetarieven op leningen en creditcards.

Meld u gratis aan bij Credit Sesame, zodat u ervoor kunt zorgen dat uw credit score wordt geoptimaliseerd.

9.  Healthcare Bluebook:   Healthcare services

Healthcare Bluebook is een online tool die u helpt geld te besparen op gezondheidszorg door eerlijke prijzen te bieden voor diensten in uw omgeving.

ga gewoon naar hun website (of download de app) om te zoeken naar een procedure die u’re “winkelen” voor.

nadat u uw postcode hebt ingevoerd, geeft Healthcare Bluebook u een reeks prijzen, evenals wat zij de eerlijke prijs noemen.de eerlijke prijs is de prijs die een goed geïnformeerde en geïnformeerde consument zou kunnen verwachten te betalen.

gezondheidszorg Bluebook biedt ook een lijst met in-network providers bij u in de buurt, samen met hun kosten en beoordelingen.

De kosten voor gezondheidszorg kunnen sterk variëren, dus het is belangrijk om een beetje onderzoek te doen voordat u een provider kiest.

gebruik Healthcare Bluebook om kwaliteitszorg te vinden voor de beste prijs.

10.  Betterment:   Portfolio builder

Betterment is een robo-adviseur die portefeuillebeheer biedt zonder de hoge kosten die een typische menselijke adviseur zou vragen.

U kunt Betterment vertellen over uw financiële doelen en risicotolerantie, en het zal een gepersonaliseerde portefeuille opbouwen met behulp van de parameters die u hebt geïdentificeerd.

Betterment zal vervolgens uw portefeuille beheren door bijdragen te verwerken en dividenden opnieuw in evenwicht te brengen om ervoor te zorgen dat deze consistent in overeenstemming is met de oorspronkelijke structuur.

strikt samengesteld uit low-cost indexfondsen, zijn de portefeuilles van Betterment bedoeld om hands-off te zijn.dit betekent dat er geen optie is om uw eigen vermogen te kiezen of individuele aandelen aan uw portefeuille toe te voegen.

maar als u niet comfortabel bent met het zijn van een doe-het-zelf-investeerder, dan kan verbetering een uitstekend hulpmiddel zijn om te overwegen.

11.  geloofwaardig:   studentenlening herfinanciering

als je nog steeds studentenleningen afbetaalt, of als je een kind hebt dat studentenschuld opbouwt, dan kan geloofwaardig je misschien helpen.

Credible maakt het gemakkelijk om te winkelen en vergelijk de beste tarieven in de financiering van studieleningen.

met honderden geldschieters die concurreren voor uw bedrijf, kan het moeilijk zijn om alle keuzes te doorzoeken om het beste tarief te vinden.met Credible vult u een enkel formulier in en het geeft u een vergelijking van de beste tarieven en voorwaarden die voor u beschikbaar zijn.

Als u tijd en mogelijk veel geld wilt besparen, kijk dan naar geloofwaardig voor uw herfinancieringsbehoeften voor studieleningen.

12.  Twine:   gedeelde financiële doelen

Twine is een mobiele app die u toegang geeft tot zowel een Twine spaarrekening als een beleggingsrekening, zodat u en uw partner kunnen werken aan gemeenschappelijke financiële doelen.

soms kan dit een uitdaging zijn, vooral als u afzonderlijke bankrekeningen hebt of niet op dezelfde financiële pagina staat.

met Twine kunt u elk uw individuele accounts koppelen aan de app en vervolgens terugkerende betalingen instellen om te sparen of te investeren.

Dit is vooral handig voor gedeelde doelen zoals het kopen van een huis of het nemen van een vakantie.door automatische spaarregels toe te voegen, kunt u van samen sparen een moeiteloze gewoonte maken.

Er zijn geen kosten om te storten of op te nemen van de spaarrekening.

als uw gemeenschappelijke doelen beleggen omvatten, betaalt u slechts 25 cent per maand voor elke $500 die u investeert.

bekijk Twine om samen te werken aan je gedeelde doelen.voor je het weet ben je op weg naar die Hawaiiaanse droomvakantie!

13.  kruidenier(Slimme boodschappenlijst): boodschappen doen

deze iOS-app won ’ t bijhouden van uw budget of doe uw investeringen voor u, maar het kan u mogelijk wat gas en tijd besparen.

Grocery, voor iPhone, fungeert als een lopende boodschappenlijst.elke keer als je denkt aan iets dat je nodig hebt, voeg je het item toe aan je lijst in de app.

Dit is handig, maar wat ’s echt cool is wat er gebeurt  nadat je naar de winkel.

na de eerste keer dat je de app gebruikt tijdens het winkelen, leert Grocery de volgorde waarin je dingen van je lijst afvinkt. 

vervolgens zal de app de items sorteren op basis van die volgorde.op die manier is uw lijst zo georganiseerd dat deze overeenkomt met hoe u door de winkel gaat.

als je graag in meer dan één winkel winkelt, maak dan gewoon lijsten voor elke winkel waar je naartoe gaat.kruidenier zal uw lijsten sorteren op basis van de winkel het’s voor.

Ik hou van dit idee!meer dan eens heb ik een item op mijn lijst gemist omdat alles niet in orde was.of ik vergat melk te halen en Ik wil niet helemaal terug naar de zuivelsectie.

er ’s ook een sharing optie, zodat u de lijst naar uw familieleden kunt sturen.  uw echtgenoot kan zien wat ’s op de lijst – en wat hij vergeten is toe te voegen.hij kan een item toevoegen, de lijsten synchroniseren en je hebt jezelf net een extra reis naar de supermarkt bespaard.

als je liever je boodschappen wilt minimaliseren (zoals ik), bekijk dan de Grocery-app voor iPhone.

14.  Rakuten:   Cash back rewards

Rakuten (voorheen bekend als Ebates) is een website waar u cash-back kunt verdienen door te winkelen bij hun aangesloten winkels.

Er zijn meer dan 2.500 winkels om uit te kiezen, dus het is waarschijnlijk dat je degene zult vinden die je toch zou kopen.in plaats van rechtstreeks naar de website van die winkel te gaan, controleer je of Rakuten een eigen affiliate link heeft.

uw winkelervaring won ’t anders zijn, maar u’ll verdienen geld terug op alle aankopen die u gemaakt met behulp van Rakuten&#8217 ‘ s link.het percentage dat u krijgt, hangt af van het kortingsbedrag dat de winkel kiest om aan te bieden.

klinkt het een beetje visachtig?het is eigenlijk gewoon een versie van affiliate marketing.elke online winkel op Rakuten ‘ s site geeft Rakuten een commissie voor het sturen van klanten hun weg.  Rakuten gaat nog een stap verder en geeft de klant een snee.

om uw inkomsten te maximaliseren, moet u Rakuten controleren op kortingsbonnen en de browserextensie installeren, zodat u nooit een kans mist.

zodra Rakuten uw account crediteert, kunt u uw inkomsten storten op Paypal.  It ’ s een gratis en gemakkelijke manier om een beetje extra geld te verdienen – allemaal tijdens het winkelen voor items die je toch zou gaan kopen.

Check out Rakuten en begin met het verdienen van geld terug vandaag!

probeer een online geldbeheertool

I’ve vermeld 14 online money management tools voor u om te proberen, maar er zijn letterlijk duizenden om uit te kiezen.

Don ’ t krijgen overweldigd door hoeveel er zijn.  kies er een uit en probeer het een tijdje uit.

als het bij je leven past, dan heb je een productieve stap gezet naar een beter geldbeheer.

en als het niet’ t, nou, kies een andere.

na verloop van tijd vindt u de tools die het beste voor u werken.  Het vergt gewoon wat trial and error.

het punt is om aan de slag te gaan in het proces, zodat u kunt beginnen met het creëren van betere gewoonten en het optimaliseren van uw inspanningen.

probeer er een uit en laat me weten of het voor jou werkt!

andere berichten waarin u misschien geïnteresseerd bent:

  • Hoe $5000 in een jaar te besparen
  • 11 effectieve manieren om gemotiveerd te blijven met je doelen
  • het doel van een budget:  17 krachtige voordelen
  • 3 slimme redenen om te sparen voor schulden
  • Hoe te leven op het inkomen van vorige maand (en waarom je zou moeten)
  • Hoe te leven binnen uw middelen (en toch tevreden te zijn)
  • financial health checkup: 7 stappen om uw fiscale welzijn te stimuleren
  • hoe schulden te ontsnappen met een DIY debt management plan
  • De zero-sum budget Resource Guide

wil je dit artikel onthouden voor later? Pin het op je favoriete Pinterest board!

14 (meestal gratis) online Geldbeheertools

 

Plaats een reactie