18 Beste Fotoverkopende Apps Om Online Geld Te Verdienen

Contents

begin geld te verdienen met een fotoverkoopapp

ben je op zoek naar manieren om je inkomen te verhogen, maar heb je geen tijd of energie voor een tweede baan?

Wat als ik je vertelde dat je wat extra geld kunt verdienen met iets dat je waarschijnlijk al doet?

I ’m praten over het maken van foto ‘ s met je smartphone. Als je net als de meeste, gebruik je de camera van je mobiele telefoon om foto ‘ s van je dagelijks leven te maken. Het is handiger omdat het altijd bij je is, en de kwaliteit van late-model telefoons kan concurreren met die van gewone digitale camera ‘ s.

in plaats van alleen je mooie foto ’s te delen op sociale media, waarom zou je je foto’ s niet verkopen voor extra geld? Misschien heb je al honderden op je telefoon die extra inkomsten kunnen opleveren. Of u hebt beelden opgeslagen op geheugenkaarten of de harde schijf van uw computer.het online verkopen van uw digitale foto ‘ s kan een geweldige manier zijn om een beetje extra geld te verdienen zonder veel moeite of tijd.

in deze post, I ’m gaan over 18 foto verkopen apps die u kunt gebruiken om uw foto ‘ s te verkopen voor geld. I ’ll geven u ook een stap-voor-stap voor het starten, en hoe u uw kansen op succes te verhogen met deze kans om geld te verdienen.

voor meer inspiratie om geld te verdienen, krijg je deze gratis Lijst met 101 Side Hustle-ideeën!

 

Hoe kan ik geld verdienen met mijn foto ‘ s?

Als u graag mooie foto ’s maakt, kunt u uw foto’ s online verkopen met behulp van fotoverkoopapps. Er zijn veel online platforms die marktplaatsen aanbieden om uw foto ‘ s voor geld te verkopen. U kunt ook mobiele apps gebruiken om deel te nemen aan uitdagingen en wedstrijden om kans te maken op het winnen van geldprijzen.

je hoeft geen professionele fotografie aan te bieden of duizenden uit te geven aan dure fotografie-apparatuur. Je smartphone en een goed oog voor het maken van foto ‘ s zijn alles wat je nodig hebt om online extra geld te verdienen.

uw foto ‘ s online verkopen was nog nooit zo eenvoudig! Blijf lezen om meer te weten te komen over enkele van de beste apps om foto ‘ s te verkopen.

#1  Foap

Foap is een bekende en populaire foto-app die een verkoopplatform biedt voor uw smartphone foto ‘ s. Het is eenvoudig te gebruiken en biedt een verscheidenheid aan opties om geld te verdienen met uw kwaliteitsfoto ‘ s.

waar gaat de Foap-App over?

nadat u zich hebt aangemeld voor een GRATIS account, kunt u uw foto ‘ s vanuit uw camerarol uploaden naar uw Foap-portfolio. Je kunt ook foto ‘ s maken in de Foap-app zelf. Rustig! Vanaf hier kunt u ze beschikbaar stellen voor verkoop als stockfoto ‘ s.

je kunt ook deelnemen aan een Foap “missie” om geldprijzen te winnen. Foap accepteert verzoeken van merken en marketeers voor afbeeldingen die voldoen aan specifieke stijlvereisten. Deze verzoeken worden missies genoemd en als wedstrijden aan de Foap-gemeenschap gepresenteerd. Als je foto als winnaar wordt geselecteerd, kun je honderden dollars verdienen!

kun je echt geld verdienen met Foap?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u geld kunt verdienen met uw foto ’s op Foap:

 • u kunt uw afbeeldingen als stockfoto’ s verkopen via hun online marktplaats.
 • je kunt deelnemen aan fotomissies van merken om geldprijzen te winnen, dat zijn gewoon wedstrijden gesponsord door merken die specifieke beeldvereisten hebben. Je strijdt om de winnende foto, op basis van de stijl en beelden die het merk heeft aangevraagd.
 • je kunt foto ‘ s van anderen verkopen via je eigen portfolio.

hoeveel geld kan ik verdienen met Foap?

afhankelijk van hoe u ervoor kiest om verkopen op Foap te maken, kunt u overal van 25 cent tot enkele honderden dollars per afbeelding verdienen.

met behulp van deze app kunnen uw stockfoto ‘ s worden verkocht voor maximaal $10 per stuk. Foap zal uw winst 50/50 verdelen, dus dit betekent dat u gemiddeld $5 verdient voor elke marketplace-verkoop.

bij missies beginnen de geldprijzen bij $100 en kunnen ze oplopen tot enkele honderden dollars. Als je deelneemt aan een “premium” – missie, wordt een totaal van maximaal $2.000 verdeeld over meerdere winnaars (maximaal 60).

de gemakkelijkste (maar minst winstgevende) manier om extra geld te verdienen met Foap is door de foto ‘ s van anderen op te slaan in uw portfolio. Als een koper via uw account voor de foto van iemand anders betaalt, verdient u 25 cent per afbeelding.

What’s good to know

je kunt de foto ‘ s van anderen beoordelen en zij kunnen de jouwe beoordelen. Dit kan helpen om uw portfolio beter zichtbaar te maken op het platform.

Foap vereiste vroeger hoge beoordelingen voordat je afbeeldingen kon verkopen, maar ze hebben dit beleid sindsdien verlaten. Nu is het gewoon een geweldige manier om contact te maken met andere verkopers en beeldstijlen te vinden die u inspireren.

De minimaal vereiste resolutie voor uploaden is 1280 x 960 pixels. Dit is gemakkelijk te bereiken met de late-model smartphones van vandaag, maar zorg ervoor dat u de camera-instellingen van uw telefoon controleert voordat u begint weg te knappen.

je kunt elke afbeelding meerdere keren verkopen.

je krijgt één keer per maand betaald, maar je moet wel om betaling vragen. Als je de deadline mist, moet je nog 30 dagen wachten.

Waar Kan ik de Foap-app krijgen?

Foap kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#2&Nbsp; Dreamstime

Dreamstime heeft sinds 2000 een online aanwezigheid in de stockfotografie-ruimte. Moderne fotografen van over de hele wereld dragen dagelijks duizenden foto ‘ s bij aan dit platform. Klanten variëren van individuen tot Fortune 500-bedrijven, die allemaal op zoek zijn naar afbeeldingen van hoge kwaliteit.met ingang van februari 2021, Dreamstime accepteert creatieve beelden van meer dan 700.000 fotografen en hosts 155 miljoen foto ‘ s! Volgens hun website beweert Dreamstime de grootste stockfotogemeenschap ter wereld te zijn.

Hoe werkt Dreamstime?

Dreamstime biedt gratis registratie en lidmaatschap aan iedereen die zijn foto ‘ s op het platform wil verkopen. Via de mobiele app kun je foto ‘ s uploaden zodra je een actief account hebt. De installatie is snel en de interface is gemakkelijk te navigeren.

u moet uw foto ’s ter goedkeuring indienen, dus het is belangrijk om alleen uw beste foto’ s te uploaden. De redacteuren van Dreamstime zullen uw beelden evalueren en zullen ervoor zorgen zij aan hun kwaliteit en wettelijke vereisten voldoen. Zodra ze zijn goedgekeurd, worden ze op de website weergegeven als te kopen stockfoto ‘ s.

wanneer u op Dreamstime verkoopt, houdt u altijd het auteursrecht op uw beelden.

kun je geld verdienen met Dreamstime?

met Dreamstime kun je een mooi maandelijks inkomen voor jezelf opbouwen, of ervoor kiezen om passief een paar dollar te verdienen.

je verdient geld elke keer dat een van je foto ‘ s wordt gedownload.hoe meer afbeeldingen U uploadt en te koop aanbiedt, hoe meer geld u kunt verdienen.

u kunt ook inkomsten genereren met hun verwijzingsprogramma.voor elk doorverwezen lid, bijdrager of koper die op uw account is bijgeschreven, krijgt u een commissie op elke verkoop die ze in de eerste 3 jaar doen.

hoeveel geld kan ik verdienen met Dreamstime?

regelmatige Dreamstime-bijdragers kunnen tussen 25% tot 50% inkomstenaandeel verdienen, dat wordt bepaald door het nettobedrag van elke verkoop. (Netto verkoop bedrag betekent gewoon wat ’s links na Vergoedingen.)

als u de verkoop van een exclusieve licentie goedkeurt, krijgt u 10% extra voor die afbeelding.bovendien, als exclusieve bijdrager op het platform (wat betekent dat je je foto ‘ s nergens anders verkoopt), maak je 60% van het inkomstenaandeel samen met een bonus van $0,20 voor de eerste 100 goedgekeurde inzendingen.

volgens de website, veel Stock Foto bijdragers “verdienen honderden dollars per maand”.degenen met uitgebreide portefeuilles verdienen in de duizenden.

als je van dit platform houdt, kun je het beste een exclusieve bijdrager zijn.u zult hogere commissies verdienen, en exclusieve foto ‘ s aan Dreamstime hebben de neiging om meer te verkopen.

What’s good to know

U kunt de app vinden door te zoeken “Dreamstime”, maar eenmaal gedownload het’s genaamd “Companion”.

met Dreamstime behoudt de fotograaf altijd het auteursrecht op de afbeelding.

u moet een minimum van $100 opbouwen voordat u een uitbetaling kunt aanvragen.

de mobiele app geeft u de mogelijkheid om uw verkoop, inkomsten en fotostatistieken bij te houden.

Waar Kan ik de Dreamstime app krijgen?

De Dreamstime app is gratis beschikbaar, voor zowel Android als iOS.

#3  EyeEm

EyeEm (uitgesproken als” I am”) is een wereldwijde foto-sharing site en niet-exclusieve marktplaats voor fotografen die werd opgericht in 2010. De app biedt bronnen om meer te leren over fotografie, een plek om contact te maken met andere professionele en beginnende fotografen en een grote marktplaats om uw afbeeldingen te verkopen.

volgens hun website verbinden ze meer dan 8 miljoen creators met toonaangevende merken zoals Shopify, Apple en Airbnb.door samen te werken met enkele van de grootste stockfotobureaus, kunnen uw afbeeldingen worden gezien door miljoenen kopers.

EyeEm is een goede foto-app optie als je je fotografievaardigheden wilt versterken, exposure wilt krijgen en een beetje extra geld wilt verdienen.

hoe verkoop je afbeeldingen op EyeEm?

nadat u de app naar uw smartphone hebt gedownload, kunt u een account maken met behulp van uw e-mailadres, Facebook-login of Google-login.vervolgens kunt u zich als verkoper aanmelden en uw foto ‘ s uploaden naar de marketplace.

echter, voordat uw foto ’s kunnen worden verkocht, EyeEm’s foto-editors zal uw foto’ s door hun review proces. Indien goedgekeurd, zullen uw afbeeldingen dan ‘ op de markt ’ en beschikbaar zijn voor verkoop.

uit de recensies die ik lees, zeggen gebruikers dat de app gemakkelijk te gebruiken is en zeer snel foto ‘ s kan uploaden.het heeft zelfs de mogelijkheid om uw foto ‘ s op te slaan als u offline bent.zodra u opnieuw verbinding maakt met internet, worden uw afbeeldingen automatisch gesynchroniseerd en geüpload.

EyeEm maakt gebruik van beeldherkenningstechnologie om foto ‘ s van de hoogste kwaliteit te selecteren om in licentie te geven aan merken en marketeers.

Hoe kan ik geld verdienen met EyeEm?

Net als andere fotoverkoopapps die in deze lijst worden genoemd, kunt u extra geld verdienen door de door u gekozen afbeeldingen op de marktplaats te verkopen.u kunt uw foto ‘ s voor geld verkopen met deze app een onbeperkt aantal keren aan meerdere kopers, en u behoudt het auteursrecht op uw werk.

je kunt ook geldprijzen verdienen met missies.(zoals eerder uitgelegd, zijn missies als wedstrijden om het beste beeld te winnen dat voldoet aan de stijlvereisten van een merk.)   missies kunnen meer exposure en een grotere winst bieden dan alleen het verkopen van uw foto ’s als stockfoto’ s.

uw beste foto ’s kunnen worden gekozen voor EyeEm’ S Partner Collection, waar ze worden gedistribueerd door partners zoals Getty Images en Adobe. Dit kan uw verkoop op verschillende platforms aanzienlijk verhogen.

wanneer uw foto ‘ s worden verkocht via de EyeEm marketplace of hun partners, krijgt u een percentage van de winst (na belastingen en toeslagen).dit percentage wordt bepaald door uw uitbetalingsniveau.hoe meer omzet u genereert, hoe hoger uw uitbetalingsniveau.

hoeveel geld kan ik verdienen met EyeEm?

EyeEm veranderde zijn uitbetalingsstructuur vanaf 1 februari 2021.de meeste reviews die ik online vond waren verouderd met deze informatie.

Er zijn momenteel 4 uitbetalingsniveaus, variërend van 25% tot 55% van uw inkomsten.

Als u ’re in de laagste uitbetaling niveau, ontvangt u 25%.  Als je in de hoogste, maak je 55%.zodra u een vooraf bepaalde omzetdrempel overschrijdt en het volgende hoogste uitbetalingsniveau bereikt, profiteert u gedurende 12 maanden van dat hogere percentage.

natuurlijk is het totaal van uw uitbetalingen afhankelijk van de prijzen die u instelt voor uw afbeeldingen.wanneer een koper voor een van uw foto ‘ s betaalt, koopt hij een licentie voor die foto.het bedrag waarvoor uw foto wordt verkocht, hangt af van het type licentie dat wordt gekocht (standaard of uitgebreid) en de prijsoptie die is gekozen (essentieel of premium).

en om nog meer diversiteit toe te voegen, kan de verkoopprijs veranderen als een klant een fotopakket koopt.

ook zullen foto ‘ s die worden verkocht via partnersites variëren in prijs volgens de unieke prijssystemen van de partner.

What’s good to know

EyeEm vereist een Paypal-account voor uitbetalingen. Wanneer u een verkoop doet, wordt u per e-mail op de hoogte gebracht met een link naar het gedeelte inkomsten van uw account.u moet op deze link klikken en een uitbetaling aanvragen voordat u kunt worden betaald.

De minimale bestandsgrootte is 4 megapixels per afbeelding, en alleen de .jpg-formaat wordt geaccepteerd.

u kunt lid worden van EyeEm ’s diverse online community om fotografen te volgen en contact te maken die u inspireren om uw eigen stijl te ontwikkelen.

alle afbeeldingen die u verkoopt op de marktplaats zijn “ niet-exclusief”, wat betekent dat u dezelfde foto ‘ s op meerdere sites kunt plaatsen.

u kunt een uitbetaling aanvragen Wanneer uw inkomsten een minimum van $10 bereiken.u kunt er ook voor kiezen om eenmaal per jaar te worden betaald, ongeacht uw inkomsten.

de app biedt gratis Fotografie tutorials, zodat u kunt uw vaardigheden aan te scherpen en meer omzet te maken.de app heeft ook een verscheidenheid aan filters en bewerkingstools die u gratis kunt gebruiken.

Waar Kan ik de EyeEm app krijgen?

EyeEm kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#4&Nbsp; Agora Images

Agora Images is een wereldwijde online community waar je andere fotografen van alle niveaus kunt ontmoeten.  met de Agora Images-app kunt u deelnemen aan wekelijkse wedstrijden om prijzen te winnen.

Hoe verdienen Agora photos geld?

Agora Images biedt niet langer een enorme marktplaats om afbeeldingen te verkopen.in plaats daarvan houden ze wekelijks gesponsorde wedstrijden voor al hun leden en richten ze zich op het opbouwen van hun online community.

u kunt een GRATIS account aanmaken via de Agora-app, waarmee u individuele foto ‘ s kunt uploaden naar uw eigen galerij en eventuele wedstrijden waaraan u wilt deelnemen.de wedstrijden hebben verschillende thema ‘ s en worden wekelijks gehouden.leden stemmen op hun favoriete foto ‘ s en winnaars (genaamd helden) krijgen geld en andere prijzen.

interactie met de online community is een groot deel van het opvallen van je foto ‘ s.In feite zal uw succes op dit platform ervan afhangen.door andere fotografen te volgen, hun foto ’s leuk te vinden met sterren en te stemmen op je favoriete foto’ s, vergroot je je kansen om sterren terug te krijgen.het aantal sterren dat je hebt bepaalt het niveau waarop je je bevindt en is in feite een weergave van je activiteit in de agora-gemeenschap.  hoe hoger je niveau, hoe beter je kansen om opgemerkt te worden door kiezers zal verbeteren.

Hoe kan ik geld verdienen met Agora Images?

De mobiele app Agora Images biedt fotografen van alle niveaus de mogelijkheid om deel te nemen aan fotowedstrijden voor verschillende prijzen.deze omvatten promotie op hun sociale mediakanalen, wereldwijde erkenning en contante uitbetalingen.

Hoeveel geld kan ik verdienen met Agora Images?

volgens hun website kunnen geldprijzen variëren van $100 tot $25.000.

u kunt meer dan één foto in te voeren in elke wedstrijd, die uw kansen om te winnen zou verhogen.echter, na uw eerste inzending, moet u “credits” om extra afbeeldingen te uploaden in dezelfde wedstrijd.u verdient credits door vrienden uit te nodigen om deel te nemen, videoadvertenties te bekijken of ze te kopen.

What’s good to know

Er zijn geen lidmaatschapskosten voor deelname aan agora Images’ wedstrijden.

de promotor van een wedstrijd (die een bedrijf, een merk of een individu kan zijn) koopt de volledige rechten op de winnende afbeelding met het prijzengeld.

Waar Kan ik de Agora Images app krijgen?

De Agora-Afbeeldingen kunnen worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#5  miPic

deze print-on-demand fotoservice die in 2015 is gestart, biedt u een platform om uw afbeeldingen als hoogwaardige producten te verkopen.

MiPic helpt u bij het opzetten van uw eigen aangepaste printwinkel, waar u uw afbeeldingen kunt verkopen die zijn afgedrukt op items zoals T-shirts, telefoonhoesjes en zelfs behang.

Hoe werkt miPic?

nadat u de mipic-app op uw smartphone hebt gedownload, kunt u lid worden van dit fotomarketingplatform via een van uw sociale mediaprofielen of uw e-mailadres.

zodra u een account hebt aangemaakt, hoeft u alleen maar uw beste afbeeldingen te uploaden en te kiezen welke kunst -, mode-en lifestyleproducten u wilt aanbieden.

ten slotte moet u uw PayPal-gegevens toevoegen voordat u kunt beginnen met het promoten van uw producten.

uw producten zijn dan Beschikbaar voor verkoop in uw gratis op maat gemaakte printwinkel.en maak je geen zorgen, miPic heeft het zo gemakkelijk gemaakt dat er geen technische kennis nodig is.

MiPic verzorgt alle promotie, productie, levering en klantenservice voor u.u hoeft zelfs geen kosten vooraf te betalen, omdat alle producten op maat worden gemaakt op bestelling.

het toevoegen van tags aan uw foto ’s en het maken van thema’ s voor uw producten zal uw zichtbaarheid in de zoekresultaten verbeteren.

U behoudt altijd het auteursrecht op de illustraties en afbeeldingen en u kunt afbeeldingen op elk gewenst moment verwijderen.

Hoe kan ik geld verdienen met miPic?

MiPic verkoopt uw digitale afbeeldingen niet om te downloaden.in plaats daarvan bieden ze een gepersonaliseerde online winkel voor elk lid om hun afbeeldingen te verkopen op een selectie kleding, technologie en lifestyle-producten. Ze kunnen ook als fotoprints worden aangeboden.

ze moedigen je aan om je winkellink op sociale media te delen, zodat je het bewustzijn kunt vergroten, verkopen kunt maken en een percentage kunt verdienen op elk product dat je verkoopt.

deze commissies worden betaald aan uw mipic wallet en zijn afhankelijk van de producten die zijn gekocht.u kunt uw inkomsten op elk gewenst moment opnemen via uw PayPal-rekening met behulp van de mipic-app.

Als u uw fotoverkopen wilt verhogen, moet u een breed scala aan items aanbieden waaruit potentiële kopers kunnen kiezen.uw afbeeldingen kunnen worden afgedrukt op meerdere producten met verschillende prijzen, dus zorg ervoor dat u verschillende prijspunten kiest.

MiPic kan uw afbeeldingen afdrukken op items zoals kussens, gezichtsmaskers, telefoonhoesjes, handdoeken en draagtassen.ze bieden ook uw foto ‘ s als kunst aan de muur, afgedrukt op canvas, Metaal, als acryl of ingelijst.

hoeveel geld kan ik verdienen met miPic?

Commissie niveaus variëren van 12-20% van de omzet.MiPic beslist over de verkoopprijs van elk artikel en uw commissies zijn afhankelijk van de prijs van de producten die u verkoopt.

hoewel 20% Niet veel klinkt in vergelijking met de 50% winst van andere platforms, zijn de producten op miPic veel hoger geprijsd.dus, in plaats van 50% te verdienen met een verkoop van $10, kun je 20% verdienen met een product van $100.

MiPic is van plan om in de toekomst nieuwe producten te introduceren, waardoor u nog meer mogelijkheden krijgt om uw merchandise te diversifiëren en meer verkopen te maken.

Wat is goed om te weten?

alle producten worden momenteel gedrukt en verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk. ze worden ook op maat gemaakt met behulp van de“ hoogste kwaliteit materialen en drukprocessen ”.

omdat producten variëren in grootte, is er een minimale afbeeldingsgrootte voor elk product.

uw persoonlijke gegevens (inclusief social media logins) worden nooit gedeeld met derden.

wanneer u uw foto ’s uploadt, controleert miPic de resolutie en toont alleen de foto’ s die goed zullen afdrukken.

Waar Kan ik de mipic app krijgen?

MiPic is alleen beschikbaar voor iOS-apparaten.

#6  500px

oorspronkelijk gemaakt als een social media platform voor fotografen, is 500px sinds 2009 uitgegroeid tot een toonaangevende online community voor aspirant-fotografen.ze hebben meer dan 15 miljoen leden over de hele wereld, die het platform gebruiken om zichtbaarheid te krijgen voor hun foto ‘ s en mee te doen aan wedstrijden.

500px biedt de mogelijkheid om afbeeldingen te licentiëren met hun twee distributiepartners, Getty Images en de Visual China Group.

met de 500px-app kun je verbinding maken met andere fotografen en je vaardigheden verbeteren.

hoe verkoop ik mijn foto ‘ s op 500px?

nadat u de app hebt gedownload, kunt u zich aanmelden voor een account via uw Facebook-account, Apple ID of e-mail.log vervolgens gewoon in om fotografen te volgen, de community te verkennen en uw foto ‘ s te uploaden.

voordat u uw afbeeldingen kunt verkopen, moet u akkoord gaan met de voorwaarden van hun licentieovereenkomst voor bijdragers.

vervolgens moeten al uw geüploade afbeeldingen de 500px-inspectie doorstaan voordat ze kunnen worden gelicentieerd.uw inzendingen mogen geen randen of watermerken bevatten. De inspectie kan een week of langer duren.

wanneer u uw foto ‘ s commercieel licentieert via 500px en hun partners, staat u een koper toe om een van uw afbeeldingen te kopen en te gebruiken voor commerciële doeleinden.U behoudt het auteursrecht van al uw foto ‘ s en 500px beheert de licenties. Alle afbeeldingen die voor licentie worden ingediend, zijn royaltyvrij, dus de koper betaalt slechts eenmalige licentiekosten, ongeacht hoe vaak hij de afbeelding gebruikt.

met 500px kunnen je foto ‘ s vrijwel onmiddellijk belicht worden. hun“ Pulse ” algoritme vindt nieuwe foto ‘ s en brengt ze naar de top van de feed, zodat u snel profiteert van feedback van de gemeenschap.

500px biedt 3 verschillende lidmaatschapsplannen op het platform, één gratis en twee betaald.het plan dat u kiest, of het nu gratis, Geweldig of Premium is, bepaalt de voordelen en functies waartoe u toegang hebt.

Hoe kan ik geld verdienen met 500px?

via 500px-licenties kunt u commissies verdienen door de verkoop van uw gelicentieerde stockafbeeldingen.uw foto ‘ s worden ook verspreid via hun twee partners, Getty Images en VGC.  deze verhoogde blootstelling kan leiden tot meer verkoop.

500px lanceert ook wekelijkse creatieve foto uitdagingen genaamd “Quests”.deze wedstrijden zijn gestructureerd rond specifieke thema ‘ s en een geweldige manier om je vaardigheden te versterken.winnaars worden beloond met producten of contant geld.

hoeveel geld kan ik verdienen met 500px?

wanneer u uw afbeeldingen exclusief licentieert bij 500px of hun distributiepartners, verdient u 60% van de royalty ‘ s.Als u niet-exclusieve licenties kiest, stelt 500px de licentiekosten voor uw afbeeldingen in.

geldprijzen voor Quest-winnaars liggen meestal tussen de $100 en$200.

hoewel 500px het licentiëren van uw afbeeldingen een eenvoudig proces maakt, hebt u geen macht om uw eigen prijzen in te stellen.

What’s good to know

uw afbeeldingsbestanden MOETEN in JPEG-formaat zijn, opgeslagen in RGB-kleurmodus en een minimale grootte van 3 megapixels hebben.

als een foto wordt afgewezen in de inspectiebeoordeling, moedigt 500px u aan om de aanbevolen wijzigingen aan te brengen en opnieuw ter goedkeuring in te dienen.

de app is vrij robuust, waardoor je alles kunt doen wat je op de website kunt doen.

500px biedt een online ticketsysteem, maar de prioriteit van uw aanvraag hangt af van het niveau van uw lidmaatschap.de website heeft echter een grondige help-sectie met veel tutorials om u te helpen problemen zelf op te lossen.

Waar Kan ik de 500px app krijgen?

De 500px-app kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#7  Scoopshot

Scoopshot werd in 2010 opgericht als een platform voor crowdsourcing fotografen.tegenwoordig werken meer dan 70 mediabedrijven en merken samen met Scoopshot om afbeeldingen te vinden en te kopen.

volgens de website is de Scoopshot-app wereldwijd meer dan 600.000 keer gedownload.

Hoe gebruik je Scoopshot?

met de Scoopshot-app kunt u uw foto ‘ s te koop aanbieden en deelnemen aan dagelijkse wedstrijden om uw vaardigheden te laten zien.

u moet zich registreren voor een account en uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.met een account kunt u uw afbeeldingen verkopen en worden betaald voor verkochte foto ‘ s.

Een groot verschil tussen Scoopshot en andere fotoverkoopapps op deze lijst is dat Scoopshot de rechten op uw afbeeldingen behoudt.wanneer u uploadt naar het Scoopshot-platform, worden uw afbeeldingen beschikbaar voor verkoop en kunnen ze niet zonder toestemming worden gepubliceerd.kopers betalen voor licenties om uw afbeeldingen als commerciële of redactionele foto ‘ s te publiceren.

marketeers en merken kunnen ook scoopshot-fotografen vragen om hen specifieke foto ‘ s te geven.de koper betaalt een vergoeding aan de freelance fotograaf voor elke afbeelding en Scoopshot verzorgt de overdracht van beeldrechten en financiële transacties.

Hoe kan ik geld verdienen met Scoopshot?

alle geüploade afbeeldingen worden automatisch beschikbaar in de Scoopshot marketplace.wanneer u een verkoop doet, wordt uw inkomstenbalans bijgewerkt in uw profiel.

uw afbeeldingen kunnen ook gratis worden gebruikt door online uitgevers wanneer ze advertenties in de foto ‘ s plaatsen.u verdient geld door een deel van de advertentie-inkomsten te krijgen. Elke keer dat iemand een advertentie in uw afbeelding bekijkt, krijgt u een commissie.

U kunt ook deelnemen aan“taken ”, die vergelijkbaar zijn met missies op andere platforms.kortom, een merk of mediabureau dient een taak in, wat een verzoek is voor specifieke foto ‘ s van merken die aansluiten bij hun vereisten.Alle foto ‘ s die u indient, komen in aanmerking voor vooraf bepaalde geldelijke beloningen als ze worden gekocht en zijn ook beschikbaar voor verkoop op de marktplaats.

een andere manier om geld te verdienen met de Scoopshot-app is door foto ‘ s in te dienen voor hun dagelijkse wedstrijden.deze foto-uitdagingen zijn gratis en je kunt één afbeelding indienen voor elk van de 9 wedstrijden die elke 24 uur worden gehouden.gebruikers stemmen op hun favoriete foto en bepalen de winnaar.er is geen geldprijs voor het winnen van wedstrijden, maar elke afbeelding die u indient, wordt beschikbaar voor $5 in de Scoopshot-winkel.

hoeveel geld kan ik verdienen met Scoopshot?

verkoopprijzen zijn vooraf bepaald voor taakinzendingen en wedstrijdfoto ‘ s.  voor taken kiest de koper die het verzoek doet de winnaar en de vooraf gedefinieerde prijs.

elke afbeelding die u indient voor een wedstrijd (of u nu wint of niet) wordt Te koop aangeboden in de Scoopshot store.  voor elke wedstrijd afbeelding die u verkoopt, ontvangt u $ 5 USD.

volgens de Voorwaarden op de Scoopshot website, wordt de prijs van een licentie of foto aankoop gespecificeerd door de verkoper.met andere woorden, u kunt uw eigen prijzen instellen voor de afbeeldingen die u niet indient voor taken of wedstrijden.

What’s good to know

uw inkomsten worden gestort op uw Scoopshot account, die u kunt controleren in de app.u kunt uw inkomsten alleen als persoon uitbetalen, niet als bedrijf.volgens de Voorwaarden op hun website moet u minimaal $50 op uw account hebben om betaling zonder kosten aan te vragen.u heeft ook de mogelijkheid om elke 6 maanden te wachten, ongeacht het saldo.  ondersteunde betaalmethoden zijn bankoverschrijvingen en PayPal.

Scoopshot raadt je aan om foto ‘ s te maken in de app om de authenticiteit te garanderen en de kans te vergroten dat ze worden gekocht door kopers in de Scoopshot Store.

Waar Kan ik de Scoopshot app krijgen?

Scoopshot is momenteel alleen beschikbaar voor Apple-apparaten.

#8  Photerloo

Photerloo is een website en mobiele app die uw afbeeldingen naar meerdere sites kan uploaden, zodat u uw foto ‘ s op verschillende platforms kunt verkopen.

dus je uploadt de foto één keer naar Photerloo, de app suggereert zoekwoorden en uploadt hem vervolgens naar al je stockfotosites voor je. Deze stroomlijning zorgt ervoor dat uw foto ‘ s snel en efficiënt voor kopers worden geplaatst.

Hoe werkt Photerloo?

In tegenstelling tot de andere platforms die in dit bericht worden genoemd, heeft Photerloo geen marktplaats voor fotografie of houdt het wedstrijden.in plaats daarvan zullen ze uw afbeeldingen uploaden naar veel verschillende beurzen, zodat u ze snel beschikbaar kunt maken voor verkoop op verschillende sites.

wanneer u uw afbeeldingen naar Photerloo verzendt, uploaden ze deze vervolgens naar marktplaatsen zoals Shutterstock, DepositPhotos en Adobe stock, en zelfs naar uw sociale mediaprofielen.

Photerloo biedt 3 verschillende plannen voor fotografen. Met de gratis versie kun je maar 5 afbeeldingen per week uploaden.  voor het maandelijks betaalde abonnement Heb je onbeperkte uploads.u kunt ook kiezen voor het jaarlijks betaalde plan, dat u meer dan 30% bespaart.

Hoe kan ik geld verdienen met Photerloo?

omdat Photerloo niet rechtstreeks aan kopers verkoopt, verdien je technisch gezien geen geld via hen.ze kunnen het proces van het verkopen van uw foto ’s echter handiger maken en u snel blootstelling geven aan meerdere sites voor het verkopen van foto’ s.

hoeveel geld kan ik verdienen met Photerloo?

nogmaals, Photerloo zelf is geen fotomarkt.alle inkomsten die u maakt door de app te gebruiken, zijn afhankelijk van de sites waarnaar u wilt dat Photerloo uw afbeeldingen uploadt, evenals de prijsvoorwaarden voor elk van hen.

What’s good to know

photerloo is een geweldige optie als u uw foto ‘ s snel op verschillende beurzen en op sociale mediakanalen wilt krijgen.hoe meer sites u ervoor kiest om uw foto ‘ s te verkopen, hoe groter uw kansen op het verhogen van de verkoop.

De Photerloo-site heeft een gratis zoekwoordgenerator, zodat u uw afbeeldingen kunt taggen met relevante zoekwoorden die het beste bij uw foto ‘ s passen.er is ook een hashtag-generator, die hashtags suggereert om je foto ‘ s op Instagram te laten zien.

Waar Kan ik de Photerloo app krijgen?

Photerloo kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#9 Snapwire

Snapwire verbindt fotografen met bedrijven die op zoek zijn naar specifieke afbeeldingen die aansluiten bij hun merk.op het Snapwire-platform krijgen fotografen toegang tot betaalde fotoverzoeken, competitieve uitdagingen en de Snapwire-marktplaats.

Hoe werkt Snapwire?

nadat u de Snapwire-app hebt gedownload en zich hebt geregistreerd voor een GRATIS account, hebt u toegang tot verzoeken die “briefs” worden genoemd.een briefing is een beeldaanvraag ingediend door een bedrijf en legt de creatieve SPECIFICATIES uit waarnaar het bedrijf op zoek is.

Snapwire organiseert ook competitieve uitdagingen in zijn online community en heeft een marktplaats om uw afbeeldingen rechtstreeks aan kopers te verkopen.

De Snapwire gemeenschap is gestructureerd rond “niveaus”.er zijn 7 niveaus die variëren van Explorer (waar alle Snapwire-makers beginnen) tot Master.de foto ‘ s die je indient voor uitdagingen kunnen worden genomineerd door leden van de community, die je punten opleveren en je helpen om naar hogere niveaus te gaan. Hoe hoger je niveau, hoe meer je kunt indienen en hoe groter je blootstelling op het platform.

Hoe kan ik geld verdienen met Snapwire?

fotografen kunnen geld verdienen via creatieve opdrachten, uitdagingen en de Snapwire-marktplaats.

een bedrijf kan een briefing indienen als een open verzoek of de deelname beperken door alleen bepaalde fotografen uit te nodigen om zich aan te melden. Degenen die reageren, zullen hun portfolio laten beoordelen en het bedrijf zal de fotograaf toewijzen die het beste bij de opdracht past.wanneer een aanvraag is voltooid, koopt het bedrijf de afbeeldingen van de toegewezen fotograaf.

uitdagingen staan open voor alle Snapwire-makers en bieden contante uitbetalingen.het aantal afbeeldingen dat u kunt indienen is echter beperkt door het niveau waarop u zich bevindt.

je kunt je foto ‘ s ook verkopen via de Snapwire marketplace.uw beste afbeeldingen worden met de hand geselecteerd door de Snapwire-crew en doorzoekbaar gemaakt voor kopers om rechtstreeks uit uw portfolio te kopen.

hoeveel geld kan ik verdienen met Snapwire?

als je afbeelding een Snapwire-uitdaging wint of via een korte opdracht wordt verkocht, ontvang je 100% van de uitbetaling.de uitdagingen geven verschillende bedragen, maar gemiddeld ongeveer $50 voor elke winnende foto.

wanneer u een foto op de marktplaats verkoopt, krijgt u een commissie van 50% voor elke verkoop.

What’s good to know

uitbetalingen via Snapwire worden verwerkt op de 1e van elke maand, na 30 dagen nadat u 8217;heb uw verzoek ingediend.uw saldo moet ten minste $25 zijn om een uitbetaling aan te vragen.

Waar Kan ik de Snapwire app krijgen?

Snapwire kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#10 Getty Images

Het merk Getty Images omvat ook iStock, en samen bedienen beide meer dan 1,5 miljoen klanten wereldwijd.begonnen in 1995, wordt het nu beschouwd als een marktleider met het grootste distributienetwerk voor creatieve beelden.

meer dan 200.000 medewerkers werken samen met Getty Images om hun content wereldwijd te laten zien en licentiëren.

Hoe werkt Getty Images?

u moet een aanvraag indienen om een bijdrage te leveren aan Getty Images.upload gewoon 3-6 foto ’s en Getty Images zal je foto’ s bekijken en je op de hoogte stellen van hun beslissing. Als u’re aanvaard, u ’ ll ontvangt een uitnodiging om zich aan te sluiten bij hun netwerk.

als bijdrager worden al uw afbeeldingen door redacteuren beoordeeld om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereisten voor de marktplaats.

Getty Images zal uw foto ‘ s in licentie geven aan kopers, maar u behoudt het auteursrecht.wanneer klanten een licentie voor uw afbeeldingen kopen, kunnen ze de bestanden downloaden voor persoonlijk of commercieel gebruik.ze kunnen vervolgens voor honderden doeleinden worden gebruikt, waaronder reclame, website-indelingen, berichten op sociale media, krantenartikelen of productverpakkingen.

Hoe kan ik geld verdienen met Getty Images?

Getty Images is een marktplaats voor stockfoto ‘ s.  er zijn geen uitdagingswedstrijden of slips om voor te strijden.alle inkomsten worden gemaakt door uw foto ‘ s rechtstreeks aan kopers te verkopen.

hoeveel betaalt Getty Images voor foto ‘ s?

als bijdrager verdient u een royalty voor elke licentie die een koper koopt.er is zeer weinig informatie voor bijdragers op de website, maar andere beoordelingen hebben ergens tussen de 10% en 20% van de aankoopprijs vermeld.

What’s good to know

in een recensie uit 2019 stelt de auteur dat de inhoud van Getty Images exclusief is, wat betekent dat de foto ‘ s die u indient het platform kan nergens anders verkocht worden.dit is iets dat u moet bevestigen als u serieus overweegt uw afbeeldingen op deze site te verkopen.

Als u bent goedgekeurd als bijdrager, moet u een contract ondertekenen met Getty Images, waarbij ze toestemming krijgen om uw werk namens hen te verkopen.uw account wordt niet geopend tenzij u deze overeenkomst sluit.

helaas waren de meeste recensies die ik vond ongunstig voor dit fotoverkoopplatform. er is weinig informatie voor degenen die misschien willen solliciteren als bijdrager, en ik stel me voor dat u’ ll moet worden goedgekeurd voordat u toegang hebt tot de details.

Waar Kan ik de Getty Images Contributor app krijgen?

Getty Images Contributor kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#11  Twenty20

Twenty20 beweert de“wereld ’s grootste authentieke Fotografie markt en gemeenschap van gepassioneerde fotografen ”. Als een crowdsourced marktplaats opgericht in 2014, bestaat de bibliotheek uit meer dan 50 miljoen stockfoto ‘ s.Twenty20 werkt samen met Envato Elements om onbeperkte downloads van digitale assets op beide platforms aan te bieden.

deze creatieve community verbindt mobiele fotografen die exposure willen krijgen voor hun werk en hun afbeeldingen willen verkopen aan kopers over de hele wereld.

Hoe werkt Twenty20?

als je de gratis app downloadt, kun je een account aanmaken en beginnen met verkopen op de Twenty20 marketplace.  zodra u inlogt, kunt u direct beginnen met het uploaden van afbeeldingen.elke foto die je uploadt is automatisch beschikbaar voor verkoop.

als verkoper heb je je eigen online galerij waar al je uploads worden bewaard en beschikbaar worden gesteld voor verkoop.u kunt uw unieke galerijlink delen met vrienden en volgers om uw galerijpagina te promoten.

alle verkochte licenties zijn royaltyvrij en kopers kunnen zowel particulieren als merken en agentschappen omvatten.U behoudt ook het eigendom van uw afbeeldingen.dit betekent dat u elke afbeelding onbeperkt kunt verkopen en op andere platforms.

Twenty20 heeft ook dagelijkse foto-uitdagingen die je meer herkenning en belichting kunnen geven.

Hoe kan ik geld verdienen op Twenty20?

er zijn 3 manieren om geld te verdienen met de Twenty20 photo app.

de eerste manier is om uw afbeeldingen in uw online galerij te verkopen als digitale downloads.elke keer dat u extra licenties van een afbeelding verkoopt, krijgt u een commissie. Je kunt dezelfde foto ‘ s meerdere keren verkopen.

je kunt ook deelnemen aan foto-uitdagingen om geldprijzen te verdienen. Elke uitdaging biedt een geldprijs, die je kunt winnen als je opnieuw gekozen als de“hoofdprijswinnaar ” of geselecteerd als een“Editor’s Pick ”.

de laatste manier om wat extra geld te verdienen is met opdrachtwerk.Dit is wanneer een merk direct met u wil samenwerken. Twenty20 communiceert met het merk en helpt bij het onderhandelen over een commissie voor u.

hoeveel betaalt Twenty20 per foto?

Twenty20 gebruikt een uitbetalingsmodel genaamd Subscriber Share om de inkomsten van een bijdrager te berekenen. Elke klant krijgt een onbeperkt abonnement aangeboden en dit uitbetalingsmodel wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat u uw evenredige deel van de inkomsten ontvangt.

om u een voorbeeld te geven, laten we zeggen dat een klant 20 afbeeldingen in één maand downloadt, waarvan 6 uw foto ‘ s zijn.  met de abonnee aandeel uitbetaling model, verdient u 30% van die abonnee’s contributor uitbetaling (6/20 = .30).

hoewel dit vrij eenvoudig klinkt, zijn er een paar belangrijke details waar je op moet letten.

ten eerste, de contribuant uitbetaling is een percentage van de koper maandelijkse abonnementskosten.dus, je krijgt niet 30% van de hele verkoop.u krijgt 30% van een bepaald percentage van de maandelijkse vergoeding.

Wat is dit bepaalde percentage?volgens de Twenty20 website, de contributor uitbetaling is 20% van de abonnee vergoeding.deze vergoeding is momenteel $33/maand, of $16,50/maand indien jaarlijks betaald (vanaf de datum van deze post). Ze hebben wel een Enterprise plan voor grote organisaties, maar die prijzen staan niet vermeld op de website.

dus, terug naar het voorbeeld, zou je 30% van 20% van $33 (of $16.50) maken:

20% van $33/maand = $6.60 contributor payout
30% van $6.60 = $1.98

natuurlijk zou dit nog lager zijn als de koper de abonnementskosten op jaarbasis betaalt.

Ik controleerde ook Twenty20’s partner site, Envato Elements.volgens hun voorwaarden is de uitbetaling van de bijdrager 50% van dezelfde maandelijkse abonnementskosten.  ik kon’ t een verklaring voor dit verschil te vinden.maar gezien het 2,5 x meer is dan Twenty20, zou ik het ten zeerste aanraden om in plaats daarvan Envato-elementen te gebruiken.

Met photo challenges verdien je 100% van de vermelde geldprijs.  Dit kan variëren van $100 tot $200. Als u ’re geselecteerd als een“Editor’ s Pick, ”dan ontvangt u een“ kleinere geldprijs ”.

Als u in opdracht van een merk of bureau, u zult verdienen 100% van de Commissie.

What’s good to know

uitbetalingen worden gedaan rond de 15e van elke maand op uw PayPal-rekening.  je hebt 30 dagen om je inkomsten op te nemen.als je de deadline mist, moet je wachten op Twenty20 tot “back pay ” you (Wat twee keer per jaar gebeurt).

Twenty20 biedt een “Signature Collection ” om hun premium afbeeldingen te presenteren, die worden genomineerd door bijdragers op het platform.  aanbevolen worden geeft u prioriteit bij het plaatsen van zoekopdrachten, zodat uw afbeeldingen extra zichtbaarheid krijgen en grotere kansen om gezien en verkocht te worden.

Waar Kan ik de Twenty20 app krijgen?

Twenty20 is alleen beschikbaar voor iPhone-apparaten.

#12  Bylined

Bylined is een uniek fotografieplatform dat in 2016 is opgericht.

Het biedt fotografen de mogelijkheid om door gebruikers gegenereerde inhoud te maken om aan de beeldbehoeften van hun klanten te voldoen.Bylined klanten zijn onder andere merken als Ford, Chase en JPMorgan, evenals marketingbureaus en uitgevers.

Momenteel hebben meer dan 125.000 gebruikers de bylined-app gedownload om geld te verdienen met hun smartphone-afbeeldingen.

Hoe werkt Bylined?

Het Bylined platform model is gebaseerd op user-generated content (of UGC).UGC is elke inhoud (zoals foto ‘s, video’ s, recensies) die is gemaakt door een individu in plaats van een merk.

veel mensen plaatsen hun favoriete merken op Instagram of Facebook of hun eigen blogs.merken zullen deze UGC vaak Delen op hun eigen sociale mediaplatforms om de geloofwaardigheid te vergroten.

Bylined verbindt merken en bureaus met fotografen die UGC kunnen maken.in principe nemen merken contact op met Bylined om opdrachten in te dienen, en contentmakers uploaden hun UGC ter overweging. Als de afbeelding van een maker wordt gekozen, ontvangen ze een contante betaling of cadeaubon.

alle opdrachten zijn geo-gebaseerd, zodat gebruikers de opdrachten kunnen zien die zich in hun gebied bevinden.

met de Bylined-app kunt u uw profiel maken, opdrachten zoeken en uw foto ‘ s indienen en verkopen.

Hoe kan ik geld verdienen met Bylined?

Bylined biedt fotografen de mogelijkheid om hun door gebruikers gegenereerde inhoud te verkopen aan bedrijven die op zoek zijn naar merkgebonden beelden.

merken doen Verzoeken (genaamd “opdrachten ”) met specifieke vereisten en een gedefinieerde contante uitbetaling.u kunt op deze verzoeken reageren door uw afbeeldingen te uploaden naar de opdrachten die u selecteert. Als uw afbeeldingen zijn gekozen door het merk, krijg je betaald een“ Bounty ”.

hoeveel geld kan ik verdienen met Bylined?

volgens de bylined website wordt de Bounty rechtstreeks betaald aan de content creator (ook bekend als een Byliner).

Ik heb me aangemeld voor een account en vond 3 opdrachten, elk geprijsd op $25. ik kon geen informatie vinden op de website over hoe opdrachten geprijsd zijn, of als ze variëren.

What’s good to know

Bylined is een eenvoudige manier om geld te verdienen met je smartphone foto ‘ s.maak gewoon foto ‘ s volgens de vereisten in de geplaatste opdrachten en upload voor een kans om de bounty te winnen!

Waar Kan ik de bylined app krijgen?

Bylined kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#13  Shutterstock Contributor

Shutterstock begon in 2003 en is een enorme stockfotosite die een van de meest populaire stockfotomerken is geworden.de website onderhoudt een bibliotheek van meer dan 360 miljoen afbeeldingen (die elke dag met 200.000 groeit).het platform bedient klanten in meer dan 150 landen en verkoopt inhoud van meer dan 1 miljoen bijdragers.

Hoe werkt Shutterstock Contributor?

De Shutterstock Contributor-app maakt het eenvoudig om als verkoper aan de slag te gaan op hun platform.er is geen account goedkeuringsproces of wachttijd, en u kunt direct beginnen met het uploaden van afbeeldingen na het installeren van de app en het maken van een GRATIS account.

elke afbeelding moet worden goedgekeurd door een Shutterstock-reviewer voordat deze aan de marketplace wordt toegevoegd, dus dien altijd je beste werk in.geef altijd een beschrijving en voeg trefwoorden toe aan elke afbeelding, zodat kopers uw foto ‘ s gemakkelijk kunnen vinden.

in de app kunt u uw foto ‘ s uploaden en ter beoordeling indienen. U kunt de status van uw nieuwste inzendingen en een uitsplitsing van uw inkomsten bekijken en door uw portfolio bladeren.

Hoe kan ik geld verdienen met Shutterstock Contributor?

Op Shutterstock verdient u een commissie telkens wanneer een van uw afbeeldingen wordt gekocht.er zijn uitbetalingsniveaus, gebaseerd op het aantal licenties dat u in een kalenderjaar hebt verkocht.  de niveaus worden opnieuw ingesteld op de 1e van elk jaar.

Je hebt ook de mogelijkheid om meer geld te verdienen door anderen uit te nodigen om lid te worden van het platform als bijdragers of klanten.

hoeveel kun je verdienen met het verkopen van foto ‘ s op Shutterstock Contributor?

medewerkers verdienen een percentage van de netto-inkomsten uit hun beeldverkoop.het percentage hangt af van het aantal licenties dat u hebt verkocht en kan variëren van 15% tot 40%.elk percentage vertegenwoordigt een niveau en elk volgend niveau verhoogt het percentage met 5%.

wanneer iemand zich aanmeldt als bijdrager via uw verwijzingslink, verdient u 4 cent voor elk van hun afbeeldingen die zijn gedownload.

voor het doorverwijzen van een klant, zult u 20% (tot $200) verdienen op hun eerste aankoop wanneer ze uw link gebruiken om zich aan te melden.

What’s good to know

Shutterstock heeft aparte apps voor medewerkers en klanten.download de Shutterstock Contributor-app voor het verkopen van uw foto ‘ s.

U behoudt altijd het volledige auteursrecht op uw afbeeldingen.

je moet je foto ‘ s uploaden .eps of .jpg-formaat.alle afbeeldingen moeten minimaal 4 megapixels of groter zijn en worden opgeslagen met de hoogste kwaliteitsinstellingen om geaccepteerd te worden.

De Shot List is de maandelijkse Shutterstock-gids voor de meest gevraagde content.u kunt De Gids bekijken om inzicht te krijgen in wat er momenteel wordt verkocht.

Shutterstock heeft de afgelopen 15 jaar meer dan een miljard dollar uitbetaald aan hun bijdragers!

Waar Kan ik de Shutterstock Contributor-app krijgen?

Shutterstock Contributor kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#14  Stockimo

Stockimo is de app voor Alamy, een van de grootste stockfoto marktplaatsen.Alamy werd gelanceerd in 1999 en voegt dagelijks meer dan 100.000 nieuwe beelden toe van fotografen over de hele wereld.

deze site heeft een enorm gevarieerde collectie van meer dan 215 miljoen stockfoto ‘s, video’ s en 360-graden panoramabeelden. De Stockimo app werd toegevoegd in 2014 en is strikt voor de verkoop van foto ‘ s genomen op een iPhone.

Alamy betaalt elke maand meer dan $1 miljoen uit aan zijn bijdragers.

Hoe werkt Stockimo?

Stockimo is een gratis app die je kunt downloaden naar je iPhone.nadat u een account hebt aangemaakt, kunt u beginnen met het uploaden van foto ‘ s vanaf uw camerarol.

selecteer eenvoudig de afbeeldingen die u wilt verkopen.zodra u een bijschrift en trefwoorden hebt toegevoegd, kunt u deze uploaden naar Stockimo voor beoordeling.

Alle foto ‘ s moeten worden goedgekeurd voordat ze kunnen worden verkocht op de Alamy marketplace en via hun distributeurs.na goedkeuring zijn uw foto ‘ s onmiddellijk beschikbaar voor aankoop.& Nbsp; De app zal je een melding sturen wanneer je een verkoop doet.  alle betalingen worden gedaan via PayPal.

Alamy bepaalt de prijs van je foto ‘ s en je krijgt een commissie voor elke verkoop.omdat Stockimo alleen de licentie voor het gebruik van uw foto ’s verkoopt, behoudt u altijd de auteursrechten op deze foto’ s.dat betekent dat je dezelfde foto een onbeperkt aantal keren kunt verkopen.

kun je geld verdienen met Stockimo?

ja, je kunt geld verdienen met Stockimo. Echter, in tegenstelling tot de meeste van de Stock Foto marktplaatsen op deze lijst, de app en de website hebben verschillende voorwaarden en uitbetalingen.

als nieuwe Stockimo-bijdrager ontvangt u 20% van de netto-inkomsten uit directe verkoop van uw afbeeldingen.Als u echter toevallig op de Alamy-website verkoopt voordat Stockimo werd geïntroduceerd (2014), ontvangt u de Alamy-Commissie van 50% per verkoop.

hoeveel geld verdien je met Stockimo?

alle prijzen worden bepaald door Alamy en zijn afhankelijk van het type licentie dat wordt verkocht.dus, je zou $5 kunnen verdienen van de ene verkoop en $500 van de andere.

volgens de website is de gemiddelde verkoopprijs op Alamy ongeveer $90.

What’s good to know

De Stockimo-app is gemaakt voor de iPhone iOS 7 en hoger.de website stelt echter dat als je een iPhone hebt die zo oud is als de iPhone 4, je de app nog steeds moet kunnen gebruiken.

alle betalingen worden gedaan via PayPal, dus je zult een account moeten krijgen als je er geen hebt.uitbetalingen worden alleen gedaan als uw saldo meer dan $10 is.

met de app ontvangt u real-time feedback van kopers met de “customer likes” live feed.wanneer een klant op welke manier dan ook uw foto koopt, klikt of ermee communiceert, kunt u deze statistieken bekijken op het tabblad Klant Likes. Gebruik dit om u een idee te geven van wat kopers zoeken.

Stockimonews is een optie binnen de app waarmee u breaking news-afbeeldingen kunt indienen die in de afgelopen 24 uur zijn gemaakt.indien geaccepteerd, kunnen Media-editors over de hele wereld ze kopen 48 uur nadat ze zijn toegevoegd aan de marktplaats.

De Stockimo-app is alleen voor iPhone-foto ‘ s.als u foto ‘ s van uw DSLR wilt verkopen, upload ze dan naar de Alamy-website.

Waar Kan ik de Stockimo app krijgen?

Stockimo is alleen beschikbaar voor iPhone-apparaten.

#15  PhotoCash

PhotoCash is een eenvoudige app die u kunt gebruiken om een beetje extra geld te verdienen met uw foto ‘ s.

Hoe werkt PhotoCash?

De PhotoCash-app is gratis, maar alleen beschikbaar voor Android-smartphones.

nadat u het hebt gedownload, voert u het e-mailadres in dat u gebruikt met uw PayPal-account.Wijs een titel en een prijs toe voor elke afbeelding die u wilt uploaden.klik vervolgens op de knop Maken en verzenden.& Nbsp; Het ’ s zo eenvoudig!

wanneer een klant op je aanbod klikt, betalen ze voor de afbeelding via PayPal. u ’ ll ontvangt een e-mailmelding dat u een verkoop hebt gedaan.

Hoe kan ik geld verdienen met PhotoCash?

u kiest uw foto ‘ s en noemt uw prijzen.om de verkoop te verhogen, kies foto ‘ s die veel betrokkenheid op sociale media zouden krijgen.

Er zijn geen kosten of commissies.u houdt 100% van elke verkoop.

hoeveel geld kan ik verdienen met PhotoCash?

hoeveel je maakt, hangt af van de prijzen die je instelt en hoeveel foto ‘ s je verkoopt.

What’s good to know

nadat u een aanbieding hebt gemaakt, is het een goed idee om het uit te testen.  doe dit door op de“Check My Offer ” knop te klikken om er zeker van te zijn dat uw verkoop zal worden toegevoegd aan uw PayPal-account.

Waar Kan ik de PhotoCash app krijgen?

PhotoCash is momenteel alleen beschikbaar voor Android-apparaten.

#16  SmugMug

SmugMug, gestart in 2002, is een online beeldplatform dat digitale en gedrukte foto ‘ s verkoopt voor zowel de amateur-als de professionele fotograaf.in 2018 kocht SmugMug Flickr, een populaire beeldhostingservice.

hoe verkoop ik mijn foto ‘ s op SmugMug?

SmugMug biedt fotografen een manier om hun foto ‘ s te presenteren en te verkopen. Met de app kunt u opslaan, organiseren en uploaden naar uw galerij vanaf uw telefoon, maar u zult naar de website moeten gaan om uw galeriepagina aan te passen en prijslijsten te maken.

Hun verkoopplatform wordt aangeboden via een betaald abonnement, met vier verschillende niveaus om uit te kiezen. Maandelijkse kosten variëren van $7 tot $42 per maand, waarbij elk niveau u extra mogelijkheden biedt.u kunt echter vasthouden aan het laagste niveau (Basis) en toch uw afbeeldingen als fotoprints of geschenken kunnen verkopen. Als u serieus bent over de verkoop, kunt u het hoogste niveau (Pro) te krijgen en hebben uw eigen aangepaste galerij.

wanneer u de gratis app downloadt, wordt u gevraagd om een gratis proefperiode van 2 weken te starten.nadat u uw naam, e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd, kiest u welke functies belangrijk voor u zijn en SmugMug vertelt u welk betaald plan aan uw behoeften voldoet.

u moet de maandelijkse abonnementskosten goedkeuren voordat u verder kunt gaan.u kunt altijd annuleren voordat de proefperiode van 2 weken eindigt, zodat u geen kosten in rekening brengt. Als u don’ t, zal uw betaling automatisch door na de periode van 2 weken.

nadat u uw account hebt aangemaakt, kunt u uw eerste galerij instellen.Kies eenvoudig uit de camerarol van uw smartphone of begin met het maken van foto ‘ s in de app zelf. Wanneer u klaar bent om te uploaden naar SmugMug, kunt u op de knop Uploaden klikken of de functie Automatisch uploaden inschakelen.

zoals eerder vermeld, moet u inloggen op de website om uw SmugMug-pagina te personaliseren en uw producten te prijzen. U kunt uw eigen prijslijsten maken door de producten te selecteren die u wilt verkopen en uw prijzen in te stellen.

kun je geld verdienen met het verkopen van foto ‘ s op SmugMug?

uw opties om geld te verdienen zijn afhankelijk van het abonnement dat u kiest.

voor de basis-en Powerplannen kunt u fotoprints en fotogeschenken verkopen. Voor de twee hogere niveaus (Portfolio en Pro) kunt u ook digitale downloads aanbieden.

hoeveel geld kan ik verdienen met SmugMug?

u maakt uw eigen prijslijsten op SmugMug, zodat uw inkomsten afhangen van de producten die u verkoopt en de prijzen die u instelt.

SmugMug stuurt je een e-mail wanneer je een verkoop doet. U behoudt 85% van uw netto-omzet.

What’s good to know

tenzij u ten minste $500 op uw winstrekening heeft, moet u vraag een uitbetaling aan.u moet ten minste een saldo van $5 hebben en uw verzoek vóór de eerste van de maand indienen.

u kunt uw eigen foto ‘ s bestellen tegen kostprijs.

Uploads naar het SmugMug-platform kunnen afkomstig zijn van uw computer, smartphone, Flickr, Dropbox of Google.

De gratis proefperiode is slechts 2 weken en daarna is er geen gratis optie.dus, tenzij je serieus bent over je fotografie, is dit misschien niet de beste telefoonapp voor jou.

Waar Kan ik de SmugMug app krijgen?

SmugMug kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#17  GuruShots

GuruShots is een Fotografie gaming platform dat werd gestart in 2014. De site organiseert dagelijkse uitdagingen voor fotografen van alle vaardigheidsniveaus en heeft meer dan $800.000 aan prijzen toegekend.

Hoe werken GuruShots?

De GuruShots-app is gratis en u kunt zich aanmelden voor een account nadat u deze naar uw smartphone hebt gedownload.

De app zal je eerst vragen om een aantal foto ‘ s uit je camerarol te selecteren. Zodra u uw gekozen afbeeldingen toevoegen aan GuruShots, kunt u een spel beginnen (genaamd een “uitdaging ”).klik gewoon op het tabblad Openen om een uitdaging te kiezen waaraan je wilt deelnemen.u krijgt een korte beschrijving van de vereisten voordat u maximaal 4 afbeeldingen kunt indienen.

als een concurrent op GuruShots, begin je als een “Newbie” en win je een weg door 9 levels om de status van “Guru” te bereiken.

Er zijn drie soorten uitdagingen, die afhankelijk zijn van je huidige status.u kunt deelnemen aan een uitdaging die uw status en hoger, uw status en lager of alleen uw statusniveau omvat.elke dag worden er nieuwe thema-foto-uitdagingen geplaatst.

je verdient stemmen om door te gaan naar hogere niveaus en krijgt bonusblootstelling voor je foto ‘ s door te stemmen.punten en prestaties verhogen ook je niveaus.

net als veel online games kun je geld uitgeven om je vooruitgang te versnellen. Bronnen zoals sleutels, vullingen en Swaps kunnen allemaal worden gekocht om je te helpen sneller een level omhoog te gaan.

kun je geld verdienen met GuruShots?

je kunt beloond worden met extra spelbronnen door gewoon deel te nemen aan een uitdaging. Je moet echter een topwinnaar zijn om prijzen zoals fotografie-uitrusting, cadeaubonnen en contante uitbetalingen te krijgen.

hoeveel geld kan ik verdienen met GuruShots?

je prijzengeld hangt af van hoe vaak je deelneemt aan uitdagingen en op welk niveau je meedoet.

What’s good to know

Je kunt GuruShot challenges spelen op je smartphone of computer.

De app en de desktopversie hebben verschillende mogelijkheden. Om foto ‘ s van je Instagram-account te uploaden en constant toegang te hebben tot uitdagingen, moet je de app gebruiken.

Waar Kan ik de GuruShots app krijgen?

GuruShots kunnen worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

#18 UrPixPays

UrPixPays is een website die dagelijkse foto-uitdagingen biedt met geldprijzen voor de beste winnaars.

Hoe werkt UrPixPays?

met het downloaden van de gratis app kunt u zich aanmelden voor een account met uw Apple ID, Facebook-account of Gmail-adres. Klik vervolgens op het tabblad Openen om de beschikbare uitdagingen te bekijken om mee te doen.

wanneer u op de Join-knop klikt, krijgt u een lijst met vereisten voor die uitdaging.voor elke uitdaging die wordt vermeld, kunt u het aantal stemmen en de geldprijs zien.

Er zijn zowel gratis als betaalde uitdagingen.betaalde uitdagingen hebben doorgaans minder deelnemers en een hogere uitbetaling.leden stemmen om de winnaars te kiezen en kunnen één keer stemmen voor elke foto in een uitdaging.

Er zijn verschillende functies die je kunt gebruiken, zoals Flip, Charge en Wand, die je kansen om te winnen verbeteren.

Hoe kan ik geld verdienen met UrPixPays?

elke uitdaging geeft je de mogelijkheid om een beloning te verdienen. Je kunt ook extra geld verdienen door je foto ‘ s te verkopen en leden te sponsoren.

al het prijzengeld gaat naar je ledenportefeuille.u kunt een uitbetaling aanvragen via Google Pay, PayPal, Payoneer of Stripe.

hoeveel geld kan ik verdienen met UrPixPays?

uw inkomsten zijn afhankelijk van de geldprijs die is toegewezen aan de uitdagingen waaraan u deelneemt.als de beste winnaar ontvangt u 100% van de geldprijs.  voor de winnaars van de 2e tot en met de 5e plaats wordt een kleiner percentage toegekend.

wanneer u een afbeelding op het platform verkoopt, ontvangt u een commissie van 1% tot 10% van de nettoverkoop.

als je Pro-status bereikt, ontvang je een $100 cash prize incentive.

What’s good to know

je kunt op elk moment deelnemen aan een onbeperkt aantal uitdagingen.

je kunt elke foto op het platform kopen voor zo laag als 99 cent.

Je moet ten minste 18 jaar oud zijn om je te registreren en deel te nemen aan uitdagingen.

Waar Kan ik de UrPixPays app krijgen?

UrPixPays kan worden gedownload naar zowel Android-als iOS-apparaten.

uw foto ‘ s verkopen: stap voor stap

volg deze eenvoudige stappen om uw foto ‘ s online te verkopen.

Stap 1: Bepaal welke fotografie-app of site u wilt gebruiken

de eerste stap die u’ U moet kiezen welke foto-app u wilt gebruiken.  hoewel er verschillende foto selling apps uitgelegd in dit bericht, deze lijst is niet uitputtend.u kunt kiezen uit een van de bovenstaande apps, of een andere vinden die uw aandacht trekt.

het belangrijkste om te overwegen is hoe je wat extra geld wilt verdienen.  wil je alleen digitale foto ‘ s verkopen, of wil je meedoen aan foto-uitdagingen?kies degene die het beste bij uw doelstellingen past en probeer het een tijdje uit.

Het is het beste om niet in meerdere tegelijk te springen.kies in plaats daarvan slechts één die je kunt leren en experimenteren, en ga dan verder met anderen.

houd ook rekening met de beoordelingen van de app en let op de laatste keer dat de app is bijgewerkt.u wilt uw tijd niet verspillen aan een app met slechte functionaliteit of ondersteuning.

je zult waarschijnlijk merken dat er bepaalde foto-verkoop-apps zijn die je leuk vindt en anderen die niet zo goed werken.zodra je het onder de knie hebt, kun je je foto ‘ s in geld veranderen met verschillende platforms.

Stap 2:&Nbsp; aanmelden

nadat je de foto-app hebt gekozen waarmee je wilt beginnen, meld je aan voor een account.verschillende apps vereisen verschillende informatie.

Houd er rekening mee dat op sommige van deze platforms je profiel wordt beoordeeld voor goedkeuring voordat je lid kunt worden van de community.

Stap 3:  Begin met het maken van een portfolio met stockfoto ‘ s

Deze stap gaat over het kiezen van je beste foto ‘ s om te verkopen en deze te uploaden naar het platform.

als je er al meerdere op je camerarol hebt staan, ben je klaar om je portfolio op te bouwen.een van de voordelen van het gebruik van een fotoverkoopapp is echter leren hoe je een betere fotograaf kunt zijn.je vaardigheden kunnen alleen verbeteren als je oefent.begin dus met het maken van creatieve foto ‘ s waar klanten naar op zoek zijn en voeg ze toe aan je galerij.

sommige foto-verkoopsites moeten elke afbeelding die u indient beoordelen, dus upload alleen uw beste. Mogelijk moet u een paar dagen of weken wachten voordat u opnieuw wordt goedgekeurd voor de marktplaats.

Stap 4:&Nbsp; start het omzetten van foto ‘ s in geld

afhankelijk van de app die je kiest om geld te verdienen met je foto ‘ s, is het nu tijd om te verkopen, te spelen of beide.

Er kunnen verschillende opties zijn in deze stap:

 • uw prijzen instellen
 • uw verkooppagina personaliseren
 • de producten kiezen die u wilt verkopen
 • aanmelden voor missies of uitdagingen
 • afbeeldingen indienen om geldprijzen te winnen

naarmate u meer bekendheid krijgt op de platforms en uw inkomsten verhoogt, leert u wat werkt en wat’s niet.zorg ervoor dat u aandacht besteedt aan trends en professionele fotografen om uw fotovaardigheden en inkomsten op peil te houden.

beste tips voor het maken van foto ‘ s mensen zullen kopen

Foto ‘ s verkopen voor contant geld klinkt leuk en gemakkelijk, maar de concurrentie kan hevig zijn.het is belangrijk om je kansen om op te vallen tussen miljoenen foto ‘ s van andere fotografen te maximaliseren door een paar goede tactieken toe te passen.

het hele punt is immers om je foto ‘ s voor klanten te krijgen en die weergaven om te zetten in verkoop.

Gebruik deze tips om uw succes te vergroten:

 • Volg de huidige fotografie-en mediatrends en reflecteer die in uw inhoud
 • Kies een specifieke niche, zodat u een toegewijd publiek kunt laten groeien
 • Creëer uw eigen stijl, zodat uw afbeeldingen direct herkenbaar zijn
 • wees origineel en authentiek, zodat u opvalt tussen de concurrentie

Er zijn praktisch onbeperkte gratis bronnen op het web die u kunnen helpen een betere fotograaf te worden.  Don ’ t laat de professionals je intimideren.in plaats daarvan, leren van en worden geïnspireerd door hen.  doe wat ze doen, voeg dan je eigen twist toe.

naast deze algemene richtlijnen, zijn hier enkele specifieke principes die uw fotografie zullen opvallen.

Stay focused

niets zegt amateur meer dan een onbedoeld wazig beeld.het scherp en scherp hebben van je onderwerp is cruciaal voor succes.

soms kan je onderwerp wazig worden door hoe je telefoon scherpstelt.Smartphones hebben een autofocusfunctie die contrast nodig heeft om een brandpunt te bepalen.dit betekent dat als er weinig contrast is in het frame dat u maakt, uw camera moeite zal hebben om het beeld scherp te krijgen.

om ervoor te zorgen dat je hoofdonderwerp duidelijk en helder is, tik je gewoon op dat gebied op het scherm van je telefoon. Uw selectie vertelt uw telefoon waar u zich op moet concentreren.

een andere veel voorkomende reden voor fuzzy foto ‘ s is een gebrek aan licht.een smartphonecamera moet binnenkomend licht vastleggen om het onderwerp te digitaliseren tot een foto.onderwerpen met weinig licht kunnen de lens verwarren met weinig contrast en niet genoeg licht om een scherp beeld te creëren.  ook, hoe minder licht je beschikbaar hebt, hoe meer stabiliteit je nodig hebt bij het maken van de foto.

om ervoor te zorgen dat al je foto ‘ s kristalhelder zijn, kun je smartphone-accessoires gebruiken, zoals een statief, een afstandsbediening, LED-panelen of een lens met een grotere sensor.

Leave space

een goede foto hoeft niet ingewikkeld te zijn.in feite is het vaak de lege ruimte die je achterlaat rond het onderwerp die helpt bij het maken van de beste compositie.

met behulp van wat ’s bekend als“negatieve ruimte ” in uw afbeeldingen helpt de waarnemer zich te concentreren op het onderwerp en trekt ze in voor een nadere blik. Negatieve ruimte kan van alles zijn, van een leeg veld, een grote bakstenen muur, een waterlichaam of een grote, open hemel.

opzettelijk met negatieve ruimte in je fotografie kan je afbeeldingen van acceptabel naar uitstekend verbeteren.

gebruik de regel van derden

de regel van derden is een al lang bestaand principe in de fotografie om een evenwichtige lay-out te creëren. Deze richtlijn zorgt bijna elke keer voor een aangename compositie.

je kunt deze regel eenvoudig volgen door je beeld in te beelden verdeeld in derden, zowel horizontaal als verticaal. In het oog van je geest zou je twee lijnen naar beneden en twee lijnen dwars moeten zien, allemaal even Gespreid. Wanneer u uw onderwerp op een van deze lijnen of op kruispunten plaatst, krijgt uw foto een sterke en evenwichtige compositie.

Deze regel resulteert niet altijd in het meest boeiende beeld, dus gebruik je oordeel en creatieve intuïtie bij het kiezen om het te implementeren.

Capture a variety of perspectives

De meeste amateurfotografen houden zich aan een rechtlijnig beeld dat gebruikelijk en oninteressant is. Je kunt jezelf onderscheiden door verschillende perspectieven vast te leggen met je camera.

het maken van foto ’s vanuit onverwachte hoeken maakt je foto’ s gedenkwaardiger en boeiender. Overweeg een bovenaanzicht of het samenstellen van het perspectief van een klein kind of insect.

het mooie aan het gebruik van de camera van uw smartphone is dat u zoveel foto ‘ s kunt maken als u wilt zonder extra kosten.dus, doe een beetje experimenteren en beginnen te denken buiten de doos door het schieten van een breed scala aan hoeken.

Vermijd de digitale zoom op uw telefoon

het gebruik van uw digitale zoom kan handig zijn wanneer u dichter bij uw onderwerp wilt komen.  inzoomen zal echter de kwaliteit van uw afbeelding verminderen door de resolutie te verminderen.

tenzij je probeert om een close-up van een wild dier in de verte te krijgen, Vermijd de digitale zoom voor close-up shots. Probeer in plaats daarvan dichter bij je brandpunt te komen. U kunt de foto altijd later bijsnijden bij het bewerken.

vind het beste licht

een kwaliteitsbeeld draait om de verlichting. Als je mooie foto ‘ s wilt maken, moet je leren hoe je het onder de knie moet krijgenhet gebruik van licht in je foto ‘ s.

het beste licht dat je kunt gebruiken is van de zon. Echter, foto ‘ s genomen in de open op high noon zal minder dan gunstige resultaten te produceren.vind schaduwrijke gebieden om het voordeel van natuurlijk licht te krijgen zonder het zware contrast.

de negatieve effecten van bovenverlichting (zoals TL-buizen of plafondventilatorlampen) kunnen niet worden overwonnen door de camera van uw smartphone. Als het moet, compenseer dan een gebrek aan licht met warm verlichte lampen of kaarsen.

Het belangrijkste is om te voorkomen dat het gebruik van uw camera’s flitser onder alle omstandigheden.een LED-lamp van uw telefoon is een licht met één bron dat harde schaduwen en ongunstige kleuren creëert.

hoe u uw slagingspercentage als smartphonefotograaf kunt verhogen

je zou de nieuwste smartphone-technologie kunnen hebben en de beste tools en methoden kunnen gebruiken om geweldige foto ‘ s te maken shots – maar u’re nog steeds concurreren met miljoenen ervaren fotografen van over de hele wereld.  Hoe vergroot je de kans op succes?

Er zijn enkele essentiële stappen die u kunt nemen om exposure te krijgen en uw publiek op te bouwen. Natuurlijk, deze tips niet goed doen als je don ’t kwaliteit beelden te bieden. Zorg er dus voor dat je vaardigheden klaar zijn om te snuiven voordat je veel tijd investeert in deze strategieën.

neem afbeeldingen die mensen zoeken

De meeste mensen gebruiken graag hun smartphonecamera ’s om foto’ s van hun dagelijks leven te maken.dit zijn echter niet de schoten die kopers willen voor hun blogs en bedrijven.als je succesvol wilt zijn in het online verkopen van je foto ‘s, moet je foto’ s maken waar mensen echt naar op zoek zijn.

gelukkig is het niet zo moeilijk om erachter te komen wat klanten willen.blader gewoon door een aantal grote naam sites in uw niche en zie wat voor soort media-inhoud ze gebruiken.

u zult waarschijnlijk populaire foto ’s vinden zoals deze:

 • openhartige foto’ s van mensen in natuurlijke omgevingen, zoals gezinnen die samen rondhangen of vrienden die dineren
 • mensen die werken in moderne werkomgevingen zoals een thuiskantoor of een coffeeshop, meestal op een laptop of met pen en papier
 • inspirerende beelden en avontuurlijke opnamen van landschappen, natuur en dieren
 • seizoensgebonden trends zoals afbeeldingen met vakantiethema ’s of jaarlijkse sportevenementen
 • foto’ s die als achtergrond kunnen worden gebruikt, zoals een bakstenen muur of een heldere, open lucht
 • top-down voedselfoto ’s van goed gepresenteerde lay-outs voor voedselfoto’ s
 • reisbeelden die een authentieke weergave van de lokale cultuur tonen

een groeiende vraag naar stockfotosites is authenticiteit. Kopers willen steeds meer openhartige beelden boven geënsceneerde instellingen.

bied een breed scala aan stockfotografiebeelden met verschillende perspectieven

een deel van het maken van meer verkopen komt gewoon neer op cijfers.hoe meer u uploadt en aanbiedt aan kopers, hoe groter uw kansen om de verkoop te verhogen.

Maak altijd meer foto ‘ s dan je denkt nodig te hebben!Probeer verschillende hoeken, perspectieven, lay-outs, verlichting en kleuren.  schiet unieke instellingen die zich onderscheiden van de menigte.

ook, don ’t negeren afbeeldingen die zeer vergelijkbaar zijn met slechts kleine verschillen.bied de hele serie aan, want je weet nooit welk klein verschil een koper zal aanzetten om je foto te kiezen.

schiet altijd met de hoogste resolutie die beschikbaar is. Hierdoor kunnen uw klanten meerdere grootteopties downloaden zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

maak uw foto ‘ s gemakkelijk te vinden

met de meeste foto selling apps, kunt u trefwoorden toevoegen aan uw afbeeldingen, zodat ze gemakkelijk te vinden zijn in het zoekvak.  Als u niet zeker weet hoe u uw foto ‘ s moet categoriseren, bekijk dan welke tags de best verkochte afbeeldingen gebruiken.

Gebruik deze trefwoorden ook in je beschrijvingen.

u wilt dat uw foto ‘ s van hoge kwaliteit bovenaan de zoekresultaten verschijnen wanneer kopers relevante zoekwoorden gebruiken. Dit geeft je foto ‘ s een betere kans om gekocht te worden.

Target a specific niche

je zou kunnen denken dat het maken van foto ’s van alles en nog wat je zal helpen meer foto’ s te verkopen.als u echter een toegewijd publiek wilt opbouwen, kunt u zich het beste beperken tot een specifieke, smalle niche.

focussen op een aparte niche – bij voorkeur een die ondervertegenwoordigd is – zal je publiek beter dienen.u zult klanten hebben die weten dat ze kunnen vinden wat ze zoeken in uw portfolio. Je bouwt ook een reputatie op voor een bepaald type foto.

en als je een niche binnen een niche kunt vinden, win je die kopers die zeer specifieke behoeften hebben.

in plaats van je te specialiseren in stockfoto ‘ s van sport, kun je je bijvoorbeeld concentreren op alleen honkbal. Binnen deze smalle focus, kunt u een breed scala aan foto ‘ s die kopers niet ergens anders kunnen vinden bieden.

wees je bewust van trends

let op wat’s voor u werkt.als je graag foto ’s van honden maakt, maar iedereen koopt foto’ s van je kat, neem dan meer foto ‘ s van katten.

voldoen aan de behoeften van uw kopers is prioriteit numero uno.  geef ze wat ze willen.

Keep learning

zelfs de beste fotografen beschouwen zichzelf als levenslange leerlingen.dus, don ’ t tevreden zijn als je op een bepaald niveau.  blijf jezelf pushen om beter te worden.

Er zijn gratis bronnen over het hele internet, van blogposts tot YouTube-video ‘ s tot bronnen binnen de foto-app die u gebruikt.

neem het initiatief om te blijven leren hoe je een betere fotograaf kunt worden.als je er altijd naar streeft om je vaardigheden te verbeteren, zal je succes onvermijdelijk zijn.

er zijn veel meer manieren om geld te verdienen op deze lijst van 101 Side Hustle-ideeën.  Download uw gratis exemplaar!

 

Conclusion

Ik hoop dat dit bericht u zal helpen een weloverwogen beslissing te nemen over welke foto-verkoop-app het beste voor u zou werken. Het speelveld is nog nooit zo hoog geweest voor de aspirant-fotograaf van vandaag. Iedereen met een smartphone kan kwaliteitsfoto ‘ s maken en ze voor extra geld verkopen.

je kunt ervoor kiezen om een van deze fotoverkoopapps te gebruiken om een beetje kleingeld te maken, of een mooi tweede inkomen te genereren. U kunt zelfs besluiten om fysieke afdrukken aan te bieden via uw eigen online fotografiewinkel. Het hangt allemaal af van de tijd en moeite die je erin wilt steken. 

als je het leuk vindt om foto ‘ s te maken en je inhoud wilt verkopen, raad ik je aan om een van deze foto-apps te downloaden en uit te proberen.  Als je het niet leuk vindt, probeer dan een andere.

het punt is, don’t opgeven van uw ambities.of het nu is om een ervaren fotograaf te worden of gewoon een hobby te gebruiken om uw inkomen te verhogen.

hoe dan ook, neem de stappen die je dichter bij je doelen brengen.  je toekomst is het waard.

Plaats een reactie