18 dollar per uur Is hoeveel per jaar (Budget, belastingen, banen en meer)

18 dollar per uur Is Hoeveel als een jaarsalaris (budget, belastingen, banen, & meer)

heb je onlangs een baan aangeboden gekregen die $18 per uur betaalt? Of vraag je je af of $ 18 per uur genoeg is om van te leven? Als dat zo is, vraag je je misschien af: “18 dollar per uur is hoeveel per jaar?”

u wilt uw jaarlijkse inkomsten berekenen, zodat u een financieel plan voor uw geld kunt maken. U kunt ook inkomstenbelasting berekenen op uw bruto-inkomsten om te beslissen of een uurloon van $18 uw kosten van levensonderhoud kan dekken.

daarnaast zijn hier andere veelgestelde vragen over $18 per uur:

 • hoeveel is $18 per uur fulltime? Parttime?
 • hoeveel is $ 18 per uur na inkomstenbelasting?
 • hoeveel is $ 18 per uur per maand? Tweewekelijks? Per week? Per Dag?
 • Hoe kan ik leven van $ 18 per uur? Zo niet, hoe verhoog ik mijn loon?
 • Hoe budgeteer ik $ 18 per uur?
 • is $ 18 per uur een goed loon?

blijf deze complete gids lezen om de antwoorden op deze vragen te leren en nog veel meer over het verdienen van $18 per uur. Ontdek hoe je jezelf kunt onderhouden, bekijk een voorbeeldbudget en vind banen die dit uurloon betalen.

laat’ s aan de slag!

18 dollar per uur is hoeveel per jaar?

$18 per uur komt uit op $37.440 per jaar.

dit totaal is echter afhankelijk van verschillende factoren. Als dit jaarsalaris iets is dat je wilt maken, moet je 40 uur per week werken, gedurende 52 weken van het jaar:

$18 x 40 uur x 52 weken = $37,440

houd er rekening mee dat dit totaal uw persoonlijke inkomen is vóór belastingen en gaat uit van betaald ziekteverlof en vakantietijd. I ’ll gaan over hoe dit gemiddelde salaris eruit zou zien gezien belastingen en onbetaalde vrije tijd een beetje later.

maar laten we eerst ’s praten over hoe uw inkomsten zullen verschillen tussen voltijds en deeltijds werk.

een uurloon van $ 18 is hoeveel als een voltijds jaarsalaris?

de IRS identificeert een voltijdse werknemer als iemand die tussen een werkweek van 30 en 40 uur werkt. Dus, wat als je don &# 8217; t krijgen een volledige 40 uur per week?

als u $18 per uur verdient, kunt u verwachten dat uw inkomen vóór belastingen $28.080 is en 30 uur per week werkt:

$18 x 30 uur x 52 weken = $28.080

dus als u uw fulltime status behoudt (elke week tussen 30-40 uur werkt), kunt u tussen $28.080 en $37.440 per jaar binnenbrengen (exclusief overuren).

nogmaals, dit zijn nummers vóór belastingen die betaalde voordelen zoals vakantie en ziekteverlof omvatten. Maar wat als je don ’t krijgen die voordelen?

De meeste mensen nemen elk jaar minstens een week vakantie, en velen zullen er twee en zelfs drie nemen. Als u don ’t krijgen betaald voor deze vrije tijd, zal uw inkomen uiteraard worden verminderd.

ook als je ziek wordt en een dag of twee vrij moet nemen, of nog langer naar het ziekenhuis moet, verlies je wat inkomsten.

Later zullen we naar beide scenario ‘ s kijken om te zien hoeveel uw inkomen zou worden verminderd. Laten we nu eens kijken hoe deeltijduren van invloed zijn op uw inkomen.

$18 per uur is hoeveel jaarinkomen als ik een deeltijdbaan heb (20 uur per week)?

misschien ben je gewoon op zoek naar een parttime baan om een beetje extra geld te verdienen. Als dat zo is, kunnen we uw inkomsten berekenen op basis van minder uren.

voor de toepassing van dit voorbeeld, laten we’s aannemen dat je gemiddeld 20 uur per week werkt. Wij ’ll ook beweren dat u ’re werken 52 weken per jaar.

$18 x 20 uur x 52 weken = $18,720

nogmaals, deze inkomsten zijn voordat belastingen, verzekeringen en 401(k) bijdragen worden afgenomen. 

zoals u kunt zien, kunt u eenvoudig het exacte aantal uren dat u werkt aan de vergelijking toevoegen. Dus, of uw part-time baan geeft u een consistente 24 of 18 of 10 uur per week, het is gemakkelijk om erachter te komen uw jaarlijkse inkomsten. Als je wekelijkse uren veranderen, kun je het gemiddelde nemen en een ballpark bedrag krijgen.

wat als ik don ’t krijgen betaald voor vakantie of ziekte dagen?

Als u een werknemer per uur bent, is het mogelijk dat elke vrije tijd niet door uw werkgever wordt betaald. Dus, hoe zouden onbetaalde vakantietijd en ziektedagen uw inkomsten beïnvloeden?

Dit hangt natuurlijk af van of je fulltime of parttime werkt en hoeveel tijd je vrij neemt. Als je op uurbasis werkt, vermenigvuldig je gewoon $18 dollar met het aantal uren en weken dat je werkt.

laat’ s kijken naar een paar verschillende scenario ‘ s.

#1 Als een full-time werknemer werkt 40 uren per week:

Als je een week vrij van onbetaald verlof of ziekmelding, kunt u verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris tot € 36,720 per jaar:

$18 uur x 40 uur x 51 weken = $36,720

Als u twee weken onbetaald verlof of ziekmelding, u kunt verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris op $36,000 per jaar:

$18 uur x 40 uur x 50 weken = $36,000

#2 Als een full-time medewerker werkt 30 uur per week:

Als je een week vrij van werk zonder betaald te krijgen, kunt u verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris tot € 27,540 per jaar:

$18 uur x 30 uur x 51 weken = $27,540

Als je twee weken weg, zonder betaald te krijgen, kunt u verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris op $27,000 per jaar:

$18 uur x 30 uur x 50 weken = $27,000

#3 Als een part-time medewerker werkt 20 uur per week:

Als je een week vrij van werk zonder betaald te krijgen, kunt u verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris tot € 18,360 per jaar:

$18 uur x 20 uur x 51 weken = $18,360

Als je twee weken weg, zonder betaald te krijgen, kunt u verwachten dat uw jaarlijkse basissalaris worden 18.000 dollar per jaar:

$18 uur x 20 uur x 50 weken = $18,000

Hoe zit het met ziekteverlof?

voor elke dag ziekteverlof kunt u verwachten dat uw bruto-inkomsten met $144 per dag dalen:

$18 x 8 uur per dag = $144

Het is belangrijk om vrij te nemen van het werk om tijd door te brengen met familie en je op te frissen. Zorg ervoor dat uw jaarlijkse uitgaven kunnen worden gedekt door een vermindering van het inkomen.

tot nu toe, alle berekeningen voor een $18 uurloonzijn geweest voordat de belasting wordt geheven. Dat’s omdat belastingen sterk kunnen variëren, afhankelijk van uw omstandigheden.

volgende, laten we kijken naar wat uw take-home loon zou zijn, gebaseerd op standaard belastingtarieven.

hoeveel geld is een $ 18 uurloon per jaar na belastingen?

Iedereen weet dat uw belastingen een grote hap van uw bruto salaris kunnen nemen. Omdat uw belastingrekening afhankelijk is van verschillende factoren, is het onmogelijk om u een exact inkomen te geven nadat belastingen zijn afgesloten.

U kunt echter een algemeen idee krijgen als we drie dingen aannemen:

 • u indient als een alleenstaande
 • u neemt de standaardaftrek
 • uw bruto-inkomen is $37.440 (40 uur per week, 52 weken per jaar)

In 2022 is de standaardaftrek voor een alleenstaande persoon (of getrouwd afzonderlijk indienen) $12.950. Met een bruto inkomen van $37.440 blijft u binnen de belastingschijf van 12% (zie de huidige belastingtabel).

voor alle belastingbetalers (ongeacht het inkomen) wordt de eerste $10.275 van het belastbare inkomen belast tegen een tarief van 10%. Daarna zou u 12% worden belast tot uw jaarlijkse bruto-inkomsten van $37.440.

je moet ook fica overwegen, wat Sociale Zekerheid en Medicare belastingen zijn. Sociale zekerheid zou nemen 6,2% van uw jaarlijkse bruto-inkomen, en Medicare belastingen 1,45%. (FICA-belastingen worden verlaagd van het bruto-inkomen en hebben geen invloed op het aangepaste bruto-inkomen.)

door al deze belastingen samen te voegen, laten we berekenen wat uw netto-inkomen zou zijn.

BESCHRIJVING

AMOUNT

Bruto jaarsalaris

$37,440

Minus Standaard Aftrek

<$12,950>

is Gelijk aan het Belastbaar Inkomen

$24,490

Aftrekken is 10% van $10,275 van het bruto-inkomen

<$1,027>

Aftrekken 12% van het ($24,490 – $10,275) van het bruto-inkomen

<$1,706>

Aftrekken FICA Belastingen (7.65% van het bruto-inkomen) van het bruto-inkomen

<$2,864>

NETTO-INKOMEN

$31,843

Na het gebruik van de standaard aftrek, dan nemen uit de Federale en FICA belastingen, het netto-inkomen voor $18, – /uur jaarlijkse bruto salaris zou $31,843/jaar.

maar hoe zit het met de belastingen? Het is duidelijk dat wat u betaalt aan inkomstenbelasting afhankelijk is van waar u woont.

voor die staten die belastinginkomsten hebben, kunt u tussen 1,10% (North Dakota) en 7,9% (Hawaii) betalen voor een inkomen van $37.440.

als u uw belastingrekening wilt verlagen, overweeg dan om in een van de negen staten te wonen die geen inkomstenbelasting innen. Deze omvatten Alaska, Florida, Nevada, South Dakota, Texas, Washington, Wyoming, Tennessee en New Hampshire. Anders, bekijk deze 2021 staat inkomstenbelasting tarieven om uw staat percentage te vinden.

natuurlijk, dit is een algemeen voorbeeld en uw bottom line zal er anders uitzien. Zodra u rekening houdt met uw staatsbelastingtarief en andere aftrekfactoren, hebt u een nauwkeuriger idee van wat u aan belastingen zult betalen.

hoeveel winst is een $ 18 uurloon per maand?

Het is een goed idee om je maandelijkse inkomen te kennen als je $18 per uur verdient. Dit kan u helpen een maandelijks budget te maken om te bepalen hoeveel van uw inkomen zal gaan naar huisvesting, vervoer, voedsel en andere maandelijkse uitgaven.

als je 40 uur per week werkt, kun je verwachten $3.120 per maand te verdienen:

$37.440 ÷ 12 maanden = $3.120 per maand (vóór belastingen)

deze berekening gaat ervan uit dat je 52 weken per jaar wordt betaald. Sommige maanden hebben echter minder dagen dan andere. Dit aantal is dus een gemiddelde.

Als u onbetaalde vrije tijd neemt, moet u het totaal aanpassen. Vergeet niet om ook rekening te houden met andere salaris-en belastingaftrek, en eventuele pensioenbijdragen, bij het bepalen van uw maandelijkse budget.

met behulp van dezelfde veronderstellingen die hierboven worden gebruikt om belastingen te berekenen, kunt u verwachten dat u elke maand $2.654 binnenbrengt nadat belastingen zijn opgenomen:

$31.842 (netto-inkomen) ÷ 12 maanden = $2.653, 55

Als u een deeltijdse werknemer bent, 20 uur per week krijgt, kunt u verwachten dat u gemiddeld $1.560 per maand verdient:

$18,720 ÷ 12 maanden = $1,560 per maand (vóór belastingen)

Dit zou na belastingen worden verlaagd tot $1.327. Dit wordt bepaald door het netto inkomen voor een 40-urige werkweek te delen in de helft, en vervolgens door 12 maanden:

$31,842.54 ÷ 2 = $15,921.27/jaar na belasting

$15,921.27 ÷ 12 maanden = $1,326.78 netto elke maand

hoeveel is een $ 18 uurtarief per week?

Als u liever een wekelijks budget volgt, moet u weten wat $18 u elke 7 dagen oplevert.

Dit is eenvoudig te berekenen. Als u 40 uur per week werkt, is uw wekelijkse salaris $720 vóór belastingen of enige aftrek:

$18/uur x 40 uur = $720/een week

Dit zou worden verlaagd tot $612/week na belastingen

$31.842, 54 (netto jaarloon) ÷ 52 weken = $612.36/week

als u slechts 30 uur per week werkt, wordt uw wekelijkse salaris verlaagd tot $612/week.salaris zou$540 per week zijn:

$18/uur x 30 uur = $540/wekelijks

om uw netto-inkomen voor minder dan 40 uur per week te berekenen, kunnen we berekenen wat $ 18 per uur is na belastingen en vervolgens vermenigvuldigen met het aantal uren dat u werkt. We beginnen met het 40-uurs netto inkomen te delen door 52 weken:

$31.842, 54 (netto jaarloon) ÷ 52 weken = $612.36/week

$612.36 ÷ 40 uur = $15.31/uur

$15.31/uur x 30 uur/week = $459.27/week

dus, na belastingen, kunt u verwachten dat breng een wekelijks netto inkomen van $459 als je 30 uur werkt.

als uw deeltijduren in totaal 20 uur per week zijn, zou uw wekelijkse salaris $360 per week zijn:

$18/uur x 20 uur = $360/week

Dit zou worden verlaagd tot $306 per week na belastingaftrek.

$15.31/uur x 20 uur/week = $306.20/week

hoeveel is $18 per uur tweewekelijks? Tweemaandelijks?

veel mensen (zoals mijn man) Krijgen twee keer per maand betaald, meestal op de 1e en 15e. Sommigen krijgen hun salaris om de week. Deze klinken alsof ze dezelfde situatie kunnen zijn, maar ze zijn niet. Laten we eens kijken naar de wiskunde (nogmaals, we gaan ervan uit dat je 40 uur/week, 52 weken/jaar werkt):

twee keer per maand betaald krijgen (tweemaandelijks) zou betekenen dat je 24 loonstrookjes per jaar ontvangt:

2 loonstrookjes per maand x 12 maanden = 24 loonstrookjes per jaar

echter, als je om de twee weken betaald wordt (tweewekelijks) , krijg je 26 bi-wekelijkse loonstrookjes per jaar:

52 weken ÷ 2 weken = 26 loonstrookjes per jaar

laten we nu eens kijken naar welk inkomen u kunt verwachten als uw werkgever een van deze loonstrookschema ‘ s gebruikt.

Als u tweemaandelijks wordt betaald, is uw salaris ongeveer $1.560 vóór belastingen:

$37.440 ÷ 24 weken = $1.560 salaris twee keer per maand (bruto)

na belastingen kunt u een tweemaandelijks salaris van $1.327 verwachten.

Als u om de twee weken wordt betaald, zal uw tweewekelijkse salaris dicht bij $1.440 vóór belastingen zijn:

$37.440 ÷ 26 weken = $1.440 salaris om de twee weken (bruto)

na belastingen wordt dit verlaagd tot ongeveer $1.225.

hoeveel is $ 18 per uur per dag?

hoewel de meeste mensen don’t krijgen betaald op een dagelijkse basis, kan het nuttig zijn om te weten hoeveel je trekt in voor elke full-time shift je werkt.

voltijdse werknemers werken meestal een 8-urige werkdag, maar u kunt deze berekening gemakkelijk aanpassen als u vier 10-urige dagen werkt.

voor een gemiddelde fulltime 8-urige werkdag verdient u $144 voordat belastingen worden geheven:

8-urige dag x $18/uur= $144 per dag

uw salaris ligt dichter bij $122 per dag na belastingen.

voor een dienst van 10 uur verdien je $180 bruto:

10-urige dag x $18/uur = $180 per dag

na belastingen is je dagelijkse inkomen ongeveer $ 153.

ten slotte, als u het dagelijkse netto-inkomen kent, kunt u eenvoudig het netto-uurinkomen berekenen door te delen door 8 uur:

$122/day ÷ 8 hours = $15.25/hour net pay

$18 een uur vergelijkingstabel $ 18 een uur vergelijkingstabel

zwemt je hoofd met al die cijfers? Het kan moeilijk zijn om het allemaal recht te houden!

om dingen een beetje meer georganiseerd te maken, heb ik een vergelijkingstabel gemaakt van de verschillende omstandigheden die ik hierboven heb geschetst wanneer je $18 per uur verdient.

Tips om u te helpen leven op $18 per uur

het maken van $18 per uur kan wel of niet klinken als een goed loon voor u. Het hangt af van het inkomen dat u gewend bent, wat u voelt dat uw tijd waard is en hoeveel u nodig hebt om uw kosten van levensonderhoud te dekken.

het goede nieuws is, het is heel goed mogelijk om te leven op $18 per uur Als u uw uitgaven laag te houden en te minimaliseren of te elimineren schulden.

Hier zijn een paar tips om uw uitgaven te verlagen en te leven op $18 per uur:

 • Maak een budgetplanner die elke dollar inkomen categoriseert
 • Houd uw huisvestingskosten tot 25% of minder van uw netto-inkomen
 • probeer zich te ontdoen van een hoge rente creditcardschuld
 • Elimineer uw autolening door het af te betalen, of handel in uw auto voor een die u contant kunt betalen voor
 • een lagere rente optie
 • Koop gebruikte items (kleding, huishoudelijke artikelen, elektronica, enz.) wanneer u
 • geld kunt besparen op voedsel door een maaltijdplan en online boodschappen te doen
 • elimineer maandelijkse abonnementen of lidmaatschappen die u niet echt nodig hebt of vaak gebruikt
 • winkel rond voor lagere verzekeringspremies
 • verminder uw mobiele telefoonrekening met een no-contract carrier die u alleen in rekening brengt voor wat u gebruikt
 • verminder huishoudelijke uitgaven waar dan ook mogelijk

de beste manier om uitgaven te vinden die kunnen worden geëlimineerd of verminderd, is om op een budget te komen. Of u nu uw maandelijkse of wekelijkse inkomen budgetteert, het bijhouden van uw uitgaven zal kansen onthullen die uw jaarinkomen kunnen maximaliseren.

banen die $18 per uur verdienen

volgens het Bureau of Labor Statistics verdiende de onderstaande lijst met banen een mediane inkomen van ongeveer $18 per uur in 2020. Veel van de genoemde vereisen geen eerdere ervaring of een universitair diploma.

 • Animal Control Worker – $18.48
 • Bill Collector – $18.32
 • Construction Laborer – $17.83
 • paramedicus – $17.62
 • File clerk – $17.75
 • Healthcare Support – $19.00
 • machine operator – $18.01
 • administratief medewerker – $19.71
 • opticien – $18.53
 • motorfietsmonteur – $18.76
 • schilderwerker – $18.63
 • pest control worker – $18.18
 • rehabilitation counselor – $18.05
 • shipping clerk – $18.50
 • vet tech – $17.43
 • Amazon warehouse worker – $18.55

doe je eigen zoektocht naar werk om de beschikbare posities in uw regio. Monster en Glassdoor zijn drie van de beste websites voor het zoeken naar vacatures.

steden met een minimumloon van $18 per uur

Een eenvoudige manier om een baan van $18/uur te garanderen, is wonen in een stad met een minimumloon van $18/uur. De federale overheid heeft een minimumloon van $7,25 per uur vastgesteld, maar veel staten hebben hun eigen minimumloonwetten.

op de datum van dit schrijven zijn er geen steden in de VS die een minimumloon van $18 per uur betalen. Er zijn er echter een paar die vrij dichtbij komen.

Hier zijn de 5 Amerikaanse steden met het hoogste minimumloon in het land:

#1 Seatac, Washington: $17.54/hr

(Dit is het hoogste minimumloon in de VS.Het geldt echter alleen voor werknemers die in de horeca-en transportsector van de stad werken. Alle andere banen verdienen een minimumloon van $14.49/uur.)

#2 Seattle, Washington:  $17.27/uur

#3 Emeryville, Californië:  $17.13/uur

#4 Mountain View, Californië:  $17.10/uur

#5 Sunnyvale, Californië:  $17.10/uur

houd er rekening mee dat een hoger minimumloon een hogere kosten van woonoppervlakte aangeeft. U moet niet verwachten dat uw kosten van levensonderhoud hetzelfde zijn als een stad die een lager minimumloon biedt.

maandelijks steekproefbudget voor $18 per uur

het hebben van een budget voor elk inkomensniveau is belangrijk, maar vooral voor degenen die met zeer beperkte middelen leven. Een jaarinkomen van $37.440 zal niet zo ver reiken (vooral na belastingen en aftrek), maar je kunt het laten werken als je je committeert aan een uitgavenplan, slimme geldgewoonten aanneemt en binnen je middelen leeft.

naar aanleiding van Dave Ramsey ‘ s budget percentage richtlijnen, heb ik bedacht een steekproef $ 18/uur budget. Dit maandelijkse steekproefbudget is gebaseerd op een jaarsalaris na belastingen van $31.788 (berekend in het bovenstaande belastinggedeelte), dat we afronden tot $2.650 per maand.

MAANDELIJKS NETTO-INKOMEN:   $2,650
CATEGORIE: MAX %: BEDRAG:
Woningbouw 25% $660
Hulpmiddelen 10% $265
Voedsel 10% $265
Transport 10% $265
Verzekering 10% $265
Entertainment 5% $130
Kleding 5% $130
Persoonlijke Verzorging 5% $130
de Kosten van de Huishouding 5% $130
Schulden Betalingen 5% $130
Besparingen 10% $265
TOTAAL   $2,635

Er zijn vele manieren voor het maken van een begroting, en dit is slechts een voorbeeld. Je zou het zo eenvoudig kunnen maken als 3 categorieën met een 50/30/20 percentage split.het belangrijkste is om er een te maken waar je je aan kunt houden en die je financiële waarden weerspiegelt.

zodra u een uitsplitsing van het budget ziet met behulp van netto-inkomsten, denkt u misschien dat het maken van $18/uur niet genoeg is om uw kosten van levensonderhoud te dekken. Vervolgens zal ik bespreken hoe dit loon zich verhoudt tot andere inkomens, als je comfortabel kunt leven op dit uurloon, en hoe je een huis kunt kopen als je $18 per uur verdient.

is $ 18 per uur een goed loon?

om deze vraag te beantwoorden, is het een goed idee om te kijken naar hoe $18 per uur zich verhoudt tot andere inkomens in de VS

ten eerste stelt het Bureau of Labor Statistics 2021 4th Quarter report dat de mediane wekelijkse inkomsten in de VS van alle voltijdse loon-en salariswerkers $1.010 waren. Dit zou resulteren in een jaarlijks inkomen van $52.520 voor een betaald jaar van 52 weken en een uurtarief van $25,25 voor een werkweek van 40 uur.als we dit mediane inkomen vergelijken met een voltijds salaris op basis van $18/uur ($37.440), vinden we dat $18/uur een inkomen zou opleveren dat 29% lager is dan het nationale mediaan.

(*een mediane statistiek is anders dan een gemiddelde statistiek. De mediaan geeft een halverwege punt aan, waar 50% van de gegevens Onder het middenpunt valt en 50% boven. Het gemiddelde is daarentegen de som van alle gegevenspunten, gedeeld door het aantal gegevenspunten. Dit betekent dat uitschieters (extreem hoge of lage gegevenspunten die atypisch zijn) het resultaat kunnen vervormen.

deze statistieken weerspiegelen ook individuele lonen en niet een mediaan inkomen van een huishouden dat meerdere salarissen combineert.)

Houd er rekening mee dat deze cijfers geen onderscheid maken tussen geslacht, type baan, opleidingsniveau, steden en andere sociale en economische factoren.

bovendien is $18 per uur meer dan enig minimumloon in de VS In feite komt het gemiddelde van de top 5 minimumlonen in het land (eerder vermeld) uit op $17,23/uur. Dit brengt een loon van $ 18 per uur 4,5% boven dit gemiddelde.

betekent dit dat $ 18 per uur een goed loon is? Dat hangt ervan af.

als je in een goedkope woonomgeving woont, zoals een klein stadje in Oklahoma, denk je misschien van wel. Als je in een kuststad in Californië woont, zoals San Francisco of San Diego, waarschijnlijk niet zo veel. Het hangt allemaal af van de levensstijl die je wilt

vervolgens laten we het hebben over hoe je kunt leven van $18 per uur.

is 18 dollar per uur genoeg om van te leven?

over het algemeen zal het maken van $18/uur uw opties aanzienlijk beperken. Omdat het aanzienlijk lager is dan het gemiddelde nationale loon, kan dit inkomensniveau het erg moeilijk voor u maken om genoeg te sparen voor een comfortabel pensioen of een universitaire opleiding, vooral als u aanzienlijke schulden hebt.

om te bepalen of $18 per uur een leefbaar loon voor jezelf is, overweeg dan de volgende factoren:

 • het aantal mensen dat u nodig hebt om te ondersteunen
 • de kosten van levensonderhoud in uw omgeving
 • hoeveel schuld u momenteel hebt
 • het banksaldo van uw spaargeld/noodfonds
 • uw geldwaarden en financiële prioriteiten

Als u veel schulden heeft, leef dan in een hoge-kosten stad, of hebben geen spaargeld in de bank, dan $18/uur waarschijnlijk won’t een voldoende inkomen om u te ondersteunen. Zelfs als u een zeer zuinig persoon bent, zult u veel moeite hebben om al uw uitgaven te dekken.

waarschijnlijk is de belangrijkste factor waar je woont. Als u in een staat kunt wonen met een kosten van levensonderhoud lager dan het nationale gemiddelde, zult u het gemakkelijker vinden om uw basiskosten te dekken met $18 per uur.de drie staten met de laagste index van de kosten van levensonderhoud zijn Mississippi (86,1% van het nationale gemiddelde), Arkansas (86,9%) en Oklahoma (87%).

Als u niet in staat bent om naar een andere stad of staat te verhuizen, zijn er manieren om creatief te worden met het verhogen van uw inkomen. U kunt bijvoorbeeld uw kosten van levensonderhoud verlagen door een kamergenoot te krijgen of extra inkomsten te genereren met een tweede baan.

Later, we ’ll dekken een aantal mogelijkheden voor het maken van meer geld. Volgende, laten ’s praten over huiseigendom met een $18/uur inkomen.

is $18/uur genoeg om een huis te kopen?

het kopen van een huis met een inkomen van $18/uur is afhankelijk van verschillende factoren, zoalsals:

 • verkoopprijs van het huis
 • het bedrag van uw aanbetaling
 • onroerendgoedbelasting
 • hoeveel schuld u hebt
 • kosten van levensonderhoud

De meeste banken bepalen uw vermogen om een hypotheek terug te betalen op basis van de 28/36-regel.deze twee getallen vertegenwoordigen maximale percentages voor twee verschillende verhoudingen.

de eerste is de front-end ratio, dat is uw totale maandelijkse huisvestingskosten gedeeld door uw bruto maandelijks inkomen. Huisvestingskosten omvatten hoofdsom en rente, PMI, onroerendgoedbelasting en verzekering van huiseigenaren.

De meeste banken willen uw front-end ratio zien op 28% of minder.

de tweede is de back-end ratio,die ook bekend staat als uw debt-to-income ratio (DTI). Dit is uw totale minimale maandelijkse schuldbetalingen gedeeld door uw bruto maandelijks inkomen.

banken geven er doorgaans de voorkeur aan dat uw debt-to-income ratio niet hoger is dan 36%.

Als u deze informatie kent, kunt u inschatten hoeveel huis u zich kunt veroorloven.

werken een full-time 40 uur per week schema op $18 per uur, zou uw jaarlijkse bruto inkomen $37.440. Dit is een maandelijks inkomen van $18/uur van $3.120 vóór belastingen. Daarom mag uw totale maandelijkse huisbetaling niet hoger zijn dan 28%, wat $874 is.

bovendien mag uw totale maandelijkse schuldbetalingen niet hoger zijn dan 36% van uw maandelijkse loon, dat is $1.123. Dit betekent dat uw minimale maandelijkse schuldbetalingen, naast uw hypotheekbetaling van $874, niet meer dan $249 mogen zijn.

De bottom line is, het komt vooral neer op uw vermogen om de maandelijkse betaling te doen. Hoe meer geld u kunt neerleggen, hoe lager uw betaling zal zijn en hoe groter uw kansen om goedgekeurd te worden voor een hypothecaire lening.

maar, wat als je leeft paycheck naar paycheck op $18/uur?

misschien is het tijd om meer geld te verdienen. Blijf lezen om een paar slimme manieren te leren waarop u uw inkomen kunt verhogen.

5 manieren om meer dan $18/uur te verdienen

als je hebt besloten dat $18 per uur niet genoeg is om de levensstijl te ondersteunen die je wenst, dan moet je de stappen nemen om wat extra geld te verdienen. 

het maken van een hoger uurloon zal u helpen om sneller uit de schulden te komen, meer geld te steken in sparen voor uw pensioen en u helpen uw gelddoelen te bereiken.

dus, als je nauwelijks rondkomt op $18/uur, don ’t settle! Er zijn veel manieren om meer inkomen te genereren, zodat je niet leeft paycheck naar paycheck.

hier zijn 5 verschillende mogelijkheden om meer dan $18 per uur te verdienen:

1. Vraag om een verhoging

de eenvoudigste manier om meer geld te verdienen is om uw uurloon te verhogen waar u bent. Als je een gewaardeerde werknemer bent die boven en buiten gaat, laat je baas weten dat je meer waard bent dan je huidige loon.

om je kansen te verbeteren, doe een beetje onderzoek voordat je om een verhoging vraagt. Ontdek het bereik van salarissen voor anderen in een vergelijkbare functie en gebruik deze informatie om uw zaak te versterken.

misschien kom je erachter dat het extra inkomen dat je wilt zo dichtbij is als erom vragen.

2. Vraag een promotie aan

als je het gevoel hebt dat je het loonplafond voor je positie hebt bereikt, is het misschien tijd om voor iets hoger te schieten.

volg enkele lessen, word gecertificeerd of volg aanvullende training. Begin andere afdelingen te laten weten dat je geïnteresseerd bent om de ladder op te gaan.

wanneer de juiste baan opengaat, ben je op een goede plek om het interview en mogelijk de promotie te krijgen. Voordat u solliciteert, moet u ervoor zorgen dat het verhoogde salaris de extra verantwoordelijkheden waard is.

3. Vind een andere baan

soms is de enige optie om meer geld te verdienen is om door te gaan naar een ander bedrijf. Gewoon omdat je huidige baas won’t betalen u meer, betekent ’t niet dat iemand anders won ’t.

begin met het woord uit dat u’ re op zoek naar een baan te verplaatsen. Vertel vrienden, familie en buren om hun oren open te houden voor mogelijke kansen. Het is echter het beste om dit niet over het kantoor te verspreiden. Je wilt je huidige baan niet onder negatieve omstandigheden verlaten.

terwijl je wacht op de juiste deur om open te gaan, begin je met het oppoetsen van je CV. Zorg ervoor dat u uw ervaring en vaardigheden in het beste licht presenteert. Misschien wil je zelfs een workshop volgen die je helpt je interviewvaardigheden te versterken.

4. Start een side hustle

het maken van je eigen side hustle is een geweldige manier om meer dan $18/uur te verdienen. U ’d verbaast u hoe gemakkelijk het is om $20 per uur of meer in rekening te brengen voor een verscheidenheid aan diensten.

Hier zijn een paar ideeën om een geld verdienen side gig beginnen:

 • lopen mensen’s honden
 • huis zitten
 • Babysit
 • doe yardwork of tuinieren
 • Tutor
 • wees een consultant
 • schrijf CV ‘s
 • Wees een virtuele assistent
 • Wees een freelance schrijver
 • li>

 • neem foto’ s op verjaardagsfeestjes
 • bak cupcakes voor zakelijke evenementen
 • bied eenvoudige naaidiensten
 • schone huizen
 • wees een personal shopper

en dit is nog maar het topje van de ijsberg! 

of het nu een hobby is waar je goed in bent, ervaring hebt opgedaan, of gewoon een taak die je graag doet–Je kunt er geld voor vragen.

Plaats uw diensten op sociale media (zoals NextDoor of Facebook Marketplace) en vertel het uw buren en kerkvrienden. Visitekaartjes laten maken en flyers ophangen. Ga zo ver als je wilt!

Je kunt ook kijken naar mogelijkheden om passief inkomen te verdienen, wat in wezen geld verdient terwijl je slaapt. Blogposts, YouTube-video ‘ s, printables en online cursussen zijn allemaal ideeën om geld te verdienen die zonder extra moeite inkomsten kunnen blijven genereren.

5. Verkoop spullen

het verkopen van spullen in huis kost weinig moeite en is een geweldige manier om meer geld binnen te halen. Maar uiteindelijk heb je geen spullen meer in de kasten.

Dit is wanneer je garageverkopen en kringloopwinkels doorzoekt om die verborgen schatten te vinden waar mensen bereid zijn meer voor te betalen. Gebruikte boeken, schoenen, kleding en huishoudelijke artikelen zijn slechts een paar dingen die tegen een steile korting kunnen worden gekocht en voor een hogere prijs kunnen worden verkocht. Wanneer u artikelen te koop op het internet plaatst, wordt uw klantenbestand veel groter.

u kunt ook proberen retail arbitrage, dat is het kopen van nieuwe items die worden verdisconteerd in een markt, dan verkopen ze voor meer in een andere markt. Een populaire strategie is het vinden van items in de kortingssectie van een lokale winkel en ze vervolgens doorverkopen op Amazon.

doe een beetje onderzoek om te zien wat’s in de vraag, dus je bent niet het kopen van dingen die won’t verkopen. Er zijn telefoon apps die zullen helpen, zoals de Amazon Verkoper app. Scan gewoon een afgeprijsd item om te zien wat het gaat voor op Amazon. Als je het met een goede winst kunt doorverkopen, pak het dan! Het is een gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen.

Final thoughts on $18 an hour

kortom, een fulltime baan die $18 per uur verdient voordat belastingen en salarisaftrek worden afgetrokken, komt uit op $37.440 per jaar. Nadat u rekening houdt met federale belastingen, Medicare en socialezekerheidsaftrek, hebt u bijna $31.843 aan netto-inkomsten.

als u alleenstaand bent zonder personen ten laste, of als u een huishouden met twee inkomens hebt met zeer weinig schulden, kan dit uurloon voldoende zijn om uw basiskosten te dekken. Het kan echter moeilijk zijn om extra geld te besparen, aan liefdadigheid te geven, een huis te kopen of te reizen. Het vastleggen van een budget en een zuinige levensstijl zal u helpen uw financiële doelen te bereiken, hoewel u misschien langzamer bent in het bereiken ervan.

het goede nieuws is dat $18/uur banen zijn meer overvloedig dan ooit tevoren, en de meeste vereisen geen formele opleiding. En, vergeet niet, als je een baan krijgt die $18/uur betaalt, is het slechts het begin. Naarmate u gebruik maakt van de mogelijkheden om omhoog te gaan, zal uw uurloon alleen maar toenemen.

Plaats een reactie