20 Geniale Redenen Om Pensioen Uit Te Stellen

redenen waarom u de pensionering moet uitstellen

onlangs las ik Suze Orman ‘ s boek, The Ultimate Retirement guide for 50+: winning strategies to make your money last a lifetime.

in het boek beveelt ze herhaaldelijk aan om het pensioen uit te stellen tot *ten minste* 70 jaar oud.haar belangrijkste reden is dat je geen geld meer hebt, omdat statistieken laten zien dat je waarschijnlijk tot in je 90 ‘ s zult leven.

dus ik keek rond in de interwebs om te zien wat anderen zeiden.

een Facebook-groep waar ik deel van uitmaak was het er in principe mee eens dat Suze in een meer zou moeten springen–de meerderheid zei dat ze &# 8217; re gaan genieten van pensioen zo snel mogelijk!

dus – moet u uw pensioen uitstellen?

als je in de 50 bent en je hebt uitgesteld met je pensioensparen, dan kun je je werkjaren uitrekken tot je 70 bent (of verder) een redder in nood zijn.

persoonlijk vind ik het niet erg om te werken tot ik 70 ben, of zelfs ouder. Ik denk dat als je het kunt zwaaien, er veel goede en geldige voordelen zijn om in dienst te blijven.

Hier zijn 20 slimme redenen om je pensioen uit te stellen, tenminste tot je 70 bent.

hulp nodig bij het plannen van je pensioen? Ontvang dit gratis mini-werkboek en begin met het maken van het pensioen dat u wilt!

 

#1&Nbsp; je geniet van het werken

als je iemand bent die graag werkt en veel voldoening krijgt door de energie en de uren in te zetten, dan is het blijven werken waarschijnlijk een goede optie voor jou.

natuurlijk hoef je niet de carrière voort te zetten die je hebt gehad.je kunt iets nieuws proberen, zolang je er maar een soort tevredenheid van krijgt.

#2  You’re in good health

De de conditie van je fysieke en mentale gezondheid zal een grote invloed hebben op het al dan niet kunnen blijven werken.

maar, als je gezegend bent met een goede gezondheid, dan is doorgaan met werken een sterke mogelijkheid.

#3  u wilt uw levensstandaard behouden (of verhogen)

een veel voorkomende pensioenrichtlijn is dat je moet proberen om 70-80% van je pre-pensioeninkomen te vervangen door sparen, beleggen en sociale zekerheid.

maar als je liever 100% (of zelfs meer) blijft genereren, dan kan het nodig zijn om in je jaren ‘ 70 te werken.

#4&Nbsp; u wilt de effecten van samengestelde rente maximaliseren

als u kunt blijven brengen in een salaris om uw uitgaven te dekken, u zult blijven om het exponentiële effect op uw spaargeld en Investeringen te maximaliseren.

 

#5  u wilt uw socialezekerheidsvoordelen maximaliseren

uw socialezekerheidscontroles zullen groter zijn naarmate u langer wacht om ze te ontvangen, tot u 70 bent.

In feite, voor elk jaar dat u het nemen van de uitkering na de volledige pensioenleeftijd uitstelt, ontvangt u een verhoging van 8% in uw uitkering, tot de leeftijd van 70.dus, als je in goede gezondheid bent en je hebt een goede kans om in je 80s of 90s te leven, is wachten de beste keuze.vooral als u een echtgenoot heeft die afhankelijk is van nabestaandenuitkeringen.

Het kan echter nodig zijn om de financiële kloof te overbruggen met een paar extra jaren werk om uw uitgaven te dekken.

#6  u’ll nog steeds krijgen employee benefits

maar Medicare dekt niet alles, en je kunt nog steeds grote out-of-pocket uitgaven ervaren. 

als je die dekking gaten met een werknemer gezondheidszorg plan kon vullen, kon je duizenden dollars per jaar te besparen in medische kosten.

#7  U kunt besparingsuitputting vertragen of vertragen

hoe langer u inkomsten kunt genereren met een salaris, hoe langer uw spaargeld zal duren.

Dit is vooral belangrijk als u in de vijftig bent en uw pensioensparen ontbreken.

werken tot je 70 bent of verder zou betekenen dat het gebruik van besparingen wordt uitgesteld en het aantal jaren dat je er op moet vertrouwen, wordt verminderd.

#8  je hebt nog steeds schulden

de sterke aanbeveling met pensioenplanning is om uit de schulden te zijn tegen de tijd dat je stop met werken.

Als u nog steeds uw creditcards, studieleningen of Ja – zelfs uw hypotheek – betaalt, dan zal het verlengen van uw werkjaren u helpen uw schuld te elimineren voordat u met pensioen gaat.

(gewoon don ’t voeg er nog meer aan toe!)

Maak nu een schuldbetalingsplan, zodat u in uw pensioenjaren schuldenvrij bent. Dit is een van de slimste redenen om het pensioen uit te stellen.

Dave Ramsey: advies voor inhalen met pensioensparen

#9  u’ll krijgen een groter pensioen

Als u’re gelukkig genoeg om een pensioen te hebben, kunt u een grotere uitbetaling krijgen hoe langer je werkt.

sommige pensioenregelingen worden berekend op basis van uw gemiddelde inkomen over de laatste jaren van tewerkstelling.

dus, als uw inkomen blijft stijgen tot u met pensioen gaat, kan uw uitkering ook blijven stijgen naarmate u langer werkt.

#10  You won’t get any pension

Dit legt de verantwoordelijkheid voor het sparen voor het pensioen rechtstreeks op de schouders van de werknemer.

dus, zelfs als u al tientallen jaren bij hetzelfde bedrijf werkt, ontvangt u mogelijk geen pensioenuitkeringen als u er niet in geslaagd bent om geld in een pensioenplan te stoppen. 

als dit de situatie u ’re in, uhet kan nodig zijn om door te werken tot in je 70s om je spaargeld in te halen.

#11  u wilt genieten van een encore carrière

gezien de mogelijkheid van werken in je 70s betekent niet dat je in dezelfde carrière moet blijven.

veel mensen in hun jaren ’60 en’ 70 ontdekken een geheel nieuw niveau van werktevredenheid door werk na te streven waar ze gepassioneerd over zijn.

Dit is een van de meest motiverende redenen om je pensioen uit te stellen!

denk na over hoe je een hobby kunt omzetten in een inkomen, of iets terug kunt geven aan je gemeenschap met je jarenlange ervaring.

#12  u wilt de kameraadschap van een werkplek hebben

je kunt nu dromen over het hebben van lange, ontspannende dagen thuis terwijl je in je La-Z-Boy zit en kruiswoordpuzzels doet.

maar na enige tijd, kan je beginnen te voelen out of touch en een beetje eenzaam.doorgaan met werken op een plek waar je deel uitmaakt van een team of groter personeel kan je helpen je verbonden te voelen met anderen, vriendschappen op te bouwen en het gevoel te hebben dat je deel uitmaakt van een gemeenschap.

#13  u wilt de kans op depressie en slechte gezondheid verminderen

actief blijven, sociaal verbonden en betrokken zijn bij het leven kan een betere algehele gezondheid en minder medische problemen betekenen.

zelfs een parttime baan kan meer betekenis en routine bieden, vooral als je werk wordt gedreven door een nieuw ontdekte Passie.

je zou zelfs jaren aan je leven kunnen toevoegen, volgens een studie die vond dat het uitstellen van je pensioen met een jaar de kans op overlijden met 11% verlaagde.

#14  u wilt coördineren met een jongere echtgenoot

maar als uw echtgenoot of partner meerdere jaren jonger is dan u, is hij misschien niet klaar om met pensioen te gaan wanneer u dat bent.

als hij zijn carrière wil voortzetten nadat je 65 bent geworden, wil je misschien een paar jaar met pensioen gaan, zodat je pensioendata dichter bij elkaar kunnen liggen.

#15  je begon je carrière later in het leven

misschien was je een blijf 25 jaar thuis, en besloot toen om terug te gaan naar de universiteit en een carrière te beginnen toen je 50 werd.

Je bent misschien niet klaar om je hoed op te hangen op 65 omdat je het gevoel hebt dat je meer te bieden hebt.

als je je carrière uitbreidt tot in je jaren ‘ 70, kun je meer tijd krijgen om de doelen te bereiken die je in je beroep hebt.

#16  je woont ver van je familie

voor veel moeders (zoals ik) is het’s onze droom om op een dag omringd te worden door onze kleinkinderen, en te genieten van vriendschap met onze volwassen kinderen.

maar het leven gaat zelden zoals gepland.

als je kinderen zijn verhuisd en je krijgt ze maar een paar keer per jaar te zien, kan blijven werken een geweldige manier zijn om bezig te blijven en extra geld te hebben voor al die vliegtickets.

#17  u wilt financiële stabiliteit

wanneer u met pensioen gaat, wordt uw gegarandeerd inkomen drastisch verminderd.

u krijgt elke maand uw betrouwbare socialezekerheidscontrole en mogelijk een pensioenuitkering, maar wat u kunt halen uit sparen en beleggen is niet gegarandeerd. 

als dit je gevoelens van angst of zorgen geeft, Wil je misschien doorgaan met het genereren van een gegarandeerd inkomen met een baan alleen voor de gemoedsrust.

Stanford-onderzoekers melden dat uitstel van pensionering tot 70 jaar het pensioeninkomen aanzienlijk kan verhogen:

van CNBC.com

#18  u wilt genoeg om de extra ‘ s te dekken

hoe dichter je bij met pensioen kunt u zich realiseren dat uw spaargeld alleen de basisprincipes van het leven dekt, zoals voedsel, gas en onroerendgoedbelasting. 

Als u de inflatie wilt bijhouden en ook extra ’s wilt dekken zoals langdurige zorg, hiaatverzekering en stijgende medische kosten, dan kan het uitstellen van uw pensioen tot uw jaren’ 70 een verstandige zet zijn.

#19  Je mag leven tot je 90s

veel mensen willen beginnen pensioen zo snel mogelijk omdat ze niet weten hoeveel tijd ze nog hebben.

ze willen genieten van de laatste jaren van hun leven voordat ze sterven.

maar, deze dagen, het potentieel van het leven langer – zelfs in je 90s – is sterk toegenomen dankzij de verbeteringen in de moderne geneeskunde.

dus, don ’t gewoon overwegen de mogelijkheid van slechts 10-15 jaar met pensioen,want je zou het dubbele kunnen hebben! 

werken tot je 70 bent, kan ervoor zorgen dat je financieel stabiel blijft en je nog tientallen jaren achterlaat om van je pensioen te genieten.

#20 U kunt’t veroorloven om met pensioen te gaan nog

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste en meest gunstige reden om te blijven werken in je 70s.

als je een late spaarder bent en niet serieus bent over pensioenplanning tot je 50s, moet je misschien in het reine komen met het feit dat je net niet genoeg hebt om jezelf te onderhouden zonder een baan te houden. 

hoe meer jaren u een salaris kunt genereren zonder uw spaargeld aan te raken, hoe langer die pensioenrekeningen moeten groeien en hoe minder jaren ze nodig hebben om u te ondersteunen.

don ’t vergeet niet om uw gratis pensioen Planning mini-werkboek te grijpen!Maak een plan om uw droompensioen werkelijkheid te maken.

 

in het kort: redenen om pensionering uit te stellen

het veiligste plan is om te overplannen.het idee van het werken in je jaren ‘ 70 interesseert je misschien niet in het minst, maar het is nog steeds een slimme zet om je voor te bereiden op de mogelijkheid.

je zou zelfs het idee kunnen gebruiken om je pensioen uit te stellen als motivatie om vandaag de beste zorg voor je gezondheid te dragen.Als u zich committeert aan een gezond dieet, lichaamsbeweging en het krijgen van uw preventieve controles, blijven uw opties om langer te werken waarschijnlijk open.

misschien maakt de gedachte om een eigen bedrijf te starten of een encore-carrière de mogelijkheid om langer te werken aantrekkelijker.

als dat zo is, is je 50s een geweldige tijd om die bal aan het rollen te krijgen.je kunt je vaardigheden aanscherpen, een aantal lessen volgen, een website maken, een publiek opbouwen en het woord verspreiden.

het kan jaren duren om een bedrijf hoog genoeg van de grond te krijgen om een leefbaar inkomen te creëren.als je nu begint, kun je zelfs in je minimale vrije tijd iets opbouwen dat uiteindelijk een bevredigende en lucratieve tweede carrière in je oudere jaren zou kunnen worden.

Er zijn veel slimme redenen om het pensioen uit te stellen, zelfs voor slechts 5 jaar.uw beslissing zal afhangen van verschillende factoren, zoals uw gezondheid en financiële situatie.

als je vandaag doet wat je kunt om je opties later open te houden, ben je in een betere positie om je geld een leven lang te laten meegaan, zelfs als je nog steeds rond de 100 bent!

Plaats een reactie