5 Dagelijkse Huishoudelijke Gewoonten Om Geld Te Besparen

slimme huishoudelijke gewoonten kunnen u geld besparen

of het nu gaat om afvallen, promotie krijgen of schuldenvrij zijn, je gewoonten zullen je helpen of belemmeren.

dat ’s waarom het ’s belangrijk om de juiste gewoonten te kiezen.

als het gaat om uw financiën, zijn er enkele voor de hand liggende gewoonten die u moet oefenen.het volgen van een budget, het bijhouden van uw uitgaven en het opbouwen van besparingen zijn slechts enkele die u in de juiste richting zullen brengen.

maar, er zijn andere gewoonten die nuttig kunnen zijn die niet zo voor de hand liggend zijn.

De kleine keuzes die u dagelijks maakt, kunnen u ook geld besparen en grote vooruitgang toevoegen in de richting van uw financiële doelen, zoals:

  • het verzorgen van uw bezittingen
  • televisie en andere vormen van marketing vermijden
  • thuis eten
  • nutsvoorzieningen behouden
  • uw huis schoon en comfortabel houden

oefen deze 5 dagelijkse huishoudelijke gewoonten om geld te besparen, en u’bereik je financiële doelen sneller.

1.  Zorg voor uw bezittingen

Het is leuk om nieuwe spullen te krijgen.

glanzende nieuwe apparaten, zacht nieuw tapijt, een snazzy nieuwe laptop.

de nieuwheid van deze aankopen kan ons motiveren om hen een speciale behandeling te geven, zoals huisgasten.je besteedt aandacht aan wat ze nodig hebben en behandelt ze met zorg.

maar als je eenmaal gewend bent geraakt aan deze items in je dagelijks leven, worden ze uiteindelijk normaal in plaats van nieuw. en, dat’ s wanneer ze kunnen beginnen te worden behandeld als 2e klas burgers in uw huis.  (vooral als je tieners in huis hebt.)

een manier om op het goede spoor te blijven met uw financiële doelen is om te zorgen voor de dingen waar u uw zuurverdiende geld aan hebt uitgegeven.Als u uw bezittingen in uitstekende staat kunt houden, zullen ze langer meegaan en u op de lange termijn geld besparen.

Larry Burkett gebruikte om te zeggen  de goedkoopste auto die je kunt bezitten is degene die je al hebt.het is altijd zuiniger om te gebruiken wat je hebt in plaats van het te vervangen.de kosten van onderhoud zijn meestal een fractie van de kosten van vervanging.

in ons huis dragen we nooit schoenen op het tapijt.  (Een van mijn grootste pet peeves is dirty carpet!)   Ik weet dat op een dag als we proberen ons huis te verkopen, de conditie van de vloer belangrijk zal zijn.

mijn man ververst de olie in onze voertuigen elke 3000 mijl.& Nbsp; Ik wil geen auto betaling, dus Ik zal rijden mijn busje totdat het ’s op zijn laatste wiel.

Ik heb een harde hoes op mijn kostbare Macbook en iedereen weet dat je handen af moet blijven.mijn laatste Macbook (eigenlijk heb ik hem nog steeds) duurde 10 jaar!

Dit zijn slechts een paar manieren waarop we proberen meer kilometers te halen uit de spullen die we elke dag gebruiken.

We leven in een wegwerpmaatschappij, waar als iets ons niet aan onze normen voldoet, we het gewoon weggooien en een betere krijgen.  en er zijn mensen die het zich volledig kunnen veroorloven om dit te doen.

maar, als u probeert in te halen op uw pensioensparen, u zult er sneller komen als u geen geld verspilt aan het vervangen van dingen die versleten of kapot zijn.

(*Tip:   als je spullen van hogere kwaliteit koopt, zul je meer gemotiveerd zijn om er voor te zorgen en het zal langer meegaan!)

2.  vermijd TV-commercials & AMP; Andere marketing

toen we in ons eerste huis woonden, besloot mijn vader onze hypotheek af te betalen.

Yep, je leest het goed.hij betaalde onze hypotheek van $100.000 af.

een paar maanden later zag ik een gladde, glanzende advertentie in de post.  een nieuwe masterplan gemeenschap werd gebouwd in de buurt van ons, dichter bij de bergen.  en, er zou een clubhuis, een fitnessruimte en een zwembad!  de kinderen zouden dol zijn op het zwembad!

raad eens wat er gebeurd is.

we verkochten ons betaalde huis, kochten een nieuw huis twee keer de prijs en namen een andere hypotheek aan.

Stoooo. Pid.

en dat, mijn vriend, is de kracht van marketing.het zal je hoofd los laten komen, zodat je niet met je hersenen kunt denken.

consumentenmarketing is niet alleen een kunst, het is een wetenschap.professionele marketeers doen veel onderzoek om te bepalen wat een passieve waarnemer triggert om een toegewijde koper te worden.& Nbsp; Het ’s niets om mee te rotzooien.

tegenwoordig wordt het grootste deel van onze e-mail in de prullenbak gegooid, omdat het allemaal advertenties zijn.  ik don ’ t zelfs kijken naar wat de advertenties verkopen, omdat ik weet dat ik kan worden getrokken in een aankoop die ik nooit van plan om te maken.

Ik don ’t kijken netwerk televisie dus I ’m niet blootgesteld aan veel commercials.

maar, ik breng veel tijd door op het internet, waar advertenties zijn als vervelende verkopers die won ’t uw veranda te verlaten.pop-ups, video’ s, banners – ze’re overal.

dus, ik installeerde een ad blocker extensie op mijn laptop die een deel van de rommel vermindert.

het vermijden van commercials, printadvertenties en internetmarketing is een dagelijkse gewoonte die alleen maar helpt om meer geld in je zak te houden.Als u niet actief op zoek bent naar een specifiek item, overweeg dan niet om geld uit te geven alleen maar omdat een winkel u een kortingsbon van 10% heeft gestuurd.

Het is nooit een goede deal om geld uit te geven aan iets dat je nooit van plan was te kopen, hoe dan ook.

3.  thuis eten

Dit is een biggie, mensen.en voor sommigen is het zeker een offer van liefde.

Ik realiseerde me onlangs – Na bijna 25 jaar huwelijk – dat ik niet bijzonder graag koken.

als ik kon, zou ik elke dag uit eten gaan.  dan zou ik ’t te maken hebben met al het boodschappen doen en maaltijdplanning en recept vinden en … goed … koken.

dus, dit maakt het des te meer verleidelijk om gewoon naar een restaurant te gaan als ik moe ben en niet de motivatie heb om iets te doen wat ik toch niet wil doen.

Dit is waarom het ’s super belangrijk voor mij om een plan op zijn plaats   voordat  ik krijg een hunkering naar een Chipotle kom.

Als u ’re altijd busting uw restaurant budget, moet u een plan, ook.

Het houden van een goed gevulde keuken en een maandelijkse maaltijd plan op de koelkast zal u helpen worden voorbereid.’s ochtends vlees uit de vriezer halen is ook super handig.

wanneer je zelf een maaltijd kookt, besteed je een klein deel van wat je voor dezelfde maaltijd zou betalen in een restaurant.als je er een gewoonte van kunt maken om thuis te eten, bespaar je letterlijk duizenden dollars per jaar.

diezelfde dollars in uw pensioenrekening zullen groeien met samengestelde rente en bijdragen aan een comfortabel pensioen.

dus, het offer is absoluut de moeite waard.eet thuis, in het belang van uw financiële toekomst.

bekijk deze 50 tips om meer te besparen en minder uit te geven aan uw kruideniersbudget.

4.  Conserve utilities

Ik ben nooit goed geweest in energiebewust zijn.  gelukkig is mijn man dat wel.

in ieder geval met gloeilampen.hij houdt ervan om energie te besparen met gloeilampen.

daarnaast gebruiken we dimmer switches om elektriciteit te verminderen.We houden ons huis iets koeler dan comfortabel in de winter, en een beetje warmer dan we liever in de zomer.

Deze zomer hebben we onze sprinklercyclus aangepast zodat we niet zoveel water gebruikten.  wat een verschil!  ik denk dat we ongeveer $100 per maand van onze rekening hebben afgeschoren.

We don’t gek met het loskoppelen van kleine apparaten en elektronica als ze’re niet in gebruik – maar ik wed dat dit ook een verschil zou maken.

en, we besloten niet te gaan zonne-energie, omdat we niet denken dat we’d krijgen wat we’d nodig hebben om in te zetten voordat we verhuizen uit dit huis.maar als u van plan bent om nog vele jaren in uw huis te blijven, is dit misschien een goede optie voor u.

het punt is om je bewust te zijn van hoe je de energie in je huis gebruikt en doelgericht te zijn om het zo goed mogelijk te behouden.

hoe lager uw energierekening, hoe meer u kunt toevoegen aan uw spaargeld.

5.  Houd uw huis comfortabel

Dit is misschien meer voor de dames.  Ik weet dat mijn man niet echt schelen als ons huis is rommelig.

voor mij betekent een schoon huis een comfortabel huis.Als I ’m comfortabel thuis, dan I ’m inhoud.en, als ik thuis tevreden ben, dan voel ik niet de behoefte om uit te gaan, wat me meestal ervan weerhoudt geld uit te geven.

bijvoorbeeld, als onze keukentafel wordt overspoeld met stapels post en vuile vaat, ben ik vrij ongeïnspireerd om daar te eten.  Ik zou er eens naar kijken en denken   nope, eatin ’ uit.

als mijn bank overal hondenhaar heeft, samen met een paar vuile sokken en een knapperig bord, zou ik denken dat ik liever naar de film ga dan TV kijken op deze vervelende bank.

het is zeker een emotionele beslissing.

maar als ik elke dag een paar minuten de tijd neem om op te ruimen, of een beetje stofzuig, of de gootsteen leegmaak, dan geniet ik ervan thuis te zijn. I ’ m helemaal tevreden met Dick Van Dyke Kijken met mijn zoon of een boek lezen in mijn favoriete stoel.

onnodige kosten afgewend.

Het is een eenvoudige gewoonte die niet veel tijd (of zelfs moeite) hoeft te kosten, maar het houden van een comfortabel huis kan mogelijk voorkomen dat u geld uitgeeft.

en hoe meer je houdt, hoe meer je spaart.

wees opzettelijk over het bouwen van goede huishoudelijke gewoonten om geld te besparen

natuurlijk hoef je deze vijf niet te gebruiken.als je andere huishoudelijke gewoonten kunt bedenken, moet je ze zeker uitproberen.

het kan nuttig zijn om een lijst bij te houden ergens die je elke dag zult zien, als een herinnering om de keuzes te maken die nodig zijn om deze gewoonten op te bouwen.

sommige zullen een beetje extra planning nodig hebben (zoals thuis eten), en sommige kunnen moeilijker zijn dan anderen (zoals het vermijden van commercials).

maar gewoonten worden ontwikkeld door kleine, consistente veranderingen in de loop van de tijd.dus geef jezelf geduld en genade, want je zult het nodig hebben.

onthoud gewoon de grote visie:het leven van het pensioen van je dromen.

als je al je inspanningen en opoffering kunt verbinden met dit ene doel, hoe klein ook, dan blijf je waarschijnlijk gemotiveerd om deze gewoonten te behouden.

Plaats een reactie