5 Dagelijkse Leefgewoonten Om U Te Helpen Uw Financiële Doelen Te Bereiken

Hoe dagelijkse levensstijlgewoonten uw financiën kunnen verbeteren

het bereiken van uw financiële doelen isn’t alleen maar over het houden van een budget en het snijden van coupons.als je ooit financiële vrijheid wilt bereiken, moet je goede, productieve gewoonten ontwikkelen op elk gebied van je leven.

je denkt misschien dat je spiritualiteit of je geestelijke gezondheid niets te maken heeft met hoe je met je geld omgaat.en ik zou die gedachte uitdagen door te zeggen dat er een veel sterkere verbinding is dan je misschien denkt.

bijvoorbeeld, als je geen positieve spirituele gewoonten beoefent, ben je waarschijnlijk niet in contact met je doel in het leven.een gebrek aan doel zal je achterlaten met een gebrek aan richting en motivatie.twee dingen die nodig zijn om financiële onafhankelijkheid te bereiken.

en als je geen gewoonten hebt ontwikkeld om je geestelijke gezondheid te versterken, val je waarschijnlijk in de val van een schaarste-mentaliteit.met andere woorden, je zult het moeilijk vinden om te geloven dat iets ooit beter zal worden dus waarom proberen?

dus goede gewoonten op verschillende gebieden van je leven dienen alleen om elkaar te versterken.ze werken samen om een leven van overvloed en prestatie te creëren.

Ik heb eerder geschreven over dagelijkse geldgewoonten, huishoudelijke gewoonten, spirituele gewoonten en mindset gewoonten die je kunnen helpen dichter bij je financiële doelen te komen.

voor deze post, I ’m gaan naar lijst 5 dagelijkse levensstijl gewoonten om je op het goede spoor te houden.

1.  vermijd verleidingen

Wat verleidt je om geld uit te geven?

voor mij is het hongerig en moe en niets gepland voor het diner.of, ook, lopen door het doel zonder een lijst.& Nbsp; dat ’zal het ook doen.

denk na over de situaties die je vermogen om verstandig uit te geven verzwakken.doe dan wat nodig is om die situaties te voorkomen.

wilskracht gaat maar zo ver, dus vertrouw er niet op. u ’ ll alleen maar het opzetten van jezelf voor mislukking.

onderzoek heeft aangetoond dat wilskracht een beperkte bron is.elke dag, in verschillende mate, verbruikt u uw wilskracht.  uiteindelijk wordt de put droog en u ’re verlaten zonder een buffer.

daarom is het belangrijk om strategieën te gebruiken die niet afhankelijk zijn van wilskracht.

om bijvoorbeeld te voorkomen dat ik te veel uit eten ga, plan ik meestal ‘ s ochtends een diner.op die manier zal ik onthouden om al het vlees dat ik nodig heb uit de vriezer te halen voordat ik naar mijn werk ga.als ik thuis kom en het vlees is ontdooid, voel ik me verplicht om thuis het eten te maken.verleiding om naar Chipotle te gaan: afgewend.

Dit is slechts een levensstijl gewoonte die Houdt me op het goede spoor met mijn budget.

andere manieren om verleidingen te minimaliseren zijn:

 • altijd een lijst hebben als je gaat winkelen
 • eet voordat je naar de supermarkt gaat; een lege maag zal je verraden elke keer
 • neem een andere route naar huis als je gelukkige plek te veel is om te weerstaan
 • beperk je tijd op sociale media tot minder dan 30 minuten per dag
 • Lees meer, kijk minder televisie

bepaal waar je verleidingen wachten op je, doe dan alles wat je kunt om ze te vermijden.  je portemonnee zal je dankbaar zijn.

2.  Volg een dagelijkse to-do lijst

het hebben van een plan voor je dag geeft je niet alleen een gevoel van voldoening als je elk item aanvinkt, het geeft je ook een structuur die je acties zal sturen.

Ik kan te vaak tellen dat ik spontaan geld heb uitgegeven omdat ik me verveelde.een van mijn kinderen zal voorstellen om naar de film te gaan, wat vervolgens leidt tot Uit eten gaan en een wandeling door het winkelcentrum.deze geïmproviseerde plannen leiden vaak tot uitgaven die nooit deel uitmaakten van mijn budget.

I ’ve vond dat als ik mijn dag heb gepland met een lijst met taakitems, I’m meer gemotiveerd om dingen gedaan te krijgen dan om geld uit te geven.

natuurlijk, ik ’m niet zeggen om nooit iets leuks te doen op de vlieg.   maar zelfs dan stel ik voor om deze last-minute activiteiten in uw budget te verwerken.

hoe vaker je een plan kunt volgen, hoe minder kans je hebt om impulsief geld uit te geven.

3.  Zorg voor je gezondheid

het aannemen van leefstijlgewoonten die een goede gezondheid bevorderen, houdt altijd geld in je zak.zelfs als je een premie moet betalen voor betere kwaliteit of biologische producten.

slechts 30 minuten van de dagelijkse oefening – wandelen, fietsen, yoga – zal uw kansen op het ontwikkelen van een gezondheidstoestand die een negatieve invloed op uw kwaliteit van leven en de levensstandaard zal verminderen.

vasthouden aan een natuurlijk dieet zoals fruit, groenten, peulvruchten en mager vlees zal u helpen een sterk hart en gezond gewicht te behouden.

Deze goede gewoonten kunnen de noodzaak van dure recepten en doktersbezoeken vertragen of elimineren naarmate je ouder wordt.ze kunnen u ook langer in het personeelsbestand houden, zodat u uw pensioensparen zo lang mogelijk kunt opbouwen.

een ander voordeel van een goede lichamelijke gezondheid is hoe het depressie of andere psychische aandoeningen kan voorkomen.naarmate we ouder en minder bekwaam worden, kunnen we ons nutteloos en belastend gaan voelen.

het is belangrijk om net zo goed voor onze geestelijke gezondheid te zorgen als voor ons fysieke lichaam, zodat we onze gouden jaren met vrede en vervulling kunnen beleven.

4.  geef

Ik weet het.  Het klinkt alsof geven je met minder achterlaat.  maar de ervaringen uit de eerste hand van de rijken vertellen ons anders.om nog maar te zwijgen van wat de Bijbel zegt over geven (zie 2 Korintiërs 9:6).

uiteindelijk doet geven meer voor de gever dan voor de ontvanger.je groeit je geloof en je voelt een gevoel van persoonlijk geluk en tevredenheid.je dankbaarheid neemt toe en je ontwikkelt een positieve, overvloedige mindset.

en je leert je handen open te houden.

immers, als je handen stevig vasthouden aan het weinige dat je hebt, hoe kun je dan nog meer ontvangen?

vrijgevig zijn vereist dat de gever de angst om op te raken loslaat.als je eenmaal gelooft dat je volledig in staat bent om te vervangen wat je hebt weggegeven, zullen je ogen zich openen voor alle kansen om je heen om rijkdom op te bouwen.

probeer het en word een gelovige.

Related Post:  How To Master Good Habits

5.  leef onder uw middelen

deze dagelijkse levensstijl is waarschijnlijk degene die het grootste verschil zal maken voor uw bankrekening.het is ook de moeilijkste gewoonte om te ontwikkelen op deze lijst.

om een of andere reden hebben we in de Amerikaanse cultuur geleerd (of onder druk gezet) om een levensstijl te leiden die past bij (of groter is dan) ons inkomen.hoe meer we verdienen, hoe meer we naar verwachting zullen uitgeven.

Ik bedoel, isn ’t dat het hele punt van gaan voor die promotie of vragen om een verhoging?

Dit is een van de grootste leugens die we geloven als het gaat om onze financiën:  als we onze rijkdom vergroten, verhogen we onze uitgaven.

We denken dat ons inkomensniveau vandaag onze levensstandaard bepaalt, totdat we weer een verhoging of promotie krijgen.  met elke toename in rijkdom nemen we een nieuwe stap omhoog.  en ons doel is om daar te blijven totdat we meer maken.

de waarheid is, als je leeft van minder dan je nu verdient, zul je in staat zijn om een levensstijl te bereiken die je nooit zou kunnen bereiken door gewoon je leven te upgraden met elke loonsverhoging.

laat ik dat nog eens zeggen.

als je vandaag onder je middelen leeft, zul je in staat zijn om in de toekomst een levensstandaard te bereiken die veel hoger is dan wat een inkomensverhoging je nu zal veroorloven.

door nu levensstijloffers te maken, kun je later het leven van je dromen leiden.

Dit is grotendeels te wijten aan samengestelde rente.  Hoe meer je vandaag in je spaargeld stopt, hoe meer tijd dat geld heeft om te groeien.  en na verloop van tijd wordt die groei sneller en groter.

leven onder je middelen kan in verschillende mate worden bereikt, afhankelijk van je financiële doelen.

Hier zijn slechts een paar manieren om van minder te leven dan je verdient:

 • kies ervoor om in een goedkopere buurt te wonen dan je je kunt veroorloven
 • verkleind je huis en je hypotheek
 • rijd een oudere auto
 • sla de Hawaii-vakantie over en ga in plaats daarvan op een roadtrip
 • geef dure hobby ‘ s zoals golf op en kies een goedkopere activiteit zoals joggen
 • eet minder uit, eet thuis meer

sommige van deze ideeën kun je vandaag doen, anderen zullen wat serieuze gedachte en planning vereisen.

wat je ook besluit, als je een dagelijkse levensstijlkeuze maakt om van minder te leven dan je nu maakt, dan bereik je je financiële doelen sneller.

verander je gewoonten, verander je leven

Je zit misschien vast in de paycheck-to-paycheck-cyclus, diep in de schulden, worstelen om uw inkomen te verhogen, of gewoon het gevoel dat de dingen nooit beter zullen worden.het is moeilijk om een uitweg te zien.

Ik wil je aanmoedigen om een stap terug te doen van jezelf en een goede, lange blik te werpen op je dagelijkse gewoonten.

ondersteunen jouw acties jouw doelen?komen de beslissingen die u neemt overeen met uw waarden en prioriteiten?ben je opzettelijk met je tijd bezig geweest en heb je je inspanningen gemaximaliseerd om je doelen te bereiken?

We zijn waar we zijn in het leven vanwege de keuzes die we hebben gemaakt.als je ervoor hebt gekozen om een passieve passagier te zijn in de rit van het leven, dan zul je eindigen waar de omstandigheden beslissen.

maar als je het stuur neemt, en je beslist waar je naartoe gaat, dan word je iemand die het leven laat gebeuren, in plaats van het leven jou te laten gebeuren.

verbazingwekkend genoeg ligt het allemaal in die kleine, dagelijkse, opzettelijke beslissingen die je elke dag maakt.

wanneer je deze beslissingen herhaaldelijk neemt, worden ze een tweede natuur – of gewoonten – en we beginnen ze automatisch te doen.

en dat’ s wanneer je leven begint te veranderen.

ben je er klaar voor om eindelijk de controle over te nemen?  begin dan met je gewoontes.

je zult versteld staan van wat je kunt doen.

Plaats een reactie