5 Krachtige Dagelijkse Mindset Gewoonten Om U Te Helpen Uw Financiële Doelen Te Bereiken

oefen dagelijks gezonde mindset gewoonten om uw financiën te verbeteren

Ik praat veel over gewoonten op deze blog omdat ik ervan overtuigd ben dat ze de basis vormen voor het creëren van het leven dat je echt wilt.het bereiken van rijkdom en succes zijn niet afhankelijk van je opleiding of je talent.steeds weer heb ik gehoord en gelezen, het verschil tussen degenen die succesvol zijn en degenen die niet succesvol zijn, is het feit dat de succesvolle gewoon niet hebben opgegeven.

succesvolle mensen creëren gewoonten die hun doelen ondersteunen en ontwikkelen een volhardende mentaliteit, dus zelfs in de meest uitdagende tijden en door de grootste mislukkingen, is opgeven geen optie.

Ik vind dit erg bemoedigend.want als ik er gewoon voor kies om mijn doelen te blijven bereiken, zal ik ze uiteindelijk bereiken.ik weet misschien niet hoe of wanneer, maar ik weet wel dat ik dat zal doen.

De sleutel is om de juiste gewoonten op te bouwen die je zullen voorbereiden op succes. 

I ’ ve geschreven over financiële, huishoudelijke, levensstijl en spirituele gewoonten die u kunt ontwikkelen om u te helpen uw financiële doelen te bereiken.

in deze post ga ik me richten op 5 dagelijkse mindset gewoonten die je motivatie zullen versterken en je financiële gezondheid zullen verbeteren.

Daily Mindset Habit #1:
PRACTICE GRATITUDE

onderzoek heeft aangetoond dat er zoveel voordelen zijn aan het uiten van dankbaarheid.sommige van hen omvatten het verhogen van geluk, het verminderen van depressie, het verbeteren van het zelfbeeld, beter slapen, het verlagen van stress en optimistischer worden.

bovendien kan het handhaven van een“houding van dankbaarheid ” de motivatie vergroten om doelen te bereiken en zelfverbetering te zoeken.

het leuke aan het beoefenen van dankbaarheid is dat hoe meer je het doet, hoe meer je het wilt doen.dit komt omdat wanneer je ergens dankbaar voor bent, je hersenen dopamine vrijgeven. deze “ happy ” chemische vertelt je  dat voelt geweldig, doe meer van dat!

dankbaarheid is een oefening die moet worden uitgeoefend – wat betekent dat je opzettelijk dankbaarheid dagelijks uitdrukt.

een paar manieren om dankbaarheid dagelijks te oefenen zijn:

 • schrijf 3 dingen op waar je’dankbaar voor bent
 • Maak een punt om ten minste één persoon per dag te vertellen waarom je’dankbaar voor hen bent
 • Identificeer 5 dingen waar je’dankbaar voor bent dat uit een negatieve ervaring kwam
 • schrijf iemand een bedankbriefje
 • mediteer op wat je’re dankbaar voor

als je dankbaarheid consequent beoefent, verandert je brein.  Wow!!

als je vastzit in een negatief gedachtepatroon, probeer dan een dankbaarheidspraktijk te ontwikkelen.

Je zult versteld staan hoeveel positiever je zult voelen in slechts een paar korte weken.

Daily Mindset Habit #2:
visualisatie & affirmaties

visualisatie is vaak een techniek gebruikt door professionele atleten en andere high achievers.het visualisatieproces activeert het onderbewustzijn door een succesvol resultaat te visualiseren voordat het daadwerkelijk plaatsvindt.

Dit is iets waar ik onlangs mee ben begonnen, omdat ik er in zoveel boeken over zelfverbetering over heb gelezen.mensen hebben verschillende opvattingen over hoe het te doen, en ik ben er zeker van dat mijn aanpak zal evolueren naarmate ik meer oefen.

normaal zou ik denken dat deze mindset oefening een beetje te “woowoo” voor mij is, maar er zijn studies die het voordeel van visualisatie laten zien.als professionele atleten en rijke ondernemers zeggen dat het hen helpt, zie ik niet in waarom het mij niet ten goede kan komen.

trouwens, het is leuk!

als je je dromen nooit hebt gevisualiseerd als je realiteit, kun je beperkingen opleggen aan je visie.misschien laat je je gebrek aan kennis of geloof je tegenhouden om groots te dromen.

Don ’doe dat niet.

sta jezelf de vrijheid toe om zo ver te gaan als je geest je zal brengen, zonder iets achter te houden.

wanneer je je toekomstige doelen voorstelt als je huidige realiteit, train je je onderbewustzijn om deze verzoeken als waarheid te accepteren.

en, hoewel we allemaal weten dat alleen maar denken iets het niet tot bestaan brengt, zal je onderbewustzijn nu alert zijn voor de kansen die je huidige realiteit zullen afstemmen op je visie.

Iedereen kan de praktijk van visualisatie leren, maar er zijn enkele richtlijnen om te volgen als je wilt dat deze dagelijkse mindset-gewoonte effectief is:

 • je moet jezelf zo diep mogelijk onderdompelen in je visualisatie. Als je“ zie ” jezelf al je doel hebt bereikt, identificeer de bezienswaardigheden, geuren, smaken en geluiden om je heen.denk na over hoe je omgeving eruit ziet, wat je voelt, met wie je bent.Bekijk het als een film in je hoofd, en tover er een diepe, emotionele verbinding mee op.
 • Doe het dagelijks!denk aan je visualisatiepraktijk als een workout voor je geest.  af en toe naar de mentale sportschool gaan zal geen verschil maken.als je je mentaliteit en overtuigingen wilt versterken, moet je ze elke dag oefenen.
 • gebruik affirmaties om je visualisatie te ondersteunen.affirmaties zijn zinnen die gerelateerde mentale beelden oproepen die inspireren, energie geven en motiveren.ze worden ook geprogrammeerd in het onderbewustzijn en beïnvloeden bijgevolg ons gedrag, gewoonten en acties.

het beoefenen van visualisatie en het herhalen van affirmaties is een krachtige manier om beperkende overtuigingen te overwinnen en voorbij de mentale barrières te duwen die je van je doelen houden.

Daily Mindset Habit #3:
DELAYED GRATIFICATION

Delayed gratification is de discipline van het weerstaan van een de huidige verleiding om een groter toekomstig voordeel te ontvangen.

en,hoe meer je deze discipline beoefent, hoe gemakkelijker het voor je zal zijn om recht door de donutbak, het schoenengangpad, de Apple store en de Toyota-dealer te lopen.

als je gewend bent om toe te geven aan de impuls om iets te kopen op basis van hoe je je voelt, zul je in eerste instantie worden uitgedaagd.

blijf jezelf eraan herinneren dat je de leiding hebt over je gedachten, gevoelens en acties.je hebt de kracht om te weerstaan aan wat je vandaag wilt, zodat je je doelen in de toekomst kunt bereiken.

je hoeft echter niet alleen op wilskracht te vertrouwen.

Hier zijn een paar dingen die je kunt doen om je te helpen de discipline van vertraagde bevrediging te ontwikkelen:

 • bekijk dagelijks je doelen.schrijf ze op op plaatsen waar je ze vaak zult zien.kijk ernaar wanneer je de aantrekkingskracht voelt om emotioneel te besteden.
 • volg een budget waar elke cent wordt verantwoord.Update uw uitgaven elke dag, zodat u zich voortdurend bewust bent van waar uw geld naartoe gaat.
 • lees persoonlijke financiële boeken die je kennis van verstandig geldbeheer en beleggen verdiepen.  wees je bewust van de“opportunity cost ”, dat is het voordeel dat je verliest bij het kiezen van een alternatief boven een ander.
 • Houd een volgsysteem om consistent te blijven.gebruik een agenda of spreadsheet om uw voortgang bij te houden en zet deze op uw koelkast of badkamerspiegel zodat u deze up-to-date houdt en uw voortgang kunt zien.

het beoefenen van de dagelijkse mindset gewoonte van vertraagde bevrediging zal uw vermogen om geld te besparen en uw financiële doelen sneller te bereiken versterken.

dagelijkse Mindset gewoonte #4:
schrijf &lees je doelen

daar er zijn veel voordelen aan het schrijven van je doelen.

het opschrijven van je doelen activeert een groter deel van je hersenen dan alleen maar erover nadenken, en daardoor vergroot je je kansen om ze te bereiken.

Ik heb mijn doelen schriftelijk (hoewel, ik geef toe, Ik moet teruggaan en ze specifieker maken) en ik lees ze elke dag.

maar ik las onlangs Girl, Stop Apologizing van Rachel Hollis en leerde dat ze eigenlijk haar doelen *elke dag*opschrijft.  dus ik heb een beetje gegraven.

Ik vind het meestal leuk om een soort op onderzoek gebaseerde studie te vinden om iemands beweringen te ondersteunen.ik vond genoeg studies over de voordelen van het gewoon opschrijven van je doelen, maar ik vond geen wetenschappelijke bevindingen over het elke dag opschrijven ervan.

echter, toen ik artikelen las over *waarom* sommigen ervoor kiezen om deze oefening te doen, kon ik hun redenering achter deze dagelijkse mindset-gewoonte begrijpen.

sommige mensen schrijven hun doelen elke dag op, zodat ze:

 • een scherpere focus houden op wat ze willen bereiken
 • de afstemming tussen hun gedrag en doelen versterken
 • een groter gevoel van verantwoording voelen
 • meer ideeën genereren over hoe ze hun doelen kunnen bereiken
 • meer bewust worden van welke aanpassingen ze moeten maken

elk van deze redenen kan in mindere mate worden bereikt door schrijf ze één keer op en lees ze dagelijks.

maar, voor degenen die willen “supercharge ” hun inspanningen, het opschrijven van hen dagelijks zal helpen.

zorg ervoor dat u’ re niet het creëren van een verheerlijkte to-do lijst.de doelen die u dagelijks moet opschrijven, zijn uw belangrijkste langetermijndoelstellingen.

Related Post: a Written Life Plan: 5 Simple Steps How & 11 Powerful Reasons Why

dagelijkse mindset gewoonte #5:
creëer je leven vanuit je toekomst

Ik hoorde deze zin voor het eerst van Brooke Castillo, de maker van de life coach school.

ze beweert dat het bereiken van je droomleven allemaal afhangt van het geloof dat je in jezelf hebt dat je kunt.en, niet alleen dat je *kan*, maar dat het onvermijdelijk is.

wanneer je geen twijfel hebt over je toekomstige succes – Wanneer je 100% gelooft dat je visie voor je leven uiteindelijk je realiteit zal zijn – dan scheid je je omstandigheden van het resultaat.

met andere woorden, het maakt niet uit welke uitdagingen of mislukkingen je onderweg tegenkomt.je weet, zonder twijfel, dat je succes onvermijdelijk is als je niet opgeeft.

in lijn met dit geloof zegt Castillo dat je je leven moet creëren vanuit je toekomst “ niet vanuit je verleden”. 

te veel mensen definiëren zichzelf op basis van wat ze al hebben gedaan, en dit weerhoudt hen ervan om verder te gaan.

wanneer je jezelf definieert op basis van je toekomstige, succesvolle zelf, dan ontwikkel je de mindset om de persoon te zijn die je *nu* moet zijn, om in de toekomst tot die persoon te groeien.

ook, als je eenmaal diep gelooft in je toekomstige succes, hoef je je geen zorgen te maken over hoe je het gaat doen.je zult niet verstrikt raken in het gevoel onbekwaam of onervaren of niet bekwaam genoeg of slim genoeg.

Het enige wat je ervan weerhoudt om er te komen is het opgeven.want opgeven betekent dat je het geloof hebt verloren.geloof in je toekomstige succes zal de reden zijn dat je blijft proberen na 99 mislukkingen.zolang je gelooft dat je succes onvermijdelijk is, zul je blijven proberen, omdat je weet dat je uiteindelijk zult slagen.

het verschil tussen degene die slaagt en degene die faalt komt neer op één ding: degene die slaagde gaf nooit op.

Ik moedig je aan om hart te nemen in de wetenschap dat je succes niet afhangt van wat je al hebt gedaan.je succes hangt af van de keuzes die je nu maakt en niet van je toekomst.

Blijf doorgaan.geloof dat je toekomstige succes net voor je ligt, op je wacht.  Als je niet opgeeft, kom je er wel.

het ’s onvermijdelijk.

Video:  Achieve Your Money Dreams

wees opzettelijk met dagelijkse mindset gewoonten & praktijken

de meeste mensen don’t realiseren hoeveel macht ze hebben over hun eigen gedachten.ze geloven dat hun gedachten en daden onderhevig zijn aan gevoelens en omstandigheden.

Dit kan ’t zijn verder van de waarheid!

je kunt je mindset verbeteren met consistente, gezonde mindset gewoonten.door dankbaarheid te beoefenen, visualisaties te gebruiken, bevrediging uit te stellen, je langetermijndoelen te herzien en je te concentreren op je toekomst, kun je een sterke, gezonde mindset ontwikkelen die zelfs je grootste doelen in het leven ondersteunt.

dus, ik moedig je aan om opzettelijk te zijn over het implementeren van dagelijkse mindset gewoonten in je routine.maak tijd en ruimte om voor je geestelijke gezondheid te zorgen, en zet je in voor dat innerlijke werk dat zo cruciaal is om het leven te hebben dat je echt wilt.

Plaats een reactie