5 Krachtige Principes Om Je Leven Te Veranderen Na 50

Create life change with 5 principles

in de best self: wees jij, alleen beter, life coach Mike Bayer spreekt over 5 fundamentele waarheden die nuttige hulpmiddelen zijn om levensverandering te creëren en te ervaren.

deze principes richten zich op en dagen je mindset uit, en dat is waar verandering begint.

Bayer vertelt zijn lezers dat ze zich moeten inzetten om verandering te benaderen met deze 5 principes:

  • nieuwsgierigheid
  • eerlijkheid
  • openheid
  • bereidheid
  • Focus

wanneer je op een plek komt waar je anticipeert of klaar bent om een levensverandering te maken, moet je eerst naar binnen kijken. Je transformatie begint van binnenuit, want als je mindset de acties die je wilt ondernemen niet ondersteunt, kom je niet ver.je gedachten en overtuigingen over jezelf kunnen uiteindelijk voorkomen dat je de doelen bereikt die je hebt gesteld.

in deze post Zal ik de uitleg van de auteur samenvatten over hoe deze principes je kunnen helpen je leven na 50 te veranderen en je grootste doelen te bereiken.

hulp nodig bij het creëren van echte verandering in je leven? Download dit gratis Verander je leven werkboek van 6 pagina ‘ s voor praktische actie!

PRINCIPLE #1:
Curiosity about yourself

nieuwsgierigheid is het sterke verlangen om iets te weten of te leren.& Nbsp; Het ’s waar echte leren begint.

wanneer we nieuwsgierig worden naar onszelf, worden we geïnspireerd om een dieper begrip te krijgen van onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, acties, beslissingen, dromen, passies, enz.  we worden een student van onszelf.

in het internettijdperk zijn we gewend geraakt aan Google om onze nieuwsgierigheid te bevredigen met snelle feiten en onmiddellijke informatie.  met slechts een paar toetsaanslagen hebben we een antwoord op onze vraag.

Dit helpt echter niet veel om meer over jezelf te weten.Google heeft die antwoorden niet, en het zoeken naar wat persoonlijke, interne verlichting via een zoekmachine zal je alleen maar gefrustreerd achterlaten.

als je je innerlijke wezen zoekt en in jezelf naar antwoorden zoekt, ben je niet alleen op zoek naar triviale informatie.je verkent die gebieden in je geest en hart die je kunnen helpen begrijpen wie je werkelijk bent.

Dit kan voor de meesten een beetje eng zijn.zoveel mensen vermijden te diep te graven, want onwetendheid is gelukzaligheid, toch?  Hoe meer we ons bewust zijn, hoe ingewikkelder dingen kunnen worden.

het ’s genoeg om te gaan met de externe problemen in je leven – waarom zou je op zoek gaan naar rommel die je ’re lopen rond met 24/7?alleen het idee om de modder op te roeren kan emotioneel uitputtend zijn.

maar, ik ’m overtuigd, er ’s geen manier omheen.je moet je demonen direct onder ogen zien, of ze zullen altijd enige controle hebben in je leven.  de beste manier om angst te overwinnen is om het frontaal onder ogen te zien.

iemand zei ooit dat moed is bang zijn, maar het toch doen.wanneer je die donkere plekken in je hart en geest onder ogen ziet, wanneer je ze roept en met ze worstelt, vergroot je alleen maar je innerlijke kracht en moed.je realiseert je ook dat je een stuk sterker bent dan je jezelf toekent.

een geweldige manier om meer over jezelf te leren is om deel te nemen aan ervaringsleren.dit betekent dat je al je zintuigen gebruikt om je denkpatronen, je acties en hoe je omgaat met de wereld om je heen te verkennen.je wilt een scherp bewustzijn ontwikkelen van hoe je gedachten tot je gedrag leiden en hoe ze van invloed zijn op de manier waarop je in relaties omgaat.

zo veel als je kunt, word een objectieve waarnemer van de persoon die je bent.Kijk naar jezelf als iemand die je studeert, zodat je kunt begrijpen wat je echt drijft.maak aantekeningen, houd een logboek bij, dagboek over uw bevindingen.

Je doel is om die gebieden te vinden die verbetering nodig hebben, zodat je de best mogelijke versie van jezelf kunt zijn.

deze nieuwsgierigheid naar jezelf zal je leiden langs paden die je nog nooit eerder hebt verkend.u zult op nieuwe manieren verlicht worden en uw geest zal zich beginnen te openen voor nieuwe ideeën en perspectieven.

een waarschuwing:  don ’ t krijgen opgehangen op al uw fouten en gebreken.

nieuwsgierig zijn isn ’t over het zoeken naar alles wat ’s mis met je en neer op jezelf.vergeet niet dat je wilt deelnemen aan verandering omdat je geeft om de persoon die je wilt worden.

wees eerlijk, maar geef jezelf genade.sta je inzichten toe om je te bewegen in de richting van een begrip van je hele zelf, zodat je weet welke richting je moet gaan.

PRINCIPLE #2:
eerlijkheid met jezelf

ontkenning kan een comfortabele plek om te verblijven.daarom zitten zoveel mensen vast in dezelfde disfunctionele en ongezonde patronen.

tenzij je eerlijk bent tegen jezelf over wat er moet veranderen, zul je voortdurend tegen blokkades aanlopen die je ervan weerhouden vooruitgang te boeken.

volgens Bayer begint wijsheid met eerlijkheid.om betere keuzes in je leven te maken, moet je altijd op zoek zijn naar wijsheid.

natuurlijk kun je eerlijk zijn zonder integriteit.dus, het is belangrijk dat je waarheid in lijn is met je morele normen.

je eerlijkheid moet voortkomen uit een verlangen om het juiste te doen, zodat je het juiste zelf kunt doen door het proces.

je hebt totale eerlijkheid nodig om echt te ontdekken wie je wilt worden.

dus, neem wat tijd om na te denken over problemen in je leven die je hebt vermeden.

Waar ben je in ontkenning over?welke geheimen moeten naar het licht worden gesleept en aangepakt?schaam je je ergens voor?

ga mee met het proces van verandering vanuit een plaats van waarheid.respecteer jezelf door eerlijk te zijn op elk gebied van je leven.

PRINCIPLE #3:
openheid voor leren

Ik heb eerder geschreven over beperkende overtuigingen en hoe schadelijk ze kunnen zijn.

als je niet weet wat een beperkende overtuiging is, is het in feite een overtuiging die als waarheid wordt geaccepteerd en die het volledige potentieel van een persoon beperkt.deze bedrieglijke gedachten overtuigen de gelovige dat er een plafond is voor wat mogelijk is in hun leven.

het lastige aan geloofsplafonds is dat ze heel overtuigend kunnen zijn.als je jezelf eenmaal overtuigd hebt van een bepaald geloof, is het moeilijk om open te staan voor de mogelijkheid dat je het mis hebt.

echter, tenzij je geloof set is gebaseerd op feiten, dan is er altijd de mogelijkheid dat een deel van je geloofssysteem is defect.

vaak kiezen we ervoor om niet te veranderen omdat we geloven dat onze inspanningen ons niet de resultaten hebben opgeleverd die we willen.We zijn te toegewijd aan de valse overtuiging dat ons inkomen beperkt is, of succes afhankelijk is van talent dat we niet hebben, of we zijn te oud om iets nieuws te proberen.

het’ s alleen wanneer je jezelf openstelt voor het idee dat *misschien* je beperkte denkwijze je tegenhoudt van wat je echt uit het leven wilt, dat je jezelf de kans geeft om de ware antwoorden te zien.  antwoorden die er altijd waren – Je was gewoon afgesloten voor hen.

het is nuttig om te begrijpen dat dit gewoon menselijk is.je hersenen willen je natuurlijk beschermen, dus het verzet zich tegen ideeën die de status quo kunnen verstoren.als de dingen goed werken zoals ze zijn, zullen je hersenen dat “veilig” beschouwen.

maar je hersenen kennen het verschil niet tussen ontsnappen aan een echt gevaar of proberen betere gewoonten te ontwikkelen.het is allemaal een bedreiging voor de hersenen, daarom verzetten de meeste mensen zich tegen verandering in hun leven.

dat ’s waarom het belangrijk is om opzettelijk over je gedachten te zijn. Don ’ laat het niet over aan je gevoelens.Neem controle over je mindset en *vertel* je hersenen wat ze moeten denken.

Dit is waar het belangrijk is om open te staan voor het leren en accepteren van nieuwe ideeën, overtuigingen, strategieën, concepten, enz.

Open je geest om nieuwe dingen te proberen en het feit te accepteren dat je niet alle antwoorden hebt.(als je dat deed, zou je waarschijnlijk niet zijn waar je nu bent.)

terwijl je leest en luistert en leert en groeit, blijf leerzaam – altijd doordrenkt van nieuwe ideeën en standpunten.  I ’m niet zeggen om   alles accepteren – zorg ervoor dat je nieuwe kennis in lijn brengt met je levenswaarden en-principes.als je stap in de reis van het verkennen van wie je nu bent en wie je wilt zijn, vergeet niet om open te staan om te doen wat nodig is om er te komen.

PRINCIPLE #4:
focussen op je doelen

Ik neem veel verschillende inhoud op – van blogs tot boeken tot podcasts tot YouTube-video ‘ s.ik probeer altijd mijn geest te vullen met positieve bekrachtiging en nieuwe kennis omdat ik weet hoe gemakkelijk ik van het spoor kan raken.

hoe meer ik binnenkrijg, hoe meer ik besef dat persoonlijke ontwikkeling niet ingewikkeld is.in feite zeggen degenen die leren hoe je jezelf kunt verbeteren allemaal echt hetzelfde, alleen met verschillende wendingen.

een van die ideeën is hoe focus het verschil maakt tussen succes en opgeven.   Het enige verschil tussen iemand die zijn doelen heeft bereikt en iemand die het niet heeft gedaan, is degene die succesvol was die het niet heeft opgegeven.

met andere woorden, de succesvolle persoon hield zijn focus op het doel.ze bleven doorgaan en lieten falen hen niet afschrikken.

als het gaat om de dag-tot-dag, zal gefocust blijven op je doel er anders uitzien voor jou dan voor mij.  Ik blijf gefocust door in een rustige ruimte te werken, alleen.  Ik hou van een brandende kaars en rustige, instrumentale muziek op de achtergrond.je kunt je misschien beter concentreren als je in een drukke coffeeshop bent en luistert naar luide muziek uit de jaren ‘ 80 in je oordopjes.

vind wat voor jou werkt.als je weet wat voor soort omgeving je helpt om volledig aanwezig en gefocust te zijn, zul je sneller vooruitgang boeken en zul je doorgaan naar echte verandering.

PRINCIPLE #5:
bereidheid om actie te ondernemen

Dit is waar het rubber de weg ontmoet.

Je moet bereid zijn om alles te doen wat nodig is om je leven te verbeteren en jezelf te verbeteren.

Je moet open staan om buiten je comfortzone te stappen, moeilijke dingen te proberen, veel te falen en nooit op te geven.

Dit is waar de meeste mensen vast komen te zitten, want bereid zijn betekent actie ondernemen.je kunt niet stoppen bij dromen of plannen of praten of schrijven of denken of lezen.

Je moet bereid zijn om actie te ondernemen – massale actie.

als je merkt dat je niet de vooruitgang hebt geboekt die je in je leven wilt, is het waarschijnlijk te wijten aan een gebrek aan bereidheid.

je bereidwilligheid kan worden versterkt door een duidelijke visie en een overtuigende “Waarom”.verbind je visie met een reden waar je je sterk over voelt, zodat je niet gemakkelijk opgeeft wanneer je je ontmoedigd voelt.

soms zijn we niet bereid omdat we denken dat iets te moeilijk gaat worden.maar als je je verzet tegen verandering omdat je bang bent om te falen, zit je altijd vast.trouwens, de realiteit is dat die * moeilijke * dingen meestal niet zo moeilijk zijn als we denken!

wees bereid om ja te zeggen en actie te ondernemen.om nieuwe dingen uit te proberen en te doen wat nodig is.

dat’ s waar echte verandering begint.

Video: Life coach Mike Bayer legt de 5 Steps to Change Your Life

u kunt uw leven veranderen na 50

Weet je nog toen je in de twintig was en je ouders zo oud leken?  ze waren waarschijnlijk in de vijftig!

Hier ben je dan.je ziet pensioen aan de horizon en jeugd in je achteruitkijkspiegel.

ja, je hebt veel geschiedenis achter je.  maar je hebt nog veel toekomst in het verschiet.  Wat ga je ermee doen?

als je je vast voelt zitten, en je hebt vastgehouden aan de beperkende overtuiging dat je je leven na 50 niet kunt veranderen, ben ik hier om je te vertellen dat het mogelijk is.

het is nooit te laat om betere keuzes te maken, gezondere gewoonten te creëren, meer relaties op te bouwen of nieuwe vaardigheden te leren.

je hebt alles wat je nodig hebt om je laatste helft van je leven je beste helft te maken.

je kunt je leven veranderen na je 50ste.  je moet gewoon bereid, opzettelijk en toegewijd zijn.

niemand zegt dat het makkelijk zal zijn.  maar het is zeker de moeite waard.

don ’t vergeet niet om de gratis 6-pagina Change Your Life werkboek te grijpen om te beginnen met het maken van de verandering die u wilt!

Plaats een reactie