5 Stappen Om Elke Dag Klaar Te Zijn Voor Succes

wanneer je een grote droom voor je leven hebt, kan het zoveel meer lijken dan je ooit zou kunnen bereiken.je zou kunnen voelen alsof het ronduit belachelijk is om te denken dat je in staat bent om een gekke visie om te zetten in een realiteit.

maar wanneer je je grote doelen opsplitst in kleine doelen, en dan die kleine doelen in nog kleinere doelen, begin je het licht te zien.elke grote droom is slechts een reeks kleine stappen, allemaal in dezelfde richting.  je kunt kleine stapjes aan.

De ene voet voor de andere zetten en niet opgeven is tenslotte de sleutel om jezelf klaar te krijgen voor succes.

kleine stappen en doorzettingsvermogen.  dat klinkt nu niet zo hard, toch?

behalve … wanneer het is.wanneer je uitdagingen en barrières tegenkomt die je ervan weerhouden om vooruit te gaan.wanneer je het gevoel hebt dat je je wielen draait, ongeacht hoeveel moeite je doet.elke stap vooruit wordt gevolgd door twee stappen terug.

het volgen van een droom is niet voor de zwakkeren van hart.  dat’s waarom het ’s belangrijk om te beseffen dat het opzetten van jezelf voor succes is niet alleen over het volgen van een aantal stappen.& Nbsp; dat’ s het gemakkelijke deel.  Het moeilijkste is wanneer je zin hebt om op te geven.

dus, hoe overwin je die momenten van ontmoediging?door structuur en routine in je leven te creëren die je ondersteunt wanneer je de handdoek in de ring wilt gooien.

in plaats van moeilijkheden alle hoop uit je hart te laten zuigen, kun je nu beginnen met het opbouwen van gewoonten die je in staat stellen om obstakels gemakkelijker te overwinnen en je in staat stellen om sneller vooruitgang te ervaren.

hier zijn 5 tactieken die je laten zien hoe je jezelf elke dag kunt voorbereiden op succes.

Download dit gratis werkblad om je eigen 5-stappen dagelijkse successtrategie te maken!

 

inhoudsopgave

Toggle

  • #1  have a morning routine
  • #2  practice self-care
  • #3  know you’re next one thing
  • #4&Nbsp; find your tribe
  • #5  have a nighttime Ritual
  • get set up for success by believe in yourself

#1  hebben een ochtend routine

en nee, ik bedoel niet koffie maken voor de hubster en schoollunches voor de kiddo ‘ s.

wat ik bedoel is, heb elke ochtend een routine voor jezelf die je prioriteiten op de eerste plaats zet.  doe eerst wat belangrijk voor je is.

dat kan betekenen dat je yoga doet, of je roman schrijft, of je Bijbel bestudeert, of Frans leert, of een dagboek schrijft, of je begrijpt het.

vraag jezelf af, wat moet ik doen om mezelf vandaag succesvol te maken?denk aan acties die je kunt ondernemen die je dichter bij het leven brengen dat je wilt en de persoon die je wilt worden.

je hebt stille, ononderbroken tijd nodig om je te concentreren op je prioriteiten.dit betekent dat je waarschijnlijk eerder dan wie dan ook moet opstaan, een lege kamer met een deur moet vinden en op slot moet doen.

wanneer iedereen slaapt, zul je aan je doelen werken en groeien tot de persoon die je kent dat je bedoeld bent te zijn. u ’ ll hebben de mogelijkheid om de dingen die belangrijk zijn voor u te bereiken.

en als je jezelf op de eerste plaats zet, dan heb je meer te geven aan anderen gedurende de dag.

het hebben van een ochtendroutine alleen voor je eigen persoonlijke ontwikkeling zal je voorbereiden op een rijker, meer bevredigend leven.begin vroeg wakker te worden en maak jezelf klaar voor succes elke ochtend.

#2  Practice self-care

je ochtendroutine zal een deel van zelfzorg zijn, maar als je jezelf wilt voorbereiden op succes, dan moet je zelfzorg een levensstijl.

Dit betekent sporten, gezond eten, groeien in kennis, voldoende slapen, een overvloedige denkwijze bevorderen, tijd doorbrengen in gebed of meditatie, en alles wat je geest, ziel en lichaam voedt.

voor jezelf zorgen is het belangrijkste onderdeel van het bouwen aan een succesvolle toekomst.

een grondig plan zal je alleen tot zover brengen als je niet gezond genoeg bent om het tot het einde uit te voeren.je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf moeten allemaal gezond zijn en in staat zijn om je door de moeilijke tijden te dragen, zodat je zelfs sterker dan voorheen aan de andere kant komt.

maak zelfzorg een onderdeel van je dagelijks leven, zodat je jezelf kunt voorbereiden om zelfs door de moeilijkste uitdagingen heen te slagen.

#3  Know you’re next one thing

Dit komt allemaal neer op planning.je moet een plan hebben dat je leidt van waar je nu bent naar waar je in de toekomst wilt zijn.

het probleem is, als je naar alle stukjes kijkt die in je plan gaan, kun je je een beetje overweldigd voelen tot het punt waarop je *analyse verlamming*hebt.u kunt veel te veel tijd besteden aan het nadenken over waar te beginnen, of welke stap naarfocus op.zoveel tijd dat je nooit echt vooruit gaat.

in het boek, The One Thing, geven de auteurs Gary Keller en Jay Papasan ons één vraag om onszelf elke keer te stellen als we op een kruispunt staan.die vraag is:wat is het enige wat je kunt doen, zodat door het te doen, al het andere gemakkelijker of onnodig zal zijn?

met andere woorden, Wat is het enige wat je vervolgens kunt doen dat de grootste impact zal hebben op je uiteindelijke doel?

door slechts één ding te kiezen, dwing je jezelf om je te concentreren op wat het belangrijkste is op dit moment, maar je moet ook je focus beperken om te bepalen wat dat ene ding is.

De auteurs vertellen ons dat succes opeenvolgend wordt gebouwd, niet tegelijkertijd.dus breek je grote visie in kleinere en kleinere stukjes totdat je bij dat ene ding komt dat nu de meeste impact zal hebben.  (Lees mijn recensie over het ene ding als je meer wilt weten over dit geweldige boek!)

#4&Nbsp; Find your tribe

De persoonlijke ontwikkelingsgoeroe Jim Rohn beweerde ooit dat we elk Het gemiddelde zijn van de vijf mensen met wie we de meeste tijd doorbrengen.

toen ik dit las dacht ik I’ m in de problemen.Ik breng tenslotte het grootste deel van mijn tijd door met tieners en een man die graag bier drinkt.

natuurlijk, I’m *grapje*.ik hou van mijn kinderen en mijn man naar de maan en terug en ik zou liever tijd doorbrengen met hen dan wie dan ook in de wereld.

maar ik snap zijn punt wel.als een introvert huisgenoot, duw ik mezelf niet om verbindingen te maken met mensen die extravert en succesvol zijn.dus, als ik op zoek ben naar motivatie of inspiratie of aanmoediging of instructie, ga ik meestal naar boeken, podcasts en blogs.

die zijn allemaal goed en wel, maar ik heb niemand om me uit te dagen of me verantwoordelijk te houden.en dit, Ik weet het, maakt mijn reis naar succes langzamer en moeilijker.

een van mijn doelen voor 2020 is om contact te maken met anderen die me kunnen beïnvloeden door persoonlijke relaties.mensen die verder op het pad zijn dan ik, die lessen hebben geleerd die ik nog moet tegenkomen.

wanneer je mensen in je leven hebt die meer succes hebben behaald, grotere uitdagingen hebben overwonnen en meer kennis hebben verworven, ben je jezelf aan het voorbereiden om veel sneller succes te bereiken.

en wanneer je door je eigen uitdagingen gaat, heb je de steun van anderen die het al hebben meegemaakt en je kunnen aanmoedigen om verder te gaan.

#5  Have a nighttime ritual

als je eenmaal je dag bent begonnen met een ochtendroutine, je lichaam hebt verzorgd en je hebt gefocust op de volgende stap in je plan, en rondhangen met anderen die je inspireren, het is belangrijk om je bewust te zijn van hoe al deze geweldige gewoonten je vooruitgang beïnvloeden.

daarom is een nachtelijk ritueel belangrijk.

voordat je gaat slapen elke nacht, neem een paar minuten om na te denken over je dag.  ben je productief?  heb je een goede time management?wat maakte je dag geweldig en wat kun je morgen verbeteren?

en misschien is het belangrijkste om jezelf af te vragen, waar ben ik vandaag dankbaar voor?

ontwikkel het zelfbewustzijn in je leven om te herkennen welke acties je neemt die je de beste resultaten geven.

Houd een dagboek bij, of schrijf je gedachten op in je dagelijkse planner.het hebben van een schriftelijk verslag van elke dag reflectie zal patronen die ofwel moeten worden bewaard of gewijzigd onthullen.

maar don’t stoppen daar.denk aan morgen .  Wat wil je bereiken?  Wat is het volgende waar je je op moet concentreren?schrijf je plan op zodat je een richting en een doel voor je dag hebt.

stuur dan een aantal verzoeken naar je onderbewustzijn.misschien heb je een idee nodig voor je volgende project, of misschien ben je nog steeds op zoek naar een oplossing voor een lopend probleem.stel jezelf deze vragen waar je de antwoorden op wilt, en laat je onderbewustzijn aan werken terwijl je slaapt.je kunt wakker worden met wat nieuwe inspiratie, of een kans zien met een nieuwe visie.

een succesvolle dag omvat het nemen van de tijd om na te denken en te identificeren welke stappen je hebt genomen die je dichter bij je doelen hebben gebracht.Plan de volgende dag zodat je een duidelijke richting hebt voor je tijd en inspanningen.  en stel vragen waar je het antwoord op wilt hebben.

Dit nachtelijke ritueel zal je helpen gefocust te blijven op wat belangrijk is, dus je raakt niet van het spoor af of ontmoedigd wanneer er uitdagingen ontstaan.

don ’t vergeten om uw gratis dagelijkse succes Plan werkblad te grijpen!

 

get set up voor succes door in jezelf te geloven

een van de dagelijkse affirmaties die ik mezelf voorlas gaat ongeveer zo:

ik ben net zo waardig en in staat om succes te behalen in mijn leven als iedereen.

Ik zeg dit tegen mezelf omdat ik er moeite mee heb om het te geloven.  Ik ben een pessimist en een bezorger.  mijn gedachten lopen vaak naar de slechtst mogelijke uitkomst.dus, ik moet mijn hersenen opnieuw trainen om deel te nemen aan een gezondere, meer overvloedige mindset.

natuurlijk is dit niet alles wat er is.  ik moet ook actie ondernemen.ik moet in geloof naar buiten treden, zelfs als ik niet echt in mezelf geloof.

en hetzelfde geldt voor jou.je bent net zo waardig en in staat tot succes in je leven als ieder ander.  maar misschien moet je doen alsof je het gelooft voordat je het volledig doet.

dus wees goed voor je.  moedig jezelf aan.zorg voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele zelf, want ze vormen allemaal de unieke en speciale persoon die je bent.droom groot en creëer een visie voor je leven die verder gaat dan je comfortzone.

stel jezelf dan op voor succes door kracht op te bouwen om obstakels te overwinnen en door te gaan met het nastreven van wat je echt wilt in je eigen leven.  want succes is van jou.

Plaats een reactie