Augustus Financiële Checklist

naarmate ik ouder word, lijkt de tijd sneller te gaan.wat een deel van Mij liefheeft omdat ik toekomstgericht ben en ik altijd aan morgen denk.  maar een ander deel van mij zegt “rustig aan!” want ik weet dat ik op een dag deze dagen ga missen als mijn kinderen nog thuis zijn en we druk bezig zijn met het leven samen.

toch heb ik het afgelopen jaar steeds meer nagedacht over pensioen.ik weet dat het nog steeds 15-20 jaar weg is voor ons (en dat is een goede zaak omdat we elk jaar nodig zullen hebben om te sparen), maar ik denk dat het belangrijk is om op zijn minst na te denken over hoe het eruit zou zien.een beetje dagdromen Houdt me gemotiveerd om alles te doen wat we kunnen om het pensioen op te bouwen dat we echt willen.

In dat opzicht heb ik deze maandelijkse financiële checklists gemaakt om me te helpen herinneren dat er veel bewegende delen zijn als het gaat om het plannen van pensionering.  als je er in één keer over nadenkt, kan het overweldigend aanvoelen.  maar als je je alleen maar op een paar stukjes per maand concentreert, lijkt het beter te doen.daarom deel ik ze hier, in de hoop dat een deel van de overweldiging wordt vervangen door het vertrouwen dat je dit kunt doen!  stap voor stap.

kalenders meestal een beetje drukker deze tijd van het jaar als de luie dagen van de zomer wind naar beneden en we krijgen de kinderen klaar om terug naar school te gaan.Gebruik deze financiële checklist voor augustus om u te helpen nog een paar stappen te zetten in de richting van uw financiële doelen.

inhoudsopgave

Toggle

 • 1.  Plan uw back-to-school winkelen
 • 2.  Verlaag uw huiseigenaar ’s verzekering
 • 3.  Organiseer uw zomerbelastingkosten
 • 4.  Plan voor Labor Day travel
 • 5.Bereken uw financiële ratio’s
 • Plan uw Checklist

1.  Plan uw back-to-school winkelen

Ik ben altijd een last minute, back-To-school shopper geweest – soms zelfs niet tot de eerste week van school.meestal, I ’m gehaast dus ik gewoon rennen naar Walmart en pak zoveel als ik kan vinden op de schoollijst.er zijn altijd een paar dingen die niet op voorraad zijn of minder vaak voorkomen, dus dan ren ik naar Office Depot om ze te vinden.

Dit is niet de strategie om te nemen.

in plaats daarvan kun je een beetje vooruit plannen om de beste deals te vinden, een beetje geld te besparen en je kinderen op de eerste dag volledig voorbereid naar school te krijgen.

een manier om dat te doen is om te weten wanneer uw staat zijn omzetbelasting vakantie heeft.niet elke staat doet dit, maar er zijn er meerdere die geen omzetbelasting in rekening brengen op bepaalde terug naar school aankopen voor een bepaald weekend in Augustus.  gezien de omzetbelasting zweeft rond 7-8%, kunt u een groot deel van de verandering te besparen door te winkelen op deze dagen.

misschien wilt u ook rondkijken in uw huis om te zien welke benodigdheden u al hebt.ligt het aan mij of gebruiken je kinderen nooit alles wat je koopt?ik heb nieuwe pakjes indexkaarten, potloden, gelinieerd papier en plakbriefjes gevonden in verschillende laden, meestal in November, toen ik me klaarmaakte voor Thanksgiving.mijn suggestie is om nu in je laden te kijken, zodat je niet koopt wat je niet nodig hebt.

tot slot, voeg een back-to-school categorie in uw budget voor Augustus.de meeste mensen besteden uiteindelijk meer dan $100 aan schoolbenodigdheden, dus stel uw limiet in en houd er rekening mee in uw uitgavenplan.

(Oké, dus nog een laatste tip daarna “ten slotte ” deel – als je geen probleem hebt met uitstellen, kun je gewoon meteen de items kopen die je kinderen nodig hebben.dan, in September, kunt u zoeken naar de rest van de voorraden, wanneer winkels misschien betere deals hebben omdat ze hun voorraad willen verplaatsen.)

2.  Verlaag uw huiseigenaar ’s verzekering

we hebben net een nieuw dak op ons huis geplaatst, wat verondersteld wordt onze huiseigenaar’s verzekering te verlagen. I ’ ll kijken goed naar onze rekening om ervoor te zorgen dat het doet.  Als het niet’t,  hasta la vista verzekeringsmaatschappij! I ’ ll zijn op zoek naar een betere prijs elders.

u don ’t hebben om een geheel nieuw dak te krijgen om uw huiseigenaar&#8217 ‘ s verzekering te verlagen.  er zijn kleinere verbeteringen die ook een deuk in uw maandelijkse premie kunnen zetten, zoals:

 • verhoog de beveiliging van uw huis door een alarmsysteem toe te voegen en deadbolt-sloten op uw deuren te plaatsen
 • Bescherm uw huis tegen natuurrampen door dode bomen te verwijderen, stormluiken toe te voegen en stormveilige ramen te installeren
 • beperk waterschade door een automatische waterafsluiter te installeren
 • onderhoud systemen die elektriciteit gebruiken door een permanente, automatische generator te installeren

het eerste wat u moet doen is uw verzekeringsmaatschappij en erachter te komen welke verbeteringen daadwerkelijk zal geven u een korting.niet alle bedrijven zullen je belonen voor elke verbetering, dus weet voordat je uitgeeft.

3.  Organiseer uw zomerbelastingkosten

veel mensen verhuizen in de zomer als de kinderen niet naar school gaan. Als u’ve ontworteld naar een nieuwe plaats, beginnen met het verzamelen van uw bonnetjes, zodat u ’ ll worden voorbereid komen belastingtijd.

als uw gezin bijvoorbeeld is verhuisd vanwege een nieuwe baan, kunt u mogelijk kosten aftrekken, zoals vervoer, tijdelijke accommodatie tijdens de verhuizing en de kosten die nodig waren om uw spullen in te pakken.

andere evenementen die voor u fiscaal aftrekbaar kunnen zijn, zijn onder meer de kosten van zomerkampen, werkgerelateerde reizen, kosten voor thuisonderwijs, liefdadigheidsdonaties of rente op de Home Equity Line of Credit (HELOC).er zijn grenzen aan elk van deze, dus zorg ervoor dat u eerst uw belastingonderzoek doet.

4.  Plan voor Labor Day travel

Het Laatste 3-daagse weekend dat we hadden was Memorial Day, dus in September ben je misschien klaar voor een mini-vakantie met de fam.

De tijd om erover na te denken is nu wanneer je tijd hebt om een aantal goede deals op reis te vinden en erachter te komen hoe het in je budget past.het is ook handig om vooruit te plannen, zodat je meer opties hebt voordat alles volgeboekt is.

5.  Bereken uw financiële ratio ‘ s

een deel van het plannen waar je naartoe gaat, is weten waar je nu bent.financiële statistieken zijn erg nuttig om u een momentopname te geven van uw financiële gezondheid van vandaag, zodat u weet welke aanpassingen u in de toekomst moet maken.

Er zijn veel verschillende berekeningen die je kunt gebruiken, afhankelijk van je prioriteiten.maar om u een begin te geven, kunt u mijn bericht lezen over 4 financiële ratio ‘ s die u zullen helpen uw doelen te bereiken.

begin nu met het bijhouden van je nummers, zodat je voldoende tijd hebt om koerscorrecties te maken.Kijk naar standaard aanbevelingen voor de metrics die u kiest, zodat u een idee hebt waar u moet zijn.echter, elk zal uniek zijn voor u en uw situatie, en uiteindelijk moet u beslissen wat het beste is voor uw eigen pensioen.

Plan uw Checklist

iemand zei ooit, een doel zonder plan is gewoon een droom.Met andere woorden, dromen kunnen alleen uitkomen als er een plan aan verbonden is.

het hebben van een checklist isn’t genoeg – Je moet eigenlijk implementeren wat’s op hen.

dus bekijk je doelen deze maand en kies vervolgens die taken die bij hen passen.zet ze in je agenda, zodat ze een specifieke dag en tijd hebben om ze gedaan te krijgen.

anders vliegen de dagen gewoon voorbij en voor je het Weet is pensioen dichterbij dan je denkt.want hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd vliegt, toch?

Plan vandaag nog je droom, zodat je het pensioen kunt hebben dat je altijd al hebt gewild.

andere berichten waarin u misschien geïnteresseerd bent:

 • Hoe $5000 in een jaar te besparen
 • 11 effectieve manieren om gemotiveerd te blijven met je doelen
 • Het doel van een Budget:  17 krachtige voordelen
 • 3 slimme redenen om te zetten sparen voor schuld
 • Hoe te leven op het inkomen van vorige maand (en waarom je dat zou moeten doen)
 • 14 (meestal gratis) online geldbeheertools
 • Hoe te leven binnen uw middelen (en toch tevreden te zijn)
 • financiële gezondheidscontrole: 7 stappen om uw fiscaal welzijn te stimuleren
 • Hoe te ontsnappen aan schulden met een DIY Debt Management Plan
 • De zero-sum budget resource guide

Plaats een reactie