De Goedkoopste Manier Van Leven: De Beste Tips Voor 2023

Contents

op zoek naar de goedkoopste manier van leven?

volgens het Amerikaanse Bureau voor de Volkenrecensie bedroeg het gemiddelde individuele inkomen in 2019 iets meer dan $34.000. dit betekent dat de meeste Amerikanen manieren moeten vinden om de uitgaven laag te houden als ze uit de schulden willen blijven en willen sparen voor hun pensioen.

Als u ’re gevoel de snuifje van levende paycheck naar paycheck, ik heb goed nieuws voor u. Er zijn stappen die u kunt nemen om uw spaargeld te maximaliseren en uw financiële doelen te bereiken, zelfs als u zich overweldigd voelt door uw huidige geldsituatie.

in deze post Zal ik enkele van de goedkoopste manieren om te leven uitleggen, zodat je wat ademruimte kunt krijgen met je financiën. Sommige van deze suggesties zijn een beetje radicaal, dus beschouw ze als tijdelijke oplossingen. Als u echter vastbesloten bent om uit een diep schuldengat te komen en spaargeld op te bouwen, zodat u comfortabel op tijd met pensioen kunt gaan, bent u misschien bereid drastische maatregelen te nemen.

typisch, huisvesting neemt de grootste hap uit een maandelijks budget. Dus, als u goedkopere alternatieven kunt vinden,dan kunt u mogelijk aanzienlijk meer besparen dan u nu kunt.

als je gewoon kunt ’t brengen jezelf te ontwortelen, dan snijden uw maandelijkse uitgaven kan enorm helpen. Dit zal wat opoffering van uw kant te nemen, maar het is de moeite waard. Weet gewoon dat als je niet bereid bent om goedkopere woningen te vinden, je waarschijnlijk geld verliest.

het vinden van de goedkoopste manier om te leven

alleen wonen kan erg duur zijn, maar ook financieel stressvol. Het delen van de rekeningen met een ander inkomen bespaart u een hoop geld, maar wat als je don’t wilt een kamergenoot?

als je single bent zonder afhankelijke personen, heb je meer opties. Er zijn goedkope huisvestingsalternatieven die voor één persoon werken, maar gewoon niet geschikt zijn voor kinderen of oudere ouders.

als ouder die nog steeds je kinderen ondersteunt, kun je nog steeds goedkopere manieren vinden om te leven. Uw beslissingen zullen echter meer dan alleen uzelf beïnvloeden (verhuizen betekent bijvoorbeeld nieuwe scholen en vrienden voor de kinderen).

in beide gevallen, of u nu alleenstaand bent of niet, zijn er drie belangrijke beslissingen die u kunt nemen om uw huisvestingskosten te verlagen en de goedkoopste manier van leven te vinden.

#1:  Downsize

Als u moeite heeft om de hypotheek te betalen voor die garage met 4 slaapkamers en 3 auto ‘ s, overweeg dan om uw huis te verkleinen om uw maandelijkse uitgaven te verlagen.verhuizen naar een kleiner huis kan u besparen op huisvestingskosten en energierekeningen en de verzekering van de huiseigenaar.

natuurlijk betekent dit het verkopen (of verhuren) van uw huidige woning, dus deze beslissing zal sterk afhangen van de huidige staat van de vastgoedmarkt.controleer de huidige marktwaarde van uw huis en praat met een professionele makelaar om te zien of dit een winstgevende zet zou zijn.

als de tarieven laag zijn en u een aanzienlijk eigen vermogen in uw huis hebt, kunt u uw huisvestingsrekening elke maand met honderden verlagen!

#2:  verplaatsen naar een lagere kosten van het wonen gebied

Dit is een beslissing die veel mensen niet overwegen. Maar verhuizen naar een goedkoper gebied kan een enorme impact hebben op uw inspanningen om goedkopere manieren om te leven te vinden. Dit geldt vooral als u momenteel in een dure buurt woont.

Deze strategie is zeer effectief als u uw huidige salaris kunt behouden, maar uw keuzes kunnen beperkt zijn. Als u op afstand kunt werken, kunt u veel meer opties overwegen.

als je enige keuze is om een lager inkomen te accepteren (wat typisch is als je ergens met een lagere kosten van levensonderhoud verhuist), dan is de verhuizing misschien niet de moeite waard.

en, houd in gedachten dat een lagere kosten van het woonoppervlak isn’t alleen bepaald door huisvestingskosten. Doe het onderzoek om uitgaven zoals inkomen, onroerendgoedbelasting en gemeenschappelijke consumptiegoederen te bepalen. U don ’t wilt een grote stap te maken alleen maar om erachter te komen uw belastingen hoger zal zijn.

#3:  Vind een goedkopere huisvestingsoptie

Het bezitten van je eigen huis is misschien de Amerikaanse manier, maar houd je geest open voor andere huisvestingsalternatieven.  bijvoorbeeld, wonen in een RV zou veel kosteneffectiever kunnen zijn. U zou drastisch snijden uw energierekeningen, verzekeringspremies, en knip gazon zorg helemaal.

u zult zelf moeten beslissen wat u bereid bent te accepteren voor uw levensomstandigheden. Als je de verschillende mogelijkheden die voor jou beschikbaar zijn, en degene die ik hieronder opnoem, overweegt, probeer dan open-minded te blijven. Een hypotheek betalen isn ’t uw enige optie!

waar zijn de goedkoopste manieren om te wonen: goedkope woningen

zoals ik al eerder zei, een van de beste manieren om kosten te besparen is om uw huisvestingskosten te verlagen. Dit kan betekenen inkrimping, verhuizen naar een andere locatie of het vinden van goedkopere huisvestingsalternatieven.

in deze sectie, I ’ll uitleggen verschillende opties die je hebt voor elke omstandigheid. Niet elk van deze zal geschikt zijn voor u, en sommige zult u waarschijnlijk onmiddellijk negeren.het is belangrijk om elke optie die u overweegt af te stemmen op uw doelen en prioriteiten.

misschien vind je een mogelijkheid die je nooit hebt overwogen.Houd er rekening mee dat welke veranderingen u ook besluit aan te brengen, hoe lang u ze bewaart, aan u is. Je zou kunnen kiezen om een aantal serieuze offers te maken vooreen jaar of vijf, afhankelijk van je situatie.

geef uw financiële doelen op en schrijf ze op.houd ze voor je, zodat je je bewust blijft van wat je opoffert. Maak een tijdlijn zodat je je focus kunt houden op dat licht aan het einde van de tunnel. Onthoud dat de offers die je vandaag brengt een betere en veiligere toekomst voor je zullen creëren.

laten we nu de goedkoopste manier vinden om te leven met deze 17 goedkope huisvestingsalternatieven.

1. Wonen in een appartement

als het grootste deel van uw inkomen een hoge hypotheekbetaling dekt, is een van de meest praktische manieren om te verkleinen door te verhuizen naar een condominium of een appartement met één slaapkamer.

niet alleen zal de nieuwe hypotheek of huurbetaling aanzienlijk minder zijn, u bespaart een ton op nutsvoorzieningen, onderhoud, verzekeringen en belastingen.

2. Wonen in een woningcoöperatie (“co-op ”)

een co-op is een woning met meerdere bewoners die eigenlijk een bedrijf is, waarbij elke huurder een financieel belang heeft in het gebouw als geheel, in plaats van alleen een individuele eenheid. Met andere woorden, je bent een aandeelhouder van de coöperatie en don’t eigenaar van uw eigen eenheid.

over het algemeen kunnen coöperaties goedkoper zijn om te kopen dan een traditioneel appartement. Er zijn echter extra beperkingen en verantwoordelijkheden die worden opgelegd aan co-op-aandeelhouders die u mogelijk niet bereid bent op te nemen.

coöperatieve eenheden zijn niet zo gebruikelijk als appartementen, en sommige kunnen u beperken om uw aandelen op de openbare markt te verkopen. Maar als u het geld kunt vinden voor de grotere aanbetaling, kan het worden van een aandeelhouder in een coöperatie u duizenden op huisvestingskosten besparen.

3. Wonen in een duplex

Als u de huisvestingskosten wilt verlagen, maar toch in een huis wilt wonen, overweeg dan een duplex. De binnenkant van een duplex ziet eruit en voelt aan als een zelfstandige woning, maar is eigenlijk twee huizen verbonden (het delen van een gemeenschappelijke muur) als één eenheid. Omdat u slechts in de helft van het pand woont, is uw hypotheek of maandelijkse huur veel lager.

met een duplex heb je ook mogelijkheden om extra inkomsten te genereren. Als u een hele duplex koopt, kunt u de ene kant verhuren terwijl u in de andere woont. Kopen onder gunstige voorwaarden (koper ’s markt, lage tarieven, enz.) kan mogelijk uw maandelijkse huisvestingskosten nog meer verlagen na het toepassen van de huur van uw huurder op uw hypotheek. Natuurlijk moet je ook bereid zijn om de rol van vastgoedbeheerder op je te nemen.

Deze slimme financiële stap kan ook uw jaarlijkse inkomstenbelasting verlagen, omdat u de helft van de kosten van het onroerend goed als huur kunt aftrekken.

4. Woon in een stacaravan

je hebt waarschijnlijk stacaravanparken gezien terwijl je door de buurten in je omgeving rijdt. Stacaravans – ook bekend als “gefabriceerde ” huizen – zijn geprefabriceerde woningen die zijn gebouwd in fabrieken, en aanzienlijk minder dan het kopen van een traditioneel huis gebouwd op een fundament.

vandaag ’s stacaravans zijn sterk verbeterd in de afgelopen paar decennia. Ze zijn veel meer aanpasbaar, met tal van opties, plattegronden en deluxe upgrades.

ze zijn kleiner dan een huis en worden vaak gevonden in gemeenschappen die alleen voor stacaravans zijn gemaakt. Als je in een van deze gemeenschappen woont, zal je tuin erg klein zijn (als er iets is!). Vanwege de kleinere voetafdruk kunt u een stacaravan kopen voor een fractie van de kosten van een gewoon huis.

in 2020 was de gemiddelde verkoopprijs van een nieuw gefabriceerd huis $88.200, terwijl de mediane verkoopprijs van een nieuw huis $325.500 was. Dat is ongeveer een kwart van de kosten!

5. Koop een klein huis

Als u overweegt om te verkleinen, kan het bouwen van een klein huis een haalbare optie voor u zijn.

zoals de naam klinkt, een Tiny Home is een zeer klein huis – over het algemeen onder 600 vierkante voet – Dat kan worden verplaatst. Vanwege hun kleine omvang kunnen ze meestal worden gekocht en gebouwd voor veel minder dan een huis van gewone grootte op een fundering.

maar, net als een gewoon huis, heb je eigendom nodig om je kleine huis op te zetten. Niet alle woningen zijn geschikt voor deze unieke eenheden, dus uw opties zijn beperkt.

als u uw woonruimte met 75% verlaagt, moet u er rekening mee houden dat u het grootste deel van uw spullen moet verwijderen, alleen het essentiële moet behouden.

de prijs van een Tiny Home is vergelijkbaar met een stacaravan (#4 hierboven), en u kunt duizenden per jaar besparen op huisvestingskosten als u besluit er in te investeren.

6. Koop een fixer-upper

als je handig bent met huisverbeteringen, kan het kopen van een renovatieproject een goede optie zijn om goedkoop te leven. Afhankelijk van hoeveel werk er moet worden gedaan, kunt u een fixer-upper kopen tegen een drastisch gereduceerde prijs. Vervolgens, nadat u een aantal upgrades hebt gemaakt, verkoopt u het met een enorme winst.

uw hypotheek zal lager zijn zolang u het huis moet repareren. Zodra u aanzienlijke eigen vermogen aan het onroerend goed toevoegt, kunt u beslissen om er permanent te wonen (en de lage hypotheek te houden), of het te verkopen en uw winst te gebruiken voor uw volgende huis.

Er zijn mensen die er hun brood mee verdienen. Ze ’re genoemd “huis-flippers”, het kopen van huizen tegen een steile korting, het repareren van hen, dan verkopen ze met winst.&Nbsp;Het ’ s een hoop werk, maar het heeft de potentie om uw huisvestingskosten ver naar beneden te houden.

7. Huur een efficiency appartement

Als u de huisvestingskosten drastisch wilt verlagen, maar toch uw eigen ruimte wilt, overweeg dan om een efficiency appartement te huren (ook bekend als een “studio”). Deze woningen kosten minder dan een traditioneel appartement omdat alles behalve de badkamer in één kamer is. Dus, uw bed, bank en keuken zijn allemaal in één ruimte.

een manier om nog meer te besparen is om je ogen open te houden voor move-in specials. Veel complexen bieden af en toe een maand gratis huur, of afzien van aanvraagkosten. Deze deals maken uw gemiddelde huurprijs nog lager.

daarnaast, op zoek naar eenheden die toegang tot een fitnessruimte, zwembad, barbecue, en andere typische appartement voorzieningen omvatten.

natuurlijk, studio appartementen don ’t bieden veel ruimte, dus als je veel spullen, je zult moeten ontdoen van het of op te slaan ergens anders.

een andere manier om huisvestingskosten te besparen met een efficiënt appartement is door er een op uw huidige huis te bouwen. Veel mensen zullen er een over hun garage bouwen en deze vervolgens verhuren. Vanwege de kleine ruimte kunt u gemakkelijk een lening krijgen voor de bouwkosten, en de huur die u in rekening brengt zou de betalingen dekken en u een mooie winst opleveren!

8. Huur een gastenverblijf

gastenhuizen zijn meestal vrijstaande ruimtes van het hoofdgebouw en nemen minder dan 1.000 vierkante voet in beslag. Als de huiseigenaar zelden zijn gastenverblijf gebruikt, is hij misschien bereid het aan u te verhuren voor een lagere prijs dan een gewoon appartement.

Je zou minder ruimte hebben dan een huis helemaal voor jezelf, maar je zou honderden besparen op energierekeningen.

Blader door sites zoals Craigslist of NextDoor om vakantiehuizen in uw omgeving te vinden.

9. Huur een kamer

Als u alleen bent, is het huren van een kamer bij een huiseigenaar misschien geschikt voor u. Vaak is uw huur inclusief uw eigen badkamer en toegang tot de keuken en wasfaciliteiten. Als je geluk hebt, krijg je misschien zelfs je eigen ingang.

het huren van een kamer is veel goedkoper dan het verhuren van een heel huis of appartement. U kunt duizenden dollars besparen op huur en nutsvoorzieningen gedurende een huurovereenkomst van één jaar.

Houd er rekening mee dat uw persoonlijke ruimte zeer beperkt zou zijn, dus u moet de meeste van uw spullen in opslag zetten.

10. Wonen in een RV

campers zijn als kleine huizen op wielen, en ze hoeven niet alleen voor vakanties te zijn. “RV living ” is trending voor de afgelopen jaren, met veel RV eigenaren de verkoop van hun brick-and-mortar huis voor de Vrijheid van de snelweg.

de besparingen die u kunt genereren over de kosten van een huis is aanzienlijk. Geen hypotheek, belastingen, tuinwerk, HOA-kosten, enz!natuurlijk moet u de tank vullen en het onderhoud bijhouden (banden, olie, enz.), evenals een vergoeding betalen om deze te parkeren. U betaalt waarschijnlijk tussen de $25 en $40 per nacht, inclusief stroom-en wateraansluiting. Dit komt neer op ongeveer $1.000 per maand veel minder dan typische huisvestingskosten.

Als u don ’t let op de beperkte ruimte en de mobiliteit die gaat met de levensstijl, RV wonen zou een haalbare optie voor u om huisvestingskosten te besparen. Het verkopen van een huis met een aanzienlijk eigen vermogen zou u in staat kunnen stellen om een RV regelrecht te kopen, dus u zou geen lening hoeven aan te nemen.

natuurlijk, u ’ll moeten overwegen hoe u ’ll inkomsten genereren als u ’re reizen. Het beveiligen van een baan waarmee u op afstand kunt werken, stelt u in staat uw rekeningen te dekken terwijl u uw nestei nog steeds vergroot. 

een andere inkomstenmogelijkheid is het worden van een campinggastheer. Het loon is minimaal, maar genoeg om de lagere kosten van RV wonen te dekken.

11. Leven in een bus

een interessant – maar niet geheel ongewoon – goedkoop huisvestingsalternatief is een omgebouwde schoolbus (ook bekend als een “skoolie”). Je kunt meestal gebruikte schoolbussen vinden voor een paar duizend dollar, maar je hebt veel meer nodig om het te transformeren in een plek waar je fulltime wilt wonen. 

Het ’ s een stuk als RV leven, maar meer basic. U won ’t hebben de luxe opties die RVs kan bieden, maar het won ook’t kosten u zo veel als een RV.

net als een RV, u ’ll nodig hebt om het ergens te parkeren, die u zal kosten. Maar zelfs met de gas -, onderhouds-en parkeerkosten bespaart u elke maand veel geld op huisvestingskosten.

12. Wonen in een busje

Dit is een van die huisvestingsopties die moeilijk zouden zijn als je kinderen hebt. Bestelwagens zijn aanzienlijk kleiner dan campers en bussen, en u won’t hebben de luxe van een ingebouwde keuken. U kunt een busje echter aanpassen om het leefbaarder en comfortabeler te maken.

als u een alleenstaande persoon bent of gewoon met een partner reist, en u denkt dat u tijdens het reizen van de minimale levensstijl geniet, kunt u deze optie overwegen.

13. Leven in een box truck

een box truck (ook bekend als een kubusbus) wordt gebruikt voor het vervoer van goederen lokaal, zoals het verplaatsen van meubels of het afleveren van voedsel. Het heeft een aparte cabine voor het rijden, en achter de bestuurder zit meestal een slaapgedeelte of opslagruimte.

net als een busje kan een vrachtwagen een van die radicale opties zijn bij het vinden van de goedkoopste manier van leven. Nogmaals, niet echt geschikt als je kinderen hebt, maar levensvatbaar als je alleen bent of met een partner. U’d hebben genoeg ruimte voor sommige meubels, maar je ’d moeten kijken extern voor eten, douche en wasservice.

14. Leven op een boot

ja, er zijn eigenlijk mensen die ervoor kiezen om fulltime op een boot te wonen! Van zeilboten tot woonboten tot jachten, een boot heeft het potentieel om alles te huisvesten wat je nodig hebt om comfortabel te leven.

net als een RV, zou je moeten betalen om te parkeren – of “dock” – het ergens. Dit is als het betalen van huur, maar dan veel goedkoper.

als het kopen van een boot buiten uw mogelijkheden ligt, zijn er veel booteigenaren die zullen verhuren. Voordat u naar deze optie kijkt, moet u ervoor zorgen dat u de hele tijd op het water zou genieten. 

15. Wonen in een schuur

Ik weet dat dit misschien gek klinkt, maar mensen doen het echt!

het omzetten van een schuur in een leefruimte is misschien wel een van de goedkoopste manieren om te leven. U zult echter wetten en vergunningen moeten onderzoeken, Afhankelijk van waar u de schuur plaatst.

Als u een huis met een grote tuin bezit, kunt u zelfs overwegen om een schuur achterin te bouwen terwijl u uw huis verhuurt. Het maken van afspraken met de huurders om nog steeds toegang te hebben tot de keuken, badkamer en wasruimte zal het leven als schuurbewoner veel gemakkelijker maken.

16. Wonen in een opslagruimte

Dit is een van die goedkope huisvestingsalternatieven die alleen in de meest wanhopige situatie moeten worden overwogen. De meeste eenheden kost je slechts $100 of minder per maand, en het zou je onderdak bieden als je in een bind zat.

misschien ben je je baan kwijtgeraakt en kon je geen huur betalen, dus werd je uitgezet. Verhuizen naar een opslagloods (met elektriciteit) kan een mogelijke tijdelijke oplossing zijn terwijl u probeert weer op de been te komen.

het grootste obstakel zou zijn dat het ’s verboden door de wet – dus je ’d moeten de gunst en discretie van de storage unit managers om het te laten werken.

17. Leven in een onvoltooide ruimte

Er zijn veel huiseigenaren die niet de energie of financiën hebben om hun kelders af te maken, maar het niet erg vinden om een paar dollar per maand te verdienen door het te verhuren.

als je het niet erg vindt om een tijdje ruw te leven en gewoon de essentiële dingen nodig hebt, kan het verhuren van een onvoltooide kelder een zeer goedkope manier van leven zijn en je in staat stellen om te sparen voor betere huisvesting.

Verander uw woonarrangementen om de goedkoopste manieren te vinden om te leven

Als u’re op zoek naar de goedkoopste manier om te leven, je hoeft niet per se ruimte op te geven of naar een andere buurt te verhuizen. U kunt zelfs uw huidige huisvestingsomstandigheden behouden,maar toch drastisch besparen. Hoe doe je dit?

door uw woonsituatie te veranderen. In feite, zo radicaal als sommige van die alternatieve huisvestingsopties waren, kon je zelfs kansen vinden om voor *gratis*te leven.

Lees verder om te leren hoe je de goedkoopste manier van leven kunt vinden door aan te passen met wie je leeft en de omstandigheden van je woonarrangementen.

Leven met huisgenoten

Dit is de meest voor de hand liggende woonregeling die u kunt proberen om uw huisvestingskosten te verlagen. Als je alleen bent, kun je gemakkelijk andere singles vinden die hetzelfde willen doen.

gemiddeld zult u merken dat een appartement met twee slaapkamers slechts 15-25% meer is dan een eenheid met één slaapkamer. Dit betekent dat in plaats van $1.500 te betalen voor een appartement helemaal voor jezelf, je de helft van $1.800 betaalt, wat ongeveer $ 600 minder is! En dit omvat niet de lagere nutsvoorzieningen die u betaalt.

u ’ll nog meer te besparen met een 2e kamergenoot in een appartement met drie slaapkamers.

en, als u een huiseigenaar bent, kan het binnenhalen van een betaalde huurder mogelijk het grootste deel van uw hypotheekrekening betalen.

Nee, je won ’ t hebben de plaats voor jezelf. En u zult gemeenschappelijke ruimtes met andere mensen moeten delen. Maar als je een goedkopere manier van leven wilt, is dit een geweldige optie.

zorg ervoor dat je je huisgenoten leuk vindt!

Live with family or friends

toen mijn oudste broer na de middelbare school naar de vliegopleiding ging, koos hij ervoor om naar de Bay Area in Noord-Californië te verhuizen. We hebben veel familieleden die daar wonen, en mijn tante had toevallig een appartement boven haar huis.

natuurlijk was zijn huur super goedkoop omdat ze een vrijgevig persoon was. Maar hij was ook bij familie, wat mijn ouders enige opluchting gaf omdat hij alleen was.

wonen bij je familie isn ’ t altijd een slim idee. Maar als je met elkaar overweg kunt en je kunt je eigen ruimte behouden, kun je misschien je huisvestingskosten verlagen tot een fractie van wat je normaal gesproken betaalt. En, als je ervoor zorgt dat je familielid het een tijdelijke situatie is, kun je er misschien zelfs gratis wonen.

een ander idee is om diensten aan te bieden tegen gereduceerde (of mogelijk gratis) huur. Misschien wil je oma niet uit haar grote huis verhuizen, maar kan ze het tuinwerk en onderhoud niet bijhouden. Bied aan om haar “in-house” klusjesman te zijn, en je zou een gratis kamer kunnen scoren!

leven met vrienden is een andere optie, voor tijdelijke situaties. Als je financieel instabiel bent of tussen de banen door, heb je misschien iemand in je directe omgeving die bereid is om je een kamer te huren voor goedkoop of zelfs gratis te verblijven.

in beide situaties, vergeet niet – don ’ t slijten uw welkom!

ga weer bij je ouders wonen

toen ik midden twintig was, vroeg ik mijn ouders of ik weer bij hen kon intrekken. Ik was opgebrand met mijn fulltime baan en 6 college klassen, en ik wilde gewoon een adempauze.

genadig namen ze me op en lieten me daar gratis wonen. En, dat ’ s waar ik verbleef voor twee jaar tot ik trouwde.

afhankelijk van wat voor soort relatie je hebt met je ouders, kan dit een prachtige manier zijn om je huisvestingskosten te verlagen (mogelijk tot niets!) terwijl ze ook quality time doorbrengen met mama en papa.

maar hun huis = hun regels..

dus, als je niet bereid bent om de regels die ze hebben ingesteld te respecteren, ga dan verder met andere opties.

Be a live-in caregiver

mijn broer is 56 en woont bij mijn moeder. Hij is er al bijna een decennium, hij is single en hij heeft geen baan.

in plaats daarvan maakt hij schoon voor haar, doet alle boodschappen en koken, en rijdt haar naar al haar vele arts afspraken. Maar, waarschijnlijk het belangrijkste, hij geeft haar wat gezelschap op haar oude dag.

natuurlijk hoef je niet bij je moeder in te trekken om een inwonende verzorger te zijn. Er zijn veel ouderen die op zoek zijn naar hetzelfde – iemand die hen kan helpen met de dagelijkse taken van het runnen van een huishouden, maar ook om ze gezelschap te houden.

als een live-in verzorger kunt u gratis huisvesting veilig te stellen, terwijl ook het genereren van een inkomen. Dubbele bonus!

tenzij u persoonlijk de persoon kent die u zou verzorgen, zult u waarschijnlijk een aantal referenties moeten verstrekken die bewijzen dat u gekwalificeerd bent. Echter, mijn tienerdochter was in staat om te werken als een offsite verzorger via een lokaal agentschap zonder enige voorafgaande ervaring.

voordat u deze kans na te streven, zorg ervoor dat je zou genieten van het werk dat omvat het zijn rond ouderen veel.

wees een live-in nanny

aan de andere kant van het spectrum kun je ervoor kiezen om voor jonge kinderen te zorgen als een live-in nanny (ook bekend als een “au pair”). Je zou betaald krijgen om fulltime op de kinderen van iemand anders te passen terwijl je in hun huis verblijft. Vaak zijn kindermeisjes ook verantwoordelijk voor andere huishoudelijke taken, zoals wassen, koken, boodschappen doen, schoonmaken, enz.

meestal zijn de meeste mensen die een inwonende nanny in dienst hebben financieel welgesteld. Uw levensomstandigheden zouden waarschijnlijk beter zijn dan u zich alleen kunt veroorloven!

Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk een achtergrondcontrole moet krijgen en uitstekende referenties moet verstrekken. Het hebben van certificeringen in reanimatie en eerste hulp zal u helpen de baan te krijgen.

Be a house sitter

Dit is een woonarrangement dat een week tot enkele maanden kan duren. Als je in de loop van 6 tot 12 maanden verschillende huiswerkopdrachten kunt opstellen, kun je huurvrij wonen terwijl je een mooi inkomen verdient.

als je een enkele persoon en zorgeloos bent, zou je banen in andere steden, Staten en zelfs landen kunnen accepteren! Hoe breder je bereik, hoe meer mogelijkheden Je hebt om er een langdurig optreden van te maken.

mogelijk moet u ook voor een huisdier zorgen, dus zorg ervoor dat u alle details kent voordat u een baan accepteert.

wees een on-site property manager

Als u op zoek bent naar een manier om huurvrij te leven, probeer dan een baan als on-site property manager voor een appartementencomplex. U zult een klein inkomen verdienen en tegelijkertijd een huurvrij appartement krijgen.

Er zullen onderhoudstaken zijn die bij de baan horen, dus vraag welke kwalificaties vereist zijn voordat u solliciteert. Vaak heb je geen eerdere ervaring nodig, zolang je maar een uitstekende werkgeschiedenis en goede referenties hebt.

Live The nomad life

leven als een nomade betekent dat je geen plaats hebt die je thuis “thuis” noemt. U reist van plaats tot plaats, waarbij uw woonarrangementen dagelijks, wekelijks of maandelijks veranderen.

deze levensstijl is echt voor de vrije geest die niet wil worden gebonden!

natuurlijk moet u een manier vinden om wat geld te verdienen terwijl u zich verplaatst. Veel nomaden pick-Up klusjes om een paar extra geld te verdienen, of krijgen een tijdelijke positie totdat ze klaar zijn om verder te gaan. Als u een baan kunt beveiligen waarmee u op afstand kunt werken, hoeft u zich geen zorgen te maken over het altijd vinden van een baan.

van kamperen tot couchsurfen, je kunt mogelijk van heel weinig inkomen leven als je zuinig blijft. Dit is geen duurzame manier van leven, maar sommigen kiezen voor deze levensstijl voor een jaar of twee. Natuurlijk is het niet geschikt als je kinderen hebt. Maar als je een partner hebt met een avontuurlijke geest, kun je het samen doen.

het ’s zeker een van de goedkoopste manieren om te leven, terwijl het creëren van een aantal zeer memorabele ervaringen!

goedkoop wonen betekent niet van lage kwaliteit

wanneer mensen het woord“goedkoop ”horen, denken ze vaak aan lage kwaliteit. Maar, alleen omdat u wilt besparen op de huisvestingskosten betekent niet noodzakelijkerwijs dat u veiligheid of comfort moet opofferen. U kunt nog steeds onder aangename omstandigheden leven terwijl u uw grootste uitgaven minimaliseert.

uw beste gok om uw kwaliteit van leven te behouden (of te verbeteren) terwijl u de kosten verlaagt, is om een baan te vinden die een goed inkomen biedt terwijl u minder of gratis huisvesting biedt. Dit kan zelfs werken als je een gezin hebt, zoals het nemen van een positie als een on-site property manager.

door wat ijverig onderzoek te doen en een strategie te creëren die uw doelen ondersteunt, kunt u ideale kansen vinden die u honderden dollars besparen op maandelijkse huisvestingskosten. Overweeg verschillende locaties, arbeidsmarkten en hoe de index van de kosten van levensonderhoud kan variëren afhankelijk van het gebied.

schrijf vervolgens een plan op. Het maken van een langetermijnplan zal ervoor zorgen dat u uw besparingen maximaliseert zonder uw levensstandaard in gevaar te brengen.

De sleutel tot het vinden van de goedkoopste manier van leven is om open-minded te blijven. Zoals je al in dit bericht hebt gelezen, zijn er veel opties voor goedkope en zelfs gratis huisvesting.

overweeg daarnaast hoe traditionele 9-5-banen plaats hebben gemaakt voor side hustles en online posities waarmee u op afstand kunt werken. Met toegang tot internet kunt u zelfs uw eigen inkomen creëren met een online bedrijf.

de mogelijkheden zijn eindeloos!

hoe de goedkoopste manier te bereiken om te leven zonder te bewegen

Wat als je gewoon niet wilt verhuizen of verkleinen? Wat als u kunt ’t brengen jezelf om uw huis te verkopen?

je zult waarschijnlijk geld op tafel laten liggen. Zoals ik hierboven heb beschreven, zijn er verschillende betaalbare huisvestingsalternatieven die veel goedkoper zijn dan uw typische hypotheek.

maar – Er zijn nog steeds manieren om goedkoop te leven, zelfs zonder een grote levensaanpassing te maken.

Hier zijn vijf belangrijke manieren waarop u goedkoop kunt leven en uw huis kunt houden.

1) Krijg een krap budget

na een budget betekent u’re in controle van uw geld. U weet waar uw geld naartoe gaat, hoeveel u uitgeeft en wanneer het uw account verlaat.

een budget zal u helpen die uitgavenlekken te identificeren die moeten worden opgelost. Het zal u helpen de kosten te verlagen die uw inkomen opeten. En als je eenmaal uitgavengrenzen hebt ingesteld, wordt geld besparen zoveel gemakkelijker.

om uw inspanningen te maximaliseren, Maak een “kale-botten ” maandelijks budget – een die de uitgaven weerspiegelt op alleen de essentiële. Dit zou uw hypotheek of huur, nutsvoorzieningen, voedsel, verzekering en vervoer. Dit is een geweldige oefening in het scheiden van uw“behoeften ” van uw“wil”, en geeft u een nauwkeurig beeld van hoeveel geld u besteedt aan dingen die niet nodig zijn.

als je de discipline hebt om met een krap budget te leven, ben je goed op weg om goedkoop te leven zonder te verhuizen.

2) Cut maandelijkse kosten van levensonderhoud

Het is heel goed mogelijk dat u uw kosten kunt verlagen in zowat elke categorie waar u geld aan uitgeeft.

van voedsel tot transport tot nutsbedrijven, er zijn bijna manieren om deze kosten te verlagen.

Hier zijn slechts een paar ideeën om elke maand geld te besparen:

 • snijd kabel uit
 • Annuleer abonnementen die u niet gebruikt
 • Verminder uw mobiele telefoon abonnement
 • vind geen kosten bankrekeningen
 • Verminder uw energieverbruik (a/c, warmte, verlichting, enz.))
 • koop gebruikt; winkel bij tweedehandswinkels
 • zoek altijd eerst naar gratis spullen
 • Heronderhandel uw rekeningen voor lagere tarieven
 • Stop met uit eten gaan en vermijd gemaksvoedsel; maaltijdplan in plaats daarvan
 • Gebruik altijd een boodschappenlijstje zodat u don’t overspend
 • verkoop uw auto; in plaats daarvan fiets, loop of neem het openbaar vervoer
 • bundel uw verzekeringspolissen
 • >winkel in de dollar store
 • koop in bulk

3) get out of debt

als je de goedkoopste manier van leven wilt vinden, moet je weg met alle schulden van de consument zo snel mogelijk. Het betalen van credit card saldi met rente kosten is gewoon het aftappen van elke kans voor u om geld te besparen.

en, wat moet je doen met al die creditcards?  snijd ze in stukken. Of sluit ze op. Draag ze niet met je mee. De verleiding kan te groot zijn.

om je eigen schuld afbetalingsplan te maken, bekijk mijn bericht over hoe je aan schulden kunt ontsnappen met een DIY debt management plan.

4) Live minimaal

een minimalist is iemand die er bewust voor kiest om alleen met de belangrijkste benodigdheden te leven. Het doel is om het leven te vereenvoudigen en afleidingen te verminderen door overtollige bezittingen te verwijderen die niet bijdragen aan een zinvol leven.

Dit kan betekenen dat je geen 2 televisies, 3 auto ‘ s en een huis met 4 slaapkamers bezit. In plaats daarvan kan het aannemen van een minimaal leven bestaan uit het leven in een kleinere ruimte, fietsen en hobby ‘ s doen in plaats van TV te kijken.

minimaal leven isn ’t gewoon een beslissing om minder uit te geven. Het is een mentaliteit die consumentisme verwerpt en waardevolle ervaringen omarmt. Je bespaart niet alleen geld, je creëert ook meer ruimte in je leven om je te concentreren op wat echt belangrijk voor je is.

Het leven van een minimaal leven maakt het gemakkelijker om overbesteding te voorkomen. U won ’t worden gedreven door vergelijking en het bijhouden van de buren. Hoewel minimalisten zichzelf niet als goedkoop beschouwen, hebben ze een waardering voor zuinig zijn.

5) Refinance

een van de meest effectieve manieren om goedkoop te leven zonder te verhuizen is om uw huidige hypotheek te herfinancieren. Dit zal afhangen van een paar dingen:

 • de huidige rentetarieven
 • uw credit score
 • Hoe lang u van plan bent om het huis te houden

Als u ten minste één procentpunt op uw huidige lening kunt besparen, is het misschien de moeite waard om te herfinancieren. Zorg ervoor dat je rondkijkt voor de beste tarieven. Hypothecaire leningen zijn financiële producten die winst genereren voor banken, dus de aangeboden tarieven zullen verschillen tussen kredietverstrekkers.

Controleer uw credit score om ervoor te zorgen dat het tot snuif (boven 740). Als het niet is waar je het nodig hebt, werk dan aan het verhogen van je score. Hoe beter je score, hoe lager je tarief.

ook, als je weet dat je binnen de komende vijf jaar zult verhuizen, wil je misschien een lager tarief doorgeven. De kosten die u zult betalen zal het moeilijk maken voor u om geld te besparen op de lange termijn.

wat zijn de goedkoopste manieren om te leven inpensioen?

De meeste tips die ik hierboven heb gedeeld, kunnen zowel voor als na het pensioen van toepassing zijn. In feite is het heel gebruikelijk voor mensen dicht bij de pensioenleeftijd om te verkleinen en te verhuizen naar een locatie met een lagere kosten van levensonderhoud index en minder belastingen.

Als u al een aantal jaren aandelen opbouwt in uw huidige huis, is het mogelijk dat u een kleiner huis in een goedkoper gebied kunt kopen zonder een hypotheek.

sinds de 401 (k) het pensioenfonds heeft vervangen, moeten de meeste gepensioneerden leven van hun pensioensparen en sociale zekerheid. Daarom is het van cruciaal belang dat ze de uitgaven minimaliseren en zich aan een budget houden om hun besparingen 30+ jaar te laten duren.

Het verminderen van uw grootste kosten – huisvesting – geeft u wat gemoedsrust en extra financiële zekerheid bij pensionering.

Hier zijn nog een paar manieren waarop u de kosten van levensonderhoud kunt verlagen en goedkoop kunt leven in de pensioenjaren:

 • houd slechts één auto
 • verwijder levensverzekeringen
 • ga naar een staat zonder inkomstenbelasting
 • blijf gezond (en minimaliseer medische rekeningen)
 • Profiteer van seniorenkortingen
 • houd goedkope hobby ‘ s en elimineer ondeugden
 • de off-season

FAQs

wat ’ s de goedkoopste manier om te leven met een gezin?

als uw gezin niet als groot (6+) wordt beschouwd en u zich een grotere RV kunt veroorloven, dan zou het RV-leven u in staat kunnen stellen vrij goedkoop te leven. Dit is eigenlijk heel gewoon geworden, en een eenvoudige Google-zoekopdracht zal je helpen veel verhalen te vinden van gezinnen die in campers wonen.

Wat is de goedkoopste manier om in een stad te wonen?

betalen voor een appartement met één slaapkamer alleen in een grote stad kan je bijna $2.000 per maand kosten. De beste manier om kosten te besparen is om een kamergenoot (of twee) te krijgen en de kosten te delen.

ook, u ’ll betalen de meeste door het leven in het centrum. Als je kunt pendelen, zoals met een metro, bus of carpool, bespaar je honderden door een goedkopere plek net buiten het centrum te vinden.

Wat is de goedkoopste Amerikaanse stad om in te wonen?

Op basis van gegevens uit 2021 verzameld door de Council for Community and Economic Research, zijn de top 10 goedkoopste Amerikaanse steden om in te wonen:

1. Kalamazoo, MI 2. Harlingen,TX 3. McAllen, TX 4. Jackson, MS. 5. Amarillo, TX 6. Anniston, AL 7. Joplin, MO 8. Kokomo, IN
9. Knoxville, TN 10. Hattiesburg, MS

deze tien moderne steden variëren van 16,3% tot 22,9% Onder het nationale gemiddelde van de kosten van levensonderhoud op het moment van schrijven.

wat’ s de goedkoopste Amerikaanse kleine stad om in te wonen?

Wat als je don ’ t willen de drukte van een grote stad? U kunt uw huisvestingskosten nog meer verlagen door een kleinere locatie te kiezen.op basis van 2021 gegevens verzameld door de Council for Community and Economic Research, de top 10 goedkoopste Amerikaanse kleine steden om in te wonen zijn: Pittsburg, KS 2. Muskogee, OK 3. Richmond, IN 4. Tupelo, MS 5. Statesboro, GA 6. Salina, KS 7. Martinsville, VA 8. Ponca City, OK 9. Burlington, IA 10. Meridian, MS

deze tien steden hebben een bevolking van 12.852 tot 46.998 inwoners en een score van 14,1% tot 19,4% Onder het nationale gemiddelde op het moment van schrijven.

wat zijn de goedkoopste en veiligste landen om in te wonen?

volgens de World Population Review staan de Verenigde Staten in de top 10 van duurste landen om in te wonen. Als u ’re open voor verhuizen uit de goede ol ’ rood-wit-en-blauw, heb je veel opties om uw kosten van levensonderhoud te snijden.

Er zijn echter enkele gebieden in de wereld die niet zo veilig zijn … of aantrekkelijk. Afghanistan is bijvoorbeeld het # 1 goedkoopste land om in te wonen, maar ik zou het niet aanraden om daar te wonen. Omdat u don &# 8217; t wil alleen goedkoop – u wilt veilig, ook!

Hier zijn 10 van de goedkoopste landen om in te wonen (vergeleken met de VS) waar je een veel lagere kosten van levensonderhoud hebt, maar geen compromis hebt bereikt over veiligheid:

1. Vietnam
2. Ecuador
3. Mexico
4. Thailand
5. Maleisië
6. Indonesië
7. Cambodja
8. Costa Rica
9. Bolivia
10. Zimbabwe

u kunt een van deze tien landen kiezen en spotgoedkoop leven met minder dan $1.000 per maand!

het vinden van de goedkoopste manier om te leven isn’t voor iedereen

het vinden van de goedkoopste manier om te leven is niet erg moeilijk – Er zijn zoveel goedkope huisvestingsalternatieven, evenals manieren om uw maandelijkse uitgaven te verminderen.

* echter * –  het adopteren van de goedkoopste manier van leven is niet voor iedereen weggelegd.

natuurlijk is het erg aantrekkelijk om na te denken over het besparen van honderden (zelfs duizenden) per maand met een paar aanpassingen in levensstijl. Maar er zijn natuurlijk offers die moeten worden gebracht. Aan het eind van de dag moet je zelf beslissen wat je bereid bent op te geven voor geld.

een geweldige manier om u te helpen beslissen hoe “goedkoop ” je wilt gaan is door het opschrijven van een aantal korte termijn en lange termijn financiële doelen. Doelen geven je een richting en een motivatie om nu wat offers te brengen voor toekomstig gewin.

weet wat uw huidige financiële situatie is–hoeveel schuld u’re in, uw totale maandelijkse inkomen, uw totale spaargeld, als u &# 8217; re op schema met pensioen, enz.

maak dan een plan voor de komende 5 jaar. Waar wil je zijn? Welk inkomen wilt u verdienen? Wil je uit de schulden komen? Wilt u sparen voor uw kinderen ’ collegegeld? Wanneer wilt u met pensioen?als je eenmaal een routekaart hebt van waar je nu bent naar je ideale bestemming, overweeg dan hoe goedkoop wonen je kan helpen je doelen te bereiken. Bepaal wat je ’bereid bent op te geven – op zijn minst tijdelijk – Om succesvol te zijn.

wat je ook beslist, ik hoop dat deze post je enig inzicht heeft gegeven in de goedkoopste manieren van leven. Als je verdrinkt in schulden, overweldigd door je financiën, of ver achter in pensioensparen weet gewoon dat je opties hebt. U heeft de controle om een nieuwe beslissing te nemen en uw financiële gezondheid weer op de rails te krijgen.

 • Ik heb wanhopig geld nodig: 35+ ideeën voor snel geld
 • financieel gezond: wat het betekent en hoe er te komen
 • Het doel van een Budget:  17 krachtige voordelen
 • Hoe te leven van het inkomen van vorige maand (en waarom je zou moeten)
 • 14 (meestal gratis) online Geldbeheertools
 • Hoe te leven binnen uw middelen (en toch tevreden te zijn)
 • financial health checkup: 7 stappen om uw fiscale welzijn te stimuleren
 • Hoe schulden te ontsnappen met een DIY Debt Management Plan
 • De Zero-Sum Budget Resource Guide
 • De essentiële routekaart voor pensionering
 • Hoe persoonlijke budgetcategorieën op de slimme manier te creëren

de goedkoopste manier om te leven: Beste tips voor 2023

Plaats een reactie