Financiële Checklist Juli

De zomer is een geweldige tijd om te ontspannen, een langere vakantie te nemen en extra tijd door te brengen met familie.

hoewel de dingen de neiging hebben om een beetje te vertragen, is het ook een goed moment om uw financiële beeld voor de eerste helft van het jaar te beoordelen.neem even de tijd om je doelen te bekijken en te zien hoe goed je op koers blijft.

en terwijl je met de kinderen omgaat, praat je met hen over geldbeheer.of ze nu op het punt staan om naar de universiteit te gaan, of ze brengen een beetje extra geld binnen van een zomerbaan, ze hebben nog steeds uw begeleiding nodig met hoe ze moeten plannen en budgetteren.

Hier is een financiële checklist voor juli om u te helpen verder te gaan met uw doelen, zelfs terwijl u geniet van de luie dagen van de zomer.

inhoudsopgave

Toggle

 • 1.  een financiële analyse uitvoeren
 • 2.& Nbsp; doe een portfolio checkup
 • 3.Bereid uw kind voor op de universiteit
 • 4.Plan grote aankopen rond 4 juli deals
 • 5.Leer uw tieners goed geldbeheer
 • Plan uw checklist

1.  een financiële analyse uitvoeren

nu 2019 half voorbij is (whaaa???), het is een goed idee om je vooruitgang te controleren met de doelen die je aan het begin van het jaar hebt gemaakt.

Hier zijn een paar dingen die u moet beoordelen:

 • uw budget: zoek uit of uw huidige budget goed voor u werkt.  blijf je binnen je budget (voor het grootste deel) of overdrijf je consequent?  beslis of je aanpassingen moet maken om vooruit te komen.het hebben van een budget dat je kunt behouden is essentieel om je doelen te bereiken.
 • uw noodfonds: bepaal of uw huidige spaargeld 3 tot 6 maanden aan uitgaven zal dekken.Houd er rekening mee dat deze kosten de noodzakelijke kosten zijn.dus, kunt u een apart budget speciaal voor uw noodplan – een die doesn’t discretionaire uitgaven te creëren.dit zal u helpen uw noodfonds dollars zo ver mogelijk uit te rekken terwijl u weer op de been komt.als uw fonds laag is als gevolg van opnames, zorg er dan voor dat u een plan hebt om het weer op te bouwen.
 • uw doelen: bekijk de financiële doelen die u aan het begin van het jaar hebt gemaakt.  bent u het bijhouden van uw schuld afbetalingsplan?  heeft u de kosten kunnen verlagen en de cashflow kunnen verhogen?Dit is een goed moment om uw vooruitgang te evalueren en aanpassingen te maken. en, als je geen doelen hebt gemaakt, lees dan dit bericht voor een beetje inspiratie.

De tijd nemen om ervoor te zorgen dat u in de juiste richting vordert, houdt u verbonden met uw financiële doelen.  Hoe eerder je ontdekt dat je van de baan bent, hoe gemakkelijker het is om koerscorrecties te maken.vergeet niet, het belangrijkste is om vooruit te blijven gaan, dus zelfs als je je realiseert dat je nergens in de buurt bent waar je dacht dat je zou zijn, concentreer je gewoon opnieuw en herstart!

2.  doe een portfolio checkup

hoe dichter u bij uw pensioen komt, hoe belangrijker het is om uw portefeuille in de gaten te houden.

naarmate de tijd korter wordt, Wilt u de nodige aanpassingen aan de allocatie van activa aanbrengen, uw spaarpercentage indien mogelijk verhogen en profiteren van inhaalbijdragen als u ouder bent dan 50 jaar.

misschien wilt u ook een financieel adviseur ontmoeten om wat benodigde begeleiding te krijgen.een professional zal u helpen een goede beleggingsstrategie te bedenken met het juiste risiconiveau voor uw leeftijd.

zorg ervoor dat u weet waar u wilt eindigen door een schriftelijk pensioenplan te hebben dat uw financiële beslissingen begeleidt. don ’ laat je toekomst niet aan het toeval over!

3.Bereid uw kind voor op de universiteit

Het is een spannende tijd wanneer uw kind zich klaarmaakt om een nieuw seizoen aan te gaan en naar de universiteit te gaan.  je hielp haar met beursaanvragen, campusbezoeken en Universiteitessays.ze werd toegelaten tot een grote universiteit en al snel zal ze haar koffers inpakken voor haar grote verhuizing naar de slaapzalen.

maar voordat ze vertrekt, is het een goed idee om haar plan financieel te helpen voor de universiteit.

Hier zijn een paar dingen om over te gaan voordat ze verhuist:

 • het opstellen van een maandelijks budget.College kosten zijn veel meer dan alleen collegegeld en kosten van levensonderhoud.Help uw kind een lijst te maken van maandelijkse uitgaven die moeten worden gedekt, zoals sociale clubbijdragen, reiskosten, uit eten gaan en entertainment.laat haar weten hoeveel inkomen u kunt bieden en hoeveel ze moet verzinnen via een deeltijdbaan.een budget zal haar de nodige grenzen geven om haar uitgaven binnen aanvaardbare grenzen te houden, terwijl het haar ook de vrijheid geeft om nog steeds plezier te hebben.
 • herziening van het pakket financiële steun.zorg ervoor dat alle beurzen, subsidies en leningen zijn ingediend en in orde zijn voor het komende schooljaar.lees de brief met de toekenning van financiële steun, zodat u weet hoeveel er moet worden verstrekt.ook financiële steunpakketten zijn niet in steen gebeiteld.  Als u financiële problemen hebt ervaren of zich realiseert dat de kosten een beetje buiten uw bereik liggen, kunt u een schriftelijk of persoonlijk beroep indienen.
 • Maak een noodplan.Maak een plan voor elke noodsituatie waar uw kind tegenaan kan lopen.dit omvat het ervoor zorgen dat ze wordt gedekt door de juiste verzekering en toegang heeft tot noodfondsen, zoals een creditcard.zorg ervoor dat ze de nodige identiteitskaarten heeft om vertragingen bij het krijgen van de juiste zorg te voorkomen.
 • over verwachtingen gesproken.soms kunnen de nieuw ontdekte vrijheden die gepaard gaan met het wonen buiten huis leiden tot slechte beslissingen.ga met je kind in gesprek over je verwachtingen, zodat ze zich volledig bewust is en jullie beiden op dezelfde pagina zitten.soms kan het opschrijven van mogelijke onaangename omstandigheden de motivatie zijn die ze nodig heeft om verstandig te kiezen.

de overgang van huis naar universiteit zal waarschijnlijk een paar hobbels onderweg hebben.het hebben van een solide financieel plan zal de reis een beetje soepeler maken voor zowel u als uw kind.

4.  Plan grote aankopen rond 4 juli deals

droomt u van een grotere Flatscreen of een nieuwe grill?

veel retailers zullen grote verkopen hebben voor de 4 juli vakantie.doe een beetje onderzoek online, zodat u de beste deals kunt vinden en de besparingen kunt maximaliseren.

het kan verleidelijk zijn om te profiteren van rentevrije leningen omdat de besparingen zo goed zijn, maar betaal altijd contant als je kunt! Als je gewoon kunt ’ t weerstaan, zorg ervoor dat u een betaling plan op zijn plaats, zodat de aankoop wordt afbetaald voordat de rente kicks in.

5.  Leer uw tieners goed geldbeheer

wanneer uw kinderen de middelbare school bereiken, zijn ze misschien klaar om een deeltijdbaan te krijgen.de zomer is een ideale tijd om dit te doen, omdat school uit is en huiswerk geen probleem is.

Dit is een geweldige kans om ze goede financiële gewoonten te leren!

hoe klein hun salaris ook is, ze kunnen nog steeds leren hoe ze moeten budgetteren, financiële doelen hebben, een deel aan liefdadigheid geven en zelfs een beetje investeren.

helaas leren Tieners deze lessen zelden op school.ze hebben hun ouders nodig om hen te leren hoe belangrijk het is om vroeg te sparen en financieel verantwoordelijk te zijn.

met jouw begeleiding kunnen ze verstandige geldbeheervaardigheden leren die hen hun hele leven van dienst zullen zijn.

Plan uw checklist

mijn dochter herinnerde me er vandaag aan dat Kerstmis nog maar zes maanden weg is.ze vroeg of we het dit jaar konden overslaan, gewoon om het gevoel te geven dat we de tijd konden verlengen!(natuurlijk, als Kerstmis komt, ze won ’ t gevoel op deze manier meer!)

we weten allemaal dat er geen manier is om de tijd te verlengen.iedereen heeft 24 uur per dag, niet meer en niet minder.& Nbsp; De tijd blijft maar tikken, stoppen voor niemand.

dat is waarom het zo belangrijk is om een plan en een doel voor je tijd te hebben.u kunt uw doelen de komende vijf jaar verpletteren of nog steeds in dezelfde financiële sleur zitten. Hoe dan ook, je zult vijf jaar ouder zijn!

implementeer een aantal (of alle) van de ideeën op de financiële checklist van deze maand in uw plan om u te helpen uw doelen te bereiken.

haal nu het meeste uit je tijd en je geld, zodat je op een dag het meeste uit je pensioen kunt halen!

andere berichten waarin u misschien geïnteresseerd bent:

 • Hoe $5000 in een jaar te besparen
 • 11 effectieve manieren om gemotiveerd te blijven met je doelen
 • Het doel van een Budget:  17 krachtige voordelen
 • 3 slimme redenen om te zetten sparen voor schuld
 • Hoe te leven op het inkomen van vorige maand (en waarom je dat zou moeten doen)
 • 14 (meestal gratis) online geldbeheertools
 • Hoe te leven binnen uw middelen (en toch tevreden te zijn)
 • financiële gezondheidscontrole: 7 stappen om uw fiscaal welzijn te stimuleren
 • Hoe te ontsnappen aan schulden met een DIY Debt Management Plan
 • De zero-sum budget resource guide

Plaats een reactie