Het Begint Met Geloven In Jezelf

toen ik 20 jaar oud was, besloot ik dat ik mijn kantoorbaan wilde opgeven en iets anders wilde doen. Ik zag een advertentie in de krant (dit was het pre-internet tijdperk) die iets beloofde als een commissie van $400 voor elke verkoop die ik deed. Mijn naïeve, 20-jarige geest dacht * wow * – Ik zou maar 5 verkopen in een maand moeten maken om al mijn rekeningen te betalen! Wat ik niet in overweging nam, was dat ik echt niet de persoonlijkheid had die voor directe verkoop was uitgesneden. Dus heb ik getekend.

Ik heb nooit een hoop geld verdiend. Uiteindelijk besloot ik terug te gaan naar een kantoorbaan. Maar die vroege ochtend verkoopbijeenkomsten introduceerden me in de voordelen van het stellen van doelen en zelfmotivatievaardigheden.

Ik herinner me onze “leiders”, Jeff &Susan, een jong getrouwd stel met een kleurrijk achtergrondverhaal en genoeg enthousiasme om zelfs iemand zo verlegen en onzeker als ik ervan te overtuigen dat ik een apparaat van $3000 aan een complete vreemde kon verkopen. Binnen een uur na hun ontmoeting, onaangekondigd en ongevraagd. Als ik er nu aan terugdenk, ben ik verbaasd dat ik erin ben gevallen.  En toen heb ik het echt gedaan! Misschien zat er iets in de kool-aid.

eigenlijk Weet ik wat het echt was.  dat doe ik nu tenminste, 30 jaar wijzer.ik heb misschien de directe verkoop opgegeven, maar ik ben nooit gestopt met het nastreven van persoonlijke groei en motiverende tactieken.ik realiseerde me, als een jonge vrouw op het punt van volwassenheid, dat het hebben van doel en intentie ertoe doet.dat als ik mijn geest vulde met uitdagende, bemoedigende en enthousiaste ideeën, ik eigenlijk geloofde dat ik alles kon doen.

toen verkocht het een te duur stuk apparatuur aan een winkeleigenaar die nauwelijks de eindjes aan elkaar kon knopen.vandaag breekt het los van schulden en bereikt het de financiële onafhankelijkheid die nodig is om de wereld rond te reizen, een vakantiehuis in de bergen te hebben en rijkelijk te geven aan goede doelen.verschillende doelen, dezelfde mindset.

ik geloof.niet omdat ik alles in kaart heb gebracht en ik precies weet wat ik moet doen en hoe. I ’ m niet een financiële slimmerik noch ben ik bijzonder georganiseerd of gedisciplineerd.

maar ik geloof omdat ik weet dat ik in staat ben om te leren hoe.ik weet dat ik kan leren van anderen die het voor mij hebben gedaan.  Ik weet hoe ik ver genoeg moet plannen om de volgende stap te zetten.  en dat’ is alles wat ik echt moet weten voor nu.& Nbsp; dat ’ s genoeg om de beslissing om verder te gaan.

De tijd wacht op niemand.het kan je niet schelen als je je er niet klaar voor voelt, als je je niet gemotiveerd voelt, als je gelooft dat je situatie niet ooit zal veranderen.de tijd breidt voortdurend zijn kans uit, en we kunnen ofwel stevig vasthouden of achterblijven.

Het begint met geloven dat je het kunt.lees boeken die je inspireren.Luister naar mensen die je motiveren.Schrijf een aantal doelen op en maak een plan.pak dan stevig vast en laat de tijd niet van je weglopen, want vooruit is de enige richting die we gaan.

Plaats een reactie