Hoe $ 1000 per maand te besparen (zonder meer te werken)

Sinds het begin van de Door de uitbraak van COVID in maart 2020 hebben veel Amerikanen moeite om aan al hun financiële verplichtingen te voldoen. Dit was vooral een uitdaging voor degenen die weinig tot geen spaargeld hadden. 

Wie had gedacht dat het een ongebreideld virus zou blijken te zijn dat ons er meedogenloos aan herinnerde hoe belangrijk het is om geld te besparen om voorbereid te zijn op het onverwachte – zelfs een wereldwijde pandemie.

Volgens een onderzoek van LendingClub uit 2021, leeft 54% van de Amerikaanse consumenten van salaris tot salaris. Dit omvat degenen met een lager inkomen die minder dan $ 50.000 per jaar verdienen, evenals de hogere middenklasse die een jaarinkomen van meer dan $ 100.000 verdient.

Het maakt niet uit of u een lage 6 cijfers, of je komt er maar net aan toe, geld besparen kan moeilijk zijn in deze moeilijke tijden. Dit zorgt voor financiële stress, angst rond de cashflow en een groter risico om in meer creditcardschulden te vervallen.

Dus, hoe kunt u geld besparen als het lijkt alsof u niet genoeg te dekken heeft? uw rekeningen?

In dit bericht hoop ik u aan te moedigen met enkele nuttige strategieën en suggesties die u kunnen helpen meer geld te besparen. En niet zomaar een paar dollar hier en daar. Ik laat je zien hoe je $ 1000 per maand kunt besparen (of meer!) zodat u snel extra spaargeld kunt opbouwen en uzelf wat financiële ademruimte kunt geven.

Vervolgens zal ik uiteenzetten hoe ik dit voor mijn eigen gezin deed. Ik was in staat om genoeg kosten voor levensonderhoud te besparen om elke maand meer dan $ 1000 te sparen, en ik hoefde niet meer geld te verdienen.

Bovendien zal ik u enkele manieren geven om uw inkomen, zodat uw spaargeld nog sneller kan groeien.

Of u nu meer in uw budget moet vinden om uw uitgaven te dekken, een noodfonds te sparen, uw pensioensparen op te bouwen of gewoon uw relatie met geld te verbeteren, ik hoop dat deze kostenbesparende tips u zullen inspireren om uw eigen financiële toekomst te versterken.

Als u een doel van $ 1.000 in gedachten heeft, kunt u gefocust blijven, zodat u elke dollar kunt vinden die wordt verspild.

Ben je er klaar voor? Laten we aan de slag gaan.

Wilt u nog meer manieren leren om geld te besparen? Download deze gratis checklist met 50 tips om meer geld te besparen!

 

Stappen om $ 1000 per maand te besparen: Verander eerst je mindset

Als u in het verleden moeite heeft gehad met geld besparen, heeft dit misschien meer te maken met uw perspectief dan met uw bankrekening. Om u te helpen succesvol te zijn met uw geldbesparende inspanningen, stel ik voor dat u eerst een paar aanpassingen in uw mentaliteit maakt. 

Hier zijn 5 stappen die u kunt nemen om uw geldmindset te verbeteren en geld te verdienen gemakkelijker geld besparen:

Stap 1: Splits het op in kleinere gelddoelen

$ 1000 besparen in 30 dagen klinkt misschien als een onbereikbaar doel, maar door het op te splitsen in kleinere stukjes kan het realistischer lijken.

Voor een maand van 30 dagen betekent $ 1000 sparen opzij zetten net iets meer dan $ 33 per dag. Kunt u manieren bedenken waarop u $ 33 kunt besparen op uw dagelijkse uitgaven?

Misschien een kopje koffie zetten in plaats van een koffierun voor het werk. Of je lunch in een bruine zak doen in plaats van uit te gaan met je collega's. Of geef in plaats daarvan dat nachtelijke glas wijn (of twee) en drinkwater op.

Een andere manier om na te denken over het opsplitsen, is door uw maandelijkse uitgaven met $ 500 te verminderen en vervolgens met $ 500 naar eigen goeddunken te besteden. Later zal ik je enkele goede ideeën geven voor hoe je beide kunt doen.

Stap 2: Onderscheid maken tussen wensen en behoeften

Het verschil vinden tussen wat je nodig hebt en wat je wilt, lijkt eenvoudig. Maar afgezien van de basisbehoeften aan voedsel, onderdak en kleding, hebben we allemaal verschillende meningen over wat we nodig achten.

Afhankelijk van uw omstandigheden denkt u misschien dat een volledige autoverzekering absoluut noodzakelijk is. Uw buurman kan echter denken dat het geldverspilling is om voor iets meer dan een basisdekking te betalen.

Of misschien vind je het nodig om elke keer dat er een verjaardag is een cadeau te kopen, terwijl je partner gewoon een feestelijke tekst stuurt.

Daarom is het&#8217 ;het is belangrijk om onderscheid te maken tussen wensen en behoeften voor jezelf. Dit zal je helpen bij het identificeren van de uitgaven die je kunt verminderen of elimineren, zodat je meer kunt gaan besteden aan sparen.

Stap 3: Overweeg waarde versus prijs

In de woorden van Warren Buffett (een van de meest succesvolle investeerders aller tijden): “de prijs is wat u betaalt, de waarde is wat u krijgt”.

De prijs is de geldprijs van een item en wordt gemeten in dollars. De waarde geeft de mate van waarde of bruikbaarheid weer en kan op een aantal manieren worden gemeten (zoals emotioneel, sentimenteel, fysiek, enz.).

Iedereen betaalt misschien dezelfde prijs, maar de waarde zal voor iedereen anders zijn.

Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die elke maand $ 100 of meer betalen om bij een sportschool te horen. Degenen die hun lidmaatschap consequent gebruiken en positieve resultaten ervaren, denken misschien dat de waarde groter is dan de kosten. Ze krijgen er meer voor terug dan wat ze betalen. Maar degenen die hun lidmaatschap zelden gebruiken, hebben geen hoge waarde om naar de sportschool te gaan, en de prijs weegt zwaarder dan het nut ervan in hun leven.

De sportschoolbezoeker moet deze kosten blijven opnemen in hun maandbudget. De sportschoolvermijder zou het uit hun uitgavenplan moeten schrappen.

Zoek uit wat uw geldwaarden zijn, zodat u bewust kunt zijn met uw uitgaven en die uitgaven kunt schrappen die niet belangrijk zijn in waarde.

Stap 4: Houd je verdediging op peil

De meeste mensen worstelen met geld besparen, en een deel ervan komt neer op onvoorbereid zijn. Wanneer je een *geweldige* uitverkoop vindt, of de perfecte schoenen (!!), of de BESTE deal die je ooit op de planeet hebt gevonden – het is gemakkelijk om erin gezogen te worden.

Detailhandels zullen er alles aan doen om u te verleiden uw portemonnee te openen. Reclamespots op tv, e-mails die grote besparingen beloven, kortingsbonnen per post … deze marketingtactieken hebben één doel.

Om u geld te laten uitgeven.

Daarom is het belangrijk om uw verdediging op te zetten. Houd je emoties onder controle. Houd de controle.

Als het uw doel is om $ 1000 extra per maand te besparen, misschien moet u een paar aanpassingen maken om de verleiding te minimaliseren. Later geef ik je enkele praktische tips om te voorkomen dat je in de marketingval trapt.

Stap 5: Wees toekomstgericht

Een grote uitdaging bij het besparen van geld is de strijd om bevrediging uit te stellen.&nbsp ;

Maar het is te koop!  Ik krijg nooit een betere prijs! Ik wil het NU!

De emotionele band die mensen ervaren met het uitgeven van geld kan ervoor zorgen dat ze de financiële gevolgen in de toekomst vergeten.

Dit is erg lastig voor onze hersenen, want nu $ 10 uitgeven lijkt niet alsof er later enige impact zou zijn. Of $ 25 … Of $ 50 …

Als je echter al die impulsaankopen in de loop van een jaar bij elkaar optelt, zou je huilen om al het geld dat je in plaats daarvan had kunnen besparen.

Blijf gefocust op uw financiële toekomst door enkele doelen te stellen. Wees specifiek en stel een tijdslimiet in. Houd uw voortgang bij.

Hier is wat motivatie voor u:

Als u een jaar lang $ 1000 per maand bespaart, voegt u $ 12.000 toe aan uw pensioenfonds.

Als u die $ 12.000 gedurende 15 jaar op een rentedragende rekening zou houden en gemiddeld 8% zou verdienen, zou uw spaargeld groeien tot meer dan $ 38.000 aan pensioeninkomen!

Is dat zo? waard om kabel op te geven?

Als u uw toekomst op de eerste plaats zet, krijgt u de juiste mentaliteit om van besparingen een prioriteit te maken. Begin uw te zientoekomstige zelf als iemand voor wie je verantwoordelijk bent om voor te zorgen. Besteed wat tijd aan het visualiseren van hoe het eruit zal zien en voelen om uw bankrekening week na week te zien stijgen. Begin te geloven dat het bereiken van uw financiële doelen onvermijdelijk is, zolang u maar op het goede spoor blijft.

Denk er dan, telkens wanneer u de kriebels krijgt om spontaan geld uit te geven, na hoeveel dit uw vooruitgang zal belemmeren. U zult merken dat het veel gemakkelijker is om uw financiële beslissingen in lijn te houden met uw prioriteiten.

Laten we nu eens kijken naar enkele praktische tips om $ 1.000 per maand te besparen.

Praktische tips om $ 1000 te besparen Elke maand contant

Als u eenmaal het juiste perspectief op uw geld heeft, is het tijd om actie te ondernemen.

Hier zijn 10 praktische stappen die u kunt nemen om €1000 per maand te besparen.

Tip 1 Zorg voor een beperkt budget

Allereerst: neem controle over uw geld. Dit betekent dat u precies weet hoeveel er binnenkomt, uitgaat en *waar* het naartoe gaat.

Als u momenteel geen budget heeft, dan kan ik bijna garanderen dat u geld verspilt. 

Een budget is als een bestedingsplan, dat elke dollar die u verdient toewijst aan een categorie. Deze categorieën omvatten typische uitgaven, zoals uw hypotheekbetaling, boodschappen, verzekeringen, medische rekeningen, enz. Maar het moet ook een specifiek bedrag bevatten voor sparen en zelfs geven (als dat een waarde voor u is).

Het bedrag dat u toewijst aan elke budgetcategorie is als een soort bestedingslimiet die u voor uzelf instelt. Als je de limiet hebt bereikt, stop je met uitgeven.

Ik heb bijvoorbeeld een budget van $ 400 ingesteld voor mijn boodschappencategorie. Soms hebben we nog een week over in de maand waarin ik de limiet al heb bereikt. Dus dat is wanneer het tijd is om creatief te worden met restjes en alles wat in de koelkast ligt. Dit is de controle over uw geld overnemen.

Door uw geld bij te houden met een budget helpt u te vinden waar de “lekken” zijn – die uitgavengebieden die uw spaarvermogen uitputten. Zodra u de lekken heeft verholpen, heeft u meer geld om toe te voegen aan uw spaarcategorie.

Tip #2 Beperk discretionaire uitgaven

Discretionaire uitgaven zijn uitgaven die niet-essentieel of onnodig zijn.

Enkele voorbeelden van discretionaire uitgaven zijn:

 • Uit eten gaan in restaurants
 • Nieuwe kleding kopen
 • Je nagels laten doen of je haar laten oplichten
 • Naar bioscopen gaan
 • Een latte halen bij Starbucks
 • Naar professionele sportevenementen gaan
 • Nieuwe woonaccessoires kopen
 • Uitgaven aan dure hobby's of negatieve ondeugden

Zoals je kunt zien, zijn dit allemaal aankopen die voor plezier en voldoening kunnen zorgen. Daarom is het belangrijk om vast te stellen wat uw prioriteiten zijn. Want als u $ 1000 per maand wilt besparen, zult u waarschijnlijk wat offers moeten brengen.

>

Houd er rekening mee dat u deze uitgaven niet helemaal hoeft te elimineren. U kunt de slimme beslissing nemen om uw uitgaven voor elk te beperken, afhankelijk van hoeveel u moet bezuinigen om uw spaardoel te bereiken.

Dus als u graag in restaurants eet, kunt u besluiten om slechts twee keer per maand geld uitgeven aan uit eten gaan. Je kunt ervoor kiezen om alleen tijdens Happy Hour te gaan om geld te besparen. U kunt een hapje eten voordat u vertrekt, dus u hoeft alleen een aperitief te kopen.

Als je graag naar de film gaat, ga dan alleen naar de matinees om goedkopere kaartjes te krijgen. Profiteer van beloningsprogramma's voor extra kostenbesparingen. Beslis om maar één keer per maand te gaan en de rest van je films te kijken vanaf je streamingapparaat.

Als je gaat winkelen, maak dan een lijst voordat je het huis verlaat.  Houd je dan aan de lijst. Dit vermindert spontane uitgaven.

Zodra u uw geldwaarden heeft bepaald, zult u onvermijdelijk discretionaire uitgaven vinden die u volledig wilt elimineren. Terwijl u beslist wat u bereid bent te verminderen of op te geven, moet u ervoor zorgen dat u al dat extra geld naar uw spaarrekening sluist.

Tip #3 Evalueer maandelijkse rekeningen opnieuw

Terwijl u niet kunt stop gewoon met het betalen van uw hypotheek- of verzekeringsbetalingen, u kunt deze maandelijkse rekeningen (en andere) verlagen en uiteindelijk elke maand honderden besparen.

Hier zijn slechts een paar ideeën om uw maandelijkse kosten van levensonderhoud te verlagen:

 • Herfinancier uw woninglening met een lagere hypotheekrente
 • Kijk rond voor lagere verzekeringspremies en concurrerende tarieven
 • Zoek een goedkoper abonnement voor mobiele telefoons
 • Laat de kabel los en gebruik een goedkope streamingdienst
 • Koop generieke boodschappen en huishoudelijke artikelen
 • Laat alle ongebruikte abonnementen vallen waarvoor u nog betaalt
 • Wees bewust met het besparen van energie en water om uw nutsvoorzieningen te verlagen
 • Verplaats creditcardtegoeden met een hoge rente naar een 0%-promotiekaart
 • Schaf de autobetaling voor die nieuwe auto af en koop een gebruikte auto met contant geld.

Later zal ik je laten zien hoe ik $ 1000 per maand bespaarde door mijn maandelijkse rekeningen te verlagen of te elimineren . Het zou je verbazen hoeveel extra geld je kunt besparen met een paar aanpassingen!

Tip #4 Neem maatregelen om de verleiding weg te nemen

Alleen omdat u een bestedingsplan heeft, betekent niet dat u immuun bent voor de aantrekkingskracht van een goede verkoop.

Ga in de aanval door te doen wat u kunt om de verleiding weg te nemen om geld uit te geven.

U kunt dit op een aantal manieren doen:

 • Afmelden bij winkels’ e-maillijsten
 • Winkel altijd met een lijst en koop nooit iets wat er niet op staat
 • Rijd niet langs uw favoriete winkels op weg naar huis van uw werk
 • li>Bewaar creditcards thuis
 • Gebruik de 24-uurs “pauze” regel om impulsaankopen te vermijden
 • Blijf bij contant geld, omdat u het minder snel achteloos uitgeeft
 • Ga nooit winkelen als u emotioneel geladen bent (gestrest, verdrietig, opgetogen, boos, etc.)

Word geen slachtoffer van slimme marketing. Weet wat uw bestedingstriggers zijn. Neem de controle over uw uitgaven terug zodat u uw financiële doelen kunt bereiken.

Tip #5 Automatiseer sparen via uw bank

Terwijl u op kosten drukt, budgetlekken oplost en een bestedingsplan volgt, moet u ervoor zorgen dat u al dat extra geld ergens apart van uw normale lopende rekening opslaat.

De beste manier om snel uw spaargeld op te bouwen, is door overboekingen te automatiseren naar een spaarrekening. Door de *keuze* om geld te besparen te verwijderen, neemt u nog een financiële beslissing van uw bord. 

U kunt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks doen. U kunt automatisch een bepaald bedrag of percentage overboeken. Het hangt allemaal af van uw situatie en doelen.

Tegenwoordig heeft zowat elke bank een website waarop u kunt inloggen en al uw bankzaken kunt regelen. Als u dat nog niet heeft gedaan, maak dan een online rekening aan bij uw bank zodat u automatische stortingen in uw spaarfonds kunt instellen.

U kunt overboeken naar een aparte betaalrekening of spaarrekening, of zelfs naar een andere bank. Maximaliseer uw spaargeld door een rekening te kiezen die een hoger rendement biedt zodat u wat geld kunt verdienen met uw geld.

Leun achterover en kijk hoe uw spaargeld groeit!

<

Tip #6 Controleer regelmatig uw financiën

Het is een goed idee om uw bankrekeningen in te checken en uw budget om de paar dagen bij te werken. Ik merk dat als ik langer dan 5 of 7 dagen wacht, mijn geldsituatie een beetje rommelig wordt. Ik vergeet wat ik waar heb uitgegeven en ontdek meestal iets onverwachts in mijn online bankregister. 

Deze goede geldgewoonte houdt je ook gefocust op je doelen. U voelt meer controle en bent verbonden met hoe uw geld beweegt, en het zien groeien van uw spaarrekening is een motivatie om op koers te blijven.

Tip #7 Neem de beslissing om uw creditcards af te betalen

Schuld is als een bal en een ketting die ervoor zorgt dat u niet kunt vluchten de race naar financiële vrijheid. Als je kuntgebruik dan al het extra inkomen om eerst je creditcardschuld met hoge rente af te lossen.

Als dit niet mogelijk is, overweeg dan om uw saldo over te zetten naar een 0% promotionele creditcard. Ik heb dit in de loop der jaren verschillende keren gedaan en duizenden aan rente bespaard.

Stel een schuldafbetalingsplan open begin met het aanvallen van uw schuld. Neem een ​​tweede baan of begin een nevenoptreden om je inspanningen een boost te geven. Hoe eerder u uit schulden met een hoge rente komt, hoe sneller u uw spaargeld kunt laten groeien.

Tip #8 Maak je doel zichtbaar

Er gebeurt iets in je brein als je je doelen opschrijft.Het helpt je niet alleen om specifiek en gefocust te worden, gemotiveerd en geïnspireerd te blijven, maar het verhoogt ook je kansen om ze te bereiken met 42%.

42%!!

Als het uw doel is om $ 1000 per maand te besparen, schrijf dit dan op. In grote, vette letters. Met glitters als je wilt.

Houd een tracker op je koelkast, waar je elke week bijhoudt hoeveel je spaarrekening groeit.

Omcirkel een datum in uw agenda wanneer u uw ambitieuze doel wilt bereiken.

Maak een visionboard dat weergeeft wat u elke maand gaat doen met die extra $ 1000 aan besparingen.

Als u deze herinneringen voor u houdt, is de kans veel groter dat u doorgaat – zelfs op dagen dat je je ontmoedigd voelt, een financiële tegenslag hebt of je budget hebt overschreden.

Vergeet niet dat – je komt er nooit als je opgeeft. Maar als je doorgaat is succes onvermijdelijk!

Tip #9 Zeg tegen uw tieners en volwassen kinderen dat ze hun eigen rekening moeten betalen

Als er één ding is dat ik goed heb gedaan het opvoeden van mijn kinderen, het zorgde ervoor dat ze een baan kregen als ze oud genoeg waren. Toen ze eenmaal hun eigen inkomen binnenbrachten, zorgde ik ervoor dat ze een deel van hun eigen rekeningen gingen betalen.

Natuurlijk konden ze thuis altijd gratis onderdak en eten krijgen. Als ze medische hulp nodig hadden, vallen ze nog steeds onder onze zorgverzekering. We hebben ook betaald voor alle schoolspullen en activiteiten.

Maar als het ging om hun gsm-abonnement, nieuwe kleren & schoenen, amusement en autoverzekering, dat was op hen.

En hoewel deze regel hen enorm ten goede kwam (ik heb 2 volwassen kinderen onder de 23 die zichzelf volledig onderhouden), was het ook een welkome opluchting voor onze bankrekening.

Als u genoeg geld binnen uw budget probeert te vinden om $ 1000 extra per maand te besparen, overweeg dan de uitgaven die uw kinderen zelf zouden kunnen doen. Ze zullen meer geïnteresseerd zijn in hoe ze hun eigen geld kunnen beheren en waardevolle lessen kunnen leren over financieel onafhankelijk zijn.

Misschien zult u merken dat dit de enige verandering is die helpen je je doel te bereiken.

Tip #10 Stop met betalen voor college

Ik weet dat je van je kinderen houdt en het beste voor ze wilt. Maar als u van salaris tot salaris leeft en geen cent lijkt te kunnen besparen, moet u misschien uw prioriteiten opnieuw beoordelen.

Betalen voor mijn kinderen’ college was altijd iets wat ik van plan was te doen. Mijn ouders betaalden tenslotte voor de mijne. Is dat niet wat een goede ouder doet?

Eigenlijk niet.

Goede, verantwoordelijke ouders zullen doen wat nodig is om hun eigen financiële toekomst veilig te stellen, dus hun kinderen ondersteunen hen niet en betalen niet voor hun medische rekeningen op hun oude dag.

Leer uw kinderen hoe ze moeten werken voor wat ze willen, hoe ze hun geld verstandig kunnen budgetteren en beheren, hoe ze beurzen en subsidies kunnen aanvragen. Help hen de grootste waarde voor de laagste kosten te vinden. Geef ze gratis huur en kost als ze dicht bij huis gaan studeren.

Er zijn manieren waarop je hun onderwijsinspanningen kunt ondersteunen zonder uw financiële toekomst in gevaar te brengen. Als je in de 40 of 50 bent, is het opbouwen van een pensioenfonds belangrijker dan betalen voor de universiteit. Als het schrappen van collegegeld uit het budget het verschil is tussen een veilig pensioeninkomen op 65-jarige leeftijd en werken tot je 80-jarige leeftijd bent – dan is het tijd om de knoop door te hakken.

Hoe ik $1000 per maand uit ons budget bezuinigde

Ik was het beu om elke keer het budget te overschrijden. enkel. maand.

Ons spaarsaldo werd steeds kleiner omdat we er steeds van “leenden” (en nooit meer terugbetaalden!)

Dus een paar zomers geleden (voordat COVID naar de stad kwam), was ik vastbesloten om onze maandelijkse uitgaven te verlagen. Ik besloot dat ik al het mogelijke zou bezuinigen op onze huishoudelijke uitgaven en die budgetlekken zou vinden die ons spaargeld opslokten. 

Maand na maand zocht ik naar manieren om onze uitgaven te verminderen. Van het schrappen van een zakgeld van $ 10 tot het herfinancieren van onze hypotheek, elke kleine dollar hielp om ons in een betere financiële positie te krijgen.

Toen ik al die dollars optelde, realiseerde ik me dat we meer dan $ 1000 per maand bespaarden!

Alleen al door veel van de tips en strategieën te gebruiken die ik hierboven heb gedeeld, kon ik meer dan $ 1000 vrijmaken in ons maandbudget. Laat me je laten zien hoe ik het deed.

Kabel & internetbetalingen

Het allereerste dat ik veranderde was onze kabel & internetabonnement.We betaalden al jaren $ 100 + per maand, en door gewoon naar de Comcast-website te gaan, vond ik een abonnement van $ 69 dat aan onze behoeften voldeed. We hebben niet alle extra zenders, alleen “beperkte basis” kabel met 30 zenders.

Ook heb ik gekozen voor een internetabonnement met een lagere downloadsnelheid. Mijn man deed een test op onze wifi en ontdekte dat de snelheid waarmee we waren vergelijkbaar was met wat we zouden krijgen met het nieuwe abonnement. We zijn dus overgestapt en hebben nog nooit enig verschil ervaren.

Bel uw kabelmaatschappij en/of internetprovider om een ​​lagere prijs te bedingen of een goedkoper abonnement te vinden.

Als er geen is die bij je past, zoek dan een andere provider. Of, beter nog, knip het snoer door en ga helemaal zonder kabelrekening.

Maandelijkse besparing: $ 40
Lopend totaal: $ 40

Mobiel abonnement

Vervolgens pakte ik ons ​​gsm-abonnement aanIk had onderzoek gedaan naar vervoerders zonder contract en besloot over te stappen op Ting. We betalen alleen voor wat we gebruiken en er is geen plan waar we ons aan moeten houden. Onze rekening ging van $ 160 naar $ 60 per maand – een besparing van $ 100.

Gelukkig is het niet moeilijk om een ​​betaalbare optie te vinden voor exorbitante gsm-rekeningen. Hier zijn er een paar:

Aanbieders zoals Ting, Mint Mobile en Republic Wirelessalle bieden abonnementen van maand tot maand tegen lagere kosten.

Als uw mobiele telefoon is afbetaald en u niet gebonden bent aan een contract, overweeg dan om van provider te veranderen voor meer informatie besparingen.

Maandelijkse besparingen: $ 100
Lopend totaal: $ 140

Sportschoollidmaatschap

Als ons fitnesslidmaatschapverlopen, was het gemakkelijk om te besluiten niet te verlengen. Mijn man en ik gingen uiteindelijk niet weg en het was alsof er elke maand geld door de put ging. Nog eens $60 bespaard!

Zelfs als je een fervent sportschoollid bent, overweeg dan of de maandelijkse kosten het waard zijn.

Je kunt een grote verscheidenheid aan fitnesslessen gratis op YouTube en haal gebruikte trainingsapparatuur van Craigslist op voor een fractie van de oorspronkelijke prijs.

Maandelijkse besparing: $60
Lopend totaal: $200

Cafetaria lunches

Vorig schooljaar kocht onze jongste zoon elke dag cafetaria-lunches voor gemiddeld $ 5 per maaltijd . Enkele maanden heb ik $ 100 toegevoegd aan zijn schoollunchrekening.

Ik heb opgeteld wat een thuislunch kost en het was minder dan een dollar! Dus ik vertelde hem dat hij zou beginnen met Brown Baggin’ Het. Ik heb zojuist deze minimale kosten in ons boodschappenbudget gerold, dus we besparen nu eigenlijk die $ 100 per maand.

Misschien heb je geen kinderen, maar ga je lunchen met je werk toppen elke dag. U zou bijna $ 200 per maand kunnen uitgeven aan alleen lunch!

Neem 10 minuten de tijd om uw eigen spullen in te pakken en spaar dat geld.

Uw toekomstige zelf zal je er dankbaar voor zijn!

Maandelijkse besparing: $100
Lopend totaal: $300

Toeslag

Een andere verandering was het schrappen van een wekelijkse toelagevoor mijn dochter, die afgelopen zomer een baan kreeg. Ik had een paar verschillende redenen om dit te doen (een was dat ze een salaris binnenhaalde, een andere was dat ze haar klusjes nooit deed), en ze was het ermee eens dat het eerlijk was. Het was slechts $ 10 per week, maar dat voegde $ 40 toe aan ons maandbudget.

Als je een tiener hebt die nog steeds een toelage krijgt, wordt het misschien tijd dat ze een baan zoeken en geld verdienen hun eigen salaris.

Ze zullen anders denken over dat geld in hun zak, en ze zullen de waarde van hard werken leren.

Maandelijkse besparing: $ 40
Lopend totaal: $ 340

Verzekeringspremies

Een onverwachte verrassing was de besparing door jaarlijks onze levensverzekeringspremie te betalen in plaats van maandelijks. Toen ik de automatische maandbetaling moest overboeken naar een andere rekening, heb ik besloten om gewoon de jaarpremie te betalen, zodat ik er maar één keer per jaar aan hoef te denken.

Blijkt dat het goedkoper is om jaarlijks te betalen dan maandelijks! (Ik weet zeker dat sommigen van jullie dat al wisten, maar het was een verrassing voor mij!) Uiteindelijk bespaarde ik $ 80 per jaar, wat iets meer is dan $ 6 per maand.

Controleer uw verzekeringspremies om te zien of u kunt besparen door jaarlijks of tweejaarlijks te betalen.

Elke dollar telt!

Maandelijkse besparing: $6
Lopend totaal: $346

Honden verzorgen

Voor onze kleine langharige chihuahua besloot ik dat we de $ 45 verzorgingskosten niet elke 3 maanden nodig hadden. We kochten onze eigen verzorgingsset voor $ 30 en doen het gewoon zelf in de gootsteen. Dit bespaart ons $ 15 per maand.

Kijk naar uw budget en kijk of er een manier is om de kosten voor huisdierverzorging te verlagen.

Het kan Spot tenslotte niet schelen of hij naar babypoeder ruikt en een strik in zijn haar heeft.

Maandelijkse besparing: $15

Maandelijkse besparing: $ 15
Lopend totaal: $361

Online boodschappen doen

De overstap naar online boodschappen doen is voor mij een totale verandering geweest. Ik maak een menu voor de week, maak een lijst en doe al mijn boodschappen in minder dan 30 minuten.

Het beste wat ik er leuk aan vind, is dat ik weet of ik binnen mijn budget blijf voordat ik betaal. Maar een heel mooi resultaat van online winkelen is dat mijn maandelijkse boodschappenrekening nu veel lager is.

Ik heb een paar rapporten uitgevoerd en ontdekte dat onze gemiddelde maandelijkse boodschappenrekening voor 2019 $ 800 was (help!), En de afgelopen twee maanden was het $ 600. Dat is een besparing van $ 200 per maand! Ik weet dat het komt omdat ik minder naar de winkel ga en dichter bij ons budget blijf. (*2022 Update: ik blijf nog steeds onder de $600 per maand!)

Als online boodschappen doen je intimideert, begin dan met een kleine bestelling.

De meeste winkels hebben een minimum, meestal rond de $ 30. Houd je aan je lijstje en blijf binnen je budget. Je kunt altijd naar binnen om je verse producten uit te zoeken, maar misschien vind je het wel fijn om je boodschappen naar buiten te laten brengen en in je kofferbak te laden!

Maandelijkse besparing: $ 200

Maandelijkse besparing: $ 200
Lopend totaal: $ 561

Creditcards

Met een deel van het geld dat we hebben gespaard en met de extra cashflow van onze recente hypotheekherfinanciering (zie hieronder), heb ik 6 verschillende creditcardtegoeden kunnen afbetalen.

Deze kaarten’ minimumbetalingen bedroegen in totaal $ 200 per maand, maar nu hebben ze een saldo van nul. Dit betekent dat ik dat geld aan andere dingen kan besteden (zoals de kaart met een hoog saldo waar ik momenteel op aan het chippen ben).

Als u creditcardrekeningen heeft die u gemakkelijk kunt afbetalen, doe dat dan het.

U bespaart op rente, tijd en moeite. Misschien houdt u niet van het idee om uw spaargeld te gebruiken om creditcards af te betalen, maar op de lange termijn is het de moeite waard.

Als u dat eenmaal doet, kunt u beginnen met het toepassen van die betalingen aan uw nestei!

Maandelijkse besparing: $ 200
Lopend totaal: $ 761

Hypotheekherfinancieringsrente

Tot slot de hypotheekherfinancieringheeft de grootste impact gehad op ons budget. Toen we in 2012 ons huis kochten, moesten we om verschillende redenen een ARM-lening afsluiten. Ons starttarief was 2,75%! In het 6e jaar steeg het naar 4% en in het 7e jaar was het 5,25%. Onze betaling ging in 7 jaar van $ 1.735 naar $ 2.182 per maand – bijna $ 450!

Bovendien hadden we ook een tweede hypotheek met een betaling van $ 260 per maand. Toen we herfinancierden, rolden we de tweede in de eerste en brachten de volledige betaling terug naar $ 2120 per maand. Dit bespaart ons bijna $ 325 per maand!

Als u het afgelopen jaar niet heeft geherfinancierd, kunt u elke maand honderden euro's besparen door een lagere rente te krijgen.

Praat met een hypotheekverstrekker om te zien wat uw alternatieve opties zijn.

Maandelijkse besparing: $325
Lopend totaal : $ 1.086

Nadat ik alle besparingen had opgeteld, kon ik onze maandelijkse uitgaven met $ 1.086 verlagen!

Het duurde ongeveer 8 maanden om deze totale besparingen volledig te realiseren, maar het goede nieuws is dat ik weet dat ik nog meer kan besparen!

Ik moedig u aan om te beginnen met elke week op één uitgave te besparen. Zet uw spaargeld op een aparte rekening. Neem de extra tijd om de laagste tarieven en beste deals te vinden. De moeite is het waard!

Bespaar meer geld door meer inkomen te verdienen

Er kunnen omstandigheden zijn waardoor u geen € 1000 per maand kunt besparen, hoeveel u ook probeert. Maar dat betekent niet dat je dit doel moet opgeven. Overweeg in plaats daarvan wat extra inkomen binnen te halen om u te helpen uw doel te bereiken.

Hier zijn een paar ideeën om meer inkomen te genereren, zodat u sneller uw spaargeld kunt opbouwen.

Een kamer verhuren

Heb je een extra slaapkamer in je huis die ongebruikt blijft? In plaats van te wachten tot een enkele gast het vult, waarom zou u het niet verhuren en er wat geld mee verdienen?

Volgens het 2021 Rent Report was de landelijke gemiddelde huurprijs voor een appartement met 1 slaapkamer $ 1.680 . Bovendien zijn de kosten van een slaapkamer met 1 slaapkamer op jaarbasis met 21,3% gestegen.

Wat u in rekening kunt brengen, hangt af van waar u woont, welke voorzieningen en extra's u biedt, of de huurder een eigen badkamer, enz. In de huidige markt zou u echter waarschijnlijk tussen de € 800 en € 1000 per maand kunnen verdienen.

Als je geen vaste kamergenoot wilt, kun je korte verblijven aanbieden op nachtelijke of wekelijkse basis. Dit is vooral lucratief als u op een populaire vakantiebestemming woont of dicht bij een grote stad waar mensen voor zaken naartoe reizen.

Het zou heel redelijk zijn om $ 100 per nacht te vragen voor een schone, comfortabele kamer met gratis ontbijt, en u hoeft de kamer maar 10 nachten per maand te huren om uw financiële doel te bereiken.

Raadplegen, lesgeven of bijles geven

Als je enige expertise hebt op een specifiek gebied, kun je die kennis gebruiken door anderen te laten betalen voor uw één-op-één instructie.

Consulting is geweldig voor iemand die een lange carrière heeft gehad in een bepaalde hoedanigheid. Jarenlange ervaring biedt u de vaardigheden en kennis waarvoor anderen bereid zijn te betalen.

Of misschien vind je het leuk om anderen les te geven. Van social media marketing tot het spreken van een vreemde taal tot het leren van een muziekinstrument – er zijn veel studenten die iemand willen betalen om hen les te geven in een privéomgeving.

Hoe groter uw expertise, hoe meer u kunt vragen. Als u 5 studenten vindt die wekelijks $ 50 betalen voor uw diensten, bereikt u uw maandelijkse besparingsdoel van $ 1000.

Verkopen jouw creaties

Houd je van bakken of tekenen? Hoe zit het met het bouwen van websites of het doen van grafisch ontwerp? Ben je handig met een camera of een naaimachine?

Je kunt je creatieve talenten gebruiken om wat bij te verdienen. En het is nog nooit zo eenvoudig geweest om klanten te vinden met sites als Fiverr, Upwork of Etsy

Waarom zou u niet wat extra geld verdienen door te doen wat u al leuk vindt? Als mensen je altijd complimenteren met je creatieve vaardigheden, dan is het tijd om ze te gaan gebruiken als meer dan alleen een hobby.

Wees een freelancer

Gewoon ongeveer iedereen heeft een vaardigheid die ze kunnen gebruiken om extra geld te verdienen. Het enige dat u hoeft te doen, is deze vaardigheid tegen een prijs aanbieden aan mensen in uw omgeving of op internet.

Hier zijn een paar freelancediensten die u zou kunnen aanbieden om snel geld te verdienen:

 • Artikelen schrijven
 • Boeken proeflezen
 • YouTube-video's transcriberen
 • Cv's schrijven
 • Voer gegevens in
 • Wees een virtuele assistent
 • Laat honden uit
 • Wees een personal shopper
 • Housesit
 • Oppassen
 • Werk in de tuin/tuinieren
 • Boekhouding
 • Belastingaangifte

Maak het bekend door uw buren weten of posten op lokale prikborden. U kunt uw diensten ook online promoten met sites zoals Nextdoor of Facebook Marketplace.

Ontvang een promotie

Dit is misschien wel de handigste manier om uw inkomen te verhogen. Laat je baas zien dat je tijd meer waard is dan wat je momenteel verdient. Ga een stap verder, blijf wat langer, krijg extra training.

Vraag vervolgens om opslag. Vraag die promotie aan. 

Wie weet? Misschien vindt u die extra $ 1.000 per maand precies waar u zich bevindt.

En als uw baas uw verzoek afwijst … Nou, misschien is het tijd om een ​​nieuwe baas te zoeken. Iemand die je *zal* betalen wat je waard bent.

Vergeet niet uw gratis 50 tips om meer geld te besparen checklist!

 

Tot slot

Misschien heb je geen tieners die een toelage willen, of huisdieren die verzorgd moeten worden. Misschien ga je niet naar de sportschool of kijk je niet naar de kabel.

Het maakt niet uit. Uw financiële plaatje zal er anders uitzien dan dat van mij en dat van alle anderen.

Als u moeite heeft om geld te besparen, heeft u waarschijnlijk zelf uitgavenlekken.

Krijg een budget, houd uw uitgaven bij en ontdek waar elke dollar naartoe gaat.

Bepaal vervolgens het verschil tussen uw behoeften en uw wensen. Zoek uit wat uw financiële prioriteiten zijn en stel enkele doelen. Wees bereid wat opofferingen te doen.

Het lijkt misschien onmogelijk om $ 1.000 per maand te besparen op dit moment, maar als u eenmaal bewust omgaat met uw uitgaven, kunt u mogelijkheden vinden om meer te besparen.

Plaats een reactie