Hoe $1000 Per Maand Te Besparen (Zonder Meer Te Werken)

wil je weten hoe je € 1000 per maand kunt besparen?

sinds het begin van de COVID-uitbraak in Maart 2020 hebben veel Amerikanen moeite gehad om aan al hun financiële verplichtingen te voldoen. Dit was vooral een uitdaging voor degenen die weinig tot geen spaargeld hadden.Wie wist dat het een ongebreideld virus zou worden dat ons meedogenloos eraan herinnerde hoe belangrijk het is om geld te besparen om voorbereid te zijn op het onverwachte zelfs een wereldwijde pandemie.

volgens een onderzoek van LendingClub uit 2021 leeft 54% van de Amerikaanse consumenten van salaris tot salaris. Dit omvat degenen in het lagere inkomensbereik die minder dan $50.000 per jaar verdienen, evenals de hogere middenklasse die een jaarinkomen van meer dan $100.000 verdient. het maakt niet uit of je een lage 6 cijfers binnenhaalt, of je nauwelijks doorschraapt, geld besparen kan moeilijk zijn tijdens deze moeilijke tijden. Dit zorgt voor financiële stress, angst rond de cashflow en een groter risico om in meer creditcardschulden te vallen.

dus, hoe bespaar je geld als het lijkt alsof je niet genoeg hebt om je rekeningen te dekken? 

in deze post hoop ik u aan te moedigen met enkele nuttige strategieën en suggesties die u kunnen helpen meer geld te besparen. En niet zomaar een paar euro hier en daar. I ’ll laten zien hoe u $1000 per maand (of meer!) zodat u snel extra besparingen kunt opbouwen en uzelf wat financiële ademruimte kunt geven.

dan, I ’ll breken hoe ik dit deed voor mijn eigen familie. Ik was in staat om genoeg kosten van levensonderhoud te besparen om meer dan $1000 per maand te besparen, en ik hoefde niet meer geld te verdienen.

bovendien, I ’ll geven u een aantal manieren om uw inkomen te verhogen, zodat uw spaargeld kan nog sneller groeien.of u nu meer in uw budget wilt vinden om uw uitgaven te dekken, een noodfonds op te slaan, uw pensioensparen op te bouwen of gewoon uw relatie met geld te verbeteren, Ik hoop dat deze kostenbesparende tips u zullen inspireren om uw eigen financiële toekomst te versterken.

het hebben van een $1.000 doel in het achterhoofd zal helpen om je gefocust te houden, zodat je elke dollar kunt vinden die wordt verspild.

ben je er klaar voor? Laat’ s aan de slag.

wil je nog meer manieren leren om geld te besparen? Download deze gratis 50 Tips om meer geld te besparen checklist!

 

stappen om $1000 per maand te besparen: verander eerst je mindset

als je moeite hebt met sparen geld in het verleden heeft misschien meer te maken met je perspectief dan met je bankrekening. Om u te helpen succesvol te zijn met uw geldbesparende inspanningen, stel ik voor dat u eerst een paar aanpassingen aan uw denkwijze maakt.

Hier zijn 5 stappen die u kunt nemen om uw geld mindset te verbeteren en geld besparen gemakkelijker te maken:

Stap 1: splits het op in kleinere gelddoelen

voor een maand van 30 dagen betekent het sparen van $1000 dat je iets meer dan $33 per dag opzij zet. Kun je manieren bedenken om $33 uit je dagelijkse uitgaven te snijden?

misschien een kop koffie zetten in plaats van voor het werk een koffieloopje te doen. Of brown-bagging uw lunch in plaats van uit te gaan met je collega ‘ s. Of het opgeven van dat nachtelijke glas wijn (of twee) en het drinken van water in plaats daarvan.

een andere manier om na te denken over het afbreken ervan is om uw maandelijkse uitgaven met $500 te verminderen en vervolgens discretionaire uitgaven met $500 te verminderen. Later, I ’ll geven u een aantal goede ideeën voor hoe om beide te doen.

Stap 2: onderscheid tussen wensen en behoeften

het verschil ontdekken tussen wat je nodig hebt en wat je wilt lijkt eenvoudig. Maar afgezien van de basisbehoeften van voedsel, onderdak en kleding, hebben we elk verschillende meningen over wat we nodig achten.

afhankelijk van uw omstandigheden, kunt u denken volledige auto verzekering is absoluut noodzakelijk. Echter, je buurman zou kunnen denken dat het een verspilling van geld om te betalen voor iets meer dan basisdekking.

of misschien denk je dat het nodig is om een cadeau te kopen elke keer dat er een verjaardag is, terwijl je partner het prima vindt om gewoon een feestelijke tekst te sturen.

daarom is het belangrijk om onderscheid te maken tussen wensen en behoeften voor jezelf. Dit helpt u bij het identificeren van de uitgaven die u kunt verminderen of elimineren, zodat u meer kunt toepassen op besparingen. 

Stap 3: overweeg waarde versus prijs

in de woorden van Warren Buffett (een van de meest succesvolle beleggers aller tijden), “de prijs is wat je betaal, de waarde is wat je krijgt.& #8221;

de prijs is de monetaire kosten van een artikel en wordt gemeten in dollars. De waarde weerspiegelt de mate van waarde of nut ervan en kan op verschillende manieren worden gemeten (zoals emotioneel, sentimenteel, fysiek, enz.).).

Iedereen kan dezelfde prijs betalen, maar de waarde zal voor iedereen variëren.

Er zijn bijvoorbeeld veel mensen die elke maand $100 of meer betalen om bij een sportschool te horen. Degenen die hun lidmaatschap consequent gebruiken en positieve resultaten ervaren, kunnen geloven dat de waarde groter is dan de kosten. Ze krijgen meer waarde van het dan wat ze betalen. Maar degenen die zelden hun lidmaatschap gebruiken, hebben geen hoge waarde om naar de sportschool te gaan, en de prijs weegt zwaarder dan het nut ervan in hun leven.

de gym-goer moet doorgaanom deze kosten op te nemen in hun maandelijkse budget. De gym-vermijder moet het uit hun uitgavenplan schrappen.

erachter te komen wat uw geld waarden zijn, zodat u opzettelijk met uw uitgaven en knip die uitgaven die zijn niet trekken hun gewicht in waarde.

Stap 4: Houd je verdediging omhoog

De meeste mensen worstelen met het besparen van geld, en een deel ervan komt neer op onvoorbereid zijn. Wanneer u een *amazing* sale, of de perfecte schoenen (!!), of de beste deal die je ooit op de planeet hebt gevonden het is gemakkelijk om erin gezogen te worden.

winkels zullen doen wat ze kunnen om u te verleiden om uw portemonnee te openen. Commercials op TV, e-mails die grote besparingen beloven, coupons in de mail deze marketingtactieken hebben één doel.

om geld uit te geven.

Dit is waarom het ’s belangrijk om uw verdediging op te zetten. Houd je emoties onder controle. Hou de controle.

als je doel is om een extra $1000 per maand te besparen, moet je misschien een paar aanpassingen maken om verleiding te minimaliseren. Later, I ’ll geven u een aantal praktische tips om te weerstaan vallen in de marketing val.

Stap 5: Wees toekomstgericht

een grote uitdaging om geld te besparen is de strijd om bevrediging uit te stellen. 

maar het ’ s in de uitverkoop! I ’ ll nooit een betere prijs krijgen! Ik wil het nu!

de emotionele band die mensen ervaren met het uitgeven van geld kan ertoe leiden dat ze de financiële gevolgen in de toekomst vergeten.

Dit is erg bedrieglijk voor onze hersenen, omdat het uitgeven van $10 nu niet lijkt alsof er later enige impact zou zijn. Of $25 … of $ 50…

wanneer je echter al die impulsaankopen in de loop van een jaar telt, huil je over al het geld dat je in plaats daarvan had kunnen besparen.

blijf gefocust op je financiële toekomst door een aantal doelen te stellen. Wees specifiek en stel een tijdslimiet in. Volg je voortgang.

Hier ’s wat motivatie voor u:

Als u een jaar lang $1000 per maand bespaart, voegt u $12.000 toe aan uw pensioenfonds.

Als u die $12k 15 jaar lang op een rentedragende rekening zou houden en gemiddeld 8% zou verdienen, zou uw spaargeld groeien tot meer dan $38.000 aan pensioeninkomen!

is dat de moeite waard om de kabel op te geven?

door je toekomst op de eerste plaats te zetten, krijg je de juiste mindset om van sparen een prioriteit te maken. Begin je toekomstige zelf te zien als iemand waar je verantwoordelijk voor bent om voor te zorgen. Besteed wat tijd aan het visualiseren hoe het eruit zal zien en voelen om uw bankrekening week na week te zien toenemen. Begin te geloven dat het bereiken van je financiële doelen onvermijdelijk is, zolang je op koers blijft.

dan, wanneer je de jeuk krijgt om spontaan uit te geven, Denk na over hoeveel het je vooruitgang zal belemmeren. U zult het veel gemakkelijker vinden om uw financiële beslissingen in lijn te houden met uw prioriteiten.

laten we nu enkele praktische tips krijgen om $1.000 per maand te besparen.

praktische Tips om elke maand $1000 contant te besparen

zodra u het juiste perspectief van uw geld, het’s tijd om te nemen actie.

Hier zijn 10 praktische stappen die u kunt nemen om $1000 per maand te besparen.

Tip #1 Get on a budget

First things first: neem de controle over je geld. Dit betekent dat je precies weet hoeveel er binnenkomt, uitgaat en *waar * het naartoe gaat.

als je momenteel geen budget hebt, dan kan ik je bijna garanderen dat je geld verspilt. 

een budget is als een uitgavenplan, dat elke dollar die je verdient aan een categorie toewijst. Deze categorieën omvatten typische uitgaven, zoals uw hypotheekbetaling, boodschappen, verzekeringen, medische rekeningen, enz. Maar het moet ook een specifiek bedrag voor besparingen bevatten, en zelfs geven (als dat een waarde voor u is).

het bedrag dat u aan elke budgetcategorie toewijst, is als een bestedingslimiet die u voor uzelf instelt. Wanneer je de limiet hebt bereikt, stop je met uitgeven. 

Ik heb bijvoorbeeld een budget van $400 ingesteld voor mijn boodschappencategorie. Soms hebben we misschien nog een week over in de maand waarin ik de limiet al heb bereikt. Dus, dat ’ s wanneer het ’s tijd om creatief te worden met restjes en wat er in de koelkast. Dit is de controle over je geld.

het bijhouden van uw geld met een budget zal u helpen te vinden waar de “lekken” zijn – Die uitgaventerreinen die zijn aftappen uw vermogen om te besparen. Zodra u de lekken te repareren, zult u meer geld toe te voegen aan uw spaarcategorie.

Tip #2 Limit discretionary spending

discretionaire uitgaven zijn uitgaven die niet essentieel of onnodig zijn.

enkele voorbeelden van discretionaire uitgaven zijn:

 • uit eten in restaurants
 • winkelen voor nieuwe kleding
 • je nagels laten doen of je haar laten benadrukken
 • naar de bioscoop gaan
 • een latte ophalen bij Starbucks
 • naar professionele sportevenementen gaan
 • Nieuw huisdecor kopen
 • uitgaven aan dure hobby ‘ s of negatieve ondeugden

zoals je kunt zien, zijn dit allemaal aankopen die plezier en vervulling kunnen bieden. Om die reden is het belangrijk om te identificeren wat uw prioriteiten zijn. Want, als je $1000 per maand wilt besparen, moet je waarschijnlijk wat offers brengen.

Houd er rekening mee dat u deze kosten niet helemaal hoeft te elimineren. U kunt de slimme beslissing nemen om uw uitgaven voor elk te beperken, afhankelijk van hoeveel u moet besparen om uw spaardoel te bereiken.

dus, als je graag in restaurants eet, kun je besluiten om geld uit te geven aan uit eten gaan slechts twee keer per maand. Je kunt ervoor kiezen om alleen tijdens Happy Hour te gaan om geld te besparen. Je kunt een snack nemen voordat je gaat, dus je hoeft alleen maar een voorgerecht te kopen.

als je graag naar de film gaat, ga dan alleen naar matinees om goedkopere kaartjes te krijgen. Profiteer van beloningsprogramma ‘ s voor extra kostenbesparingen. Besluit om maar één keer per maand te gaan en de rest van je film te kijken vanaf je streamingapparaat.

als je gaat winkelen, maak dan een lijst voordat je het huis verlaat.  dan…   blijf bij de lijst. Dit zal de spontane uitgaven verminderen.

zodra u uw geldwaarden hebt bepaald, zult u onvermijdelijk discretionaire uitgaven vinden die u bereid bent volledig te elimineren. Als u beslist wat u bereid bent te verminderen of op te geven, zorg ervoor dat u al dat extra geld naar uw spaarrekening stuurt.

Tip #3 Reevaluate monthly bills

hoewel u niet gewoon kunt stoppen met het betalen van uw hypotheek of verzekeringsbetalingen, kunt u deze maandelijkse rekeningen (en andere) verlagen en uiteindelijk sparen honderden per maand.

Hier zijn slechts een paar ideeën om uw maandelijkse kosten van levensonderhoud te verlagen:

 • herfinancier uw woningkrediet met een lagere hypotheekrente
 • winkel rond voor lagere verzekeringspremies en concurrerende tarieven
 • vind een goedkopere mobiele telefoon service plan
 • Drop kabel en gebruik een goedkope streaming service
 • Koop Generieke boodschappen en huishoudelijke artikelen
 • Drop wat ongebruikte abonnementen je nog steeds betaalt voor
 • wees opzettelijk met het besparen van energie en water om uw nutsvoorzieningen te verlagen
 • Verplaats hoge rente credit card saldi naar een 0% promotiekaart
 • ontdoen van de auto betaling voor die nieuwe auto en koop een gebruikte met contant geld

Later, I’ll laten zien hoe Ik $1000 per maand bespaarde door mijn maandelijkse rekeningen te verminderen of te elimineren. U ’d verbaasd hoeveel extra geld je zou kunnen besparen met een paar aanpassingen!

Tip #4 Neem maatregelen om verleiding te verwijderen

alleen omdat je een uitgavenplan hebt, betekent het niet dat je immuun bent voor de verleiding van een goede uitverkoop.

ga in de aanval door te doen wat je kunt om de verleiding om geld uit te geven te verwijderen.

U kunt dit op een paar manieren doen:

 • afmelden bij winkels’ e-maillijsten
 • altijd winkelen met een lijst, en nooit iets kopen dat er niet op staat
 • don’t rijden door uw favoriete winkels op weg naar huis van het werk
 • houd creditcards thuis
 • gebruik de 24-uurs “pauze” regel om te voorkomen dat impulsief kopen
 • vasthouden aan contant geld, omdat je minder kans hebt om het onzorgvuldig uit te geven
 • nooit winkelen als je emotioneel geladen bent (gestrest, verdrietig, opgetogen, boos, enz.).)

wees geen slachtoffer van slimme marketing. Weet wat uw uitgaven triggers zijn. Neem de controle over uw uitgaven terug, zodat u uw financiële doelen kunt bereiken.

Tip #5 Automatiseer besparingen via uw bank

als je uitgaven te snijden, fix budget lekken, en volg een uitgavenplan, zorg ervoor dat u re zetten al dat extra geld ergens gescheiden van uw reguliere betaalrekening.

de beste manier om uw spaargeld snel op te bouwen, is door Overboekingen naar een spaarrekening te automatiseren. Door het verwijderen van de * keuze* om geld te besparen, u ’re het nemen van een meer financiële beslissing van uw bord. 

u kunt dit dagelijks, wekelijks of maandelijks doen. U kunt automatisch een bepaald bedrag of percentage overmaken. Het hangt allemaal af van je situatie en doelen.

tegenwoordig heeft bijna elke bank een website waar u kunt inloggen en al uw bankzaken kunt doen. Als u haven’t al, Maak een online account bij uw bank, zodat u automatische stortingen in uw Spaarfonds kunt instellen.

u kunt overboeken naar een aparte betaal-of spaarrekening, of zelfs naar een andere bank. Maximaliseer uw spaargeld door een account te kiezen dat een hoger rendement biedt, zodat u wat geld kunt verdienen met uw geld.

leun achterover en zie hoe je spaargeld groeit!

Tip #6 Check in met uw financiën vaak

Het is een goed idee om in te checken met uw bankrekeningen en uw budget om de paar dagen of zo bij te werken. Ik merk dat als ik langer dan 5 of 7 dagen wacht, mijn geldsituatie een beetje rommelig wordt. Ik vergeet wat ik waar heb uitgegeven en ontdek meestal iets onverwachts in mijn online bankregister. 

Deze goede geldgewoonte houdt je ook gefocust op je doelen. Je voelt je meer in controle en verbonden met hoe je geld beweegt, en het zien van je spaarrekening blijven groeien is motivatie om op koers te blijven.

Tip #7 Neem de beslissing om uw creditcards af te betalen

schuld is als een bal en ketting die je ervan weerhoudt de race naar financiële vrijheid te lopen. Als je kunt, gebruik dan alle extra inkomsten om eerst je hoge rente creditcardschuld af te betalen.

als dit niet mogelijk is, overweeg dan om uw saldo over te zetten naar een 0% promotiekredietkaart. I ’ve deed dit meerdere malen door de jaren heen, en bespaarde duizenden in de belangstelling.

Maak een schuld afbetalingsplan en begin met het aanvallen van uw schuld. Krijg een tweede baan of start een side gig om je inspanningen op te laden. Hoe eerder u uit hoge rente schulden komt, hoe sneller u uw spaargeld kunt laten groeien.

Tip #8 Maak je doel zichtbaar

er gebeurt iets in je hersenen als je je doelen opschrijft. Het helpt je niet alleen om specifiek en gefocust te worden, gemotiveerd en geïnspireerd te blijven, maar het verhoogt ook je kansen om ze te bereiken met 42%.

42%!!

als je doel is om $1000 per maand te besparen, schrijf het dan op. In grote, vetgedrukte letters. Met glitter als je wilt.

Houd een tracker op uw koelkast, waar u registreert hoeveel uw spaarrekening elke week groeit.

omcirkel een datum in je agenda wanneer je je ambitieuze doel wilt bereiken.

Maak een vision board dat vertegenwoordigt wat je elke maand met die extra $1000 aan besparingen doet.

wanneer je deze herinneringen voor je houdt, heb je veel meer kans om door te gaan zelfs door dagen wanneer je je ontmoedigd voelt, een financiële tegenslag hebt of je budget hebt verpest.

onthoud – Je zult er nooit komen als je opgeeft. Maar als je doorgaat, is succes onvermijdelijk!

Tip #9 vertel je tieners en volwassen kinderen om hun eigen weg te betalen

als er’s één ding ik heb mijn kinderen goed opgevoed, ze kregen een baan als ze oud genoeg waren. Toen ze hun eigen inkomen binnenbrachten, liet ik ze een deel van hun eigen rekeningen betalen.

natuurlijk konden ze thuis altijd gratis onderdak en eten krijgen. Als ze medische hulp nodig hebben, zijn ze nog steeds gedekt door onze ziektekostenverzekering. We betaalden ook voor alle schoolbenodigdheden en activiteiten.

maar als het ging om hun mobiele telefoon service plan, nieuwe kleding en schoenen, entertainment, en autoverzekering, dat was op hen.

en hoewel deze regel hen enorm ten goede kwam (ik heb 2 volwassen kinderen onder de 23 die zichzelf volledig onderhouden), was het ook een welkome opluchting voor onze bankrekening.

Als u probeert genoeg geld in uw budget te vinden om $1000 extra per maand te besparen, overweeg dan die uitgaven die uw kinderen zelf kunnen doen. Ze zullen meer geïnteresseerd zijn in hoe ze hun eigen geld kunnen beheren en waardevolle lessen kunnen leren over financieel onafhankelijk zijn.

misschien vind je dat dit de enige verandering is die je kan helpen je doel te bereiken.

Tip #10 Stop met betalen voor college

Ik weet dat je van je kinderen houdt en het beste voor ze wilt. Maar, als je leeft paycheck naar paycheck en kan niet lijken om een dubbeltje te besparen, moet u misschien uw prioriteiten opnieuw te beoordelen.

betalen voor mijn kinderen ’ college was altijd iets wat ik van plan was te doen. Mijn ouders hebben de mijne betaald. Isn’t is dat wat een goede ouder doet?

eigenlijk niet.

goede, verantwoordelijke ouders zullen doen wat nodig is om hun eigen financiële toekomst veilig te stellen, zodat hun kinderen hen niet ondersteunen en hun medische rekeningen betalen op hun oude dag.

leer je kinderen hoe ze moeten werken voor wat ze willen, hoe ze hun geld verstandig kunnen budgetteren en beheren, hoe ze beurzen en subsidies kunnen aanvragen. Help hen de grootste waarde te vinden voor de laagste kosten. Geef ze gratis huur en eten als ze dicht bij huis naar de universiteit gaan.

Er zijn manieren waarop u hun educatieve inspanningen kunt ondersteunen zonder uw financiële toekomst in gevaar te brengen. Als je in de 40 of 50 bent, is het opbouwen van een pensioenfonds belangrijker dan het betalen voor de universiteit. Als het snijden collegegeld uit het budget is het verschil tussen een veilig pensioeninkomen op 65 en werken tot je 80 bent, dan is het tijd om het snoer door te snijden.

hoe Ik $1000 per maand uit ons budget snijd

Ik was het zat om elk budget te overschrijden. enkel. maand.

ons spaarsaldo werd steeds kleiner omdat we ervan bleven “lenen” (en het nooit terugbetalen!)

Dus, een paar zomers geleden (voordat COVID naar de stad kwam), werd ik vastbesloten om onze maandelijkse uitgaven te verlagen. Ik besloot dat ik alles wat ik kon van onze huishoudelijke uitgaven zou bezuinigen en die budgetlekken zou vinden die onze spaargeld zouden leegmaken. 

maand na maand zocht ik naar manieren om onze uitgaven te verminderen. Van het snijden van een toelage van $ 10 tot het herfinancieren van onze hypotheek, elke kleine dollar hielp ons in een betere financiële positie te komen.

toen ik al die dollars bij elkaar optelde, besefte ik dat we meer dan $1000 per maand bespaarden!

gewoon door gebruik te maken van veel van de tips en strategieën die ik hierboven heb gedeeld, kon ik meer dan $1000 vrijmaken in ons maandelijkse budget. Ik zal je laten zien hoe ik het gedaan heb.

Cable & internet payments

het allereerste wat ik veranderde was ons kabel-en internetplan. We betaalden al jaren $100+ per maand en door gewoon naar de Comcast-website te gaan, vond ik een plan voor $69 dat aan onze behoeften voldeed. We don &# 8217; t hebben alle extra kanalen, alleen “beperkte basis” kabel met 30 stations.

ook heb ik gekozen voor een internetabonnement met een lagere downloadsnelheid. Mijn man deed een test op onze wifi en vond dat de snelheid waarmee we waren vergelijkbaar was met wat we op het nieuwe plan zouden krijgen. Dus we wisselden, en hebben nooit enig verschil ervaren.

bel uw kabelbedrijf en/of internetprovider om een lagere prijs te onderhandelen of een goedkoper plan te vinden.

als er geen is die bij uw fantasie past, zoek dan een andere provider. Of, beter nog, knip het snoer door en ga samen zonder kabelrekening.

maandelijkse besparingen: $40
Running total: $40

Cell phone plan

vervolgens heb ik ons mobiele telefoonplan aangepakt. Ik had onderzoek gedaan naar “geen contract” carriers en besloot over te schakelen naar Ting. We betalen alleen voor wat we gebruiken, en er is geen plan dat we zijn toegewijd aan. Onze rekening ging van $160 naar $60 per maand – een besparing van $100.

gelukkig is het niet moeilijk om een betaalbare optie te vinden voor exorbitante mobiele telefoonrekeningen. Hier zijn er een paar:

Providers zoals Ting, Mint Mobile en Republic Wireless bieden allemaal maand-tot-maandplannen tegen lagere kosten.

als uw mobiele telefoon is afbetaald en u bent niet gebonden aan een contract, kijk dan naar het schakelen van providers voor meer besparingen.

maandelijkse besparingen: $100
Running total: $140

Gym membership

toen ons lidmaatschap van de sportschool verlopen was, was het gemakkelijk om te beslissen om niet te verlengen. Mijn man en ik hebben niet ’t uiteindelijk gaan en het was als geld gaat in de afvoer elke maand. Nog eens $ 60 bespaard!

zelfs als je een fervent sportschoollid bent, overweeg dan of de maandelijkse kosten het waard zijn.

Je kunt een breed scala aan fitnesslessen gratis op YouTube vinden en gebruikte Trainingsapparatuur ophalen bij Craigslist tegen een fractie van de oorspronkelijke kosten.

maandelijkse besparingen: $60
Running total: $200

Cafeteria lunches

Ik heb opgeteld wat een lunch thuis kostte en het was minder dan een dollar! Dus, ik vertelde hem dat hij zou gaan beginnen brown baggin ’ it. Ik heb net deze minimale kosten in ons kruideniersbudget gerold, dus we besparen nu die $100 per maand.

misschien heb je geen kinderen, maar ga je elke dag uit voor de lunch met je werkknoppen. Je zou bijna $200 per maand kunnen uitgeven aan alleen lunch!

neem 10 minuten om je eigen in te pakken en zet dat geld in besparingen.

je toekomstige zelf zal je er dankbaar voor zijn!

maandelijkse besparingen: $100
Running total: $300

Allowance

een andere verandering was het elimineren van een wekelijkse toelage voor mijn dochter, die afgelopen zomer een baan kreeg. Ik had een paar verschillende redenen om dit te doen (een was dat ze een salaris binnenbracht, een ander was dat ze nooit haar klusjes deed), en ze was het ermee eens dat het eerlijk was. Het was slechts $10 week, maar dat voegde $40 toe aan ons maandelijkse budget.

als je een tiener hebt die nog steeds een toelage krijgt, is het misschien tijd dat ze een baan krijgen en hun eigen salaris verdienen.

zij ’ll anders voelen over dat geld in hun zak, en zij’ll leren de waarde van hard werken.

maandelijkse besparingen: $40
Running total: $340

verzekeringspremies

een onverwachte verrassing was de besparing van het jaarlijks betalen van onze levensverzekeringspremie in plaats van maandelijks. Toen ik de automatische maandelijkse betaling moest overmaken naar een andere rekening, besloot ik om gewoon de jaarlijkse premie te betalen, dus ik hoef er maar één keer per jaar aan te denken.

blijkt het ’s goedkoper om jaarlijks te betalen dan maandelijks! (I’m zeker dat sommigen van jullie dat al wisten, maar het was een verrassing voor mij!) Ik heb uiteindelijk 80 dollar per jaar gespaard, wat iets meer dan 6 dollar per maand is.

Controleer uw verzekeringspremies om te zien of u kunt besparen door jaarlijks of tweejaarlijks te betalen.

elke dollar telt!

maandelijkse besparingen: $6
Running total: $346

Dog grooming

voor onze kleine langharige Chihuahua, ik besloot dat we niet de $45 verzorging kosten elke 3 maanden nodig. We kochten onze eigen verzorgingsset voor $ 30 en doen het zelf in de gootsteen. Dit bespaart us $15 per maand.

Kijk naar uw budget en kijk of er een manier is om de kosten voor huisdierverzorging te verlagen.

Spot maakt het immers niet uit als hij naar babypoeder ruikt en een strik in zijn haar heeft.

maandelijkse besparingen: $15

maandelijkse besparingen: $15
Running total: $361

Online grocery shopping

de overstap naar online winkelen is voor mij een totale game changer geweest. Ik maak een menu voor de week, Maak een lijst en doe al mijn boodschappen in minder dan 30 minuten.

het beste wat ik leuk vind aan het is dat ik weet of ik binnen mijn budget blijf voordat ik betaal. Maar een heel mooi resultaat van online winkelen is hoeveel lager mijn maandelijkse boodschappenrekening nu is.

Ik heb een paar rapporten uitgevoerd en ontdekte dat onze gemiddelde maandelijkse supermarktrekening voor 2019 $800 was (yikes!), en de afgelopen twee maanden was het $600. Dat is een besparing van $200 per maand! Ik weet het’ s omdat ik ’m gaan in de winkel minder en vasthouden dichter bij ons budget. (*2022 Update: I ’m nog steeds onder de $600 per maand!)

als online boodschappen je intimideren, begin dan met een kleine bestelling.

De meeste winkels vereisen een minimum, meestal rond de $30. Houd je aan je lijstje en blijf binnen je budget. Je kunt altijd naar binnen gaan om je verse producten uit te zoeken, maar misschien vind je het leuk om je boodschappen voor je uit te brengen en in je kofferbak te laden!

maandelijkse besparingen: $200

maandelijkse besparingen: $200
Running total: $561

Credit cards

met een deel van het geld dat we hebben gespaard en met de extra cashflow van onze recente hypotheekherfinanciering (zie hieronder), heb ik 6 verschillende creditcardsaldi kunnen afbetalen.

Deze kaarten’ minimale betalingen bedroeg $200 per maand, maar nu ze’re op een nul saldo. Dit betekent dat ik dat geld kan zetten in de richting van andere dingen (zoals de high-balance kaart I’m momenteel chippen op).

als je een aantal creditcardrekeningen hebt die je gemakkelijk kunt afbetalen, Doe het dan.

u ’ll besparen op rente, tijd en moeite. Misschien don’t als het ideevan dompelen in uw spaargeld af te betalen creditcards, maar het is de moeite waard op de lange termijn.

zodra je dat doet, kun je beginnen met het toepassen van die betalingen op je nestei!

maandelijkse besparingen: $200
Running total: $761

Mortgage refinance rate

tot slot heeft de hypotheekherfinanciering de grootste impact gehad op ons budget. Toen we ons huis in 2012 kochten, moesten we om verschillende redenen met een ARMLENING gaan. Ons startpercentage was 2,75%! In het zesde jaar steeg het naar 4%, in het zevende jaar was het 5,25%. Onze betaling ging van $1.735 naar $2.182 per maand in 7 jaar – bijna $450!

bovendien hadden we ook een tweede hypotheek met een betaling van $260 per maand. Toen we herfinancierden, rolden we de tweede in de eerste en brachten de volledige betaling naar $2120 per maand. Dit bespaart ons bijna $325 per maand!

Als u haven ’t geherfinancierd in het afgelopen jaar, kunt u mogelijk honderden besparen elke maand door het krijgen van een lager tarief.

praat met een hypotheekverstrekker om te zien wat uw alternatieve opties zijn.

maandelijkse besparingen: $325
Running total: $1,086

na het optellen van alle besparingen, was ik in staat om onze maandelijkse uitgaven te verminderen met $1,086!

het duurde ongeveer 8 maanden om deze totale besparingen volledig te realiseren, maar het goede nieuws is dat ik weet dat ik nog meer kan besparen! 

Ik raad je aan om te beginnen met het verminderen van één uitgave per week. Zet je spaargeld op een aparte rekening. Neem de extra tijd om de laagste tarieven en de beste deals te vinden. De inspanning is het waard!

bespaar meer geld door meer inkomen te verdienen

Er kunnen enkele omstandigheden zijn die voorkomen dat u $1000 per maand bespaart, ongeacht hoeveel u probeert. Maar, dat betekent niet ’t betekent dat je moet opgeven op dit doel. Overweeg in plaats daarvan een beetje extra inkomen in te brengen om u te helpen daar te komen.

Hier zijn een paar ideeën om meer inkomsten te genereren, zodat u uw spaargeld sneller kunt opbouwen.

huur een kamer

heb je een extra slaapkamer in je huis die niet wordt gebruikt? In plaats van af en toe te wachten op een gast om het te vullen, waarom zou je het niet verhuren en er wat geld mee verdienen?

volgens het Rent Report 2021 bedroeg de nationale gemiddelde huurprijs voor een appartement met 1 slaapkamer $1.680. Bovendien zijn de kosten van een 1-slaapkamer jaar op jaar met 21,3% gestegen.

wat u kunt vragen, hangt af van waar u woont, welke voorzieningen en extra ‘ s u verstrekt, of de huurder een eigen badkamer krijgt, enz. In de huidige markt kun je echter waarschijnlijk tussen de $800 en $1000 per maand verdienen.

Als u don ’ t wilt een vaste kamergenoot, kunt u korte termijn onderdak te bieden op een nachtelijke of wekelijkse basis. Dit is vooral lucratief als je in een warme vakantieplek woont of dicht bij een grote stad waar mensen voor zaken reizen.

Het opladen van $100 per nacht voor een schone, comfortabele kamer met gratis ontbijt zou heel redelijk zijn, en je hoeft alleen de kamer te huren voor 10 nachten per maand om je financiële doel te bereiken.

Consult, teach, or tutor

als je enige expertise hebt op een specifiek gebied, kun je die kennis benutten door anderen in rekening te brengen voor je een-op-een instructie.

Consulting is geweldig voor iemand die’s had een lange carrière in een bepaalde hoedanigheid. Jarenlange ervaring biedt u de vaardigheden en kennis die anderen bereid zijn te betalen.

of misschien vind je het leuk om anderen te onderwijzen. Van social media marketing tot het spreken van een vreemde taal tot het leren van een muziekinstrument er zijn veel studenten die zullen betalen voor iemand om ze in een privé-omgeving te onderwijzen.

hoe groter uw expertise, hoe meer u kunt rekenen. Het vinden van 5 studenten die $50 per week betalen voor uw diensten, zou u naar uw maandelijkse spaardoel van $1000 brengen.

Sell your creations

hou je van bakken of tekenen? Hoe zit het met het bouwen van websites of het doen van grafisch ontwerp? Ben je handig met een camera of een naaimachine?

je kunt je creatieve talenten gebruiken om een beetje bijkomend inkomen te verdienen. En het was nog nooit zo eenvoudig om klanten te vinden met sites als Fiverr, Upwork of Etsy. 

waarom niet wat extra geld verdienen door te doen wat je al leuk vindt? Als mensen je altijd complimenteren met je creatieve vaardigheden, dan is het tijd om ze te gaan gebruiken als meer dan alleen een hobby.

wees een freelancer

bijna iedereen heeft een vaardigheid die ze kunnen gebruiken om extra geld te verdienen. Het enige wat u hoeft te doen, is deze vaardigheid voor een prijs aanbieden aan mensen in uw omgeving of op internet.

Hier zijn een paar freelancingservices die u kunt aanbieden om snel geld te verdienen:

 • Schrijf artikelen
 • proeflezen boeken
 • transcriberen YouTube-video ‘s
 • schrijf CV’ s
 • do data entry
 • Wees een virtuele assistent
 • loop honden
 • Wees een personal shopper
 • Housesit
 • babysit
 • doe tuinwerk/tuinieren
 • boekhouding
 • belastingvoorbereiding

haal het woord door het te laten weten uw buren of posten op lokale bulletin boards. U kunt uw diensten ook online op de markt brengen met sites zoals Nextdoor of Facebook Marketplace.

Get a promotion

Dit is misschien wel de meest handige manier om uw inkomen te verhogen. Laat je baas zien dat je tijd meer waard is dan wat je momenteel verdient. Ga de extra mijl, blijf een beetje langer, krijg extra training.

vraag dan om de verhoging. Solliciteer voor deze promotie. 

wie weet? Misschien vind je die extra $ 1.000 per maand precies waar je bent.

en als je baas je verzoek afwijst, is het misschien tijd om een nieuwe baas te vinden. Iemand die je zal betalen wat je waard bent.

don’t vergeet niet om je gratis 50 Tips te pakken om meer geld te besparen checklist!

 

in conclusion

misschien heb je geen tieners die een toelage willen, of huisdieren die moeten worden verzorgd. Misschien ga je niet naar de sportschool of kijk kabel.

het doet er niet toe. Uw financiële foto zal er anders uitzien dan de mijne en alle anderen.

als u moeite heeft om geld te besparen, is het waarschijnlijk dat u zelf uitgavenlekken hebt.

ga op een budget, Volg uw uitgaven en ontdek waar elke dollar naartoe gaat.

bepaal vervolgens het verschil tussen uw behoeften en uw wensen. Zoek uit wat uw financiële prioriteiten zijn en maak een aantal doelen. Wees bereid offers te brengen.

$1.000 per maand besparen klinkt nu misschien onmogelijk, maar als je eenmaal opzettelijk bent over je uitgaven, kun je kansen vinden om meer te besparen.

Plaats een reactie