Hoe Je Jezelf Kunt Motiveren Om Je Doelen Te Bereiken (11 Effectieve Manieren)

je kunt jezelf motiveren om je doelen te bereiken

het leven is zoveel gemakkelijker om gewoon te accepteren wat het je geeft in plaats van het werk te doen om het te veranderen.  Dit is waar de meeste mensen voor kiezen.

maar, je bent niet zoals de meeste mensen.je voelt een gebrek aan motivatie, maar je wilt niet gewoon de handdoek in de ring gooien.

Dit komt omdat je weet dat als je dat doet, je blijft vastzitten in dezelfde cycli en patronen die je in de eerste plaats hebben gebracht waar je bent.

en dat’ s niet aanvaardbaar.het goede nieuws is dat het bereiken van je doelen niet volledig afhankelijk is van wilskracht, goddelijke inspiratie, dom geluk of de sterren die in jouw voordeel uitlijnen.

Je hoeft niet te vertrouwen op je * gevoelens * om je doelen te bereiken.  In feite moet je ’t.   gevoelens zijn wishy-washy en veranderen met de omstandigheden.

in plaats daarvan moet je systemen opzetten en gewoonten ontwikkelen die je door die tijden heen dragen wanneer je het gewoon niet voelt.

als je niet zeker weet hoe je jezelf moet motiveren om je doelen te bereiken, blijf dan lezen om 11 manieren te leren om door de weerstand te duwen en een doelbreker te zijn.

#1 Know your why

Ik maakte dit de #1 tip, want het is de belangrijkste in de hele lijst.

met elk doel dat je hebt, moet je je reden erachter kennen.en het kan geen oude zwakke reden zijn; het moet sterk genoeg zijn om het gewicht van tegenspoed te dragen.

voor uw “Waarom ” om uitdagingen het hoofd te bieden, moet je er een sterke, emotionele band mee hebben.& Nbsp; Het ’ s de inspiratie voor het maken van het doel in de eerste plaats.

misschien wilt u uit de schulden komen (uw “Wat”), zodat u meer geld kunt besparen voor familievakanties (uw “Waarom”).of u wilt uw inkomen verhogen zodat u uw ouder wordende ouders kunt ondersteunen.

als je een doel stelt voor een reden die geen diepe en doelgerichte betekenis achter zich heeft, is het te gemakkelijk om op te geven wanneer je geconfronteerd wordt met falen.

het ’s waarschijnlijk ben je niet volledig in contact met je waarom.op een oppervlakkig niveau zou je bijvoorbeeld kunnen denken dat je miljonair wilt worden, zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over geld.

maar als je een beetje dieper graaft, kun je een reden ontdekken die een nog diepere emotionele betekenis voor je heeft.u kunt dit doen door te blijven vragen waarom totdat u de bron vindt:

Ik wil miljonair worden, zodat ik me nooit meer zorgen hoef te maken over geld.   
Waarom is het belangrijk om je nooit meer zorgen te maken over geld?Ik wil me nooit meer zorgen maken over geld, zodat ik vertrouwen kan hebben in het ondersteunen van mijn familie.Waarom is het belangrijk dat je vertrouwen hebt in het ondersteunen van je gezin?Ik wil vertrouwen hebben in het onderhouden van mijn gezin omdat ik arm ben opgegroeid en bang ben dakloos te zijn.

door te blijven vragen waarom, kun je je realiseren dat je oorspronkelijke reden slechts een deel is van iets veel dieper. 

neem contact op met die diepere reden, en je zult leren hoe je jezelf gemotiveerd kunt houden om je doelen te bereiken.

#2 visualiseer je voortgang

creatieve visualisatie, ook bekend als “mentale repetitie”, is een praktijk die vaak wordt gebruikt door professionele atleten en andere hoge presteerders.

het gebruik van visualisatie activeert het onderbewustzijn door zich een succesvol resultaat voor te stellen voordat het daadwerkelijk plaatsvindt.

voordat je dit af te schrijven als een beetje te vergezocht, is er een aantal solide onderzoek dat de effectiviteit ervan ondersteunt.Hersenstudies hebben aangetoond dat onze gedachten dezelfde mentale instructies kunnen creëren als acties.

door het proces van visualisatie, onze hersenen eigenlijk getraind voor de prestaties die we visualiseren, en uiteindelijk beginnen “geloven” we’ve al bereikt het doel.

Dit creëert echter een conflict in het onderbewustzijn tussen wat we ons voorstellen en onze huidige realiteit.en omdat onze geest van nature problemen wil oplossen, zal het onderbewustzijn oplossingen beginnen te vinden.

met andere woorden, onze geest zal zich gaan richten op wat er gedaan moet worden – De “oplossingen” – om onze huidige realiteit in lijn te brengen met wat we ons voorstellen.

dus, hoe helpt dit alles je met motivatie?

de spanning tussen je huidige realiteit en wat je visualiseert zal de intrinsieke motivatie genereren om beslissingen te nemen die je dichter bij je doelen brengen. 

je zult bewust en onbewust oplossingen gaan zoeken die je visualisatie tot je huidige realiteit gaan maken.

Iedereen kan deze vaardigheid leren, maar er zijn enkele richtlijnen die je moet volgen als je effectief wilt zijn:

  • je moet jezelf zo diep mogelijk onderdompelen in je visualisatie. Als je“ zie ” jezelf al je doel hebt bereikt, identificeer de bezienswaardigheden, geuren, smaken en geluiden om je heen.denk na over hoe je omgeving eruit ziet, wat je voelt, met wie je bent.Bekijk het als een film in je hoofd, en tover er een diepe, emotionele verbinding mee op.
  • Doe het dagelijks!denk aan je visualisatiepraktijk als een workout voor je geest.  af en toe naar de mentale sportschool gaan zal geen verschil maken.als je je mentaliteit en overtuigingen wilt versterken, moet je ze elke dag oefenen.
  • gebruik affirmaties om je visualisatie te ondersteunen.affirmaties zijn zinnen die gerelateerde mentale beelden oproepen die inspireren, energie geven en motiveren.ze worden ook geprogrammeerd in het onderbewustzijn en beïnvloeden bijgevolg ons gedrag, gewoonten en acties.

Related Post: 5 krachtige dagelijkse Mindset gewoonten om u te helpen uw financiële doelen te bereiken

#3  Lees uw doelen dagelijks

het schrijven van je doelen is veel effectiever dan ze alleen als gedachten te houden.

naast het verhogen van uw kansen om ze te bereiken met maar liefst 42%, het hebben van hen opgeschreven betrekt een groter deel van je hersenen.alleen al door je doelen op te schrijven, activeer je een extra dimensie van bewustzijn die bijdraagt aan een grotere productiviteit.

maar zodra ze ’herschreven, het ’s ook belangrijk om ze vaak – zelfs elke dag!dit zal u helpen uw motivatie op verschillende manieren te behouden.

Ten Eerste, door elke dag je doelen te lezen, blijf je gefocust op de dingen die je wilt bereiken.je zult niet snel afgeleid worden door omstandigheden die naar boven komen omdat je je doelen voorop en Centraal Houdt.

ten tweede versterkt u uw toewijding aan uw doelen naarmate u ze vaker leest.Dit is belangrijk, want wanneer de motivatie begint te vervagen, moet je een sterke toewijding hebben om je op gang te houden.

ten derde, wanneer je elke dag je doelen leest, zullen je acties op één lijn komen met het bereiken ervan.je doelen zullen een deel worden van je automatische denken, en je geest zal dan op zoek gaan naar mogelijkheden om je dichter bij hen te brengen.

en ten vierde, het dagelijks lezen van je doelen is een goede manier om uitstelgedrag te overwinnen.elke dag ernaar kijken zal een constante herinnering zijn aan wat je waardeert en wat je wilt bereiken, en je zult meer gemotiveerd zijn om actie te ondernemen.

Related Post: een geschreven levensplan: 5 eenvoudige stappen Hoe & 11 krachtige redenen waarom

#4  worden geleid door uw waarden

zeer productieve mensen zullen zeggen dat je offers moet brengen om je doelen te bereiken.  daar ben ik het mee eens, maar tot op zekere hoogte.

als je te veel offers brengt, kun je opbranden en opgeven. 

bijvoorbeeld degenen die worstelen met een schaarste mentaliteit en proberenom zeer streng te zijn met hun uitgaven kan vaak eindigen met impulsief winkelen omdat hun wilskracht net op was.

zorg ervoor dat je jezelf toestaat om te genieten van de dingen die je waardeert.

maak de tijd en budget het geld om nog steeds kleine aflaten op te nemen die belangrijk voor je zijn.dat kan af en toe een Starbucks-koffie of je favoriete hobby betekenen.

wanneer je die dingen in je leven blijft opnemen die echt belangrijk voor je zijn, zal het gemakkelijker zijn om offers te brengen op andere gebieden.op deze manier, wanneer je wilskracht en motivatie laag wordt, zul je geen slechte beslissingen nemen.

#5   start automating

een goede manier om je motivatie te beschermen is door de verleiding weg te nemen.u kunt dit doen door bepaalde acties te automatiseren die u dichter bij uw doelen brengen.

Als u een storting in uw spaargeld automatiseert voordat if uw cheque raakt, hebt u de mogelijkheid verwijderd om dat geld uit te geven.Als u extra geautomatiseerde betalingen op uw creditcards instelt, elimineert u de beslissing om dit elke maand te doen.

hoe meer u uw financiën kunt automatiseren en opties kunt minimaliseren, hoe gemakkelijker het voor u zal zijn om zich aan te passen aan het inkomen dat voor u beschikbaar is en uw doelen sneller te bereiken.

naarmate u de last van het nemen van beslissingen over geldbeheer verlicht en tegelijkertijd uw spaargeld ziet stijgen en de schuld daalt, zal uw motivatie om op het juiste spoor te blijven toenemen.

#6   blijf in het heden

Ik ben een worrier.  Ik heb het van mijn vader, I’m zeker.  Die man maakte zich zorgen over alles.

Ik heb ook de neiging om na te denken over fouten uit het verleden, en in mijn eigen geest al mijn tekortkomingen te bevestigen.

wanneer we ons zorgen maken over de toekomst, of ons richten op het verleden, kunnen we ons perspectief echt verknallen.dit kan leiden tot slechte beslissingen en verkeerde motivaties.

wanneer je je concentreert op het doen van je best vandaag, en verantwoordelijkheid neemt voor je gedachten en acties op elk moment, stop je met het geven van de toekomst en het verleden zoveel macht.

wanneer je de dingen accepteert die je kunt controleren, en al het andere laat gaan, heb je minder stress en angst die motivatiemoordenaars zijn.

vind motivatie in de wetenschap dat wanneer je controle hebt over je eigen gedachten en gevoelens en acties, dat alles is wat je nodig hebt om je grootste doelen te bereiken.

Related Post: Hoe maak je een Stress Management Systeem

#7  Vul je motivatie bucket

te vaak, vooral als moeder, geef ik totdat ik niets meer over heb.  en dan, nou ja, kan het een beetje lelijk worden.

van jou wordt niet verwacht dat je de altijd overvloeiende fontein van aanmoediging, ondersteuning, kennis, vertrouwen en begeleiding bent.  je hebt je eigen bronnen nodig om te vullen.

gelukkig is er overal om je heen hulp.  boeken, blogs, podcasts, video ‘ s, conferenties – Er is zoveel dat er is om je te motiveren, te onderwijzen en te inspireren om door de uitdagingen heen te gaan waarmee we in ons leven worden geconfronteerd.

als je grote doelen voor je leven hebt – en ik hoop dat je dat doet! – Je zult tegen tegenslagen aanlopen.  de weg naar succes is niet gemakkelijk.je moet beslissen of je het je laat overweldigen, of dat je opstaat en het overwint.

Don ’ t het gevoel dat je het moet doen op uw eigen, want je bent niet bedoeld om.neem contact op voor ondersteuning en zoek naar die bronnen die je motivatieemmer vullen.

#8   Hang rond gelijkgestemde mensen

toegegeven, ik ben erg op mijn hoede met mijn doelen.ik ga niet rond om ze met iedereen te delen, vooral omdat ik het geloof dat ik in mezelf heb om ze te bereiken wil beschermen.

helaas hebben de meeste mensen genoegen genomen met het gemiddelde leven.ze hebben geaccepteerd wat het leven hen heeft gegeven en hebben opgegeven om de grote dromen die ze vroeger hadden te verwezenlijken.ze hebben falen of apathie toegestaan om hun huidige realiteit te bepalen.

rondhangen met iemand die niet in jou of je dromen gelooft, kan een enorme motivatie zijn-zuig.

het is moeilijk genoeg om gefocust te blijven op het nemen van beslissingen die je vooruitgang bevorderen, je hebt niet iemand nodig die je constant vertelt hoe moeilijk het is.

vind die mensen die je steunen en aanmoedigen.Maak vrienden met mensen die een vergelijkbaar perspectief hebben, of gemeenschappelijke overtuigingen en doelen delen.je hebt een gemeenschap nodig die je overwinningen zal vieren en je door de mislukkingen heen zal helpen.

op deze manier, wanneer je motivatie bijna op is, heb je anderen die je blijven aanmoedigen.

#9  minimaliseer afleidingen

wanneer we ons omdraaien om naar de afleidingen om ons heen te kijken, halen we onze ogen van de finishlijn.dat is waarom het belangrijk is dat je die dingen identificeert die je afleiden en ze zoveel mogelijk minimaliseert.

U kunt worden afgeleid door jezelf te vergelijken met anderen, of winkelen sprees bij Target, of zelfs wat bekend staat als’besluit vermoeidheid “.

Je kunt gemakkelijk afgeleid worden als je niet genoeg slaap krijgt of een gezond dieet eet.misschien zit je in een ongezonde relatie of ben je echt gestrest in je werk.

al deze dingen kunnen je weghalen van het maken van vooruitgang.als je merkt dat je consequent beslissingen neemt die je ervan weerhouden dichter bij je doelen te komen, zul je snel je motivatie verliezen.

Zoek uit wat je moet veranderen in je leven, zodat je jezelf kunt voorbereiden op succes.Identificeer die afleidingen die je vooruitgang beperken en elimineer of minimaliseer ze zo veel als je kunt.

Related Post: 5 stappen om elke dag klaar te zijn voor succes

#10  bereid je voor op burn-out & barriers

werken aan uw financiële doelen kan een lange reis zijn, vooral wanneer u zich probeert voor te bereiden op 10-20 jaar in de toekomst.

het ’s onvermijdelijk dat je gaat om te komen voor uitdagingen en moeilijkheden.je zult moe worden van de offers die je maakt en afgeleid raken.

gewoon weten en verwachten dat is nuttig, omdat je je kunt voorbereiden op de burn-out en de barrières.beslis nu, wanneer je de energie en de drive hebt, hoe je zult reageren wanneer dingen niet goed gaan.  Wat ga je doen als je faalt?  Hoe kun je nu voor jezelf zorgen om burn-out te voorkomen?

als je van tevoren een plan hebt, ontlast je jezelf van het nemen van beslissingen op die momenten van zwakte.je zou dit zelfs een deel van je dagelijkse affirmaties kunnen maken.

herinner jezelf vaak wat je gaat doen als dingen wankel gaan, dus het wordt een deel van je automatische denken.

je ontmoedigd, moe en als een mislukkeling voelen, kan je weinig motivatie geven om verder te gaan.Kijk naar deze onvermijdelijke punten in je reis als een plek om je doorzettingsvermogen te oefenen, en dan wanneer je eindelijk door je heen duwt, zul je nog meer motivatie hebben om je doelen te bereiken.

#11  Give yourself grace

Het heeft geen zin om op jezelf te vallen.  iedereen maakt fouten.

je zult falen ervaren, en niet vanwege wie je bent, maar omdat het slechts een deel van het proces is.

verspil je hersenkracht niet aan kritisch zijn.  onthoud dat je controle hebt over je gedachten.zet je dus in om alleen je gedachten te gebruiken om je dichter bij je doelen te brengen.

herdefinieer fouten als waardevolle lessen, geef jezelf genade en ga verder.  je hebt geen tijd te verspillen!

je hebt dit!

ik geloof dat de dromen die in ons hart zijn, goddelijk gegeven zijn.ik geloof dat ze heilig en kostbaar zijn, en ieder van ons heeft de plicht om te doen wat nodig is om ze werkelijkheid te maken.

niet alleen voor ons eigen geluk, maar nog meer om anderen te zegenen.wanneer we onze dromen najagen en ze waarmaken, leveren we onze eigen unieke bijdrage aan de wereld.

graaf diep in jezelf en vind wat je wilt delen.Wees sterk verbonden met Waarom uw bijdrage belangrijk is.& Nbsp; Wat is die interne motivatie die ’ s gaat om u te rijden door het allemaal?

bewaak dan dat geloof in jezelf op elke manier die nodig is.  je dromen hangen ervan af.

Plaats een reactie