Hoe Maak Je Een Extra $1000 Per Maand: 50 + Winstgevende Side Gigs

Contents

begin met het maken van een extra $1000 per maand

maar een die je nog sneller naar financiële onafhankelijkheid zal stuwen, is het vinden van manieren om extra geld te verdienen.het verdienen van slechts een extra $ 1000 per maand kan een enorm verschil maken in uw gelddoelen.

in de blogosfeer van persoonlijke financiën is er een wijdverspreid geloof dat voortkomt uit een mentaliteit van overvloed:

Er zijn beperkte manieren om uitgaven te besparen, maar er zijn onbeperkte manieren om inkomsten te creëren.

met andere woorden, er zijn maar zo veel hoeken die u kunt bezuinigen in uw budget. U kunt ijverig zijn bij het gebruik van kortingsbonnen, winkelverkopen en het elimineren van uitgaven, maar deze dingen zullen u alleen maar zover brengen in het verbeteren van uw persoonlijke financiële situatie.

om de grenzen te verwijderen die u ervan weerhouden uw grote visie op pensioen te bereiken, moet u manieren creëren om extra geld te verdienen.

in deze post ga ik je laten zien hoe je een extra $1000 per maand kunt verdienen met zowel online als offline kansen.  er zijn 51 geld verdienen side gigs allemaal samen.

sommige van deze kunnen zelf $1000 extra per maand genereren. Anderen kunnen worden gecombineerd met een of twee meer Side optredens om u dat extra grand te geven. 

voor meer inspiratie, ontvang deze gratis Lijst met 101 Side Hustle-ideeën!

 

Hoe maak je een extra $1000 per maand met online side gigs

Als u op zoek bent naar manieren om extra geld te verdienen met internet, zijn hier 25 winstgevende side-hustle-ideeën om online wat geld te verdienen. Dit is een geweldige manier om een noodfonds op te bouwen, creditcards en studieleningen af te betalen of te sparen voor je droompensioen.

zelfs als je een fulltime baan hebt, kun je gemakkelijk meer geld verdienen in je vrije tijd. In deze eerste sectie, I ’ll geven u 25 Online side hustles die turbocharge uw besparingen. Blijf lezen om te leren hoe je een extra $1000 per maand kunt verdienen.

1. Krijg betaald voor online proeflezen banen

als je snel grammaticale en spelfouten opmerkt, dan ben je misschien een goede kandidaat om extra geld te verdienen als proeflezer. 

Wat is proofreading?

proeflezen is het proces van het vinden en corrigeren van fouten in geschreven inhoud voordat deze wordt gepubliceerd. Proeflezers richten zich vooral op grammatica-en spelfouten. In tegenstelling tot redacteuren adviseren ze niet om inhoud te veranderen of te herstructureren.

Proofreaders worden ingehuurd om veel verschillende soorten inhoud op te poetsen, waaronder:

 • blogposts
 • Essays en white papers
 • gebruikershandleidingen
 • persberichten
 • gerechtelijke transcripties

u kunt proofreading jobs online vinden met diensten zoals Writer ‘ s Relief En Edit Fast.

u kunt uw eigen freelance proefleesservice starten met minimale investeringen en thuis extra geld verdienen met deze populaire side hustle. Alles wat je nodig hebt is een computer en internettoegang.Glassdoor rapporteerde een 2020 gemiddeld inkomen van $44K/jaar voor freelance proeflezers. Als je echter eenmaal ervaring opdoet of expert wordt in een specifieke niche, kun je aanzienlijk meer verdienen dan dat.

hoewel een universitair diploma meer deuren opent voor proeflezen, heb je er niet per se een nodig om aan de slag te gaan. Je hebt echter wel een sterke beheersing van de Engelse taal nodig. Woordenschat, spelling, grammatica en zinsstructuur zijn noodzakelijke vaardigheden om competitief te zijn.

Als u denkt dat proeflezen een geweldige manier zou kunnen zijn om een beetje extra geld te verdienen, bekijk dan de gratis proeflezenworkshop van Caitlin Pyle om meer te leren over hoe u een winstgevend, online proeflezenbedrijf kunt opbouwen.

2. Verdien extra inkomsten door printables te verkopen

een van de gemakkelijkste manieren om online extra geld te verdienen is door digitale printables te maken die je kunt verkopen.

Printables zijn digitale downloads die een klant direct kan afdrukken en gebruiken voor verschillende doeleinden.

deze populaire producten hebben een uitstekend inkomstenpotentieel en kunnen in veel verschillende vormen worden aangeboden, zoals:

 • kalenders
 • Planners
 • Journals
 • Inspirational quotes
 • Trackers
 • Checklists

het grote voordeel van het maken en verkopen van printables is het potentieel dat het heeft om passief inkomen te genereren. Je maakt één keer een printable, maar het kan een eindeloos aantal keren worden gekocht en gedownload.

ook is er geen fysieke inventaris, verzending of houdbaarheid!

je hoeft niet eens een professionele grafisch ontwerper te zijn. Met behulp van verschillende tools zoals Canva, PicMonkey en Powerpoint, kunt u gemakkelijk leren om hoogwaardige inhoud te maken die nuttig en gewild is.

Platforms zoals Etsy en Shopify maken het gemakkelijk om een online winkel op te zetten om je printables te verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om ze op je eigen blog te verkopen.

hoeveel extra geld kun je verdienen?

Nou, als je het verhaal van Sarah Titus leest, zul je leren dat ze financiële onafhankelijkheid vond door haar printables side gig te bouwen tot een multimiljoen dollar bedrijf!

3. Start een online transcriptie side hustle

ben je een snelle typiste? Als dat zo is, kunt u elke maand extra geld verdienen met online transcriptieopdrachten op afstand. 

transcriptionisten zetten in principe audio-opnames om in geschreven documenten. Om succesvol te zijn, moet je uitstekende typen, grammatica en luistervaardigheden hebben, evenals een scherp gehoor.

De drie soorten transcriptieopdrachten zijn medisch, juridisch en algemeen.

als je ervaring hebt op het gebied van rechten of Geneeskunde (en dus bekend bent met het vakjargon), dan kan transcriptie een gemakkelijke manier zijn om een extra $1000 per maand te verdienen.

algemene transcriptie omvat al het andere, zoals:

 • Zakelijk:   interviews, seminars, conference calls
 • Media: radio-en televisieprogramma ‘ s, podcasts
 • financieel: jaarlijkse bijeenkomsten, persconferenties
 • Academisch: lezingen, presentaties

Algemene transcriptie vereist geen gespecialiseerde kennis, dus het is gemakkelijker om werk te vinden en geld te verdienen.

Hier zijn een paar online transcriptiediensten waarop u zich kunt aanmelden:

 • Rev
 • TranscribeMe
 • GoTranscript
 • Scribie
 • transcriptie Panda

transcriptie banen betalen meestal per audiominuut, en de gemiddelde transcriptionist verdient minimaal $15/uur, maar velen verdienen tot $25/uur.met gespecialiseerde kennis is het potentieel om $1.000 per maand of meer te verdienen nog hoger.

4. Word betaald om een virtuele boekhouder te zijn

als je een cijfers nerd, online boekhouding kan een slimme geld verdienen side hustle voor u.

virtuele boekhouddiensten bieden het beheer van financiële transacties voor bedrijven en eigenaren van kleine bedrijven.

Hier zijn een paar verantwoordelijkheden van een virtuele boekhouder:

 • Record inkomsten en uitgaven
 • Volg de financiële progressie van een bedrijf
 • maak financiële overzichten
 • maak financiële rapporten
 • houd financiële administratie

bedrijven huren virtuele boekhouders in om hen te helpen op schema te blijven met hun financiën en hun bedrijven winstgevend te houden.

het starten van een virtueel boekhoudbedrijf is een geweldige manier om geld te verdienen zonder een diploma of formele training nodig te hebben. Virtuele boekhouders geven geen financieel advies, dus er is geen vooropleiding vereist.

maar om succesvol te zijn, moet je kennis hebben van algemene boekhouding en wiskunde. Daarnaast moet u vertrouwd zijn met elementaire computervaardigheden en boekhoudsoftware. Als u geen eerdere werkervaring hebt met boekhoudkundige vaardigheden, zou enige training nuttig zijn.

net als de meeste online bedrijven zijn de opstartkosten laag. Je hebt alleen toegang nodig tot internet, een computer met de juiste software en eventueel wat training.

als virtuele boekhouder kunt u uw eigen tarieven en uren instellen. U zult waarschijnlijk meerdere klanten hebben, waardoor uw gemiddelde uurinkomen hoger kan zijn dan in-house boekhouders.

Zip Recruiter meldt dat het gemiddelde salaris van een virtuele boekhouder iets meer dan $38K per jaar is. Dit kan variëren afhankelijk van ervaring en locatie.

een groot voordeel van het hebben van een online bedrijf is dat je klanten uit het hele land kunt hebben. Kijk gewoon op freelance sites zoals Upwork, Flexjobs en Indeed om eigenaren van kleine bedrijven te vinden die op zoek zijn naar een virtuele boekhouder.

voor meer diepgaande informatie over deze legit work-at-home carrière, bezoek Dit uitgebreide artikel Over het starten van een virtuele boekhouding bedrijf.

5. Verdien geld als Social Media Manager

voor de liefhebber van sociale media kan het worden van een social media manager een zeer lucratieve manier zijn om extra geld te verdienen.

Social media management is een veelgevraagde vaardigheid geworden voor veel bedrijven. Bedrijven hebben iemand nodig om hun merk te vertegenwoordigen op relevante sociale mediaplatforms, om de naamsbekendheid te optimaliseren en het websiteverkeer te vergroten.

succesvolle social media managers kunnen het merk van een bedrijf promoten op een manier die hun online aanwezigheid verbetert. Hun belangrijkste doel is bedrijfsgroei via sociale netwerken. Ze zijn bedreven in communicatie en klantenservice en weten hoe ze casual consumenten kunnen omzetten in toegewijde klanten.

Hier zijn een verscheidenheid aan taken die sommige sociale mediadiensten zouden bieden:

 • Maak een sociale mediastrategie die is afgestemd op de doelen van een bedrijf
 • Bouw sociale mediacampagnes
 • volg meetbare doelen voor elk kanaal
 • schrijf kwaliteitsinhoud voor sociale media-berichten
 • herbestemming inhoud tussen kanalen
 • Cover live evenementen via sociale media
 • blijf op de hoogte van nieuwe kanaalupdates en algoritmen
 • >voortgezette opleiding volgen

een diploma in marketing, communicatie, public relations of bedrijfskunde zal u helpen een baan te vinden in deze groeiende industrie, of deze goedkope side hustle als uw eigen bedrijf te starten.

volgens Indeed.com, het gemiddelde basissalaris van een social media manager in de VS is $44K/jaar. Echter, metropolitane steden zoals Los Angeles en New York bieden dichter bij $60k/jaar.

met de juiste opleiding en vaardigheden kun je deze side hustle snel opschalen om fatsoenlijk geld te verdienen vanuit huis.

6. Verdien extra inkomsten door Pinterest pins &templates te verkopen

heb je oog voor design? Je kunt gemakkelijk een extra $1000 per maand verdienen door Pinterest-pins te maken voor bedrijven die promoten op deze visuele zoekmachine.

veel bedrijven gebruiken Pinterest om potentiële klanten te helpen hun diensten te vinden. Op Pinterest gebruiken gebruikers “pins”, wat in feite afbeeldingen zijn die als bladwijzers fungeren om ideeën op te slaan en ze naar de site van een bedrijf te leiden.vanwege de populariteit van Pinterest moet een pin visueel worden geoptimaliseerd om te kunnen concurreren met alle andere pins die dezelfde service promoten. Dit vereist een scherp gevoel voor creativiteit en een bewustzijn van wat voor soort ontwerp de Pinterest-gebruiker graag aangaat.

als je het leuk vindt om vaak op Pinterest te browsen, dan weet je al hoe pinontwerp effectief kan zijn om je aandacht te trekken. Je kunt deze kennis, in combinatie met je ontwerpvaardigheden, gebruiken om pinafbeeldingen te maken voor bedrijven die op Pinterest promoten.

alles wat je nodig hebt is een goed oog voor pin-ontwerp, kennis van Pinterest-zoekoptimalisatie en toegang tot de juiste grafische ontwerpsoftware. Je moet ook bekend zijn met de functies van Pinterest, zoals de home feed, boards en de visuele zoekmachine.

Ik maak al mijn eigen pins met Canva, maar elk programma met grafische ontwerpmogelijkheden zal werken. Veel pin-ontwerpers gebruiken Photoshop, Illustrator, PicMonkey en zelfs Powerpoint om pins voor hun klanten te maken.

Er zijn verschillende manieren om deze diensten aan te bieden. U kunt de eigenlijke pin-afbeeldingen maken of u kunt pin-sjablonen maken die kunnen worden bewerkt door iedereen die ze gebruikt.

veel kleine bedrijven en startups hebben gewoon niet de tijd of vaardigheid om pin-afbeeldingen te maken, dus huren ze vaak een freelancer in voor de baan. Je kunt potentiële klanten vinden via online platforms zoals Fiverr, Upwork, Etsy en Facebook-groepen voor eigenaren van kleine bedrijven en bloggers.

het maken van pin-sjablonen is tijdbesparend, omdat ze één keer kunnen worden gemaakt maar aan meerdere klanten kunnen worden verkocht.u kunt uw sjablonen verkopen op sites zoals Etsy, Creative Market en zelfs uw eigen blog.

u bepaalt uw eigen prijzen, maar veel ontwerpers verkopen bundels van 10-20 pin sjablonen voor $10-$20 per stuk. Zodra je je ontwerpvaardigheden hebt geperfectioneerd en een terugkerend klantenbestand hebt opgebouwd, is deze side gig een gemakkelijke manier om elke maand een passief inkomen van $500, $1.000 of zelfs meer te verdienen.

7. Word betaald om een Facebook Ads Manager te zijn

Als u uw passie voor Facebook en uw kennis van marketing wilt combineren, kan een Facebook ad manager de perfecte geld-making side hustle voor u zijn.

Facebook-advertentiemanagers maken, beheren en oplossen van problemen met Facebook-advertentiecampagnes voor zakelijke klanten om hen te helpen meer leads te genereren.

volgens Zip Recruiter verdienen Facebook-advertentiemanagers gemiddeld $ 50.000 per jaar, landelijk. En, afhankelijk van uw aantal klanten, kan deze winstgevende online side gig slechts een paar uur per week nodig hebben.

omdat er veel vraag is naar deze service, zijn er veel online trainingen om u op de hoogte te brengen van de vereiste vaardigheden.u kunt gratis introductiecursussen volgen via Facebook, Facebook-Advertentielessen op Udemy vinden of een betaalde online cursus volgen zoals de FB Side Hustle-cursus.

Het beheren van Facebook-advertenties voor bedrijven is een geweldige manier om extra geld te verdienen om schulden af te betalen, te sparen voor pensioen of naar uw droombestemmingen te reizen.

8. Maak extra geld evalueren van zoekmachines

een populaire work-from-home side optreden dat u kan helpen wat extra geld te verdienen is een zoekmachine evaluator.

hoe slim Google ook lijkt te zijn, het is geen mens. Soms kunnen de geretourneerde zoekresultaten irrelevant of Niet toepasbaar zijn.

Dit is waar de zoekmachine evaluators stap in om Google een helpende hand te geven. Evaluatoren van zoekmachines voeren verschillende taken uit, zoals het beoordelen van pagina ‘ s met zoekresultaten en analyseren deze op relevantie, nauwkeurigheid, gebruikersintentie en volledigheid.

Er is geen eerdere ervaring vereist, maar je moet een strenge, onbetaalde training en evaluatietest doorlopen om in aanmerking te komen voor deze functie.

Er is geen specifiek schema met deze geld-making side hustle, maar in plaats daarvan zou je evaluatieprojecten ontvangen als ze zich openen. U hoeft het project alleen binnen de opgegeven deadline af te ronden, dus u maakt uw eigen planning.

een paar plaatsen waar u deze unieke kans kunt vinden zijn:

 • Google
 • Appen
 • Glassdoor

het evalueren van zoekmachines is een flexibele manier om snel geld te verdienen vanuit huis, maar je zult er niet rijk van worden. Hoeveel u verdient, hangt af van het aantal beschikbare banen, en deze kunnen weinig en ver tussen liggen.

maar als je een informatie-junkie bent die graag zoekmachines gebruikt om antwoorden te vinden, kan dit een geweldige manier zijn om een beetje extra geld te verdienen.

9. Verdien wat extra geld met behulp van cashback-apps

het gebruik van telefoon-apps die geld terug bieden op uw aankopen is een geweldige manier om wat extra geld te verdienen door iets te doen wat u al doet.

Deze mobiele apps bieden kortingen, kortingen en contante beloningen voor aankopen die u doet. Je kunt ook punten opbouwen voor toekomstige items die je zou kunnen kopen.

sommige bieden besparingen voor winkelen in de winkel, sommige bieden geld terug voor online winkelen en sommige bieden beide.

u zult geen aanzienlijk inkomen creëren, maar als u verschillende apps in uw winkelroutine implementeert, tellen de centen die u bespaart op tot dollars. En opzettelijk zijn met deze tools zal een geldbesparende mindset bevorderen.

dus, hoe kunnen deze apps je gewoon geld geven om te winkelen?

winkels bieden verwijzingscommissies voor deze apps, dus de app krijgt een korting elke keer dat je iets koopt. De app geeft de gebruiker een deel van deze commissie om hem aan te moedigen de app te gebruiken. Het is een win-win voor iedereen.

u kunt zelfs uw geld terug beloningen te maximaliseren door het koppelen van een app met een geld terug creditcard of coupons.

een paar van de beste cashback-apps die compatibel zijn met zowel Android als IOS zijn:

 • Ibotta
 • Rakuten
 • Shopkick
 • RetailMeNot
 • Swagbucks
 • Fetch Rewards

Een beetje extra geld verdienen met cash back-apps is eenvoudig en een geweldige manier om geld te besparen op items die je al koopt.

10. Word betaald om een Micro Job worker te zijn

Micro jobs (ook bekend als microtasks, gigs of korte jobs) zijn kleine, eenvoudige taken die je kunt doen om een beetje extra geld te verdienen.

Deze gratis side hustle-optie is perfect voor mensen die geen vrije tijd of energie hebben voor een tweede baan of bijzaak. Er zijn geen opstartkosten, geen vaste uren, geen vergaderingen of telefoontjes en geen interviews vereist. U kunt deze kleine taken online of persoonlijk uitvoeren.

ze vereisen ook zeer weinig ervaring, zo niet. Zolang je toegang hebt tot een werkende computer en internetverbinding, kun je je letterlijk aanmelden bij een micro job service en beginnen met het verdienen van tussen de $3 en $100 per opdracht. Je kunt nog meer extra geld verdienen als je gespecialiseerde kennis hebt die relevant is voor een specifieke baan.

Online microjobs kunnen een verscheidenheid aan taken omvatten, waaronder gegevensinvoer, eenvoudig grafisch ontwerp, freelance schrijven of online enquêtes invullen. Offline taken variëren van een korte oppasopdracht tot boodschappen doen tot het uitlaten van iemands hond.

kortom, elke kleine taak die gemakkelijk in korte tijd kan worden voltooid, kan worden beschouwd als een micro-taak.

Hier zijn enkele microtask-platforms waar u kleine banen kunt vinden om wat extra geld te verdienen:

 • Amazon Mechanical Turk
 • TaskRabbit
 • Appen
 • Gigwalk
 • Clickworker

Houd er rekening mee dat u uw voltijdse inkomen niet zult vervangen door micro-inkomsten. Als je echter weinig vrije tijd of energie hebt, kunnen ze een gemakkelijke manier zijn om een beetje extra geld te verdienen.

het voltooien van korte micro-opdrachten is een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen, en je hoeft niet eens de bank te verlaten!

11. Bied nuttige inhoud aan met een nichesite

het internet heeft het landschap voor inkomsten genererende kansen voor altijd veranderd. De drempel om je eigen online geld verdienen side hustle te starten is nog nooit zo laag geweest.

een van de beste manieren om extra geld te verdienen is om je expertise met anderen te delen door een niche-site te maken.

een niche site is een website, net als een blog, die een zeer smal publiek heeft. Het hoofdonderwerp is een meer gericht segment van een grotere markt en is gericht op een specifieke persona.

het doel van een niche-site is om kwaliteitsinhoud voor een bepaald onderwerp te bieden om vragen te beantwoorden en oplossingen voor dat onderwerp te bieden.

omdat de aangeboden inhoud zeer gericht is, delen de lezers een gemeenschappelijke interesse in de aangeboden informatie en oplossingen.

het gebruik van een contentstrategie om tegemoet te komen aan een kleiner, specifiek publiek betekent dat je minder concurrentie hebt, zodat je sneller een toegewijd klantenbestand kunt opbouwen. Dus, hoewel de markt kleiner is, heb je een hoger verdienpotentieel.

Niche-sites nemen de tijd om te bouwen, te promoten en verkeer te genereren, zodat u niet meteen snel geld verdient.In feite moet u vooraf wat geld betalen voor dingen zoals het hosten en bouwen van een website om het van de grond te krijgen.

maar als je consequent nuttige inhoud levert die voldoet aan de behoeften van je lezers, is het potentieel om geld te verdienen bijna onbeperkt!

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen door geld te verdienen met een niche-site. Een paar populaire strategieën zijn:

 • inkomsten uit advertenties
 • Affiliate links
 • uw eigen producten verkopen
 • Sitelidmaatschappen
 • Online Cursussen
 • gesponsorde berichten

dit bedrijfsmodel kan zeer winstgevend zijn, maar het kost tijd en geduld. Als u helemaal opnieuw begint met weinig startkapitaal, moet u investeren in het leren van verschillende vaardigheden om de vele bewegende stukken te dekken die nodig zijn om een website van de grond te krijgen.

maar als je door de leercurve kunt blijven, kan het hebben van je eigen niche-site een flexibele manier zijn om duizenden extra dollars per maand vanuit huis te verdienen.

12. Het bouwen van websites

het bouwen van websites voor bedrijven en individuele bloggers kan een van de beste manieren zijn om online geld te verdienen. En, het goede nieuws is, een webdesigner zijn is een stuk makkelijker dan het vroeger was.

In feite heb ik deze hele website zelf gebouwd met behulp van Elementor, en ik heb nog nooit eerder een training gehad in het bouwen van websites!

Elementor is wat bekend staat als een” drag and drop page builder”, en vereist geen codeerervaring. Deze tool voor het bouwen van pagina ‘ s is een visuele manier om websites te maken en veel intuïtiever dan het gebruik van coderingstalen zoals HTML en CSS.

veel professionele websiteontwerpers gebruiken nu Elementor of vergelijkbare pagina-bouwprogramma ‘ s om geweldige sites voor hun klanten te maken.

natuurlijk geeft het kennen van enkele basisprincipes van codering u een voordeel en meer flexibiliteit met wat u kunt bieden. Maar zelfs de gemiddelde persoon zonder ontwerpvaardigheden kan leren om websites te bouwen voor winst.

als je deze legit work-at-home side-gig wilt proberen, maar je hebt geen ervaring, begin dan klein. Zoek een lokaal klein bedrijf zonder website en bied aan om een site van één pagina te bouwen.

Blijf je vaardigheden versterken met video tutorials op YouTube, online cursussen die je kunt vinden op Coursera en Udemy, en lokale community college klassen.u kunt ook sociale mediaplatforms controleren voor liefhebbers van webontwerp om gratis begeleiding en input te krijgen.

Freelance webdesigners betalen per uur of een vast bedrag. Volgens RipeMedia varieert het loon meestal tussen $27 en$60 per uur.

13. Krijg betaald om te verkopen op Etsy

Etsy is de populaire online marktplaats voor handgemaakte producten, vintage items, ambachtelijke benodigdheden en unieke geschenken (en mijn favoriete plek om kerstinkopen te doen!).

als je een creatieve kant hebt en het leuk vindt om dingen voor mensen te maken, kan deze online zakelijke mogelijkheid voor thuis een geweldige manier zijn om extra geld aan de kant te verdienen.

succesvol zijn op Etsy hangt af van een aantal dingen:

 • het aanbieden van items die in de vraag zijn
 • kwaliteitsafbeeldingen van uw producten
 • goed geschreven, grondige beschrijvingen
 • productvermeldingen die zijn geoptimaliseerd voor de Etsy-zoekfunctie
 • uitstekende communicatie en klantenservice

het mooie van verkopen op Etsy is dat je klanten niet naar de site hoeft te rijden. Etsy heeft een gerichte, ingebouwde doelgroep die al op zoek is naar kwaliteit, handgemaakte, unieke producten. Het enige wat u hoeft te doen, is uw merk effectief promoten om kopers naar uw winkel te brengen.

Etsy rekent 20 cent om een productvermelding op hun marktplaats te plaatsen. Wanneer een artikel wordt verkocht, betaalt u een transactiekosten van 6,5% op basis van de totale prijs van het product (inclusief eventuele verzendkosten). Er zijn ook kleine betalingsverwerkingskosten als je ervoor kiest om Etsy Payments als betalingsoptie te gebruiken.

De meeste verkopers maken geen voltijds inkomen op Etsy, maar velen verdienen een extra $1000 per maand. Als je het leuk vindt om creatief te zijn, kan het hebben van een Etsy-winkel een leuke manier zijn om extra inkomsten te verdienen.

14. Verdien extra geld door vragen te beantwoorden

Ja, je kunt eigenlijk extra geld verdienen door online vragen van andere mensen te beantwoorden!

deze eenvoudige geldmaker is perfect voor diegenen die graag hun kennis delen en professioneel advies geven.

de website JustAnswer   betaalt u om uw expertise te delen met hun lezers. Je wordt aangenomen als een” expert ” nadat je referenties zijn geverifieerd en je hun screeningproces hebt doorstaan.  positieve klantbeoordelingen resulteren in extra geld voor u!

je kunt je ervaring en kennis ook inzetten bij Studypool, waar je extra geld kunt verdienen met het beantwoorden van huiswerkvragen.

volgens een recent interview met een vertegenwoordiger van Studypool is er geen speciale opleiding of kwalificaties vereist. Er is echter nog steeds een screeningproces dat een kennisquiz en een grammaticale vaardigheidstest omvat. Studypool beweert dat je tot $7.500 per maand kunt verdienen als tutor op hun site.

andere sites waar u betaald kunt krijgen voor uw deskundige kennis zijn:

 • Clarity
 • Maven
 • OnFrontiers

het delen van je antwoorden op vragen die mensen het meest stellen, kan een geweldige online freelance-klus zijn om extra geld te verdienen terwijl je anderen helpt.

15. Start een logo ontwerp side gig

Met zoveel mensen die tegenwoordig kiezen om hun eigen online bedrijf te starten, is er een grote behoefte aan logo-ontwerp.

als je handig bent met ontwerpsoftware, zijn er verschillende manieren om extra geld te verdienen met deze in-demand side hustle.

u kunt freelance diensten aanbieden op sites zoals Fiverr en Upwork, waar u logo ‘ s zou maken op basis van de eisen van uw klant.

of u kunt logo-sjablonen maken die herhaaldelijk kunnen worden verkocht en die slechts enigszins moeten worden aangepast aan de behoeften van de klant.u kunt uw logo-sjablonen verkopen op Creative Market, Designhill en Graphic River.

een derde manier om uw logo ‘ s te verkopen is het deelnemen aan logo ontwerpwedstrijden.meerdere ontwerpers maken een logo voor een bedrijf, en de gekozen winnaar is degene die wordt betaald.

als je eenmaal vertrouwd bent met het logo-ontwerpproces, kunnen logo ‘ s snel worden gemaakt.u hoeft geen grafisch ontwerper te zijn die ingewikkelde software gebruikt. Er zijn een aantal eenvoudige online tools om u op weg te helpen en inspiratie te bieden, zoals Logomaker en Designhill.

als logo-ontwerper zijn er verschillende aspecten van het creatieproces waarop u zich moet concentreren om succesvol te zijn. Bekwaam zijn met positionering en kleurenpsychologie geeft je een concurrentievoordeel ten opzichte van andere ontwerpers. 

met behulp van je creatieve vaardigheden kun je gemakkelijk extra geld verdienen terwijl je vanuit huis werkt.

16. Verdien geld met een Print on Demand store

Print-on-demand is een eenvoudige manier om extra geld te verdienen en kan een mooi passief inkomen voor u genereren.

als print-on-demand verkoper maak je originele ontwerpen die kunnen worden verkocht op t-shirts, mokken, hoeden, draagtassen en zelfs kussens.

het grote voordeel van het aanbieden van print-on-demand producten is dat je alleen het kunstwerk hoeft te bedenken en vervolgens moet kiezen op welke merchandise je ze wilt afdrukken. De rest van het proces wordt uitbesteed aan een fabrikant die het printen, verpakken en verzenden voor u doet. Easy peasy!

Er zijn verschillende print-on-demand sites waar u uw ontwerpen kunt verkopen, waaronder:

 • Redbubble
 • Printify
 • Zazzle
 • CafePress
 • Teespring

Je hoeft niet eens een begaafde kunstenaar te zijn, want eenvoudige afbeeldingen, unieke foto ‘ s en slimme slogans zijn grote verkopers op deze platforms.

dus, als je een creatieve streak hebt, of je wordt vaak geprezen voor je humor, kan het verkopen van print-on-demand-producten een gemakkelijke geldmaker zijn om passief inkomen vanuit huis te verdienen.

17. Verkoop een online cursus met behulp van een LMS-platform

als je graag les geeft en je kennis wilt delen, maar je hebt niet de vrije tijd om persoonlijke lessen te houden, is het maken van een online cursus misschien perfect voor jou.

Dit idee om geld te verdienen heeft een enorm potentieel om elke maand – en zelfs elke week – $1.000 of meer extra te verdienen.

Dit is een geweldige manier om passief inkomen te creëren en tegelijkertijd een breder publiek te bereiken met een online onderwijsplatform. Je zou het grootste deel van de vereiste setup voltooien voordat je de les zelfs aanbiedt, maar zodra deze is gemaakt, hoef je deze alleen maar bijgewerkt te houden.

het goede nieuws is dat je je eigen promotie niet hoeft te doen. Er zijn verschillende LMS-platforms (learning management system) die je klas hosten en promoten bij het publiek dat het al heeft.

sommige van deze sites zijn:

 • Udemy
 • Teachable
 • Skillshare
 • Pathwright

Als u echter meer controle en winst wilt behouden, kunt u altijd uw eigen website maken en uw cursus via deze website aanbieden.

Er is geen limiet aan wat je kunt leren, maar het is belangrijk dat je online cursus grondig, behulpzaam en een kwaliteitsproductie is. De online klassenmarkt is de afgelopen jaren geëxplodeerd en er is veel concurrentie.

Lees hier  om te leren hoe u een online cursus kunt maken die verkoopt.en voor wat serieuze inspiratie, Lees hoe Michelle meer dan een miljoen dollar heeft verdiend met haar online cursus!

18. Krijg betaald om online Engels te leren

wist je dat je kinderen in China kunt leren Engels te spreken-vanuit het comfort van je eigen woonkamer? Online Engels onderwijzen is een zeer populaire side gig geworden om extra geld te verdienen vanuit huis.

de markt voor leraren Engels is altijd al behoorlijk sterk geweest en veel mensen hebben hun droom om te reizen vervuld door onderwijsbanen over de hele wereld te nemen.

maar met het internet hebben bedrijven nu online programma ‘ s ontwikkeld die Engelssprekende leraren verbinden met studenten in China die een nieuwe taal willen leren. Het enige wat nodig is, is een computer en een internetverbinding.

dus hoe krijg je dit soort geld verdienen gig?

Als je geïnteresseerd bent in het onderwijzen van kinderen, bekijk dan VIPKid en SayABC.je moet aan bepaalde vereisten voldoen, zoals het hebben van een bachelor ‘ s diploma en eventueel onderwijservaring.er is meestal een live interview en een demo-les die je moet geven.

als je liever les geeft aan volwassenen, kun je eerst naar Lingoda of Education kijken.

hoewel u beslist hoe zwaar u wilt dat uw onderwijslast is, moet u op oneven uren beschikbaar zijn om uw studenten die in een andere tijdzone wonen tegemoet te komen.

klinkt dat als iets wat je graag zou willen proberen?lees dit persoonlijke verhaal over het online onderwijzen van Engels om u extra inzicht te geven, en overweeg dan een aanvraag in te dienen bij een van de hierboven genoemde bedrijven.

19. Geld verdienen met het maken en verkopen van online bronnen voor leraren

als je al ervaring hebt met het maken van lesplannen en het gebruik ervan in een klaslokaal, kun je die vaardigheden misschien buiten het klaslokaal omzetten in winst.

leraren zijn zelden in staat om uit te klokken wanneer de bel gaat en het een dag te noemen. Er zijn nog steeds papieren te beoordelen en plannen te maken, wat echt een groot deel van de avonden en weekenden kan kosten.

dat is de reden waarom websites zoals TeachersPayTeachers zo populair zijn geworden op de onderwijsmarkt.opvoeders kunnen ideeën, bronnen en ondersteuning vinden van andere opvoeders die hun behoeften begrijpen.

als je een talent hebt voor het ontwikkelen van creatieve lesplannen, kan dit een goede bron van extra inkomsten zijn.  Meer informatie door het controleren van deze  7 tips om te verkopen op TpT.

20. Krijg betaald voor freelance schrijven

heb je een talent voor het geschreven woord? Voordat je nee zegt, moedig ik je aan om eerst anderen in je leven te vragen. Het is gemakkelijk om onze eigen natuurlijke vermogens af te vegen als “niets bijzonders”.

de waarheid is dat *de meeste* niet goed kunnen schrijven. En toch is lezen zo ‘ n groot deel van ons dagelijks bestaan. Daarom zijn goede schrijvers altijd in trek.

lang geleden betekende schrijver zijn vooral dat je schrijver of journalist was.

tegenwoordig zijn er zoveel meer mogelijkheden om betaald te krijgen voor schrijven:

 • websites &blogs
 • magazines
 • speechwriter
 • ghost writer
 • technical writer
 • marketingspecialist
 • social media
 • proposals & grants
 • content strategist
 • advertising
 • >reisschrijver
 • en meer!

als freelance schrijver kies je wat je wilt schrijven en voor welke klanten. Je werkt niet voor één specifiek bedrijf. In plaats daarvan werk je voor jezelf en bied je je diensten aan mensen en bedrijven die een goede kopie nodig hebben.

Het is echter niet voor de zwakkeren van hart. Het bouwen van een freelance schrijfbedrijf kost tijd en doorzettingsvermogen en *zeker* een liefde voor schrijven. Maar als het iets is waar je altijd aan hebt gedacht om na te streven, is er nooit meer kans geweest om betaald te krijgen voor online schrijven.

om aan de slag te gaan, kan het net zo eenvoudig zijn als het aanmelden bij een website zoals Hubpages of Medium.dit zijn geweldige plaatsen om te beginnen met het versterken van je schrijftafels, een publiek op te bouwen en je niche te vinden – allemaal terwijl je online extra geld verdient.

Lees hoe Jaime meer dan $50k verdiende in haar eerste jaar als freelance schrijver.

21. Schrijf een e-book om te verkopen voor extra inkomsten

herinner je je de dagen dat een gepubliceerde auteur de status van beroemdheid had? Als je je naam in een boek had staan, was je een rockster!

tegenwoordig is (gelukkig) de drempel om een boek te laten publiceren veel lager.je hebt zelfs geen uitgever nodig omdat je je eigen boeken zelf kunt publiceren via Amazon ‘ s Kindle Direct Publishing platform.dit heeft het speelveld gelijk gemaakt en nu staat de deur wijd open voor iedereen om zijn eigen boek te publiceren.

als de gedachte om anderen persoonlijk of online les te geven je niet aanspreekt, overweeg dan om een e-book te schrijven over iets waar je veel kennis van hebt.

Dit kan zijn:

 • een vaardigheid die je hebt ontwikkeld
 • een fascinerende levenservaring
 • achter de schermen info niet veel weten over
 • hoe je een levensstrijd overwon
 • plaatsen waar je naartoe bent gereisd
 • wat je in je leven hebt geleerd

enkele van de voordelen van digitaal publiceren zijn de onmiddellijke beschikbaarheid, lage opstartkosten en de mogelijkheid om gemakkelijk te bewerken op elk moment. En ebooks hoeven niet zo lang te zijn – veel populaire boeken zijn minder dan 50 pagina ‘ s!

Er zijn zeker veel stappen om een ebook te schrijven die je moet leren.maar zodra u het voltooide product hebt gepubliceerd, kan het een gemakkelijke manier zijn om passief inkomen vanuit huis te verdienen gedurende enkele maanden of zelfs jaren.

Je kunt Steve ‘ s post lezen over hoe hij $2.000 verdiende met zijn Kindle ebook.

22. Verdien extra geld het testen van websites

het maken van een website kan veel tijd en geld kosten, dus bedrijven willen ervoor zorgen dat ze hun boodschap luid en duidelijk overbrengen.

een manier waarop ze dat doen is door middel van gebruikerstesten, dat is het proces van een typische gebruiker die op een site surft om de vorm en functionaliteit ervan te testen. De feedback van de gebruiker laat het bedrijf weten hoe ze hun site kunnen verbeteren.

omdat de gemiddelde websitegebruiker niet supertechnisch is, hoeft u niets te weten over hoe websites worden gemaakt of gestructureerd. U hoeft de site alleen maar te “testen” om te zien hoe gemakkelijk het is om te navigeren en de functie ervan te begrijpen.

Dit is een eenvoudige, no-stress, flexibele manier om wat extra geld te verdienen.   hier zijn slechts een paar van de sites die op zoek zijn naar testers:

 • User Testing
 • UserBob
 • Testbirds
 • wat gebruikers doen

deze plaatsen zijn vrij om mee te doen en je werkt wanneer je wilt. Win-win!

23. Start een virtuele assistent side hustle

Ik heb een paar kantoorbanen gehad in mijn tijd. Ik diende papieren in, beantwoordde telefoons, typte brieven (op een ouderwetse elektrische schrijfmachine). En natuurlijk koffie zetten. Ik vond het leuk omdat ik niet te maken had met het verkopen van fastfood of het tellen van wisselgeld.

wat ik* niet * bijzonder leuk vond, was opstaan om 6:30 uur, vechten tegen het verkeer in de spits en luisteren naar kantoorgeroddel.

als ik ooit weer een kantoorbaan zou volgen, zou ik zeker virtueel gaan.

virtuele assistenten doen soortgelijke taken als een in-office assistent, behalve dat de meeste elektronisch worden gedaan en ze rapporteren niet aan een kantoor.

in plaats van brieven te typen, sturen ze e-mails. In plaats van de telefoon te beantwoorden, communiceren ze via tekst.

geen kantoor of bureau nodig. Alleen een laptop, mobiele telefoon en internetverbinding.

andere verantwoordelijkheden van virtuele assistenten omvatten vaak het beheren van sociale media-accounts, het bewerken van website-inhoud en grafisch ontwerp. Hoe comfortabeler u bent met het digitaal uitvoeren van administratieve taken, hoe meer banen u kunt aannemen.

Online bedrijven en bloggers zijn altijd op zoek naar extra hulp bij een verscheidenheid aan taken waarmee ze niet willen verzanden. Om kansen te vinden, kunt u verschillende wegen verkennen:

 • vraag vrienden en familie of ze iemand kennen die een assistent nodig heeft
 • vermeld jezelf op freelance sites zoals Upwork
 • maak uw eigen website om uw diensten te promoten en klanten aan te trekken
 • Word lid van een virtueel uitzendbedrijf zoals Zirtual OF Fancy Hands

steeds meer mensen werken op online gebieden zoals bloggen en sociale media, wat betekent dat er veel vraag is naar virtuele assistenten.    Als je goed bent in organiseren en je op je gemak voelt met online werken, kan dit een slimme bijbaan voor je zijn.

sinds 2014 bouwt Gina Horkey haar eigen virtual assistant-bedrijf en leert ze anderen hetzelfde te doen.als dit iets is waar je meer over wilt weten, kijk dan op haar website.

24. Krijg betaald om enquêtes in te vullen

Oké, ik beschouw enquêtesites niet echt als een legit side gig waar je veel extra geld kunt verdienen.

*maar * – het is een gratis, gemakkelijke manier om tijd te doden en een paar dollar te verdienen. (Met de nadruk op weinig.)

enquêtes zijn in feite een vorm van marktonderzoek en bedrijven zijn afhankelijk van mensen in verschillende demografische groepen om hun meningen en ideeën te geven. Dit helpt deze bedrijven te begrijpen waar hun klanten naar op zoek zijn en hoe ze hun producten kunnen verbeteren.

er zijn veel enquêtesites en apps die er zijn, en de beste manier om uw potentieel om geld te verdienen te maximaliseren, is om u aan te melden voor zoveel mogelijk. Op deze manier kunt u de meeste enquêtes ontvangen en het meeste geld verdienen.

maar pas op-er zijn een aantal oplichting die er zijn, dus doe je onderzoek en kies verstandig!

Hier zijn een paar legitieme enquêtesites die u zelf kunt bekijken:

 • Swagbucks
 • Survey Junkie
 • Survey Club
 • Opinion Outpost
 • Pinecone Research

Ik doe al een paar jaar enquêtes voor Pinecone Research en ik geniet van de $3 Amazon-cadeaubonnen die ik krijg voor elke enquête I compleet.

nogmaals, het is in principe goed voor wisselgeld. Maar als je toch Netflix kijkt, kun je net zo goed tegelijkertijd een beetje geld verdienen!

25. Verdien extra geld met passief beleggen

Hoe zou je het vinden om extra geld te verdienen, elke keer dat je geld uitgeeft?

u kunt, wanneer u Acorns gebruikt, de micro-investeer app die uw wisselgeld passief investeert.

de app werkt door uw aankopen af te ronden naar de dichtstbijzijnde dollar (afkomstig van uw financieringsaccount) en dat geld te beleggen in exchange-traded funds (ETF ‘ s).

het enige wat u hoeft te doen is een Acorns-profiel aan te maken, u aan te melden voor een van hun maandelijkse abonnementen (zo laag als $1/maand) en uw gekoppelde betaalkaart of creditcard te gebruiken om aankopen te betalen.

u kunt uw spaargeld verhogen door terugkerende deposito ‘ s toe te voegen aan uw round-up beleggingen. Deze extra, automatische bijdragen kunnen helpen bij het compenseren van de maandelijkse vaste vergoeding die u betaalt om uw account te gebruiken.

een andere manier om extra geld te verdienen met deze app is om uw Roundup-wijziging met maximaal 10 keer te vermenigvuldigen. Dus in plaats van eikels die 55 cent investeren na een aankoop van $9,45, kunt u uw account instellen om tot $5,50 te investeren. En hoe meer verandering je investeert, hoe meer geld je kunt verdienen.

maak een extra $1000 per maand met deze offline side gigs

als je liever face-to-face zaken doet-gezicht of niet willen worden geketend aan uw laptop of telefoon, er zijn veel manieren om uw geld verdienen vaardigheden te zetten om offline te gebruiken.

Hier zijn 26 manieren waarop je een extra $1000 per maand kunt verdienen met deze offline side hustles.

1. Word betaald om een small business consultant te zijn

als je jaren in je carrière hebt geklokt, heb je een niveau van expertise in je vakgebied dat je nu kunt verdienen.

kleine startende bedrijven hebben begeleiding nodig van professionals met ervaring. De meeste eigenaren van kleine bedrijven zijn niet bedreven in elk facet van het runnen van een bedrijf, dus kijken ze naar consultants voor begeleiding. U kunt deze potentiële klanten vinden via netwerken of via online platforms zoals Facebook of Twitter.

als je vaardigheden hebt opgebouwd op het gebied van marketing, boekhouding, public relations of bedrijfsplanning, kun je die activa omzetten in een geldverzamelende bijwerking, of zelfs een voltijds inkomen. 

veel gepensioneerden keren vaak terug naar de beroepsbevolking in deze hoedanigheid, omdat ze hun pensioeninkomen kunnen aanvullen en tegelijkertijd wat voldoening krijgen door anderen te helpen succesvol te zijn.

volgens Salary.com, kleine bedrijfsconsultants verdienen gemiddeld $47k/jaar, afhankelijk van ervaring, opleiding en certificeringen.

als dit hoogbetaalde, offline side hustle   klinkt alsof het precies in je straatje ligt, bekijk dan deze post over hoe je een small business consultant kunt worden.

2. Verdien geld met je tweetalige vaardigheden

ben je tweetalig? Als je bekwaam bent in een tweede taal, kun je iemand anders leren.

een privé-leraar vreemde talen zijn kan een flexibele en leuke manier zijn om extra geld te verdienen. Afhankelijk van uw expertise, kunt u vragen om $25-$80 per uur.

een andere manier om te profiteren van uw talenkennis is door freelance vertalen en tolken aan te bieden.je kunt veel banen vinden op freelance sites zoals Upwork.

als u liever online instructie aanbiedt, kunt u een YouTube-kanaal voor vreemde talen starten of een online cursus maken voor sites zoals Udemy en Coursera. Het maken van video ‘ s kan een grote tijdsinvestering vereisen, maar als ze eenmaal zijn gepolijst en online zijn gepubliceerd, kunnen ze een geweldige manier zijn om gemakkelijk passief inkomen te verdienen.

iemand leren hoe een andere taal te spreken kan een lonende side hustle-optie zijn die geen opstartkosten vereist en u snel een extra $1000 per maand kan verdienen.

3. Verdien extra inkomsten door een instrument te onderwijzen

Weet je nog al die pianolessen die je moeder Je liet nemen? (Of ligt dat aan mij?)

Nou, nu kun je al die uren oefenen inwisselen door echt geld te verdienen om anderen les te geven.

Je hoeft geen meester van het instrument te zijn om iemand anders te leren hoe je het moet bespelen. Je kunt studenten leren die gewoon een paar liedjes willen leren of gewoon de basis.

het geven van muzieklessen is een leuke, gemakkelijke side hustle die je online of persoonlijk kunt doen. U kunt uw eigen tarieven, uw eigen schema instellen en elke week contant worden betaald.adverteer online via sites zoals NextDoor, Facebook Marketplace of Craigslist om studenten te vinden en extra geld te verdienen.

4. Word betaald om een personal shopper te zijn

als je van winkelen houdt maar niet veel te besteden hebt, overweeg dan om een personal shopper te zijn. Je geeft het geld van iemand anders uit – * en * verdien extra geld voor deze eenvoudige, leuke side hustle.

een personal shopper wordt ingehuurd om te winkelen voor iemand anders. Gewone mensen gebruiken personal shoppers omdat ze niet de tijd, energie of interesse hebben om hun eigen boodschappen te doen.

Personal shoppers winkelen meestal voor kleding en accessoires, maar kunnen ook worden ingehuurd om meubels, geschenken te kopen en zelfs naar de supermarkt te gaan.

als personal shopper kun je freelance werken en rechtstreeks met klanten werken. Of je kunt werken in high-end winkels en warenhuizen die deze service aanbieden.

veel van de verantwoordelijkheden van de personal shopper zijn gebaseerd op een goed begrip van de persoonlijke stijl en voorkeuren van hun klant. Een sterk gevoel voor Mode en een scherp oog voor een goede deal kunnen u helpen succesvol te zijn met het vinden van klanten en het verdienen van inkomsten.

Personal shopping is een goedkoop bedrijf om te beginnen en een geweldige manier om geld te verdienen zonder een baan van 9 tot 5 te hebben.u kunt sites zoals Thumbtack doorzoeken om mensen te vinden die op zoek zijn naar persoonlijke shoppers in uw omgeving.

5. Verdien extra geld door uw voertuig te verhuren

staat uw voertuig dagenlang in de garage? Misschien woon je op loopafstand van de winkels die je vaak bezoekt, of woon je in een grote stad waar het makkelijker is om een bus te nemen dan een parkeerplaats te vinden.

als u kunt gaan voor dagen of weken het verlaten van uw auto in de garage, kunt u beginnen met het verdienen van extra geld door het verhuren van uw voertuig.

autodelen diensten zoals   Getaround en&Nbsp;Turo   kunt u een lijst van uw voertuig te huur op basis van de beschikbaarheid die u instelt.bestuurders boeken uw auto via een mobiele app, en de service is inclusief verzekering in de huurprijs.Stel uw eigen prijs in of laat de service het Concurrerende Tarief bepalen, zodat u uw inkomsten kunt maximaliseren.

u kunt uw auto huren per uur of per dag, wanneer het u uitkomt!

Uw voertuig moet voldoen aan bepaalde registratie -, verzekerings-en onderhoudsvereisten. Bekijk de hierboven genoemde sites voor meer informatie. 

6. Krijg betaald voor babysitten of nanny banen

Er zal altijd behoefte zijn aan verantwoordelijke, betrouwbare babysitters.

als je het leuk vindt om met kinderen om te gaan en een gave hebt om autoriteit te behouden terwijl je ook plezier hebt, kun je elke week extra geld verdienen door naar de kinderen van andere mensen te kijken.het opvoeden van je eigen kinderen is waarschijnlijk de beste ervaring die je zou kunnen hebben, maar het krijgen van certificeringen in reanimatie en eerste hulp kan je vraaguurtarief verhogen.

andere manieren om meer geld te verdienen met babysitten zijn het accepteren van banen voor grotere gezinnen en het aanbieden om ‘ s avonds laat of vroeg in de ochtend te werken.

u kunt gemakkelijk buurtmogelijkheden vinden door uw beschikbaarheid op NextDoor te plaatsen, en op die manier houdt u uw woon-werkverkeer kort.

maar u kunt zich ook aanmelden op sites zoals   Care. com  En  SitterCity   om uw bereik te vergroten en meer banen te vinden.

natuurlijk stel je je eigen prijzen in, en acceptabele tarieven zijn afhankelijk van waar je woont. Wonen in een grote stad als Los Angeles of Boston kan je $15/uur of meer opleveren. Als u in een kleinere stad woont, zult u waarschijnlijk minder moeten betalen.

7. Verdien extra geld als mobiele notaris

de weinige vereisten om notaris te worden, geven de meerderheid van de mensen de mogelijkheid om deze geldverzamelende bijbaan na te streven.

als u een inwoner van uw staat bent, ouder bent dan 18 en geen strafblad heeft, is de kans groot dat u in uw vrije tijd extra geld kunt verdienen met deze eenvoudige, stressarme optie.

Notarissen (ook bekend als notarissen of leningsondertekeningsagenten) hebben van hun staat een vergunning om bepaalde taken met betrekking tot juridische documenten uit te voeren, met het oog op het voorkomen van fraude. De meest bekende taken zijn het getuige zijn van de ondertekening van documenten en het verifiëren van de authenticiteit ervan.

je kunt vaak notarissen vinden bij banken of postkantoren, maar velen werken als onafhankelijke aannemers voor de staat. Een mobiele notaris is een notaris die naar de locatie van de klant reist om de notarisatie uit te voeren.

mobiele notarissen rekenen meestal tussen de $75 – $200 voor elke ondertekening, wat meestal minder dan een uur duurt. Met deze hoogbetaalde side hustle kun je gemakkelijk duizenden extra inkomsten per maand verdienen!

het proces om notaris te worden varieert, afhankelijk van de staat waarin u woont. Maar in het algemeen zou u deze stappen ondernemen om in opdracht te worden gegeven:

 • voldoen aan de kwalificaties van uw staat
 • Dien de aanvraag in en betaal de indieningskosten
 • krijg training en slaag voor een examen (indien nodig)
 • krijg een achtergrondcontrole

voor meer informatie over deze gemakkelijke manier om toe te voegen aan uw inkomsten, Bekijk de NationalNotary.org website.

8. Krijg betaald voor bijles aan lokale studenten

heb je expertise op een bepaald gebied? Tutoring kan een winstgevende bijbaan zijn die je elke week echt geld oplevert.

Er is altijd een behoefte aan studenten om 1-op-1 hulp te krijgen, van de basisschool tot de universiteit. Populaire onderwerpen zijn wiskunde en vreemde talen, maar je kunt je eigen niche creëren, zoals SAT prep of essay schrijven.

zelfs als je kracht niet academisch is, kun je kinderen nog steeds helpen meer georganiseerd te worden, hun tijd beter te beheren en hen te helpen hun huiswerk gedaan te krijgen.

als je niet goed werkt met kinderen of tieners, kun je je richten op het college-publiek. En met tools zoals Skype en online bijlesservices bent u niet noodzakelijkerwijs beperkt tot uw eigen omgeving.

Er is veel flexibiliteit met bijles, en je kunt je eigen bedrijf starten of je aanmelden bij bijlesbedrijven.

Hier zijn er maar een paar:

 • Wyzant
 • Tutor.com
 • TutorMe
 • Chegg

om nieuwe klanten te vinden, kunt u vertrouwen op mond-tot-mondreclame of enkele visitekaartjes achterlaten bij uw lokale bibliotheken.maar als je echt een extra $1.000 per maand of meer wilt verdienen, moet je goed worden in jezelf op de markt brengen.

om geïnspireerd te raken, lees Joanne ‘ s verhaal over hoe ze haar eigen winstgevende tutoring bedrijf begon.

9. Verdien extra geld door een vaardigheid lokaal te onderwijzen

heb je een passie voor een bepaalde hobby of vaardigheid? Er zijn mensen die van je willen leren en ze betalen je voor je expertise.

Dit is een uitstekende optie als je anderen in een minder formele, groepsomgeving wilt onderwijzen. Neem Contact op met lokale rec-centra en bibliotheken om te zien of je een les kunt houden op een van hun locaties.

en beperk jezelf niet in wat je kunt leren. Mijn lokale recreatiecentrum heeft lessen variërend van boogschieten tot koken tot zombie survival!

10. Verhoog uw inkomen door vervangend onderwijs

deze moest ik opnemen! Ik ben nu al een aantal jaren” subbing ” en ik vind het echt leuk als een manier om extra inkomsten te genereren.

natuurlijk moet je je dagen open hebben vanwege de typische schooluren. Maar als je het leuk vindt om met kinderen of tieners om te gaan, is het een gemakkelijke manier om extra inkomsten te genereren.

Ik waardeer het feit dat ik kan werken wanneer Ik wil, en waar ik wil. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de stok met de middelbare scholen, omdat de klas management problemen zijn minimaal met tieners.

kwalificaties zullen variëren tussen staten, dus zorg ervoor dat u de districten controleert waarin u geïnteresseerd bent.

11. Get paid to house sit

als mensen de stad uit gaan, willen ze soms dat iemand hun huis in de gaten houdt. Misschien hebben ze planten die moeten worden bewaterd, of pakketten om op te halen uit de veranda.

deze side gig is eenvoudig en flexibel. U hoeft alleen maar het woord te krijgen dat u deze service aanbiedt.

je kunt dit doen door flyers op te hangen bij lokale winkels en te posten op buurtwebsites zoals NextDoor.

Er zijn ook websites die je in contact brengen met mensen die op zoek zijn naar een oppas, zoals:

 • House Sitters America
 • Mind My House
 • HouseSitter

u hoeft uw opties niet te beperken tot uw lokale buurt.veel mensen vinden het leuk om huiswerkbanen te nemen om een verandering van omgeving te krijgen of hun eigen “betaalde” vakantie te hebben op een wenselijke locatie.

u kunt hier lezen over hoe u een Huisoppas kunt worden en extra geld kunt verdienen voor een verblijf in het huis van iemand anders.

12. Maak extra geld met pet sitting

Dit is een baan die een beetje meer betrokken is dan thuis zitten, omdat je verantwoordelijk bent voor een levend wezen. Maar als je een dierenliefhebber bent, is het een leuke manier om wat bijverdienste te verdienen.

hoewel je voor een verscheidenheid aan verschillende huisdieren kunt zorgen, is er op dit moment een grote vraag naar hondenuitlaten. Sommige eigenaren willen dat hun geliefde plek eruit komt en wat plezier heeft terwijl ze aan het werk zijn, dus ze huren iemand in om hem door de buurt te laten lopen of hem naar het hondenpark te brengen.

anderen zijn op zoek naar mensen om hun huisdieren te kijken wanneer ze de stad uit gaan voor zaken of spelen. U kunt worden gevraagd om Spot een paar keer per dag te laten, of zelfs hem fulltime bij u thuis te houden. Als je al honden hebt, zou dit waarschijnlijk niet veel toevoegen aan je dagelijkse schema.

Je kunt zelfs je eigen niche – achtige exotische huisdieren of vogels hebben. (Ik gok dat als je slangen niet erg vindt, je waarschijnlijk niet veel concurrentie zou hebben!)

en als je normaal niet rond de vakantie reist, kun je mogelijk meer in rekening brengen omdat de vraag rond die tijd toeneemt.

je kunt het woord lokaal krijgen, via NextDoor of Craigslist.of u kunt ook een site als een van deze gebruiken die u probeert te matchen met iemand in uw omgeving:

 • Rover
 • PetSitter.com
 • Dog Vacay

als dit geld verdienen side hustle klinkt interessant voor u, lees dan dit nuttig artikel   over hoe om geld te verdienen als een huisdier oppas.

13. Krijg betaald om huizen en kantoren schoon te maken

Deze offline side gig is een flexibele en actieve manier om een extra $1000 per maand binnen te brengen.

De meeste mensen zijn bang om hun eigen schoonmaak te doen of ze zijn te druk om het bij te houden. Als je een kleverige bent voor netheid en dit soort werk niet erg vindt, kan het een winstgevende bijzaak voor je zijn.

u kunt ervoor kiezen om privéwoningen schoon te maken terwijl de kinderen op school zijn, of uw diensten aan bedrijven aanbieden en werken na uw dagtaak.

je kunt waarschijnlijk werk vinden in je buurt of via vrienden. Maar om contracten met bedrijven te beveiligen en elke maand uw inkomsten uit side hustle te verhogen, moet u mogelijk wat geld investeren om een licentie en een obligatie te krijgen. Niet alleen kan dit wettelijk verplicht zijn in uw omgeving, het zal een niveau van professionaliteit en betrouwbaarheid toevoegen aan uw bedrijf.

Als u klaar bent om schoonmaakdiensten aan te bieden en mogelijk $1.000 per maand of meer verdient, lees dan over 8 manieren om uw schoonmaakbedrijf te laten groeien.

14. Verdien meer inkomsten door spullen te leveren

welke spullen? Boodschappen, pizza ‘ s, pakketten, fastfood en bloemen zijn slechts een paar opties.

je kunt een parttime baan krijgen bij een lokaal restaurant of bloemenwinkel die bezorging aanbiedt, of je kunt je aanmelden bij een bedrijf dat bezorging als een zelfstandige service aanbiedt.

plaatsen als   DoorDash   en & Nbsp; GrubHub  huur chauffeurs op om het bestelde voedsel bij restaurants op te halen en aan de klant af te leveren.

met Instacart en&Nbsp;Shipt,   je winkelt eigenlijk supermarkten voor de klant en levert de items vervolgens aan hun huis.

als een Postmates   chauffeur, zou je ophalen restaurant bestellingen, boodschappen, en zelfs alcohol voor levering.

en dan is er Amazon Flex, dat lokale chauffeurs inhuurt om pakketten te leveren aan bedrijven en woningen.

al deze mogelijkheden zijn echt flexibel en eenvoudige manieren om extra geld te verdienen, en je accepteert banen wanneer je wilt.  en niet alleen krijg je betaald voor de levering, kunt u ook contant geld tips van genereuze klanten.

Controleer uw omgeving om te zien of een van deze bedrijven werken in de buurt van u, en beginnen met het verdienen van geld met uw voertuig.    Als u vindt dat uw keuzes weinig zijn, bekijk dan deze   26 manieren om in uw vrije tijd te leveren.

15. Geld verdienen door boodschappen te doen

naar mijn bescheiden mening hebben mensen het tegenwoordig veel te druk. Te druk om schoon te maken, hun honden uit te laten, hun eigen boodschappen te doen en zelfs eenvoudige taken uit te voeren.

niet goed voor hen, maar een kans om geld te verdienen voor jou.

als je graag onderweg bent, naar podcasts en audioboeken luistert in je auto en over het algemeen anderen helpt, kan dit een gemakkelijke manier zijn om elke maand extra geld te verdienen.

Er zijn verschillende niches waarop u zich kunt concentreren:

 • kleine bedrijven die hun paar werknemers nodig hebben om ter plaatse te blijven
 • rijke bedrijfswerkers die 15 uur per dag werken
 • ouderen of gehandicapten die thuis zijn
 • nieuwe moeders die gestrest zijn en slaapgebrek hebben

u bepaalt wie u wilt bedienen en welke uren u beschikbaar bent.

om gemakkelijk in contact te komen met gewone mensen die deze service nodig hebben, kun je een “tasker” worden met TaskRabbit.

maar als je je eigen bedrijf wilt opbouwen, lees dan deze beginnershandleiding om geld te verdienen met boodschappen doen voor andere mensen. Het’ s een eenvoudige manier om geld te verdienen offline.

16. Krijg betaald om mensen rond te rijden

Als u snel gemakkelijk geld wilt verdienen zonder veel opstartinspanningen, meld u dan aan als chauffeur voor Uber of Lyft.

Je moet een laat model voertuig in goede staat bezitten en voldoen aan een paar andere eisen, maar het is mogelijk dat je deze geld-makende side hustle vrij snel kunt beginnen.

het is een zeer flexibele baan en je rijdt zo weinig of zo veel als je wilt.

je zult soms vreemden in je auto hebben die misschien niet je kopje thee zijn, maar de meeste gewone mensen die een chauffeur inhuren zijn op vakantie en over het algemeen in goede stemmingen.u kunt er ook voor kiezen om geen passagiers mee te nemen op weekendnachten, zodat u het feestpubliek kunt vermijden.

Lees voor meer informatie dit interview over Harry ‘ s ervaring als Lyft en Uber-chauffeur.

17. Verdien extra geld door gebruikte spullen te verkopen

heb je de neiging om meer te verzamelen dan je kwijtraakt? Als dat zo is, voelt uw huis waarschijnlijk een beetje ongeorganiseerd en rommelig aan.

een geweldige manier om kostbare ruimte terug te krijgen en wat extra geld te verdienen, is door de spullen te verkopen die je niet langer nodig hebt.

 • Kijk door je kasten voor oude kleren, schoenen en accessoires die je al een tijdje niet hebt gedragen.
 • verwijder verzamelobjecten en huisdecoraties die niet langer bij uw stijl passen.
 • Open je keukenkasten en haal alle gadgets, Servies en kleine apparaten eruit die het afgelopen jaar niet het daglicht hebben gezien.
 • overweeg om meubelstukken los te laten die je niet waardeert en die gewoon ruimte innemen.

u kunt een goede ouderwetse garageverkoop houden, of uw items vermelden op sites zoals Craigslist, NextDoor, Facebook Marketplace of OfferUp om lokale kopers te vinden.

als je het niet erg vindt om te verzenden, probeer ze dan een Ebay te verkopen waar je een bredere markt zult bereiken.(lees hoe een vrouw $ 800 per maand verdient door kleding te verkopen op eBay.)

om gerichte kopers te vinden, probeer Decluttr om oude mobiele telefoons, CD ‘ s, games en boeken te verkopen.je kunt geld krijgen voor kleding op Poshmark, een sociale marktplaats voor mode.

natuurlijk levert dit geen duurzaam inkomen op, omdat je uiteindelijk geen dingen meer hebt om te verkopen. Maar het is een gemakkelijke manier om snel geld te verdienen en tegelijkertijd je leven te vereenvoudigen.

18. Geld verdienen met het omdraaien van items

heb je ooit iets gevonden in een kringloopwinkel of garageverkoop en dacht dat ik dit voor meer geld kon verkopen? De waarheid is dat je iets op het spoor zou kunnen zijn.

professionele flippers vinden hun inventaris door tweedehands winkels, tuinverkopen, vlooienmarkten en Craigslist te verkennen.

ze weten dat alleen omdat het prijskaartje één ding zegt, het niet betekent dat iemand anders niet meer zou betalen.In feite, sommige mensen maken 6 cijfers rekenen op het.

als je graag op zoek gaat naar verborgen schatten, kan dit een winstgevende manier zijn om een extra $1000 per maand voor je te genereren.

19. Serveerster of barman om snel geld te verdienen

Ik heb serveerster geprobeerd. Eenmaal. Totaal mislukt.

maar laat dat je niet ontmoedigen. Als je een baan kunt krijgen in een druk restaurant, kun je snel geld verdienen met alleen fooien.

als iemand met een verschrikkelijk geheugen, had ik echt geen zaken om tafels te bedienen. Daarnaast ben ik introvert. Dus, ja. Niet de ideale persoonlijkheid om anderen te inspireren om extra geld achter te laten na hun maaltijd.

maar als je graag met vreemden praat en een talent hebt om 23 verschillende verzoeken in je hersenen georganiseerd te houden, ga er dan voor!

het is een flexibele baan die weinig training vereist en de mogelijkheden zijn eindeloos. En je hebt altijd geld in je zak!

20. Verdien geld met een CV Service

heb je ooit complimenten gekregen op je CV? Het is mogelijk dat je een natuurlijk vermogen hebt om je sterke punten op papier te organiseren en uit te drukken.

of, als je ooit verantwoordelijk bent geweest voor het inhuren, heb je waarschijnlijk een goed oog ontwikkeld voor wat werkt en wat niet in een cv.

hoe dan ook, je kunt deze mogelijkheid gebruiken om wat extra geld te verdienen. De meeste werkzoekenden die bedreven zijn in wat ze doen, zijn niet per se goed in het communiceren hoe en waarom, en hebben een beetje begeleiding nodig.

je zou mensen kunnen helpen die onzeker en zelfbewust zijn om zichzelf te promotenorganiseer hun sterke punten en prestaties. Uw dienst kan het verschil zijn tussen een droombaan en werkloos zijn.

u kunt uw diensten lokaal via mond-tot-mondreclame promoten of een breder publiek bereiken door uw diensten aan te bieden op Fiverr.

een van de grote dingen aan deze service is dat het altijd nodig is.zodra je klanten krijgt die enthousiast zijn over je geweldige werk voor anderen, zul je gemakkelijk geld verdienen met deze low-key side hustle.

Lees “hoe een cv-Schrijfdienst te starten” om meer te weten te komen over deze inkomstenmogelijkheid.

21. Word betaald om een mystery shopper te zijn

als mystery shopper ga je als klant “undercover” om bepaalde informatie te verzamelen van het etablissement dat je bezoekt.

vervolgens deelt u uw ervaring en verstrekt u de gevraagde informatie aan de mystery shopping-service. In ruil daarvoor kun je gratis maaltijden, gratis producten of zelfs extra geld krijgen.

Ik heb me onlangs aangemeld bij   BestMark, een legitieme en betrouwbare mystery shopping-service die al 30 jaar bestaat.  ik ontvang regelmatig e-mails van hen met vacatures in mijn omgeving.

als je over iemands persoonlijke ervaring wilt lezen, kun je het verhaal van een veteraan mystery shopper hier lezen.

hoewel restaurants en winkels typische mystery shopping-opdrachten zijn, zijn er eigenlijk verschillende niches waar je extra geld kunt verdienen.  bijvoorbeeld,   Certified Field Associates   biedt theatercontrolediensten aan en huurt mensen in om te “winkelen” terwijl ze Films Kijken.

Lees de Pennyhoarder ’s post over betaald worden om naar concerten te gaan, Auto’ s te testen, makelaars te beoordelen en andere leuke mogelijkheden.

22. Huur een logeerkamer voor extra inkomsten

gaat een kind naar de universiteit? Je kunt eventueel wat extra geld verdienen met die lege slaapkamer.

Airbnb heeft de manier waarop reizigers hun accommodatie plannen veranderd.in plaats van een hotel te zoeken, kunnen ze nu kiezen om in het huis van een vreemde te verblijven.

griezelig? Blijkbaar denken veel mensen dat niet, omdat de industrie booming is.

bezoekers kunnen een meer persoonlijke en unieke ervaring krijgen, en de gastheer kan een beetje geld verdienen.

als je het leuk vindt om anderen in je huis te hosten en een logeerkamer kunt aanbieden tijdens tijden met veel vraag, kun je op weg zijn om wat gemakkelijk geld te verdienen.

hoeveel? Gemiddeld verdienen Airbnb-hosts bijna $ 1.000 per maand. Maar er is potentieel om tien keer dat te maken.

gewoon vragen Jerry, een Airbnb super gastheer, die brengt in $10k per maand van zijn verhuur.

23. Geld verdienen met een huurwoning

wanneer u probeert uw pensioensparen in te halen, is het moeilijk om passief inkomen te verslaan. Geld verdienen zonder te werken? Schrijf me in!

een van de beste manieren om een passieve inkomstenstroom te creëren is met een huurwoning. Zodra u de initiële investering hebt gedaan en de woning heeft voorbereid om te worden bewoond, kunt u maandelijkse huurcheques in uw brievenbus ontvangen.

toen we van Vegas naar Denver verhuisden, was de markt nog steeds slecht. We besloten ons huis te verhuren totdat de waarde ervan steeg. Een van de beste beslissingen die we hebben genomen, was het inhuren van een beheerder. Ze kreeg 10% van de maandelijkse huur, maar ze zorgde ook voor alles. ALLES. We hoefden alleen maar te betalen voor een nieuwe boiler.

Het enige nadeel was de financiële last wanneer het huis niet bezet was. Gelukkig was dat slechts een paar maanden van de twee jaar dat we het huurden.

Dit is zeker een bron van inkomsten die ik graag opnieuw zou willen verkennen naarmate we dichter bij ons pensioen komen.

Lees hoe Brady ging van een newbie naar het maken van $40k in passief inkomen per jaar van zijn huurwoningen.

24. Verdien extra geld met je gebakken goodies

heb je de gave om anderen blij te maken met je lekkere voedselcreaties? Nou, dat geluk kan je potentieel een beetje rijker maken.

als je van het bakken van taarten, koekjes en andere zoete lekkernijen houdt, kun je van je hobby een leuke en winstgevende side hustle maken.

verjaardagen, Bar mitswa ‘ s, pensioenfeesten en familiereünies zijn slechts een paar gelegenheden waar een feestelijke traktatie wordt verwacht.

controleer de wetten van uw staat om te zien of u een vergunning nodig hebt voordat u begint met het promoten van uw gebakken producten. Zoek dan naar lokale mogelijkheden om uw producten bekend te maken – beurzen, boerenmarkten en schoolevenementen zijn goede plaatsen om te beginnen.

de feestdagen zijn een populaire tijd om speciale traktaties te bestellen. Je kunt een open huis houden met monsters en bestellingen voor kerstfeesten en diners aannemen.

wanneer anderen enthousiast worden over je heerlijke creaties, zal mond-tot-mondreclame alleen al genoeg bestellingen genereren om je bezig te houden en een hoop extra inkomsten te verdienen.

als je meer wilt leren, lees dan dit bericht over hoe je geld kunt verdienen met het verkopen van gebakken producten.

25. Get paid to stage homes

ben jij een van die mensen die zich een mooie transformatie kan voorstellen uit een rommelige en verouderde ruimte? Dan heb je misschien gewoon een binnenhuisarchitect die diep in je verstopt zit en wacht om naar buiten te komen.

Ik zeg, Laat er uit. Er zijn mensen die je hard nodig hebben.

een manier om anderen te helpen en wat extra geld te verdienen met dit felbegeerde geschenk is door mensen te helpen hun huizen te verkopen. Dit verlicht niet alleen een deel van de stress die een verkoper ervaart tijdens het proces, het verhoogt ook hun kansen om een hoger aanbod te krijgen.

Deze goedkope side hustle kan worden gestart met een eenvoudige website en een partner in de vastgoedsector. Het afzetten van visitekaartjes bij open Huizen en netwerken bij realty-evenementen zal het woord naar buiten brengen en klanten binnenhalen.

om te beginnen, lees   deze post   op het starten van een home staging business.

26. Verdien extra geld met” extra”werk

heb je je ooit afgevraagd hoe die achtergrondmensen die je in films ziet, die banen krijgen?

deze anonieme acteurs worden eigenlijk betaald om in films en op TV te zijn, zelfs als ze niets zeggen. Sommigen noemen het “extra” werk, anderen noemen het Achtergrond casting. Hoe dan ook, het is gemakkelijk en leuk en een unieke manier om wat extra geld te verdienen.

toen ik in Zuid-Californië woonde, deed ik een beetje extra werk. Waarschijnlijk was mijn beroemdste opdracht op de set van Big Top PeeWee. Hoewel het spannend was om aan een beroemde film te werken, herinner ik me dat ik het zo cool vond dat ik tijdens de lange pauzes tussen de opnames een boek kon lezen en er toch voor betaald kon worden.

als dit intrigerend voor je klinkt, lees dan Nathan ‘ s post over het verdienen van maximaal $200 per dag werken aan filmsets.  dat is gemakkelijk geld voor gewoon staan rond en mengen in!

voor meer inspiratie, ontvang deze gratis Lijst met 101 Side Hustle-ideeën!

 

tot slot: begin met het maken van extra geld

geen excuses, toch?? Het geld is er, zoals je kunt zien, van deze lange lijst van inkomensmogelijkheden. 

je moet gewoon beslissen om het te halen.

De enige persoon die je tegenhoudt van financiële vrijheid, ben jij zelf.

dus vertel je voorzichtige, onzekere je dat je zelfverzekerde, geld-makende je het overneemt. Denk er niet te veel over na – begin gewoon.

kies er één (of twee … of drie …) uit de lijst en kijk of het voor jou werkt. Zo niet, ga dan verder met iets anders.

door het proces, vindt u dat geld verdienen side gig dat past bij uw schema en levensstijl. Wie weet, kunt u zelfs uw winstgevende drukte omzetten in een volwaardig bedrijf. Maar je zult het nooit weten tot je begint.

dus begin met extra geld verdienen!

Plaats een reactie