Hoe Maak Je Een Noodfonds Laatste Door Een Crisis

Ik denk dat het eerlijk is om te zeggen dat een groot deel van Amerika momenteel door een financiële crisis gaat.President Trump hoopte dat bedrijven tegen Pasen weer zouden worden geopend, maar toen verklaarde hij een verlenging van de richtlijnen voor sociale Afstand tot 30 April en een projectie dat het land tegen 1 juni in een herstelfase zou moeten zijn.

De meeste mensen zullen waarschijnlijk maandenlang afhankelijk zijn van werkloosheid, wat betekent dat ze hun kosten van levensonderhoud moeten dekken met een fractie van wat ze meestal verdienen.

Dit is wanneer een noodfonds je leven enige stabiliteit kan geven te midden van chaos.de besparingen die u zo ijverig hebt opgebouwd, kunnen u helpen een volledige financiële crisis te voorkomen.

echter, niemand weet hoe lang we zullen moeten vertrouwen op werkloosheid en besparingen.er is geen garantie wanneer het leven weer normaal zal worden, vooral omdat we nog niet het ergste van deze pandemie hebben meegemaakt.

het is dus van cruciaal belang dat u uw noodfonds beheert om het zo lang mogelijk te laten duren.hier zijn een paar strategieën om uw spaargeld op te rekken, zodat u niet opraakt voordat het leven terugkeert naar een zekere mate van normaliteit.

#1  prioriteer uitgaven

Het is tijd om je vast te klampen.  Schrijf een kale begroting die rekening houdt met *alleen* de benodigdheden.dit omvat meestal huisvesting, voedsel, vervoer en gezondheidszorg.dit zijn uw kritische budgetcategorieën en moeten de prioriteit zijn.

maak vervolgens een lijst van al uw schuldenbetalingen.dit omvat uw hypotheek, autobetalingen, creditcardrekeningen, studieleningen, enz.  tel het totaal van de minimale betalingen voor al uw schulden op.

doe wat onderzoek om de laatste financiële uitzonderingen te leren die door de nationale en lokale overheid zijn ingevoerd.aangezien deze gezondheidscrisis voortduurt, zullen waarschijnlijk aanvullende maatregelen worden genomen.weet waar je recht op hebt als gevolg van de huidige omstandigheden.bel vervolgens elk van uw kredietverstrekkers rechtstreeks, zodat zij u kunnen helpen bij het opzetten van speciale regelingen voor uw specifieke leningen.

al het andere is discretionair en dus optioneel.afhankelijk van uw financiële situatie moet u de kosten op alle andere gebieden volledig elimineren of drastisch verlagen.dit betekent het opgeven van veel van de gemakken die u momenteel geniet, maar houd er rekening mee dat het tijdelijk is.

#2&Nbsp; identificeer alle kasbronnen

uw doel is om de financiële liquiditeit te verhogen, zodat u voldoende contant geld beschikbaar heeft om al uw uitgaven te dekken.  bronnen van inkomstenstromen of forfaitaire betalingen kunnen zijn:

 • werkloosheidsuitkeringen
 • stimulus bill check
 • bedrijf bonus
 • persoonlijke lening
 • 401k lening
 • spaarrekening
 • beleggingsinkomen
 • terugbetalingen op geretourneerde goederen of geannuleerde reserveringen
 • verkoop van bezittingen niet langer nodig
 • betaling van geld dat je iemand hebt geleend else

beveilig deze bronnen zo snel mogelijk.wacht niet om je baas om een bonus te vragen of om werkloosheid aan te vragen.als iemand je geld schuldig is, is het nu tijd om het te vragen.hoe eerder u alle inkomstenstromen kunt vaststellen, hoe beter uw financiële vooruitzichten in de komende maanden.

en als u zelfstandigen bent, verzamel dan zo snel mogelijk alle tegoeden van uw klanten.naarmate de crisis voortduurt, kan er een tijd komen dat ze niet in staat zullen zijn om te betalen.

#3  stop met investeren

Op dit moment is de prioriteit om genoeg geld te besparen en veilig te stellen om u door deze crisis te ondersteunen.dit betekent dat u mogelijk uw pensioenfondsbijdragen en andere investeringen die u normaal doet, moet opschorten.vergeet niet, dit is slechts een tijdelijke aanpassing terwijl we door deze wereldwijde crisis gaan.

wat ’s belangrijk op dit moment is het dekken van uw huidige dagelijkse behoeften.financiering van je toekomst kan wachten tot het leven weer normaal wordt en je weer een gegarandeerd inkomen genereert.

#4  verzoek tijdelijke betalingsregelingen

vanwege de huidige wereldgezondheidscrisis heeft de Amerikaanse regering verschillende uitzonderingen toegestaan met betrekking tot leningsbetalingen en belastingaangifte.veel kredietverstrekkers bieden nu de mogelijkheid om betalingen uit te stellen zonder boete of rente.

blijf op de hoogte van het laatste nieuws over financiële hulpmogelijkheden van zowel de nationale als de staatsoverheden.weet welke opties u heeft voordat u uw kredietverstrekkers belt en financiële hulp aanvraagt.

hoewel federale studieleningen een specifieke uitzondering kregen in de stimuluswet, bieden veel hypotheekverstrekkers en creditcardmaatschappijen ook aanbiedingen om betalingen uit te stellen.

ook is de deadline voor het indienen van de federale inkomstenbelasting verlengd tot 15 juli.neem contact op met uw staat om te zien of de belastingdeadline van de staat ook is gewijzigd.

en tot slot, als u moeite heeft om uw energierekeningen te betalen, bel dan uw providers om tijdelijke betalingsregelingen aan te vragen.in mijn omgeving hebben onze elektriciteits-en aardgasbedrijven zich ertoe verbonden de dienstverlening niet te verstoren als rekeningen niet kunnen worden betaald.

#5  onderhandelen wanneer je kunt

nu is het tijd om je onderhandelingsvaardigheden te versterken.

praat met je baas over het tijdelijk verminderen van je uren of je loon, in plaats van volledig losgelaten te worden.

probeer een overeenkomst te sluiten met uw verhuurder om uw huur voor een paar maanden te verlagen.ze hebben waarschijnlijk niet veel mensen die zich nu aanmelden voor appartementen, dus het uitwerken van een regeling om u als huurder te houden is in uw beide beste belang.

bel uw verzekeraar en vraag om een lagere premie.veel mensen proberen waarschijnlijk zoveel mogelijk kosten te verlagen als ze nu kunnen, wat betekent dat ze overstappen naar het laagste verzekeringstarief dat ze kunnen vinden.uw verzekeringsmaatschappij geeft u liever een betere deal dan uw bedrijf te verliezen.

en bel ook uw kredietkaartverstrekkers.vraag hen om uw rente te verlagen, zodat u op tijd kunt blijven betalen.

Het lijkt op dit moment erg chaotisch en onstabiel, maar dat geldt ook voor bedrijven.  als consument heeft u een unieke kans om verzoeken te doen die zowel u als hen nu ten goede komen.

#6  Solliciteer voor werkloosheid

werkloosheidsverzekering is een programma dat contante uitkeringen biedt aan in aanmerking komende werknemers. Hoewel elke staat een apart werkloosheidsverzekeringsprogramma beheert, volgen alle staten dezelfde federale richtlijnen.

Er zijn bepaalde vereisten waaraan u moet voldoen, maar u komt meestal in aanmerking als u een baan bent kwijtgeraakt die u de afgelopen maanden hebt vastgehouden, buiten uw schuld.

werkloosheidsuitkeringen zorgen voor een consistente inkomstenstroom voor u terwijl u werkloos bent.en er zijn nieuwe richtlijnen ingevoerd terwijl we deze gezondheidscrisis aanpakken die meer flexibiliteit biedt.

vraag dus zeker een werkloosheidsuitkering aan en dien uw aanvraag zo snel mogelijk in.

Op dit moment is het werkloosheidssysteem van Amerika overbelast.de Fed schat dat het werkloosheidspercentage 32% kan bereiken.u moet uw voordelen vroeg in plaats van later veilig te stellen, want het duurt een paar weken om uw eerste cheque te krijgen.

#7  Include other government financial assistance

De onlangs aangenomen $2 biljoen relief bill biedt veel Amerikanen financiële steun.dit omvat stimuleringsbetalingen van maximaal $1.200 per persoon aan elke Amerikaanse volwassene.ook voor elk in aanmerking komend kind jonger dan 16 jaar, zal de betaling tot $500 meer bedragen.

het bedrag dat u krijgt, hangt af van uw inkomen, burgerlijke staat en het aantal kinderen.u kunt een stimulus check calculator gebruiken om te bepalen hoe groot uw cheque zal zijn.

ook zijn de werkloosheidsuitkeringen uitgebreid om dichter bij de volledige vervanging van het salaris van de gemiddelde werknemer te komen.dit ziet eruit als een extra $600 per week bovenop het voordeel van de staat.

veel staten bieden momenteel 26 weken reguliere werkloosheidsuitkeringen, en de stimuleringswet heeft nog eens 13 weken toegevoegd.de extra betaling van $ 600 duurt maximaal 4 maanden, met betrekking tot weken werkloosheid tot en met 31 juli.

#8  Zoek naar mogelijkheden om inkomsten te creëren

Je bent misschien je baan kwijt, maar je hebt nog steeds je vaardigheden.wees dus creatief en zoek naar mogelijkheden om die vaardigheden aan te bieden in ruil voor betaling.

Profiteer van de toename van online activiteit door diensten aan te bieden die u via internet kunt leveren.u kunt klanten ontmoeten via Zoom of Skype en uw bedrijf promoten via sociale media.

en nu is het een goed moment om nieuwe vaardigheden te leren of de vaardigheden die je hebt aan te scherpen.gebruik sites zoals YouTube, Coursera en Skillshare om gebieden te verkennen waarin je geïnteresseerd bent.overweeg om van je hobby een inkomen te maken.

hoewel we allemaal onder een stay-at-home order staan, kunnen we er net zo goed het beste van maken en onszelf nieuwe vaardigheden leren die ons nog meer inzetbaar maken zodra dingen weer normaal worden.

#9  Don ’ t stop saving

een van de beste financiële gewoonten die je kunt ontwikkelen, is om te leven van minder dan je verdient. en er’ s nooit een betere tijd geweest dan nu om dat in de praktijk te brengen.

zelfs als het geld krap is, is het nog steeds van cruciaal belang om te sparen.blijf toevoegen aan uw noodfonds, of u het nu gebruikt of niet.

niemand weet hoe lang het leven zo zal zijn, dus reken niet op een vaste tijdlijn.blijf uw spaargeld opbouwen zodat u niet opraakt voordat uw inkomen stabieler wordt.

#10  Zorg goed voor jezelf

hoe eerder we de curve kunnen afvlakken, hoe sneller het leven weer normaal kan worden.

zorg goed voor jezelf.Volg de officiële COVID-19-richtlijnen voor sociale afstand.blijf je handen wassen, blijf thuis en vermijd openbare plaatsen.dit is de meest kritische manier om jezelf te beschermen en te voorkomen dat dit vreselijke virus zich verspreidt.

Het Laatste wat je wilt is ziek worden en meer stress toevoegen aan je situatie.je moet gezond blijven voor jezelf, je gezin en je toekomst.doe wat je kunt om te voorkomen dat het toevoegen van medische rekeningen aan uw financiële verplichtingen.

You’ve got what it takes

We’ll get through this, that’s for certain.  maar voor nu moeten we flexibel zijn.  we moeten lastige keuzes maken.en we moeten ons concentreren op wat we kunnen controleren in plaats van alle chaos om ons heen.

plan voor het ergste, maar hoop voor het beste.  je kunt het.  je hebt alles wat je nodig hebt om het uit te zoeken.

en ik ’m wedden we ’ ll komen uit de andere kant sterker dan we’ve ooit geweest.

andere berichten die je misschien leuk vindt:

 • 17 krachtige voordelen van een Budget
 • Hoe u uw voedselbudget op 50 eenvoudige manieren kunt oprekken
 • de ultieme Zero-Sum Resource Guide
 • 7 stappen om pensioensparen in te halen
 • 5 dagelijkse huishoudelijke gewoonten om geld te besparen
 • Hoe te budgetteren met het inkomen van vorige maand (en waarom je dat zou moeten doen)
 • de pensioenroadmap voor late starters
 • 50+ eenvoudige manieren om extra geld te verdienen (zowel online als offline)
 • 15 financiële doelen die iedereen zou moeten herstellen in 2021
 • 14 online geldbeheertools

wil je deze post onthouden voor later? Pin het op je favoriete Pinterest board!

Hoe maak je een noodfonds Laatste door een Crisis

 

Plaats een reactie