Hoe u $ 1000 extra per maand kunt verdienen: 50+ winstgevende side-gigs

Als je speelt Om uw pensioensparen in te halen, omvat de meest effectieve strategie het volgen van een budget, het verlagen van de kosten en het prioriteren van sparen. Dit alles zal u helpen uw financiële doelen te bereiken.

Maar een die u nog sneller naar financiële onafhankelijkheid zal stuwen, is manieren vinden om extra geld te verdienen. Slechts $ 1000 per maand extra verdienen kan een enorm verschil maken in uw gelddoelen.

In de blogosfeer over persoonlijke financiën is er een wijdverbreide overtuiging die voortkomt uit een mindset van overvloed:

Daar zijn beperkte manieren om uitgaven te verminderen, maar er zijn onbeperkte manieren om inkomen te creëren.

Met andere woorden, er zijn maar zoveel hoeken waarop u kunt besparen in uw budget. U kunt ijverig zijn in het gebruik van kortingsbonnen, winkelverkopen en het elimineren van uitgaven, maar deze dingen zullen u alleen maar zover brengen in het verbeteren van uw persoonlijke financiële situatie.

Om de grenzen te verwijderen die u tegenhouden van het bereiken van uw grote visie op uw pensioen, moet u manieren creëren om extra geld te verdienen.

In dit bericht laat ik u zien hoe u met beide $ 1000 extra per maand kunt verdienen online en offline kansen. Er zijn in totaal 51 nevenoptredens om geld te verdienen.

Sommige hiervan kunnen op zichzelf $ 1000 extra per maand genereren. Anderen kunnen worden gecombineerd met een of twee extra optredens om je net dat beetje extra te geven. 

Voor meer inspiratie, ontvang deze gratis lijst met 101 Side Hustle-ideeën!

 

Contents

Hoe je $1000 per maand extra kunt verdienen met online side-gigs

Als je op zoek bent naar manieren om extra geld te verdienen met internet, zijn hier 25 winstgevende side-hustle-ideeën om online wat geld te verdienen. Dit is een geweldige manier om een ​​noodfonds op te bouwen, creditcards en studieleningen af ​​te betalen of te sparen voor je droompensioen.

Zelfs als je een fulltime baan hebt, kun je gemakkelijk meer geld verdienen in jou vrije tijd. In dit eerste deel geef ik je 25 online bijzaken die je spaargeld een boost kunnen geven. Blijf lezen om te leren hoe u €1000 extra per maand kunt verdienen.

1. Krijg betaald voor online proefleesopdrachten

Als je grammaticale en spelfouten snel opmerkt, dan ben je misschien een goede kandidaat om extra geld te verdienen als proeflezer.

Dus, wat is proeflezen?

Proeflezen is het proces van het vinden en corrigeren van fouten in geschreven inhoud voordat deze wordt gepubliceerd . Proeflezers richten zich vooral op grammatica- en spelfouten. In tegenstelling tot redacteuren adviseren zij niet om inhoud te wijzigen of te herstructureren.

Proeflezers worden ingehuurd om veel verschillende soorten inhoud op te poetsen, waaronder:

 • Blogposts
 • Essays en white papers
 • Gebruikershandleidingen
 • Persberichten
 • Transcripties van rechtbanken

U kunt proefleesopdrachten online vinden met services zoalsWriter's Relief en Snel bewerken.

U kunt met een minimale investering uw eigen freelance proefleesservice starten en thuis extra geld gaan verdienen met deze populaire bijkomstigheid. Alles wat u nodig heeft, is een computer en internettoegang.

Glassdoor rapporteerde in 2020 een gemiddeld inkomen van $ 44.000/jaar voor freelance proeflezers. Zodra u echter ervaring opdoet of een expert wordt in een specifieke niche, kun je aanzienlijk meer verdienen.

Hoewel een hbo-opleiding meer deuren zal openen voor proefleesopdrachten, heb je er niet per se een nodig om te beginnen. Echter, je hebt wel een sterke beheersing van de Engelse taal nodig. Woordenschat, spelling, grammatica en zinsbouw zijn noodzakelijke vaardigheden om competitief te zijn.

Als je denkt dat proeflezen een geweldige manier voor je zou kunnen zijn om wat extra geld te verdienen, bekijk Caitlin Pyle's gratis proefleesworkshop om meer te leren over hoe u een winstgevend, online proefleesbedrijf kunt opzetten.

2. Verdien extra inkomsten door printables te verkopen

Een van de gemakkelijkste manieren om online extra geld te verdienen, is door digitale printables te maken die u kunt verkopen .

Printables zijn digitale downloads die een klant direct kan printen en voor verschillende doeleinden kan gebruiken.

Deze populaire producten hebben een uitstekend inkomenspotentieel en kunnen worden aangeboden in veel verschillende vormen, zoals:

 • Kalenders
 • Planners
 • Tijdschriften
 • Inspirerende quotes
 • Trackers
 • Checklists

Het grote voordeel van het maken en verkopen van printables is het potentieel om een ​​passief inkomen te genereren. U maakt één keer een printable, maar deze kan een eindeloos aantal keren worden gekocht en gedownload.

Er is ook geen fysieke inventaris, verzending of houdbaarheid!

>

Je hoeft niet eens een professionele grafisch ontwerper te zijn. Met behulp van verschillende tools zoals Canva, PicMonkey en Powerpoint kun je gemakkelijk leren om kwaliteitsinhoud te maken die nuttig en gewild is.

Platforms zoals Etsy en Shopify maken het instellen eenvoudig een online winkel om uw printables te verkopen. U kunt er ook voor kiezen om ze op uw eigen blog te verkopen.

Dus, hoeveel extra geld kunt u verdienen?

Nou, als je het verhaal van Sarah Titus leest, zul je leren dat ze financiële onafhankelijkheid heeft gevonden door haar printables-optreden uit te bouwen tot een miljoenenbedrijf!

3. Begin een online transcriptie-bijbaan

Ben je een snelle typiste? Als dat het geval is, kunt u elke maand extra geld verdienen met online transcriptietaken op afstand. 

Transcribenten zetten audio-opnamen in feite om in geschreven documenten. Om succesvol te zijn, moet u uitstekende type-, grammatica- en luistervaardigheden hebben, evenals een scherp gehoor.

De drie typen transcriptietaken zijn medisch, juridisch en algemeen.

Als je ervaring hebt op het gebied van recht of geneeskunde (en dus bekend bent met het vakjargon), dan zou transcriptie een gemakkelijke manier kunnen zijn om $1000 extra per maand te verdienen.

Algemene transcriptie dekt al het andere, zoals:

 • Zakelijk: interviews, seminars, telefonische vergaderingen
 • Media: radio- en televisieprogramma's, podcasts
 • Financieel: jaarvergaderingen, persconferenties
 • Academisch: lezingen, presentaties

Algemene transcriptie vereist geen gespecialiseerde kennis, dus het is gemakkelijker om banen te vinden en ;begin geld te verdienen.

Hier zijn enkele online transcriptieservices die u kunt aanvragen:

 • Rev
 • TranscribeMe
 • GoTranscript
 • Scribie
 • Transcriptie Panda

Transcriptietaken betalen doorgaans per audiominuut, ende gemiddelde transcriptionist verdient minimaal $ 15/uur, maar velen verdienen tot $ 25/uur. Met gespecialiseerde kennis is het potentieel om $ 1.000 per maand of meer te verdienen nog hoger.

4. Word betaald om een ​​virtuele boekhouder te worden

Als u een cijfernerd bent, kan online boekhouden een slimme bijkomstigheid voor u zijn.

Virtuele boekhouddiensten bieden het beheer van financiële transacties voor bedrijven en eigenaren van kleine bedrijven.

Hier zijn enkele verantwoordelijkheden van een virtuele boekhouder:

 • Blijf inkomsten en uitgaven registreren
 • Volg de financiële vooruitgang van een bedrijf
 • Beslissingen over financiële uitgaven nemen die het bedrijf ten goede komen
 • Jaarrekeningen voorbereiden
 • Financiële rapporten maken
 • Financiële gegevens bijhouden

Bedrijven huren virtuele boekhouders in om hen te helpen hun financiën op het goede spoor te houden en hun bedrijf winstgevend te houden.

Het starten van een virtueel boekhoudbedrijf is een geweldige manier om geld te verdienen zonder een diploma of formele training nodig te hebben. Virtuele boekhouders geven geen financieel advies, dus er is geen vooropleiding vereist.

Maar om succesvol te zijn, moet u kennis hebben van algemene boekhouding en wiskunde.Bovendien moet u vertrouwd zijn met basiscomputervaardigheden en boekhoudsoftware. Als je geen eerdere werkervaring hebt met boekhoudkundige vaardigheden, dan zou enige training nuttig zijn.

Zoals bij de meeste online bedrijven, zijn de opstartkosten laag. Je hebt alleen toegang tot internet nodig , een computer met de juiste software en eventueel wat training.

Als virtuele boekhouder bepaal je zelf je tarieven en uren.U zult waarschijnlijk meerdere klanten hebben, waardoor uw gemiddelde uurloon hoger kan zijn dan dat van interne boekhouders.

Zip Recruiter meldt dat het gemiddelde salaris van een virtuele boekhouder iets meer dan $ 38.000 per jaar is. Dit kan variëren afhankelijk van ervaring en locatie.

Een groot voordeel van het hebben van een online bedrijf is dat u klanten uit het hele land kunt hebben. Kijk gewoon op freelance-sites zoals Upwork, Flexjobs en Indeed om eigenaren van kleine bedrijven te vinden die op zoek zijn naar een virtuele boekhouder.

Ga voor meer diepgaande informatie over deze legitieme thuiswerkcarrière naardit uitgebreide artikel over het starten van een virtueel boekhoudbedrijf.

5. Verdien geld als Social Media Manager

Voor de social media liefhebber kan social media manager worden een zeer lucratieve manier zijn om extra geld verdienen.

Beheer van sociale media is voor veel bedrijven een veelgevraagde vaardigheid geworden. Bedrijven hebben iemand nodig die hun merk vertegenwoordigt op relevante socialemediaplatforms, om de merkbekendheid te optimaliseren en het websiteverkeer te vergroten.

Succesvolle socialemediabeheerders kunnen het merk van een bedrijf promoten op een manier die de hun online aanwezigheid. Hun belangrijkste doel is zakelijke groei via sociale netwerken. Ze zijn bedreven in communicatie en klantenservice, en weten hoe ze losse consumenten kunnen omzetten in toegewijde klanten.

Hier zijn verschillende taken die sommige sociale-mediaservices kunnen bieden:

 • Maak een sociale-mediastrategie die is afgestemd op de doelstellingen van een bedrijf
 • Maak sociale-mediacampagnes
 • li>

 • Houd meetbare doelen bij voor elk kanaal
 • Schrijf kwaliteitscontent voor posts op sociale media
 • Hergebruik content tussen kanalen
 • Bedek live-evenementen via social media
 • Blijf op de hoogte van nieuwe kanaalupdates en algoritmen
 • Volg voortdurende training

Een diploma in marketing, communicatie, public relations of bedrijfskunde zal je helpen een baan te vinden in deze groeiende branche, of deze goedkope bijzaak als je eigen bedrijf te starten.

Volgens Indeed .com, het gemiddelde basissalaris van een social media-manager in de VS is $ 44.000/jaar. Grote steden zoals Los Angeles en New York bieden echter meer dan $ 60.000/jaar.

Met met de juiste opleiding en vaardigheden, zou je deze bijbaan snel kunnen opschalen om wat fatsoenlijk geld te verdienen vanuit huis.

6. Verdien extra inkomsten door Pinterest-pinnen te verkopen & templates

Oog voor design? U kunt gemakkelijk $ 1000 per maand extra verdienen door Pinterest-pins te maken voor bedrijven die reclame maken op deze visuele zoekmachine.

Veel bedrijven gebruiken Pinterest om potentiële klanten te helpen hun diensten te vinden. Op Pinterest houden gebruikers zich bezig met “pins”, dit zijn in feite afbeeldingen die fungeren als bladwijzers om ideeën op te slaan en ze naar de site van een bedrijf te leiden.

Vanwege de populariteit van Pinterest moet een pin visueel worden geoptimaliseerd om te kunnen concurreren met alle andere pins die dezelfde service promoten. Dit vereist een scherp gevoel voor creativiteit en een bewustzijn van de soorten ontwerpen waar de Pinterest-gebruiker graag mee bezig is.

Als je het leuk vindt om vaak op Pinterest te browsen, dan weet je al hoe pin-ontwerp effectief kan zijn om je klanten aan te trekken. aandacht. U kunt deze kennis, in combinatie met uw ontwerpvaardigheden, gebruiken om pin-afbeeldingen te maken voor bedrijven die reclame maken op Pinterest.

Alles wat je nodig hebt, is een goed oog voor pin-ontwerp, kennis van Pinterest-zoekoptimalisatie en toegang tot de juiste grafische ontwerpsoftware. Je moet ook bekend zijn met de functies van Pinterest, zoals de home-feed, borden en de visuele zoekmachine.

Ik maak al mijn eigen pinnen met Canva, maar elk programma met grafische ontwerpmogelijkheden zal werk. Veel pin-ontwerpers gebruiken Photoshop, Illustrator, PicMonkey en zelfs Powerpoint om pins voor hun klanten te maken.

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop u deze services kunt aanbieden. U kunt ofwel de daadwerkelijke pin-afbeeldingen maken, of u kunt pin-sjablonen maken die kunnen worden bewerkt door iedereen die ze gebruikt.

Veel kleine bedrijven en startups hebben simpelweg geen tijd of vaardigheid om pin-afbeeldingen te maken, dus huren ze vaak een freelancer in voor de klus. U kunt potentiële klanten vinden via online platforms zoals Fiverr, Upwork, Etsy en Facebook-groepen voor eigenaren van kleine bedrijven en bloggers.

Het maken van pin-sjablonen is tijdbesparend, omdat ze eenmalig kunnen worden gemaakt maar aan meerdere klanten kunnen worden verkocht.  U kunt uw sjablonen verkopen op sites zoals Etsy, Creative Market en zelfs uw eigen blog.

U bepaalt uw eigen prijzen, maar veel ontwerpers verkopen bundels van 10-20 pin-sjablonen voor $ 10- $ 20 per stuk. Als je eenmaal je ontwerpvaardigheden hebt geperfectioneerd en een terugkerend klantenbestand hebt opgebouwd, is dit nevenoptreden een gemakkelijke manier om elke maand een passief inkomen te verdienen van $ 500, $ 1.000 of zelfs meer.

7. Word betaald om Facebook Ads Manager te worden

Als je je passie voor Facebook en je kennis van marketing wilt combineren, Facebook-advertentiebeheer is misschien wel de perfecte bijverdienste voor jou.

Facebook-advertentiebeheerders maken, beheren en lossen problemen op met Facebook-advertentiecampagnes voor zakelijke klanten om hen te helpen meer leads te genereren.

Volgens Zip Recruiter verdienen Facebook-advertentiebeheerders gemiddeld $ 50.000 per jaar, landelijk. En, afhankelijk van uw aantal klanten, heeft dit winstgevende online nevenoptreden misschien maar een paar uur per week nodig.

Omdat er veel vraag is naar deze service, zijn er veel online trainingen om u op weg te helpen de vereiste vaardigheden.  Je kuntgratis introductiecursussen marketing volgen via Facebook, vindFacebook Ad-lessen op Udemy, of volg een betaalde online cursus zoals de FB Side Hustle Course.

Het beheren van Facebook-advertenties voor bedrijven is een geweldige manier om extra geld om schulden af ​​te betalen, te sparen voor uw pensioen of naar uw droombestemmingen te reizen.

8. Verdien extra geld door zoekmachines te evalueren

Een populair werk-van-huis-optreden waarmee u wat extra geld kunt verdienen, is een zoekmachine-evaluator.

Hoe slim Google ook lijkt te zijn, het is geen mens. Soms kunnen de geretourneerde zoekresultaten irrelevant of niet van toepassing zijn.

Hier komen de beoordelaars van zoekmachines tussenbeide om Google een helpende hand te bieden. Beoordelaars van zoekmachines voeren verschillende taken uit, zoals het beoordelen van pagina's met zoekresultaten en het analyseren ervan op relevantie, nauwkeurigheid, gebruikersintentie en volledigheid.

Er is geen eerdere ervaring vereist, maar je moet een rigoureuze, onbetaalde training en evaluatietest doorlopen om in aanmerking te komen voor deze functie.

Er is geen specifiek schema met deze geld verdienende drukte, maar in plaats daarvan zou je evaluatieprojecten ontvangen zodra ze opengaan. U hoeft het project alleen voor de opgegeven deadline af te ronden, dus u maakt uw eigen planning.

Een paar plaatsen waar u deze unieke kans kunt vinden zijn:

 • Google
 • Appen
 • Glassdoor

Het evalueren van zoekmachines is een flexibele manier om snel geld te verdienen vanuit huis, maar u wordt er niet rijk van. Hoeveel u verdient, hangt af van het aantal beschikbare banen, en dit kunnen er maar heel weinig zijn.

Maar als u een informatiejunkie bent die graag zoekmachines gebruikt om antwoorden te vinden, kan dit een geweldige manier om wat extra geld te verdienen.

9. Verdien wat extra geld met cashback-apps

Het gebruik van telefoon-apps die geld teruggeven op uw aankopen is een geweldige manier om geld te verdienen wat extra geld door iets te doen dat u al doet.

Deze mobiele apps bieden kortingen, rabatten en geldelijke beloningen voor aankopen die u doet. Je kunt ook punten verzamelen voor toekomstige items die je misschien koopt.

Sommige bieden besparingen voor winkelen in de winkel, sommige bieden geld terug voor online winkelen en sommige bieden beide.

U zult geen aanzienlijk inkomen genereren, maar terwijl u verschillende apps implementeert in uw winkelen routine, de centen die u bespaart, tellen op tot dollars. En opzettelijk omgaan met deze tools zal een geldbesparende mentaliteit bevorderen.

Dus, hoe kunnen deze apps u gewoon geld geven om te winkelen?

Winkels bieden verwijzingscommissies voor deze apps, dus de app krijgt een korting elke keer dat u iets koopt. De app geeft de gebruiker een deel van deze commissie om hen aan te moedigen de app te gebruiken. Het is een win-winsituatie voor iedereen.

U kunt zelfs uw cashback-beloningen maximaliseren door een app te koppelen aan een cashback-creditcard of kortingsbonnen.

Enkele van de beste cashback-apps die compatibel zijn met zowel Android als IOS zijn:

 • Ibotta
 • Rakuten
 • Shopkick
 • RetailMeNot
 • Swagbucks
 • Beloningen ophalen

Een beetje extra geld verdienen met geld-terug-apps is eenvoudig en een geweldige manier om geld te besparen op artikelen die u al koopt.

10. Krijg betaald om een ​​Micro Job-werker te zijn

Micro-jobs (ook wel bekend als microtasks, gigs of korte jobs) zijn klein, eenvoudige taken die u kunt uitvoeren om wat extra geld te verdienen.

Deze kosteloze bijbaan is perfect voor degenen die niet de vrije tijd of energie hebben voor een tweede baan of bijzaak. Er zijn geen opstartkosten, geen vaste uren, geen vergaderingen of telefoontjes en geen interviews vereist. U kunt deze kleine taken online of persoonlijk uitvoeren.

Ze vereisen ook weinig of geen ervaring. Zolang je toegang hebt tot een werkende computer en internetverbinding, kun je je letterlijk aanmelden bij een microjob-service en beginnen met het verdienen van $ 3 tot $ 100 per opdracht.U kunt nog meer extra geld verdienen als u over gespecialiseerde kennis beschikt die relevant is voor een specifieke taak.

Online microjobs kunnen een verscheidenheid aan taken omvatten, waaronder gegevensinvoer, eenvoudig grafisch ontwerp, freelance schrijven of online werken. enquêtes. Offline taken variëren van een korte oppasopdracht tot boodschappen doen of iemands hond uitlaten.

Eigenlijk kan elke kleine taak die gemakkelijk in korte tijd kan worden voltooid, als een microtaak worden beschouwd.

Hier zijn enkele microtask-platforms waar je kleine klusjes kunt vinden om wat extra geld te verdienen:

 • Amazon Mechanical Turk
 • <TaskRabbit
 • Appen
 • Gigwalk
 • Clickworker

Houd er rekening mee dat u uw fulltime inkomen niet zult vervangen door inkomsten uit microbanen. Als je echter weinig vrije tijd of energie hebt, kunnen ze een gemakkelijke manier zijn om wat extra geld te verdienen.

Het voltooien van korte microtaakopdrachten is een van de gemakkelijkste manieren om online geld te verdienen, en je hoeft niet eens van de bank af te komen!

11. Bied nuttige inhoud met een nichesite

Het internet heeft het landschap voor het genereren van inkomsten voorgoed veranderd. De drempel om uw eigen online geld verdienende drukte te beginnen, was nog nooit zo laag.

Een van de beste manieren om extra geld te verdienen, is door uw expertise met anderen te delen door een nichesite te maken.

Een nichesite is een website, vergelijkbaar met een blog, met een zeer beperkt publiek. . Het hoofdonderwerp is een meer gefocust segment van een grotere markt en richt zich op een specifieke persona.

Het doel van een nichesite is om kwaliteitsinhoud te bieden voor een bepaald onderwerp om antwoord te geven vragen en bieden oplossingen voor dat onderwerp.

Omdat de aangeboden inhoud erg gericht is, delen de lezers een gemeenschappelijke interesse in de aangeboden informatie en oplossingen.

Als u een inhoudsstrategie gebruikt om tegemoet te komen aan een kleiner, specifiek publiek, heeft u minder concurrentie, zodat u kunt bouwen sneller een betrokken klantenbestand. Dus ook al is de markt kleiner, u heeft een hoger verdienpotentieel.

Nichesites hebben tijd nodig om verkeer op te bouwen, te promoten en te genereren, dus u zult niet meteen snel geld verdienen. ;In feite moet u vooraf wat geld betalen voor zaken als het hosten en bouwen van een website om deze van de grond te krijgen.

Maar als u consequent nuttige inhoud levert die voldoet aan de behoeften van uw lezers, het potentieel om geld te verdienen is bijna onbeperkt!

Er zijn verschillende manieren om geld te verdienen met bloggen door inkomsten te genereren met een nichesite. Enkele populaire strategieën zijn:

<

 • Inkomsten uit advertenties
 • Aangesloten links
 • Uw eigen producten verkopen
 • Sitelidmaatschappen
 • Online cursussen
 • Gesponsorde berichten
 • Dit bedrijfsmodel kan zeer winstgevend zijn, maar het kost tijd en geduld. Als u helemaal opnieuw begint met weinig startkapitaal, moet u investeren in het leren van een verscheidenheid aan van vaardigheden om de vele bewegende stukken te dekken die nodig zijn om een ​​website van de grond te krijgen.

  Maar als u de leercurve kunt volhouden, kan het hebben van uw eigen niche-site een flexibele manier zijn om duizenden extra dollars per maand vanuit huis.

  12. Verdien geld met het bouwen van websites

  Het bouwen van websites voor bedrijven en individuele bloggers kan een van de beste manieren zijn om online geld te verdienen. En het goede nieuws is dat een webdesigner zijn een stuk eenvoudiger is dan vroeger.

  In feite heb ik deze hele website zelf gebouwd met behulp vanElementor , en ik heb nog nooit een training gehad in het bouwen van websites!

  Elementor is wat bekend staat als een “slepen en neerzetten paginabuilder”, en vereist geen codeerervaring. Deze tool voor het maken van pagina's is een visuele manier om websites te maken en veel intuïtiever dan het gebruik van codeertalen zoals HTML en CSS.

  Veel professionele website-ontwerpers gebruiken nu Elementor of vergelijkbare programma's voor het maken van pagina's om geweldige sites te maken voor hun klanten.

  Als u enkele basisprincipes van coderen kent, krijgt u natuurlijk een voordeel en meer flexibiliteit met wat u te bieden heeft. Maar, zelfs de gemiddelde persoon zonder ontwerpvaardigheden kan leren om websites te bouwen voor winst.

  Als je deze legitieme work-at-home side-gig wilt proberen, maar je hebt geen ervaring, begin dan klein. Zoek een plaatselijk klein bedrijf zonder website en bied aan om een ​​site van één pagina te bouwen.

  Blijf uw vaardigheden versterken metvideo-tutorials op YouTube, online cursussen die u kunt vinden opCoursera en Udemy, en lokale community college-lessen. U kunt ook sociale mediaplatforms bekijken voor liefhebbers van webontwerp voor gratis begeleiding en input.

  Freelance webontwerpers rekenen per uur of een vast bedrag. Volgens RipeMedia ligt het loon doorgaans tussen $27-$60/uur.

  13. Krijg betaald om te verkopen op Etsy

  Etsy is de populaire online marktplaats voor handgemaakte producten, vintage items, knutselspullen en unieke cadeaus (en mijn favoriete plek om kerstinkopen te doen!).

  Als je een creatieve kant hebt en het leuk vindt om dingen voor mensen, deze online zakelijke mogelijkheid vanuit huis kan een geweldige manier voor je zijn om extra geld te verdienen.

  Succesvol zijn op Etsy hangt van een aantal dingen af:

  • Items aanbieden waar veel vraag naar is
  • Kwaliteitsafbeeldingen van uw producten
  • Goed geschreven, grondige beschrijvingen
  • Productvermeldingen die zijn geoptimaliseerd voor de Etsy-zoekfunctie
  • Uitstekende communicatie en klantenservice

  Het mooie van verkopen op Etsy is dat je geen om klanten naar de site te leiden. Etsy heeft een gefocust, ingebouwd publiek dat al op zoek is naar hoogwaardige, handgemaakte, unieke producten. Het enige dat u hoeft te doen, is uw merk effectief promoten om kopers naar uw winkel te trekken.

  Etsy rekent 20 cent om een ​​productvermelding op hun marktplaats te plaatsen. Wanneer een item wordt verkocht, betaal je 6,5% transactiekosten op basis van de totale prijs van het product (inclusief eventuele verzendkosten). Er zijn ook kleine verwerkingskosten als je ervoor kiest om Etsy Payments als betalingsoptie te gebruiken.

  De meeste verkopers verdienen geen fulltime inkomen op Etsy, maar velen verdienen $1000 extra per maand. Als je graag creatief bezig bent, kan het hebben van een Etsy-winkel een leuke manier zijn om extra inkomen te verdienen.

  14. Verdien extra geld door vragen te beantwoorden

  Ja, u kunt echt extra geld verdienen door online vragen van anderen te beantwoorden!

  Deze makkelijke manier om geld te verdienen is perfect voor mensen die graag hun kennis delen en professioneel advies geven.

  De website JustAnswer zal u betalen om uw expertise met hun lezers te delen. U wordt ingehuurd als een “expert” nadat uw inloggegevens zijn geverifieerd en u slaagt voor hun screeningproces. Positieve klantbeoordelingen leveren u extra geld op!

  U kunt uw ervaring en kennis ook gebruiken bijStudypool, waar u extra geld kunt verdienen met het beantwoorden van huiswerkvragen.

  Volgens een recent interview met een vertegenwoordiger van Studypool is er geen speciale opleiding of kwalificatie vereist. Er is echter nog steeds een screeningproces met een kennisquiz en een grammaticatest. Studypool claimt dat je tot $7.500 per maand kunt verdienen als tutor op hun site.

  Andere sites waar je betaald kunt worden voor je deskundige kennis zijn:

  • Duidelijkheid
  • Maven
  • OnFrontiers

  Uw antwoorden delen op vragen die mensen het meest stellen, kunnen een geweldig online freelance optreden zijn om extra geld te verdienen terwijl je anderen helpt.

  15. Start een nevenoptreden voor logo-ontwerp

  Nu zoveel mensen ervoor kiezen om tegenwoordig hun eigen online bedrijf te starten, is er een grote behoefte aan logo-ontwerp.

  Als je handig bent met ontwerpsoftware, zijn er verschillende manieren om extra geld te verdienen met deze veelgevraagde drukte.

  U kunt freelancediensten aanbieden op sites als Fiverr en Upwork, waar je zou logo's maken op basis van de vereisten van je klant.

  Of u kunt logosjablonen maken die herhaaldelijk kunnen worden verkocht en slechts een klein beetje hoeven te worden aangepast aan de behoeften van de klant.  U kunt uw logosjablonen verkopen op Creative MarketDesignhill en Graphic River.

  Een derde manier om uw logo's te verkopen, is door mee te doen aan logo-ontwerpwedstrijden. Meerdere ontwerpers maken een logo voor een bedrijf en de gekozen winnaar wordt betaald.

  Als u eenmaal bekend bent met het logo-ontwerpproces, kunnen logo's snel worden gemaakt.  U hoeft geen grafisch ontwerper te zijn die ingewikkelde software gebruikt. Er zijn enkele eenvoudige online tools om u op weg te helpen en inspiratie te bieden, zoals Logomaker en Designhill.

  Als logo-ontwerper, er zijn verschillende aspecten van het creatieproces waarop u zich moet concentreren om succesvol te zijn. Vaardig zijn met positionering en kleurpsychologiegeeft je een concurrentievoordeel ten opzichte van andere ontwerpers.

  Door je creatieve vaardigheden te gebruiken, kun je gemakkelijk extra geld verdienen terwijl je vanuit huis werkt.

  16. Verdien geld met een print-on-demand-winkel

  Print-on-demand is een gemakkelijke manier om extra geld te verdienen en kan een mooi passief inkomen voor u.

  Als print-on-demand verkoper, je maakt originele ontwerpen die verkocht kunnen worden op t-shirts, mokken, hoeden, draagtassen en zelfs kussens.

  Het grote voordeel van het aanbieden van print-on-demand producten is dat je alleen moet het artwork bedenken en vervolgens kiezen op welke merchandise ze moeten worden afgedrukt. De rest van het proces wordt uitbesteed aan een fabrikant die het printen, verpakken en verzenden voor je doet. Easy peasy!

  Er zijn verschillende print-on-demand-sites waar u uw ontwerpen kunt verkopen, waaronder:

  • Redbubble
  • Printify
  • Zazzle
  • CafePress
  • Teespring

  Je hoeft niet eens een begenadigd artiest te zijn, want simpele afbeeldingen, unieke foto's en slimme slogans zijn grote verkopers op deze platforms.

  Dus, als je hebt een creatieve inslag, of je wordt vaak geprezen om je humor, de verkoop van print-on-demand-producten kan een gemakkelijke manier zijn om geld te verdienen om vanuit huis een passief inkomen te verdienen.

  17. Verkoop een online cursus met behulp van een LMS-platform

  Als je graag lesgeeft en je kennis wilt delen, maar niet Als u de vrije tijd heeft om persoonlijke lessen te geven, is het maken van een online cursus misschien perfect voor u.

  Dit idee om geld te verdienen heeft een enorm potentieel om u elke maand $ 1.000 of meer te verdienen – en zelfs elke week.

  Dit is een geweldige manier om passief inkomen te creëren en tegelijkertijd een breder publiek te bereiken met een online leerplatform. U zou het grootste deel van de vereiste configuratie voltooien voordat u de klas zelfs maar aanbiedt, maar als deze eenmaal is gemaakt, hoeft u deze alleen up-to-date te houden.

  Het goede nieuws is dat u niet uw eigen hoeft te doen promotie. Er zijn verschillende LMS-platforms (learning management system) die uw klas hosten en promoten bij het publiek dat het al heeft.

  Sommige van deze sites zijn:

  • Udemy
  • Leerzaam
  • Skillshare
  • Pathwright

  Als je echter meer controle en winst wilt houden, u kunt altijd uw eigen website maken en uw cursus via deze website aanbieden.

  Er is geen limiet aan wat u kunt onderwijzen, maar het is belangrijk dat uw online cursus grondig, nuttig en van hoge kwaliteit is. De markt voor online lessen is de afgelopen jaren explosief gegroeid en er is veel concurrentie.

  Lees hier voor meer informatie over het maken van een online cursus die verkoopt. En lees voor serieuze inspiratie hoe Michelle meer dan een miljoen dollar heeft verdiend met haar online cursus!

  18. Krijg betaald om online Engelse les te geven

  Wist je dat je kinderen die in China wonen, Engels kunt leren spreken vanuit het comfort van je eigen woonkamer? Online Engels lesgeven is een zeer populaire bijbaan geworden om vanuit huis extra geld te verdienen.

  De markt voor leraren Engels is altijd behoorlijk sterk geweest en veel mensen hebben hun droom waargemaakt van reizen door onderwijsbanen over de hele wereld aan te nemen.

  Maar met internet, bedrijven hebben nu online programma's ontwikkeld die moedertaalsprekers van het Engels in contact brengen met studenten in China die een nieuwe taal willen leren. Het enige dat nodig is, is een computer en een internetverbinding.

  Dus hoe doe je dat? krijg je dit soort optreden om geld te verdienen?

  Als je geïnteresseerd bent in het lesgeven aan kinderen, ga dan naar VIPKid en SayABC.   Je moet aan bepaalde vereisten voldoen, zoals een bachelordiploma en mogelijk ervaring met lesgeven. Er is meestal een live-interview en een demo-les die u moet geven.

  Als je liever volwassenen lesgeeft, kun je kijken naar Lingoda of Education First.

  Hoewel je zelf bepaalt hoe zwaar je je Als je veel les moet geven, moet je op vreemde tijden beschikbaar zijn om je studenten die in een andere tijdzone wonen tegemoet te komen.

  Klinkt dit als iets dat je graag zou willen proberen? Lees dit persoonlijke verhaal over online Engels onderwijzen om u extra inzicht te geven, en overweeg dan een aanvraag in te dienen bij een van de bovengenoemde bedrijven.

  19. Verdien geld door & online bronnen voor docenten verkopen

  Als je al ervaring hebt met het maken van lesplannen en deze in een klaslokaal gebruikt, kun je misschien om die vaardigheden om te zetten in winst buiten het klaslokaal.

  Leraren zijn zelden in staat om uit te klokken wanneer de bel gaat en het een dag te noemen. Er zijn nog steeds werkstukken die moeten worden beoordeeld en plannen die moeten worden gemaakt, wat echt een groot deel van de avonden en weekenden kan vergen.

  Daarom zijn websites zoalsTeachersPayTeachers zo populair op de onderwijsmarkt.  Docenten kunnen ideeën, bronnen en ondersteuning vinden van andere docenten die hun behoeften begrijpen.

  Als je talent hebt voor het ontwikkelen van creatieve lesplannen, kan dit een goede bron van extra inkomsten zijn.  Lees meer door deze 7 tips voor verkopen op TpT te bekijken.

  20. Krijg betaald voor freelance schrijven

  Heb je talent voor het geschreven woord? Voordat je nee zegt, zou ik je willen aanmoedigen om eerst anderen in je leven te vragen. Het is gemakkelijk om onze eigen natuurlijke vermogens af te doen als “niets bijzonders”.

  De waarheid is dat *de meeste* niet goed kunnen schrijven. En toch is lezen zo'n groot deel van ons dagelijks bestaan. Daarom er is altijd veel vraag naar goede schrijvers.

  Lang geleden betekende schrijver zijn vooral dat je een auteur of een journalist was.

  Tegenwoordig <er zijn zoveel meer mogelijkheden om betaald te worden voor schrijven:

  • websites & blogs
  • tijdschriften
  • speechwriter
  • ghostwriter
  • technisch schrijver
  • marketingspecialist
  • sociale media
  • voorstellen & subsidies
  • contentstrateeg
  • reclame
  • reisschrijver
  • en meer!

  Als freelance schrijver kies jij wat je wilt schrijven en voor welke klanten. Je werkt niet voor één specifiek bedrijf. In plaats daarvan werk je voor jezelf en bied je je diensten aan aan mensen en bedrijven die goede teksten nodig hebben.

  Het is echter niet voor angsthazen. Het opbouwen van een freelance schrijfbedrijf kost tijd en doorzettingsvermogen en *absoluut* liefde voor schrijven.Maar als het iets is waar je altijd al aan hebt gedacht om na te streven, is er nog nooit zo veel gelegenheid geweest om betaald te worden voor online schrijven.

  Om aan de slag te gaan, kan het net zo eenvoudig zijn als je aanmelden bij een website zoals&nbsp ;Hubpages of Medium.  Dit zijn geweldige plekken om te beginnen met het versterken van je schrijftalent, het opbouwen van een publiek en het vinden van je niche – en dat alles terwijl je online extra geld verdient.

  Lees hoe Jaime meer dan $ 50.000 verdiende in haar eerste jaar als freelanceschrijver.

  21. Schrijf een e-book om te verkopen voor extra inkomsten

  Herinner je je de dagen dat een gepubliceerde auteur de status van beroemdheid had? Als je naam in een boek stond, was je een rockster!

  Tegenwoordig is (gelukkig) de drempel om een ​​boek gepubliceerd te krijgen veel lager. Je hebt niet eens een uitgever nodig, want je kunt je eigen boeken zelf uitgeven via het Amazon's Kindle Direct Publishing-platform. Dit heeft het speelveld gelijk gemaakt en nu staat de deur wijd open voor iedereen om zijn eigen boek te publiceren.

  Als de gedachte om anderen persoonlijk of online les te geven u niet aanspreekt, overweeg dan om te schrijven een e-boek over iets waar je veel kennis van hebt.

  Dit kan zijn:

  • een vaardigheid die je hebt ontwikkeld
  • een fascinerende levenservaring
  • achter de schermen weten niet veel mensen
  • hoe je een levensstrijd hebt overwonnen
  • plaatsen waar je naartoe bent gereisd
  • wat je in je leven hebt geleerd

  Enkele voordelen van digitaal publiceren zijn de onmiddellijke beschikbaarheid, lage opstartkosten en de mogelijkheid om op elk moment gemakkelijk te bewerken. En e-boeken hoeven dat niet te zijn wees zo lang – veel populaire boeken zijn minder dan 50 pagina's!

  Er zijn zeker veel stappen voor het schrijven van een e-boek dat je moet leren.  Maar als u het voltooide product eenmaal heeft gepubliceerd, kan het een gemakkelijke manier zijn om gedurende meerdere maanden of zelfs jaren passief inkomen te verdienen vanuit huis.

  Je kunt het lezenSteve's post  over hoe hij $2.000 verdiende met zijn Kindle ebook.

  22. Verdien extra geld met het testen van websites

  Het maken van een website kan veel tijd en geld kosten, dus bedrijven willen er zeker van zijn dat hun boodschap luid en duidelijk overkomt.

  Een manier waarop ze dat doen is door middel van gebruikerstests, die is het proces van een typische gebruiker die door een site bladert om de vorm en functionaliteit ervan te testen. De feedback van de gebruiker laat het bedrijf weten hoe ze hun site kunnen verbeteren.

  Aangezien de gemiddelde websitegebruiker niet super technisch, je hoeft niets te weten over hoe websites gemaakt of gestructureerd zijn.U hoeft alleen maar de site te “testen” om te zien hoe gemakkelijk het is om te navigeren en de functie ervan te begrijpen.

  Dit is een gemakkelijke, stressvrije, flexibele manier om wat extra geld te verdienen. ;Hier zijn slechts enkele sites die op zoek zijn naar testers:

  • Gebruikerstests
  • UserBob
  • Testbirds
  • Wat gebruikers doen

  Je kunt gratis lid worden van deze plaatsen en je werkt wanneer je wilt. Win-win!

  23. Begin een virtuele assistent-bijbaan

  Ik heb in mijn tijd een paar kantoorbaantjes gehad. Ik zou papieren archiveren, telefoons beantwoorden, brieven typen (op een ouderwetse elektrische typemachine). En natuurlijk koffie zetten. Ik vond het leuk omdat ik niet te maken had met het verkopen van fastfood of het tellen van wisselgeld.

  Wat ik *niet* bijzonder leuk vond, was om 6.30 uur opstaan, het spitsuur doorkruisen en naar kantoorroddels luisteren.

  Als ik ooit weer een kantoorbaan zou zoeken, zou ik dat zeker doen ga virtueel.

  Virtuele assistenten voeren vergelijkbare taken uit als een assistent op kantoor, behalve dat de meeste elektronisch worden gedaan en niet rapporteren aan een kantoor.

  In plaats van brieven te typen, sturen ze e-mails. In plaats van de telefoon op te nemen, communiceren ze via sms.

  Kantoor of bureau is niet nodig. Alleen een laptop, mobiele telefoon en internetverbinding.

  Andere verantwoordelijkheden van virtuele assistenten zijn vaak het beheren van sociale media-accounts, het bewerken van website-inhoud en grafisch ontwerp. Hoe comfortabeler u bent met het digitaal uitvoeren van administratieve taken, hoe meer taken u kunt aannemen.

  Online bedrijven en bloggers zijn altijd op zoek naar extra hulp bij allerlei taken waar ze niet mee vast willen zitten. Om kansen te vinden, kunt u verschillende wegen verkennen:

  • vraag vrienden en familie of ze iemand kennen die een assistent nodig heeft
  • noem uzelf op freelance-sites zoals Upwork
  • creëer uw eigen website om uw diensten te promoten en aan te trekken klanten
  • worden lid van een virtueel uitzendbureau zoals Zirtual or Fancy Hands

  Steeds meer mensen werken op online gebieden zoals bloggen en sociale media, wat betekent dat er veel vraag is naar virtuele assistenten.Als je goed bent in organiseren en vertrouwd bent met online werken, kan dit een slimme bijkomstigheid zijn om geld te verdienen.

  Sinds 2014 bouwt Gina Horkey haar eigen bedrijf voor virtuele assistenten , en anderen leren hoe ze hetzelfde kunnen doen.  Als je hier meer over wilt weten,kijk dan op haar website.

  24. Krijg betaald om enquêtes in te vullen

  Oké, ik beschouw enquêtesites niet echt als een legitiem nevenoptreden waar je veel extra geld kunt verdienen.

  *Maar* – het is een gratis, gemakkelijke manier om tijd te doden en een paar dollar te verdienen . (Nadruk op weinig.)

  Enquêtes zijn in feite een vorm van marktonderzoek en bedrijven zijn afhankelijk van mensen in verschillende demografische groepen om hun mening en ideeën te geven. Dit helpt deze bedrijven te begrijpen wat waar hun klanten naar op zoek zijn en hoe ze hun producten kunnen verbeteren.

  Er zijn veel enquêtesites en apps, en de beste manier om uw potentieel om geld te verdienen te maximaliseren, is door u aan te melden voor zoveel als u kunt. Op deze manier kunt u de meeste enquêtes ontvangen en verdien het meeste geld.

  Maar pas op – er zijn enkele oplichters, dus doe je onderzoek en kies verstandig!

  Hier zijn een paar legitieme enquêtesites die je kunt bekijken voor jezelf:

  • Swagbucks
  • Enquête Junkie
  • Enquêteclub
  • Opinion Outpost
  • Pinecone Research

  Ik heb enquêtes gedaanvoor Pinecone Onderzoek gedurende een paar jaar, en ik geniet van de $ 3 Amazon-cadeaubonnen die ik ontvang voor elke enquête die ik invul.

  Nogmaals, het is eigenlijk goed voor kleingeld. Maar als je toch naar Netflix kijkt, kun je net zo goed tegelijkertijd wat geld verdienen!

  25. Verdien extra geld met passief beleggen

  Hoe zou u het vinden om extra geld te verdienen, elke keer dat u geld uitgeeft?

  Dat kan, wanneer uAcorns, de micro-investing app die uw kleingeld passief belegt, gebruikt.

  De app werkt door uw aankopen naar boven af ​​te ronden tot op de dichtstbijzijnde dollar (van uw financieringsrekening), en dat geld beleggen in exchange-traded funds (ETF's).

  Het enige dat u hoeft te doen, is een Acorns-profiel maken, u aanmelden voor een van hun maandelijkse abonnementen (vanaf $ 1/maand) en uw gekoppelde bankpas of creditcard gaan gebruiken om aankopen te betalen.

  U kunt uw spaargeld een boost geven door terugkerende stortingen toe te voegen aan uw afrondingsbeleggingen. Deze extra, automatische bijdragen kunnen helpen bij het compenseren van het maandelijkse vaste bedrag dat u betaalt om uw account te gebruiken.

  Een andere manier om extra geld te verdienen met deze app is door uw afrondingswijziging te vermenigvuldigen met maximaal 10 keer. Dus in plaats van dat Acorns 55 cent investeert na een aankoop van $ 9,45, kunt u uw account instellen om tot $ 5,50 te investeren. En hoe meer wisselgeld u investeert, hoe meer geld u kunt verdienen.

  Verdien een extra $1000 per maand met deze offline nevenoptredens

  Als u liever face-to-face zaken doet of niet vastgeketend wilt zijn aan uw laptop of telefoon, zijn er veel manieren om uw vaardigheden om geld te verdienen offline te gebruiken.

  Hier zijn er een paar. 26 manieren waarop u $ 1000 per maand extra kunt verdienen met deze offline bijzaken.

  1. Word betaald om adviseur voor kleine bedrijven te worden

  Als je jaren in je carrière zit, dan heb je een niveau van expertise in uw vakgebied waarmee u nu inkomsten kunt genereren.

  Kleine startende bedrijven hebben begeleiding nodig van professionals met ervaring. De meeste eigenaren van kleine bedrijven zijn niet bedreven in elk facet van het runnen van een bedrijf, dus zoeken ze hulp bij consultants. U kunt deze potentiële klanten vinden door te netwerken of online platforms zoals Facebook of Twitter te bekijken.

  Als u vaardigheden heeft opgebouwd op het gebied van marketing, boekhouding, public relations of bedrijfsplanning, kunt u die activa om in een bijverdienste om geld te verdienen, of zelfs een fulltime inkomen. 

  Veel gepensioneerden keren in deze hoedanigheid vaak terug naar de beroepsbevolking, omdat ze hun pensioeninkomen kunnen aanvullen en tegelijkertijd voldoening halen uit het helpen van anderen om succesvol te zijn.

  Volgens Salary.com maken consultants voor kleine bedrijven een gemiddeld $ 47.000/jaar, afhankelijk van ervaring, opleiding en certificeringen.

  Als deze goedbetaalde, offline drukte iets voor jou is, ga dan eens kijken<dit bericht over hoe u een adviseur voor kleine bedrijven kunt worden.

  2. Verdien geld met uw tweetalige vaardigheden

  Bent u tweetalig? Als je een tweede taal beheerst, kun je iemand anders lesgeven.

  Een privéleraar vreemde talen zijn kan een flexibele en leuke manier zijn om extra geld te verdienen. Afhankelijk van je expertise, zou je $25-$80 per uur kunnen vragen.

  Een andere manier om te profiteren van uw taalkundige talenten is door freelance vertalen en tolken aan te bieden. Je kunt tal van vacatures vinden op freelance-sites zoals Upwork.

  Als je liever online instructie geeft, kun je een YouTube-kanaal in een vreemde taal starten of een online cursusvoor sites als Udemy en Coursera. Het maken van video's kan een grote tijdsinvestering vergen, maar als ze eenmaal zijn gepolijst en online zijn gepubliceerd, kunnen ze een geweldige manier zijn om gemakkelijk passief inkomen te verdienen.

  Iemand leren een andere taal te spreken kan een lonende kant zijn drukte-optie die geen opstartkosten vereist en waarmee u snel $ 1000 extra per maand kunt verdienen.

  3 . Verdien een extra inkomen door een instrument te leren

  Herinner je je al die pianolessen die je van je moeder hebt gekregen? (Of ben ik dat alleen?)

  Nou, nu kun je al die uren oefenen verzilveren door echt geld te verdienen om anderen te leren.

  Je hoeft geen meester van het instrument te zijn om iemand anders te leren spelen . Je kunt leerlingen lesgeven die gewoon een paar liedjes willen leren of alleen de basis.

  Muzieklessen geven is een leuke, gemakkelijke bijkomstigheid die je online of persoonlijk kunt doen . U kunt uw eigen tarieven en uw eigen schema bepalen en elke week contant worden uitbetaald.

  Adverteer online via sites zoals NextDoor, Facebook Marketplace of Craigslist om studenten te vinden en extra geld te verdienen.

  4 . Krijg betaald om een ​​personal shopper te zijn

  Als je van winkelen houdt maar niet veel te besteden hebt, overweeg dan om een ​​personal shopper te worden klant. Je geeft het geld van iemand anders uit – *en* verdient extra geld voor deze gemakkelijke, leuke bijkomstigheid.

  Een personal shopper wordt ingehuurd om voor iemand anders te winkelen. Dagelijkse mensen gebruiken personal shoppers omdat ze geen tijd, energie of interesse hebben om hun eigen boodschappen te doen.

  Personal shoppers winkelen meestal voor kleding & accessoires, maar kan ook worden ingehuurd om meubels en cadeaus te kopen en zelfs naar de supermarkt te gaan.

  Als personal shopper kun je freelancen en rechtstreeks met klanten werken. Of u kunt werken in luxe winkels en warenhuizen die deze service aanbieden.

  Veel van de verantwoordelijkheden van de personal shopper zijn afhankelijk van een goed begrip van de persoonlijke stijl en voorkeuren van hun klant. Een sterk gevoel voor mode en een scherp oog voor een goede deal kunnen u helpen succesvol te zijn bij het vinden van klanten en het verdienen van inkomsten.

  Persoonlijk winkelen is een goedkope manier om te beginnen en een geweldige manier om geld te verdienen zonder een baan van 9 tot 5 te hebben. U kunt bladeren door sites zoals Thumbtack om mensen te vinden die op zoek zijn naar personal shoppers in uw omgeving.

  5. Verdien extra geld door uw voertuig te verhuren

  Sta uw voertuig dagenlang in de garage? Misschien woon je op loopafstand van de winkels die je vaak bezoekt, of woon je in een grote stad waar het gemakkelijker is om een ​​bus te pakken dan een parkeerplaats te vinden.

  Als u uw auto dagen of weken in de garage kunt laten staan, kunt u extra geld gaan verdienen door uw voertuig te verhuren.

  Autodeeldiensten zoalsGetaround en Turo kunt u uw voertuig te huur aanbieden op basis van de door u ingestelde beschikbaarheid.  Chauffeurs boeken uw auto via een mobiele app en de service is inclusief verzekering in de huurprijs.  Stel uw eigen prijs in of laat de service het concurrerende tarief bepalen, zodat u uw inkomsten kunt maximaliseren.

  U kunt uw auto per uur of per dag verhuren, wanneer het u uitkomt!

  Uw voertuig moet aan bepaalde vereisten voor registratie, verzekering en onderhoud voldoen. Bekijk de bovengenoemde sites voor meer informatie.

  6. Krijg betaald voor babysit- of oppaswerk

  Er zal altijd behoefte zijn aan verantwoordelijke, betrouwbare babysitters.

  Als je graag in de buurt van kinderen bent en een gave hebt om gezag te behouden en tegelijkertijd plezier te hebben, kun je elke week extra geld verdienen door naar andermans kinderen te kijken.

  Je eigen kinderen opvoeden is waarschijnlijk de beste ervaring dat zou je kunnen hebben, maar het behalen van certificeringen in reanimatie en eerste hulp kan je gevraagde uurtarief verhogen.

  Andere manieren om meer geld te verdienen met babysitten zijn banen aannemen voor grotere gezinnen, en aanbieden om 's avonds laat of' s morgens vroeg te werken.

  U kunt gemakkelijk buurtmogelijkheden vinden door uw beschikbaarheid op NextDoor te plaatsen, en op die manier houdt u uw woon-werkverkeer kort.

  Maar u kunt zich ook aanmelden op sites zoals Care.com en SitterCity om uw bereik te vergroten en meer banen te vinden.

  U bepaalt natuurlijk uw eigen prijzen, en aanvaardbare tarieven zijn afhankelijk van waar u woont.Als u in een grote stad als Los Angeles of Boston woont, kunt u $ 15 per uur of meer krijgen. Als u in een kleinere stad woont, zult u waarschijnlijk minder moeten opladen.

  7. Verdien extra geld als mobiele notaris

  De weinige vereisten om notaris te worden, geven de meerderheid van de mensen de kans om dit na te streven side-optreden om geld te verdienen.

  Als je in je staat woont, ouder bent dan 18 en geen strafblad hebt, is de kans groot dat je in je vrije tijd extra geld kunt verdienen met deze gemakkelijke, stressvrije optie.

  Notarissen (ook bekend als openbare notarissen of agenten voor het ondertekenen van leningen) hebben van hun staat een vergunning gekregen om bepaalde taken met betrekking tot juridische documenten uit te voeren, met als doel fraude te voorkomen. De meest bekende taken zijn getuige zijn van de ondertekening van documenten en het verifiëren van hun authenticiteit.

  Notarissen zijn vaak te vinden bij banken of postkantoren, maar velen werken als onafhankelijke contractanten voor de staat. Een mobiele notaris is er een die naar de locatie van de klant reist om de notariële akte uit te voeren.

  Mobiele notarissen rekenen doorgaans tussen $ 75 en $ 200 voor elke ondertekening, wat meestal minder dan een uur duurt. Met deze goedbetaalde bijverdienste kunt u gemakkelijk duizenden euro's extra per maand verdienen!

  Het proces om notaris te worden varieert, afhankelijk van de staat waarin u woont. Maar over het algemeen u zou deze stappen ondernemen om in dienst te worden genomen:

  • Voldoen aan de kwalificaties van uw staat
  • Dien de aanvraag in en betaal de indieningskosten
  • Volg training en slaag voor een examen (indien nodig)
  • Ontvang een antecedentenonderzoek

  Voor meer informatie over deze gemakkelijke manier om aan uw inkomsten toe te voegen, kijk op de NationalNotary.org-website.

  8. Krijg betaald voor het bijles geven aan lokale studenten

  Heb je expertise op een bepaald gebied? Bijles geven kan een winstgevend nevenoptreden zijn waarmee je elke week echt geld verdient.

  Er is altijd behoefte aan leerlingen om 1-op-1 hulp te krijgen, van de basisschool weg door de universiteit. Populaire vakken zijn wiskunde en vreemde talen, maar u kunt uw eigen niche creëren, zoals SAT-voorbereiding of het schrijven van essays.

  Zelfs als uw sterke punten niet academisch zijn, kunt u kinderen toch helpen meer georganiseerd te worden, tijd beter te beheren , en help ze hun huiswerk af te maken.

  Als je niet zo goed met kinderen of tieners kunt werken, kun je je richten op het studentenpubliek. En met tools zoals Skype en online bijlesservices ben je niet noodzakelijkerwijs beperkt tot je eigen omgeving.

  Er is veel flexibiliteit met bijles, en je kunt je eigen bedrijf starten of je aanmelden bij bijlesbedrijven.

  Hier zijn er een paar:

  • Wyzant
  • Tutor.com
  • TutorMe
  • Chegg

  Om nieuwe klanten te vinden, kunt u vertrouwen op mond-tot-mondreclame of visitekaartjes achterlaten bij uw plaatselijke bibliotheken.  Maar als u echt $ 1.000 per maand of meer wilt verdienen, moet u goed worden in marketing voor uzelf.

  Lees voor inspiratieJoanne's verhaal over hoe ze haar eigen winstgevende bijlesbedrijf begon.

  9. Verdien extra geld door lokaal een vaardigheid te onderwijzen

  Heb je een passie voor een bepaalde hobby of vaardigheid? Er zijn mensen die van je willen leren en ze zullen je betalen voor je expertise.

  Dit is een uitstekende optie als je anderen les wilt geven in een minder formele groepsomgeving. Neem contact op met lokale recreatiecentra en bibliotheken om te zien of u een les kunt houden op een van hun locaties.

  En beperk jezelf niet in wat je kunt leren. Mijn lokale recreatiecentrum heeft lessen variërend van boogschieten tot koken tot overleven in zombies!

  10. Verhoog uw inkomen door vervangend lesgeven

  Deze moest ik toevoegen! Ik ben nu al een aantal jaren aan het “abonneren”, en ik vind het echt een manier om extra inkomsten te genereren.

  Natuurlijk, je moet je dagen open hebben vanwege typische schooluren.Maar als je het leuk vindt om in de buurt van kinderen of tieners te zijn, is het een gemakkelijke manier om extra inkomsten te genereren.

  Ik waardeer het feit dat ik kan werken wanneer ik wil en waar ik wil. Persoonlijk blijf ik liever bij middelbare scholen omdat de problemen met het beheer van de klas minimaal zijn bij tieners.

  Kwalificaties variëren per staat, dus zorg ervoor dat u de districten controleert waarin u geïnteresseerd bent in.

  11. Krijg betaald om thuis te zitten

  Als mensen de stad uit gaan, willen ze soms dat iemand hun huis in de gaten houdt . Misschien hebben ze planten die water nodig hebben, of pakjes die ze uit de veranda moeten halen.

  Dit optreden aan de zijkant is gemakkelijk en flexibel. U hoeft alleen maar bekend te maken dat u deze service aanbiedt.

  U kunt dit doen door flyers op te hangen bij lokale winkels en te posten op buurtsites zoals NextDoor.

  Er zijn ook websites die u in contact brengen met mensen die op zoek zijn naar een oppas, zoals:

  • House Sitters America
  • <Mind My House
  • HouseSitter

  Je hoeft je opties niet te beperken tot je lokale buurt. ; Veel mensen vinden het leuk om oppaswerk aan te nemen om van omgeving te veranderen of om hun eigen “betaalde” vakantie op een gewenste locatie te hebben.

  U kunthier lezen over hoe je huisoppas kunt worden en extra geld kunt verdienen door bij iemand anders thuis te blijven.

  12 . Verdien extra geld met dierenoppas

  Dit is een baan die iets ingewikkelder is dan het oppassen in huis, omdat je verantwoordelijk bent voor een levend wezen. Maar als je een dierenliefhebber bent, is het een leuke manier om wat bijverdienste te verdienen.

  Hoewel je voor verschillende huisdieren zou kunnen zorgen, er is momenteel veel vraag naar hondenuitlaatservice. Sommige baasjes willen dat hun geliefde Spot naar buiten gaat en plezier heeft terwijl ze aan het zwoegen zijn op het werk, dus huren ze iemand in om met hem door de buurt te lopen of breng hem naar het hondenpark.

  Anderen zijn op zoek naar mensen om op hun huisdieren te passen als ze de stad uit gaan voor zaken of om te spelen. Mogelijk wordt u gevraagd om Spot een paar keer per dag naar buiten te laten, of hem zelfs fulltime bij u thuis te houden. Als je al honden hebt, voegt dit waarschijnlijk niet veel toe aan je dagelijkse schema.

  Je zou zelfs je eigen niche kunnen hebben, zoals exotische huisdieren of vogels. (Ik ben als je niet van slangen houdt, zou je waarschijnlijk niet veel concurrentie hebben!)

  En als je normaal gesproken niet rond de feestdagen reist, zou je mogelijk meer kunnen vragen omdat de vraag rond die tijd.

  U kunt het bericht lokaal verspreiden, via NextDoor of Craigslist. Of u kunt ook een site zoals een van deze gebruiken die u probeert te matchen met iemand in uw omgeving:

  • Rover
  • PetSitter.com
  • Dog Vacay

  Als deze geld verdienende drukte interessant voor je klinkt, lees dan dit nuttige artikel over hoe je geld kunt verdienen als dierenoppas.

  13. Krijg betaald om huizen schoon te maken & kantoren

  Dit offline nevenoptreden is een flexibele en actieve manier om $ 1000 extra per maand binnen te halen.

  De meeste mensen zien er tegen op om zelf schoon te maken of ze hebben het te druk om het bij te houden. Als je een groot voorstander bent van netheid en dit soort werk niet erg vindt, kan het een winstgevende bijzaak voor je zijn.

  Je kunt ervoor kiezen om privéwoningen schoon te maken terwijl de kinderen zijn op school, of bieden uw diensten aan bedrijven en werk aan na uw dagelijkse baan.

  U kunt waarschijnlijk banen vinden in uw buurt of via vrienden. Maar om contracten met bedrijven binnen te halen en uw inkomsten uit nevenactiviteiten elke maand te verhogen, moet u misschien wat geld investeren om een ​​licentie en een obligatie te krijgen. Dit kan niet alleen wettelijk verplicht zijn in uw regio, het voegt ook toe een niveau van professionaliteit en betrouwbaarheid voor uw bedrijf.

  Als u klaar bent om schoonmaakdiensten aan te bieden en mogelijk €1.000 per maand of meer wilt verdienen, lees dan over8 manieren om uw schoonmaakbedrijf te laten groeien .

  14. Verdien meer inkomsten door dingen te leveren

  Welke dingen? Boodschappen, pizza's, pakketten, fastfood en bloemen zijn slechts enkele opties.

  Je kunt een parttime baan krijgen bij een plaatselijk restaurant of bloemenwinkel die bezorging aanbiedt, of je kunt tekenen met een bedrijf dat bezorging aanbiedt als een op zichzelf staande service.

  Plaatsen zoals DoorDash en GrubHubhuurt chauffeurs in om eten besteld bij restaurants op te halen en bij de klant te bezorgen.

  Met Instacart en  Verzenden,je doet eigenlijk boodschappen in supermarkten voor de klant en bezorgt de artikelen vervolgens bij hen thuis.

  Als postgenoten chauffeur, je zou restaurantbestellingen, boodschappen en zelfs alcohol ophalen voor bezorging.

  En dan is er Amazon Flex, die lokale chauffeurs inhuurt om pakketten te bezorgen bij bedrijven en woningen.

  Al deze mogelijkheden zijn zeer flexibele en gemakkelijke manieren om extra geld te verdienen, en u accepteert banen wanneer je wilt.  En u wordt niet alleen betaald voor bezorging, u kunt ook contante fooien krijgen van gulle klanten.

  Controleer uw regio om te zien of een van deze bedrijven bij u in de buurt actief is en begin geld te verdienen met uw voertuig. Als u merkt dat u weinig keuzes heeft, bekijk dan deze26 manieren om in uw vrije tijd te bezorgen.

  15. Verdien geld door boodschappen te doen

  Naar mijn bescheiden mening hebben mensen het tegenwoordig veel te druk. Te druk om schoon te maken, hun honden uit te laten, hun eigen boodschappen te doen en zelfs eenvoudige taken uit te voeren.

  Niet goed voor hen, maar een mogelijkheid om geld te verdienen voor jou.

  Als u graag onderweg bent, naar podcasts en audioboeken luistert in uw auto en anderen in het algemeen helpt, kan dit een gemakkelijke manier zijn om elke maand extra geld te verdienen.

  Er zijn een verscheidenheid aan niches waarop u zich zou kunnen richten:

  • Kleine bedrijven die hun weinige werknemers nodig hebben om ter plaatse te blijven
  • Rijke zakelijke werknemers die 15 uur per dag werken
  • Oudere of gehandicapte mensen die aan huis gebonden zijn
  • Nieuwe moeders die gestrest zijn en slaapgebrek hebben

  Jij bepaalt wie je wilt bedienen en op welke uren je beschikbaar bent.

  Om gemakkelijk in contact te komen met gewone mensen die deze service nodig hebben, kun je een “tasker” worden met TaskRabbit .

  Maar als u uw eigen bedrijf wilt opzetten, lees dan deze beginnersgids om geld te verdienen door boodschappen te doen voor andere mensen. Het is een gemakkelijke manier om offline geld te verdienen.

  16. Krijg betaald om mensen rond te leiden

  Als je snel geld wilt verdienen zonder veel opstartpogingen, meld je dan aan als chauffeur voor Uber of Lyft.

  Je moet in het bezit zijn van een voertuig van een laat model in uitstekende staat en aan een aantal andere vereisten voldoen, maar het is mogelijk dat je met dit geld kunt beginnen -redelijk snel bijzaken maken.

  Het is een zeer flexibele baan en u rijdt zo weinig of zo veel als u wilt.

  U zult soms vreemden in uw auto hebben die misschien niet uw ding zijn, maar de meeste gewone mensen die een chauffeur inhuren, zijn op vakantie en hebben over het algemeen een goed humeur. U kunt er ook voor kiezen om op weekendnachten geen passagiers mee te nemen, zodat u de feestende menigte kunt vermijden.

  Lees voor meer informatie dit interview over Harry's ervaring als een Lyft  en Uber-stuurprogramma.

  17. Verdien extra geld door gebruikte spullen te verkopen

  Heeft u de neiging om meer te verzamelen dan u kwijtraakt? Als dat zo is, voelt je huis waarschijnlijk een beetje ongeorganiseerd en rommelig aan.

  Een geweldige manier om kostbare ruimte terug te winnen en wat extra geld te verdienen, is door spullen te verkopen die je niet meer nodig hebt.

  • Kijk door je kasten naar oude kleding, schoenen en accessoires die je al een tijdje niet hebt gedragen.
  • Doe weg met verzamelobjecten en woonaccessoires die niet meer bij je stijl passen .
  • Open je keukenkasten en haal alle gadgets, serviezen en kleine apparaten eruit die het afgelopen jaar het daglicht niet hebben gezien.
  • Overweeg om meubelstukken die je niet waardeert weg te doen en nemen alleen maar ruimte in beslag.

  U kunt een ouderwetse garageverkoop houden of uw artikelen op sites als CraigslistNextDoor , Facebook Marketplace of OfferUp om lokale kopers te vinden.

  Als je het niet erg vindt om ze te verzenden, probeer ze dan op Ebay te verkopen, waar je een grotere markt bereikt. (Lees hoe een vrouw € 800 per maand verdient kleding verkoopt op eBay.)

  Om gerichte kopers te vinden, probeer Decluttr oude mobiele telefoons, cd's, games en boeken.  U kunt contant geld krijgen voor kleding op Poshmark, een sociale marktplaats voor mode.

  Dit levert natuurlijk geen duurzaam inkomen op, omdat je uiteindelijk geen dingen meer hebt om te verkopen. Maar het is een makkelijke manier om snel geld te verdienen en tegelijkertijd je leven te vereenvoudigen.

  18. Verdien geld door items om te gooien

  Heb je ooit iets gevonden in een kringloopwinkel of garage sale en dacht je dat ik dit voor meer geld kon verkopen? ? De waarheid is dat je iets op het spoor zou kunnen zijn.

  Professionele flippers vinden hun inventaris door tweedehandswinkels, tuinverkopen, vlooienmarkten en Craigslist te verkennen.

  Ze weten dat alleen omdat het prijskaartje het ene zegt, het niet iemand anders betekent zou niet meer betalen. Sterker nog, sommige mensen maken 6 cijfers erop rekenend.

  Als je graag op verborgen schatten jaagt, kan dit een winstgevende manier zijn om een ​​extra $1000 per maand voor jou.

  19. Serveerster of barman om snel geld te verdienen

  Ik heb geprobeerd serveerster te zijn. Eenmaal. Totale mislukking.

  Maar laat dat je niet ontmoedigen. Als je een baan kunt krijgen in een druk restaurant, kun je snel geld verdienen met fooien alleen.

  Als iemand met een vreselijk geheugen had ik echt geen zakelijke wachttafels. En daarnaast ben ik introvert. Dus ja. Niet de ideale persoonlijkheid om anderen te inspireren om extra geld achter te laten na hun maaltijd.

  Maar als je het leuk vindt om met vreemden te kletsen en een talent hebt om 23 verschillende verzoeken in je hoofd georganiseerd te houden, ga er dan voor!

  Het is een flexibele baan die weinig training vereist en kansen zijn eindeloos. En je hebt altijd contant geld op zak!

  20. Verdien geld met een cv-service

  Heb je wel eens een compliment gekregen over je cv? Het is mogelijk dat je een natuurlijk vermogen hebt om je sterke punten op papier te ordenen en uit te drukken.

  Of, als je ooit de leiding hebt gehad over aanwervingen, heb je waarschijnlijk een goed oog ontwikkeld voor wat werkt en wat niet niet in een cv.

  Hoe dan ook, je kunt deze mogelijkheid gebruiken om wat extra geld te verdienen. De meeste werkzoekenden die bedreven zijn in wat ze doen, zijn niet noodzakelijkerwijs goed in het communiceren van het hoe en waarom, en hebben wat begeleiding nodig.

  Je zou diegenen kunnen helpen die onzeker en zelfbewust zijn over het promoten van zichzelf om hun sterke punten en prestaties te ordenen. Uw service kan het verschil zijn tussen een droombaan vinden en werkloos zijn.

  U kunt uw services lokaal promoten via mond-tot-mondreclame, of een breder publiek bereiken door uw services aan te bieden op&nbsp ;Fiverr.

  Een van de geweldige dingen van deze service is dat deze altijd nodig is. Zodra u klanten begint te krijgen die enthousiast zijn over uw geweldige werk voor anderen, zult u gemakkelijk geld verdienen met deze rustige bijkomstigheid.

  Lees “Hoe u een cv-schrijfservice start” voor meer informatie over deze inkomstenmogelijkheid.

  21. Krijg betaald om een ​​mystery shopper te zijn

  Als een mystery shopper ga je als klant “undercover” om om bepaalde informatie te verzamelen van het etablissement dat u bezoekt.

  Vervolgens deelt u uw ervaring en verstrekt u de gevraagde informatie aan de mystery shopping-service. In ruil daarvoor kun je gratis maaltijden, gratis producten of zelfs extra geld krijgen.

  Ik heb me onlangs aangemeld bij BestMark, een legitieme en betrouwbare mystery shopping-service die al 30 jaar.  Ik ontvang regelmatig e-mails van hen met vacatures in mijn omgeving.

  Als je iemands persoonlijke ervaring wilt lezen, kun je het verhaal van een ervaren mystery shopper lezenhier.

  Hoewel restaurants en winkels typische mystery shopping-opdrachten zijn, zijn er eigenlijk verschillende niches waar u extra geld kunt verdienen. Bijvoorbeeld,Certified Field Associates biedt theatercontrolediensten en huurt mensen in om te “winkelen” terwijl ze films kijken.

  Lees de Pennyhoarder's post over betaald worden om naar concerten te gaan, auto's te testen, makelaars te beoordelen en andere leuke mogelijkheden.

  22. Huur een logeerkamer voor extra inkomen

  Heb je een kind dat naar de universiteit gaat? Met die lege slaapkamer kun je mogelijk wat extra geld verdienen.

  Airbnb heeft de manier veranderd waarop reizigers hun accommodaties plannen.  Nu kunnen ze ervoor kiezen om in het huis van een vreemde te verblijven in plaats van een hotel te zoeken.

  Eng? Blijkbaar denken veel mensen van niet, want de industrie is booming.

  Bezoekers kunnen een meer persoonlijke en unieke ervaring krijgen, en de gastheer kan wat geld verdienen.

  Als je het leuk vindt om anderen in je huis te ontvangen en een logeerkamer kunt aanbieden tijdens drukke tijden, zou je op weg kunnen zijn om wat gemakkelijk geld te verdienen.

  Hoeveel? Gemiddeld verdienen Airbnb-hosts bijna $ 1.000 per maand. Maar er is potentieel om het tienvoudige te maken.

  Vraag het maar aan Jerry, een Airbnb Super Host, die brengt $10.000 per maand op van zijn huur.

  23. Verdien geld met een huurwoning

  Als u uw pensioensparen probeert in te halen, is het moeilijk om passief inkomen te verslaan . Geld verdienen zonder te werken? Schrijf me in!

  Een van de beste manieren om een ​​passieve inkomstenstroom te creëren is met een huurwoning.Zodra u de initiële investering heeft gedaan en het pand klaarmaakt voor bewoning, kunt u beginnen met het ontvangen van maandelijkse huurcheques in uw mailbox.

  Toen we van Vegas naar Denver verhuisden, was de markt nog steeds slecht. We besloten ons huis te verhuren tot de waarde ervan steeg. Een van de beste beslissingen die we hebben genomen, was het inhuren van een vastgoedbeheerder. Ze kreeg 10% van de maandelijkse huur, maar regelde ook alles. ALLES. Het enige dat we ooit hoefden te doen, was betalen voor een nieuwe warmwaterboiler.

  Het enige nadeel was de financiële last wanneer het huis niet bewoond was. Gelukkig waren dat maar een paar maanden van de 2 jaar dat we het verhuurd hebben.

  Dit is absoluut een bron van inkomsten die ik graag opnieuw zou willen onderzoeken naarmate we dichter bij ons pensioen komen.

  Lees hoe Brady van een nieuweling naar een jaar $ 40.000 aan passief inkomen verdiende per jaar met zijn huurwoningen.

  24. Verdien extra geld met je gebakken lekkernijen

  Heb jij de gave om anderen blij te maken met jouw lekkere foodcreaties? Nou, dat geluk zou je mogelijk een beetje rijker kunnen maken.

  Als je het leuk vindt om taarten, koekjes en andere zoete lekkernijen te bakken, kun je van je hobby een leuke hobby maken en winstgevende bijzaken.

  Verjaardagen, bar mitswa's, pensioenfeesten en familiereünies zijn slechts een paar gelegenheden waarbij een feestelijke traktatie wordt verwacht.

  Controleer de wetten van uw staat om te zien of u een vergunning nodig heeft voordat u reclame gaat maken voor uw gebakken producten. Zoek vervolgens naar lokale mogelijkheden om uw producten onder de aandacht te brengen – beurzen, boerenmarkten en schoolevenementen zijn goede plekken om te beginnen.

  De feestdagen zijn een populaire tijd om speciale lekkernijen te bestellen. Je zou een open huis kunnen houden met monsters en bestellingen kunnen opnemen voor kerstfeestjes en -diners.

  Wanneer anderen enthousiast beginnen te worden over uw heerlijke creaties, zal mond-tot-mondreclame alleen al genoeg bestellingen genereren om u bezig te houden en een hoop extra bijverdienste te verdienen.

  Als u meer wilt weten, lees dan dit bericht over hoe je geld kunt verdienen met het verkopen van gebak.

  25. Krijg betaald om huizen in scène te zetten

  Bent u een van die mensen die zich een mooie transformatie kunnen voorstellen van een rommelige en verouderde ruimte? Dan zit er misschien wel een binnenhuisarchitect diep in je verborgen die erop wacht om naar buiten te komen.

  Ik zeg, laten we eruit. Er zijn mensen die je hard nodig hebben.

  Een manier waarop je anderen kunt helpen en wat extra geld kunt verdienen met dit felbegeerde geschenk, is door mensen te helpen hun huizen te verkopen. Dit verlicht niet alleen een deel van de stress die een verkoper tijdens het proces ervaart, het vergroot ook hun kansen op een hoger bod.

  Deze goedkope bijkomstigheid kan worden gestart met een eenvoudige website en een partner in de vastgoedsector.Door visitekaartjes af te geven bij opendeurdagen en te netwerken op makelaarsevenementen, krijgt u meer bekendheid en kunt u klanten binnenhalen.

  Lees om te beginnen dit bericht over het starten van een home staging business.

  26. Verdien extra geld met “extra” werk

  Vraag je je wel eens af hoe die achtergrondmensen die je in films ziet aan die banen komen?

  Deze anonieme acteurs worden betaald om in films en op tv te spelen, zelfs als ze niets zeggen. Sommigen noemen het “extra” werk, anderen noemen het achtergrondcasting. Hoe dan ook, het is gemakkelijk en leuk en een unieke manier om wat extra geld te verdienen.

  Toen ik in Zuid-Californië woonde, deed ik wat extra werk. Mijn bekendste opdracht was waarschijnlijk op de set van Big Top PeeWee. Hoewel het opwindend was om aan een beroemde film te werken, herinner ik me dat ik het zo cool vond dat ik een boek kon lezen tijdens de lange pauzes tussen het filmen en er toch voor betaald kon worden.

  Als dit je intrigerend in de oren klinkt , lees Nathans berichtover het verdienen tot $200 per dag door op filmsets te werken.  Dat is gemakkelijk geld voor gewoon rondhangen en opgaan!

  Ontvang voor meer inspiratie deze gratis lijst van 101 Side Hustle-ideeën!

   

  Tot slot: Begin extra geld te verdienen

  Oké, dus geen excuses, toch? Het geld is er, zoals je kunt zien aan deze lange lijst met inkomensmogelijkheden. 

  Je hoeft alleen maar te besluiten om het te gaan maken.

  De enige persoon u tegenhouden van financiële vrijheid bent u zelf.

  Dus vertel uw voorzichtige, onzekere u dat uw zelfverzekerde, geld verdienende u het overneemt. Denk er niet te lang over na – begin gewoon.

  Kies er een (of twee … of drie …) uit de lijst en kijk of het voor u werkt. Als dat niet het geval is, ga dan verder met iets anders.

  Tijdens het proces zul je dat geldverdienende nevenoptreden vinden dat bij je schema en levensstijl past. Wie weet, kunt u uw winstgevende bedrijvigheid zelfs omzetten in een volwaardige onderneming. Maar je zult het nooit weten tot je begint.

  Dus ga extra geld verdienen!

  Plaats een reactie