Hoe u $ 50 per dag kunt verdienen op MTurk: de ultieme gids in 2023

Heb je ooit gehoord van Amazon Mechanical Turk (ook bekend als MTurk)?  Het is een crowdsourcing-marktplaats waar mensen geld kunnen verdienen door kleine klusjes uit te voeren die microtasks worden genoemd.

De meest gebruikelijke manier om geld te verdienen op MTurk is door het beantwoorden van enquêtevragen en het doen van gegevens invoeren, maar er zijn ook andere manieren om het te doen.

In dit artikel leer ik je hoe je $ 50 per dag kunt verdienen met MTurk. Blijf lezen om erachter te komen hoe u deze gemakkelijke bijverdienste kunt gebruiken om uw financiële doelen te bereiken!

Ontvang deze gratis lijst met 101 Side Hustle-ideeën voor meer inspiratie om geld te verdienen!

Wat is Amazon Mechanical Turk?

Amazon Mechanical Turk (MTurk) is een crowdsourcing-site waar mensen geld kunnen verdienen door kleine taken uit te voeren, zoals enquêtes of gegevensinvoer. Deze staan ​​bekend als Human Intelligence Tasks (“HITs”).

Met deze site kunnen MTurk-werknemers (genaamd “Turkers”) taken uitvoeren die te repetitief of te moeilijk zijn voor computers, maar gemakkelijk genoeg voor mensen om uit te voeren.

Hoe werkt MTurk?

Om geld te verdienen op MTurk, voltooi je taken en dien je ze vervolgens ter goedkeuring in. U krijgt de instructies, de tijd die nodig is om de taak te voltooien en hoeveel u gaat verdienen. Nadat u de HIT hebt voltooid en ingediend, wordt uw werk beoordeeld. Als het wordt geaccepteerd, wordt u goedgekeurd voor betaling.

De website heeft veel vacatures geplaatst door mensen die hulp nodig hebben. U kunt kiezen uit honderden van taken! Een Turker kan mogelijk tot 5.000 HIT’s op één dag voltooien. Hoe meer HIT’s u uitvoert, hoe meer u kunt verdienen.

Maar net als bij elke andere baan zijn er enkele goede dagen en slechte dagen. Er zijn manieren om uw inkomsten op MTurk te maximaliseren, en ik zal u later enkele handige tips geven.

Welke banen vind je op MTurk?

Op MTurk zijn er 3 hoofdtypen taken die u zult vinden als u naar beschikbare vacatures zoekt:

 1. Enquêtes:Als u het leuk vindt om vragenlijsten in te vullen en uw mening te geven, kunt u geld verdienen op MTurk door snelle enquêtes in te vullen. Er is een grote verscheidenheid om uit te kiezen, verspreid over meerdere onderwerpen, en ze zijn gemakkelijk en snel in te vullen. U kunt zelfs filteren op de soorten enquêtes die u wilt invullen.
 2. Beschrijvingen van zoekmachines: Voor deze taken moet u een Google-zoekopdracht uitvoeren voor een specifieke term of woordgroep en vervolgens een voorbeeld van uw zoekresultaten aan de aanvrager. Supereenvoudig en snel!
 3. Transcriptieservices:Ben je een snelle typiste? Als dat zo is, kunt u gemakkelijk geld verdienen aan MTurk door korte transcriptietaken uit te voeren. Luister gewoon naar een kort audiobestand en zet de inhoud om in tekstvorm.

Volgens de website zijn andere taken die je op MTurk zult vinden, het bewerken van video’s, gegevensverificatie, het verzamelen van informatie , en gegevensverwerking.

Er zijn honderden kleine taken om uit te kiezen, maar pas op – er zijn ook enkele illegale verzoeken die u wilt vermijden.  Dit omvat elke taak waarbij u wordt gevraagd software te downloaden of uw creditcardgegevens in te voeren.

Hoe u $50 per dag op MTurk

Nu je weet wat MTurk is, laten we eens kijken hoe je goed geld kunt gaan verdienen op dit perron. Hier zijn 15 slimme tips om €50 per dag te verdienen op MTurk.  

1. Gebruik browserextensies en scripts om de efficiëntie te verhogen

Door de juiste browserextensies en scripts te gebruiken, kunt u efficiënter omgaan met uw tijd bij het zoeken naar taken op MTurk. U kunt de beste taken sneller vinden en voltooien, wat betekent dat u meer geld kunt verdienen in minder tijd.

Een populaire extensie is de MTurk Suite Chrome-extensie, een verzameling hulpmiddelen om u te helpen efficiënter te werken binnen MTurk. Je kunt ook Panda Crazy Max bekijken, die HIT’s voor je verzamelt op een ingestelde tijdswaarde.

MTurk-scripts zijn kleine stukjes code die u op uw computer installeert om de efficiëntie te verhogen. Ze kunnen extra functionaliteit bieden of de standaardinstellingen in MTurk wijzigen. U kunt handige scripts vinden op MTurkGuide.com, of zoek op Google naar “MTurk-scripts”.

Eén woord van waarschuwing bij het kiezen van scripts die u gaat gebruiken:  gebruik nooit een script dat uw taken voor u automatiseert! Deze scripts druisen in tegen de servicevoorwaarden van MTurk en kunnen ertoe leiden dat u van het platform wordt getrapt. Voltooi altijd de taken die u zelf accepteert!

Een ander ding om in gedachten te houden over extensies en scripts is dat er altijd nieuwe worden gemaakt en oude verouderd raken en niet meer werken. Wees er zeker van dat om af en toe degene die u gebruikt te controleren om te bevestigen dat ze nog steeds voor u werken.

2. Gebruik forums om op de hoogte en up-to-date te blijven

Een van de beste dingen die je als Turker kunt doen, is de forums bekijken waar andere Turkers delen hun ervaringen en inzichten.

MTurk is een platform dat van dag tot dag snel verandert. Als u er een gewoonte van maakt om deze forums te controleren op updates, kunt u op de hoogte blijven van de beste HIT’s die u kunt accepteren.

Forums zoals MTurk Crowd en Turker Nationhebben een overvloed aan informatie en tips om u te helpen uw inkomsten te verhogen. De dagelijkse updates die u in deze threads vindt, helpen u tijd en moeite te besparen bij het kiezen en voltooien van HIT’s.

Naast informatie over de bestbetaalde banen die worden vermeld, zult u leer ook welke oplichting en onbetrouwbare providers u moet vermijden.

Het is een goed idee om de forums te vinden die het beste bij u passen en deze dagelijks te controleren voordat u op zoek gaat naar HIT’s op het MTurk-vacaturebord.

3. Bepaal je minimale uurloon

Tijd is geld, toch? Dit betekent dat u moet beslissen hoeveel uw tijd waard is voordat u begint met het accepteren van een stel laagbetaalde HIT’s op MTurk.

Stel dat u bijvoorbeeld minimaal $ 8 per uur wilt verdienen. Je zult HIT’s moeten vinden die genoeg betalen en die je snel genoeg kunt voltooien om dit doel te bereiken.

Als je minder betalende taken kiest die niet minimaal $ 8 per uur opleveren, #8217;Ik wil ze waarschijnlijk overslaan. (Houd er rekening mee dat taken geen uur in beslag nemen, maar seconden of minuten. Doe de wiskunde om te berekenen hoeveel van dezelfde taken u in een uur kunt voltooien en wat uw uitbetaling zou zijn.)

Kies taken die u interessant vindt en waarvan u denkt dat u ze snel kunt voltooien. Meestal kunt u de details van de HIT bekijken voordat u eraan begint en voor uzelf beslissen of het de moeite waard is. Onthoud gewoon – de goedbetaalde HIT’s zullen snel gaan!

Na verloop van tijd zul je sneller worden in het kiezen van die taken die je zullen helpen je uurdoel te bereiken.

* TIP:Veel Turkers raden aan om uw HIT-zoekopdracht te filteren om alleen degenen weer te geven die minimaal 35-40 cent per taak betalen. Als u deze goedbetaalde taken binnen 2-3 minuten voltooit, verdient u gemiddeld minimaal $ 8 per uur.

4. Kwalificeren voor beter betalende HIT’s

U kunt in aanmerking komen voor beter betalende HIT’s door voorbeeldtests te voltooien en deel te nemen aan snelle enquêtes. Het voldoen aan deze kwalificaties duurt meestal maar een paar minuten, maar geeft u toegang tot een grotere verscheidenheid aan taken die door een bepaalde provider worden aangeboden.

Het opbouwen van een sterk profiel dat een groot aantal voltooide HIT’s en goede goedkeuringspercentages weerspiegelt, zal ook uw kwalificaties verhogen.

Als u uw inkomsten op MTurk wilt maximaliseren, probeer dan uw kwalificaties te verbeteren, zodat u accepteer deze goedbetaalde HIT’s.

5. Bouw vertrouwen op met een sterk Amazon MTurk-profiel

Als Turker heb je een profiel met het aantal HIT’s dat je hebt voltooid en je goedkeuringspercentage. Deze statistieken kunnen aanvragers beïnvloeden om u al dan niet voor een taak te kiezen.

Kortom, de Turker met meer voltooide HIT’s en een hoger goedkeuringspercentage zal het vaakst worden verkozen boven anderen. > Daarom is het van cruciaal belang om uw profiel op te bouwen, zodat u vertrouwen en geloofwaardigheid kunt opbouwen. Dit kost tijd, maar uw inspanningen zullen op de lange termijn vruchten afwerpen.

Een manier om uw resultaten te versnellen, is door veel eenvoudige, laagbetaalde taken snel uit te voeren om uw aantal te vergroten. In het begin offer je wat inkomsten op, maar je krijgt sneller toegang tot betere kansen.

Zodra je 500-1000 HIT’s hebt voltooid, kom je in aanmerking voor meer taken. En nadat u de “masterkwalificatie heeft bereikt met 5.000 voltooide HIT’s, zal uw acceptatiegraad omhoog schieten.

Houd er rekening mee dat elke voltooide HIT na indiening moet worden goedgekeurd. U wilt een HIT-goedkeuringspercentage van minimaal 95% behouden – maar 99% is beter! Met deze cijfers verdien je gemakkelijk €50 per dag op MTurk.

6. Meld u aan wanneer de beste HIT’s beschikbaar zijn

Om uw kansen op succes op Amazon MTurk te vergroten, moet u weten wat de beste tijden zijn om naar die goedbetaalde taken te zoeken.

De ervaren Turkers zitten niet elke dag 12 uur achter hun computer, wachtend en hopend op de beste kansen om op te duiken. Ze weten dat de meerderheid van de HIT’s waarnaar ze op zoek zijn meestal beschikbaar zijn op bepaalde tijden van de dag.

De meeste competitieve taken verschijnen tijdens de weekdagen van 9 tot 5 omdat het meestal reguliere bedrijven zijn die vacatures plaatsen. Als je tijdens deze uren vrij bent, maximaliseer dan je inspanningen door in te loggen tijdens deze periode om de beste HIT’s te vinden.

*TIP:  Om degenen die snel gaan op te vangen, blijf je je scherm vernieuwen zodat je de kans hebt om ze te pakken!

7 . Profiteer van batch-HIT’s

Batch HIT’s zijn die taken waarmee u meerdere taken kunt selecteren en er tegelijkertijd aan kunt werken. Of het nu gaat om een ​​kleine batch van 20 of een batch met honderden, het idee is om u te helpen meer taken in een kortere tijd af te ronden.

Het voltooien van batch HIT’s is een snellere manier om de nummers te verzamelen die u nodig heeft voor betere kwalificaties. U kunt deze batch-HIT’s vinden in uw zoekresultaten en ze laten meestal zien hoeveel taken er beschikbaar zijn, evenals de gemiddelde tijd die nodig is om ze te voltooien.

De beste manier om batch-HIT’s te vinden, is door gebruik te maken van Turkopticon.Deze website heeft een lijst met providers die ze aanbieden, samen met beoordelingen die door andere werknemers zijn ingediend. Je kunt ook MTurk Crowd gebruiken om ernaar te zoeken – de besten hebben “Batch” in de titel.

Hoewel veel mensen batches negeren vanwege het lage uitbetalingsnummer, kunnen deze banen een goudmijn zijn als je eenmaal dieper begint te graven.

8. Filter de aanvragers

U kunt aanvragers op MTurk filteren om alleen degenen te zien die bij uw kwalificaties passen. U kunt zoeken op het soort werk, welke taken ze aanbieden en hun goedkeuringsscore.

Dit is een goede manier om die slechte aanvragers te identificeren die een lage positie hebben vanwege een hoge mate van afkeuring. tarief of zijn moeilijk om mee te werken.

Houd er rekening mee dat er aanvragers zijn die goedbetaalde HIT’s aanbieden, maar een laag goedkeuringspercentage hebben om dit te compenseren. Turkopticonis een handige tool die u kan helpen ongewenste aanvragers eruit te filteren.

9. Gebruik de zoekfunctie

Nadat je een flink aantal voltooide HIT’s hebt verzameld, realiseer je je dat er zijn bepaalde taken waar je beter in bent dan andere. Noteer deze taaktitels, zodat u er specifiek naar kunt zoeken. Zo blijft u gefocust op de banen die u het meeste rendement opleveren.

Dat kan ook bladwijzeraanvragers die dit soort taken aanbieden, zodat u ook op hun naam kunt zoeken.

Als u de zoekfunctie in uw voordeel gebruikt, kunt u uw keuzes beperken en bespaart u tijd.

10. Verhoog uw uitbetaling met enquêtes

Enquêtes zijn een gemakkelijke manier om toe te voegen aan uw dagelijkse inkomsten. Zoek gewoon naar enquêtes met de zoekfunctie om kansen te vinden die u tot $ 5 per taak opleveren.

Als u dagelijks 1 of 2 goedbetaalde enquêtes kunt invullen, helpt dit u uw doel te bereiken om $ 50 per dag op MTurk.

Wees voorzichtig met oplichting! Voer nooit persoonlijke gegevens of financiële informatie in.

11. Pas op voor oplichters

Hoewel Amazon MTurk een legitieme site is om extra geld te verdienen, moet je je toch bewust zijn van degenen die het platform gebruiken om anderen op te lichten.

Als je ooit een aanvrager tegenkomt die om persoonlijke gegevens vraagt, zoals zoals uw naam, creditcardgegevens of burgerservicenummer, dat is een grote rode vlag. Oplichters willen dat deze informatie identiteitsdiefstal of creditcardfraude pleegt.

Een goede manier om uzelf te beschermen is om altijd HIT’s aan te nemen van hooggewaardeerde aanvragers. U kunt de naam van elke aanvrager markeren om hun beoordelingen en activiteit te bekijken.

Blijf uit de buurt van sites met slechte recensies of weinig activiteit, hoe verleidelijk de uitbetaling ook is. Het laatste wat u wilt, is geld verliezen wanneer u het probeert te verdienen! Het is het beste om veiliger te zijn dan sorry. Als iets vreemd lijkt, neem de HIT dan niet!

12. Stel specifieke doelen die je kunt bereiken

Als je uiteindelijk $ 50 per dag wilt verdienen met MTurk, kun je vanaf het begin dagelijkse doelen stellen om je te helpen daar te komen.

Terwijl je HIT’s voltooit, leer je snel welke banen je de beste maken meeste geld per uur. Vervolgens kunt u uitzoeken hoeveel u er op een dag moet bereiken om uw doel van $ 50 te bereiken.

Houd een logboek bij van HIT’s die u hebt voltooid, hoe lang ze hebben geduurd, hoeveel ze hebben betaald en hoeveel u voor elk uur zou verdienen. Tel elke dag uw inkomsten op, zodat u kunt bijhouden hoe uw inkomen in de loop van de tijd toeneemt.

Als je supergemotiveerd bent, stel dan een deadline in voor wanneer je je inkomensdoel wilt bereiken. Het is belangrijk om uw dagelijkse voortgang bij te houden, zodat u gefocust en op schema blijft. Voordat je het weet, heb je je doel van $ 50 per dag bereikt!

13. Blijf consistent en actief

Amazon MTurk is een geweldige kans om wat extra inkomen te verdienen als je er tijd en moeite in steekt. Het is geen plan om snel rijk te worden.

Als je €50 per dag wilt verdienen op MTurk, is het belangrijk om consistent te zijn en actief te blijven op het platform. Hoe meer HIT’s u voltooit, hoe sneller u zult worden en hoe beter u zult zijn in het vinden van die met het grootste rendement voor uw tijd.

Het hebben van een dagelijkse routine zal helpen je blijft gedisciplineerd met je inspanningen.Blokkeer tijd op specifieke dagen waarop u zich kunt toewijden aan het zoeken naar taken en deze snel kunt voltooien. Zorg ervoor dat u geen afleiding heeft, zodat u zich kunt concentreren op uw beste werk en uw tijd optimaal kunt benutten.

14. Leer nieuwe vaardigheden

Als je bepaalde HIT’s steeds overslaat omdat je niet over de juiste vaardigheden beschikt, overweeg dan iets te leren nieuw. Hoe groter je vaardigheden, hoe meer mogelijkheden je hebt om meer geld te verdienen.

15. Oefen geduld

Als nieuwe Turker zal het tijd kosten om te bepalen welke taken u het meeste rendement opleveren, een sterke profiel en leer hoe u het meest efficiënt met uw tijd kunt omgaan. Wees geduldig met jezelf.

Blijf gefocust op het ontwikkelen van die dagelijkse gewoonten die tot succes zullen leiden.Als je echt $ 50 per dag wilt verdienen op MTurk, is dat zeker mogelijk! Maar je moet toegewijd blijven, zelfs als de dingen niet zo snel gaan als je zou willen.

Je zult een aantal geweldige dagen hebben wanneer je je doel overtreft, en andere dagen die lijken een totale mislukking. Blijf op koers en blijf vooruitgaan. De enige reden dat je faalt, is als je opgeeft!

Aanmelden bij MTurk

Als je nog geen Amazon Mechanical Turk-account hebt, kun je de onderstaande stappen volgen. Het is supereenvoudig en duurt slechts een paar minuten.

 1. Ga naar Amazon’s aanmeldingspagina voor Mechanical Turk
 2. Klik op op “Request A Worker Account”
 3. Meld u aan met de login van uw Amazon-account of maak een nieuw Amazon-account
 4. Zodra u bent aangemeld bij Amazon , maak je je MTurk-account aan
 5. Wacht op verificatie van je MTurk-account, wat tot 48 uur kan duren
 6. Na verificatie stelt u uw betalingsgegevens in om uw uitbetalingen te ontvangen

Als nieuwe Turker heeft u de eerste 10 dagen een proeftijd . Gedurende deze tijd wordt van u verwacht dat u maximaal 100 HIT’s per dag voltooit. Na deze tijd kun je zoveel taken uitvoeren als je wilt.

Is MTurk echt legitiem?

Amazon Mechanical Turk, een onderdeel van Amazon.com, is een legitieme mogelijkheid om extra geld te verdienen. Het is een gemakkelijke manier om geld te verdienen tijdens je vrije tijd. U wordt direct contant betaald op uw bankrekening of met een Amazon-cadeaubon.

Het is belangrijk om uw verwachtingen realistisch te houden. U krijgt niet rijk aan MTurk, en je zult geen jaarlijks inkomen van $ 50.000 binnenhalen. Als u er echter tijd en moeite in steekt, kunt u iets toevoegen aan het inkomen dat u al verdient met een reguliere baan.

Met dit extra geld kunt u sneller uit uw schulden komen, meer sparen voor uw pensioen en uw andere financiële doelen bereiken.

De voordelen van MTurk

Er zijn verschillende positieve kenmerken en voordelen aan het werken op het MTurk-platform:

 • Amazon Mechanical Turk is onderdeel van Amazon.com, dus je weet dat het geloofwaardig, betrouwbaar en betrouwbaar is.
 • Je stelt je eigen schema in en kiest de taken die je wilt voltooien.
 • Er is een grote verscheidenheid aan taken om uit te kiezen, dus je vindt altijd wel iets waarmee je geld kunt verdienen.

 

 

 • Je hebt de mogelijkheid om je te kwalificeren voor hogerbetaalde taken.
 • Je kunt op elk moment een uitbetaling aanvragen.
 • Er is geen training vereist om aan de slag te gaan.

 

 

 • Er zijn bronnen beschikbaar, zoals forums, browserextensies en scripts om u te helpen uw uitbetaling te verhogen.
 • Het is een eenvoudige manier om wat extra geld te verdienen vanuit het comfort van je eigen bank!

 

De nadelen van MTurk

Hier zijn enkele nadelen van het werken aan MTurk:

  • Het loon is erg laag voor elke taak en er is geen vast uurloon. Dit betekent dat je snel moet zijn om de beste taken te krijgen, snel moet zijn om ze te voltooien en veel taken moet uitvoeren om een ​​dagelijkse uitbetaling van $ 50 te behalen.
  • De taken zijn meestal vervelend.
 • Je moet beschikbaar zijn tijdens normale kantooruren om de beste banen te krijgen. Als u alleen ’s avonds en in het weekend op vacaturesites kunt zoeken, verdient u minder geld.

Veelgestelde vragen

Heb je nog meer vragen over Amazon MTurk? Bekijk deze aanvullende veelgestelde vragen om de antwoorden te vinden die u zoekt.

FAQ: Hoeveel kunt u op een dag verdienen met MTurk?

Als u gefocust, consistent en gedisciplineerd bent, kunt u gemakkelijk tussen $ 50 en $ 100 per dag verdienen op MTurk. Het hangt allemaal af van hoe snel u taken kunt voltooien en weet hoe u de bestbetaalde banen kunt krijgen.

Bovendien, als je doorgaat met het verbeteren van je kwalificaties en het versterken van je profiel, is het mogelijk om $ 200- $ 250 per dag te verdienen! Houd er rekening mee dat dit geen passief inkomen is – je zult tijd en moeite moeten steken om het de moeite waard te maken.

FAQ:   Hoe lang duurt het om goed geld te verdienen op MTurk?

Je kunt ongeveer 2 tot 3 weken beginnen met goed geld verdienen op MTurk nadat u zich heeft aangemeld.

Wanneer u uw account voor het eerst aanmaakt, moet u tot 2 dagen wachten voordat uw gegevens zijn geverifieerd. Vervolgens start u een proefperiode van 10 dagen, waarin u beperkt bent tot slechts 100 HIT’s per dag. Daarna is het aantal taken dat u voltooit onbeperkt en kunt u meer geld verdienen.

U heeft waarschijnlijk een week of twee nodig om de beste strategieën en tools te leren die u kunt gebruiken, zodat u uw uw inspanningen.

FAQ: Welke kwalificaties heb je nodig om aan MTurk te werken?

De vereiste kwalificaties om aan Mturk te werken, zijn dat je minimaal 18 jaar oud moet zijn en een internetverbinding moet hebben.

FAQ:  Wat zijn de klachten over MTurk?

Sommige klachten over MTurk zijn onder meer het ontbreken van een verklaring voor het afwijzen van een aanvraag, een gebrek aan klantenservice ondersteuning en laagbetaalde banen die slechts centen betalen.

FAQ: Hoe word ik betaald op MTurk?

Je kunt op twee verschillende manieren betaald worden door MTurk. De eerste is om uw uitbetaling op uw bankrekening te laten storten, wat 3-4 dagen kan duren. De tweede is met een Amazon-cadeaubon, die binnen 24 uur beschikbaar is. U moet ten minste $ 1 in uw MTurk-account hebben om een ​​uitbetaling aan te vragen.

FAQ: Wat zijn andere sites zoals MTurk?

Als je meer mogelijkheden voor microtasking wilt ontdekken, zijn er tal van andere crowdsourcing-websites die u kunt bekijken, zoals Clickworker, Appen, en Microworkers. Deze lijken allemaal sterk op de structuur en het platform van MTurk.

Veelgestelde vragen: Moet ik belasting betalen over mijn MTurk-inkomsten?

MTurk-inkomsten worden beschouwd als inkomen als zelfstandige. Als u binnen het belastingjaar meer dan $ 400 aan inkomen als zelfstandige verdient, moet u belasting betalen over uw MTurk-inkomsten.

FAQ: Is het veilig om MTurk mijn burgerservicenummer te geven?

MTurk is eigendom van Amazon en daarom kunt u er zeker van zijn dat ze uw burgerservicenummer niet voor frauduleuze doeleinden zullen gebruiken. De reden dat u uw burgerservicenummer moet opgeven, is om uw identiteit voor belastingdoeleinden te verifiëren.

FAQ: Waarom deed Ik word afgewezen door MTurk?

Een veelvoorkomende reden waarom uw aanvraag door MTurk kan worden afgewezen, is dat ze uw identiteit niet konden verifiëren. Een van de belangrijkste klachten van het platform is echter dat er geen uitleg wordt gegeven wanneer een aanvraag wordt geweigerd.

Veelgestelde vragen: Betaalt Amazon Mechanical Turk via PayPal

Op dit moment stort Amazon MTurk alleen inkomsten rechtstreeks op uw bankrekening of op een Amazon-cadeaubon.

Tot slot

Amazon MTurk kan een geweldige kans zijn om heel snel extra inkomen te verdienen.  Als u op zoek bent naar manieren om uw schuldaflossingsplan te versnellen of uw 401 (k) bijdragen te verhogen, overweeg dan om MTurk te gebruiken als een manier om wat gemakkelijk geld te genereren.

Doe niet zo afgeschrikt door de laagbetaalde taken die u zult zien. Volg de bovenstaande tips om de beste banen te vinden en leer hoe u gekwalificeerd kunt worden voor beterbetaalde HIT’s.

Haal het meeste uit uw vrije tijd door dagelijks een beetje extra te verdienen. Zodra u $ 50 per dag kunt verdienen met MTurk, zult u sneller uw financiële doelen bereiken.

Plaats een reactie