Ik heb dringend geld nodig: 40 ideeën voor snel geld

Veel mensen zijn slechts één noodgeval verwijderd van een financiële crisis. Als u geen noodfonds of meerdere inkomstenstromen heeft, bent u er misschien een van. Een onverwachte medische rekening krijgen, autopech krijgen of je baan verliezen kan grote schade aanrichten aan je geldsituatie en je gestrest en angstig maken.

Als je ooit in een situatie komt waarin je wanhopig geld nodig hebt om uw rekeningen te betalen, geloof me als ik zeg dat u veel opties heeft. In deze positie verkeren kan ontmoedigend en stressvol zijn. Maar als je weet welke keuzes je hebt om snel geld te verdienen, dan kun je snel en daadkrachtig handelen om een ​​financiële ramp te voorkomen.

Of je nu het gevoel hebt dat je aan het verdrinken bent of anticipeert op toekomstige moeilijkheden, ik ga je verschillende ideeën geven om het hoofd boven water te houden. Het is belangrijk om uw mentaliteit positief en productief te houden en open te staan ​​voor iets nieuws!

Misschien loopt uw ​​financiën op dit moment goed, maar let op deze waarschuwing: er zijn waarschijnlijk een nooduitgave de hoek. Het is onvermijdelijk dat er onverwachte kosten ontstaan ​​en u wilt er klaar voor zijn!

Van extra geld verdienen tot meer geld sparen tot zelfs wat geld lenen, er zijn veel creatieve oplossingen voor het omgaan met een financiële noodsituatie. Als je denkt “Ik heb dringend geld nodig!”, lees dan verder voor creatieve oplossingen om je te helpen de eindjes aan elkaar te knopen totdat je weer op vaste grond staat.

De eerste lijst biedt ideeën om binnen zeven dagen aan geld te komen. De tweede lijst bevat suggesties voor langere tijdsbestekken, als u meer tijd heeft om te wachten. Samen zijn er meer dan 40 oplossingen om snel geld te verdienen. Later zal ik je ook enkele slimme stappen vertellen die je kunt nemen om te voorkomen dat je in een financiële crisis terechtkomt.

Contents

22 eenvoudige manieren om snel geld te verdienen (binnen 1 tot 7 dagen)

Als u zit ernstig in de problemen en moet wanhopige maatregelen nemen, er zijn een paar manieren om snel wat geld op uw bankrekening te krijgen.

Sommige van deze suggesties zullen wat schulden voor u creëren, dus weeg de opties zorgvuldig af. Als u het risico loopt om uit uw huis gezet te worden, of als u uw voertuig moet repareren zodat u uw baan niet kwijtraakt, dan is het waarschijnlijk de moeite waard om naar wat kortlopende schulden.

1. Vraag familie of vrienden om financiële hulp

Als je een goede reputatie hebt bij je familie en/of vrienden, neem dan contact op en vraag om hulp. Ik weet het, het voelt niet goed en het kan zelfs beschamend zijn, maar misschien moet je je trots inslikken en het doen. De belangrijke mensen in je leven houden van je, en meer dan waarschijnlijk willen ze je helpen als ze weten dat je in de problemen zit.

Geld lenen van vrienden of familie gaat waarschijnlijk het snelst, en misschien wel de goedkoopste manier om snel wat geld te krijgen. U kunt zeer milde voorwaarden aangeboden krijgen, zoals geen rente en “terugbetalen wanneer u kunt”.

Het grootste dat op het spel staat, is je relatie. Vraag niet als u niet van plan bent het geld terug te betalen. En laat ze u niet om betaling vragen.

Wees heel openhartig over uw plan om het terug te betalen, en zorg ervoor dat u het doorzet. U kunt zelfs een stap verder gaan en een formele overeenkomst ondertekenen.

Maak geen misbruik van hun vertrouwen. Niemand houdt ervan het gevoel te hebben dat er misbruik van hen is gemaakt!

2. Krijg een salarisvoorschot

Als je het geluk hebt je baan nog te hebben, kun je informeren naar een voorschot op uw salaris. Vraag de HR-afdeling of uw werkgever deze financiële hulp aanbiedt.

Zorg ervoor dat u de voorwaarden volledig begrijpt voordat u het papierwerk invult. Veel werkgevers brengen geen rente in rekening, maar houden gedurende een bepaalde periode een vast bedrag af totdat het voorschot volledig is terugbetaald.

Als uw werkgever dit voordeel niet aanbiedt, overweeg dan andere opties in deze lijst.

3. Houd een garage sale voor snel extra geld

Als je krap bij kas zit, organiseer dan een werfverkoop om zoveel mogelijk te verkopen. Ga door elke kamer en je garage om items te ontdekken die je in jaren niet hebt gebruikt. Plak er een prijskaartje op, zet wat tafels neer en hang wat borden op. Vergeet niet om op lokale online marktplaatsen zoals Craigslist en NextDoor te posten om meer mensen te bereiken.

Mijn moeder had eens in de paar jaar enorme garageverkopen. Ze ruimde haar huis op met een hoop rommel, terwijl ze een paar honderd dollar in haar zak stak.

4. Verkoop huishoudelijke artikelen online voor snel geld

Kijk voor wat snel geld rond in het huis naar items die u online kunt verkopen. Gebruik Craigslist, NextDoor of Facebook Marketplace voor een snelle en lokale verkoop, of post op Ebay om binnen een week iets te veilen.

Controleer je lades en kasten op spullen die je niet meer gebruikt, maar waarvan andere mensen denken zou willen. Je zou verbaasd zijn waar mensen voor betalen!

Onthoud – een online marktplaats kan honderden, zo niet duizenden potentiële kopers bereiken. Wijs dus geen enkele mogelijke optie af om wat geld te verdienen.

Misschien wilt u zelfs dingen overwegen die nog steeds waardevol voor u zijn, maar later kunnen worden vervangen. Als u het geld meer nodig heeft dan de spullen, kunt u het altijd opnieuw kopen als uw financiën stabieler zijn.

Ook zal verkopen via een online marktplaats u meestal een hogere winst opleveren dan een lokale werfverkoop, aangezien u de prijs bepaalt en een groter gebied kunt bereiken.

5. Verpand uw kostbaarheden

Als u waardevolle spullen niet helemaal wilt loslaten, kunt u ze naar een pandjeshuis brengen en gebruik ze als onderpand voor een kortlopende lening.

Pandhuizen bieden doorgaans kleinere leningen aan – meestal $ 200 of minder – en de voorwaarden vereisen dat u de hoofdsom met rente terugbetaalt.

Als u de lening niet binnen een bepaalde tijd terugbetaalt, houdt het pandjeshuis het item om aan te verkopen iemand anders.

Populaire items die pandjeshuizen afnemen zijn muziekinstrumenten, sieraden, elektronica en sportartikelen.

6. Verkoop uw videogames, boeken en platen

Videogames zijn altijd gewild en gemakkelijk om te verkopen bij lokale winkels zoals GameStop of websites zoals DeCluttr. Als je het niet erg vindt om deze items los te laten, kun je op deze manier snel geld verdienen.

Een andere plaats om videogames, maar ook boeken en platenalbums te verkopen, is 2nd & ; Karel. Deze winkel is niet in elke staat, dus ga naar hun website en vind hun locaties. Als je er een dichtbij hebt, kun je deze items inruilen voor snel geld.

7. Verkoop je oude mobiele telefoon

Als je net als de meesten bent, heb je waarschijnlijk ergens een oude mobiele telefoon in een rommellade liggen. Wist je dat je het gemakkelijk kunt verkopen voor snel geld?

Websites zoals Swappa en Gazelle kopen je oude mobiele telefoons voor contant geld. Terwijl Swappa een user-to-user-platform is waar u rechtstreeks aan iemand anders verkoopt, koopt Gazelle rechtstreeks van u. U kunt ook laptops en tablets verkopen.

Houd er rekening mee dat u een fractie krijgt van wat u oorspronkelijk hebt betaald. Maar als u dringend geld nodig heeft, is dit een manier om snel geld in te zamelen.

8. Verkoop je auto

Oké, dus deze kan een beetje prikken. Maar het is een praktische manier om mogelijk snel wat geld op te halen.

Deze optie werkt het beste als u een ander voertuig heeft om te gebruiken, anders zult u niet al te veel hinder ondervinden van het gebruik van het openbaar vervoer of op een scooter rijden. Natuurlijk, als het uw enige manier is om aan het werk te gaan, moet u het niet verkopen.

Maar als u het kunt laten werken, zult u niet alleen genereer wat broodnodige contanten, u verlaagt ook uw maandelijkse uitgaven. Uw verzekerings- en gasrekening zullen aanzienlijk dalen, waardoor u meer mogelijkheden krijgt om te besparen.

Een ander idee, als u een voertuig heeft dat vrij nieuw is met weinig kilometers, is om het te verkopen en een oudere te kopen model dat goedkoper is. 

9. Kijk rond in je huis

Als je wanhopig op zoek bent naar geld, begin dan met wat je hebt.

Dat geldt ook voor de munten in de kussens, de vergeten biljetten in je jaszakken, oude portemonnees en portemonnees, en zelfs de portemonnee van je kinderen. spaarpotten. Ja, als de tijden krap zijn, moet iedereen meedoen! (U kunt ze later met rente terugbetalen.)

10. Uw auto verhuren

Ja, u kunt uw auto daadwerkelijk voor geld verhuren!

Bekijk Turo en GetAround om meer te weten te komen over de details en begin met het verhuren van uw voertuig voor gemakkelijk geld.

Als uw auto is afbetaald , in goede conditie, en je kunt het een paar dagen per maand zonder doen, dit kan een geweldige manier voor je zijn om snel extra geld te verdienen.

11. Een kamer verhuren

Als je een extra slaapkamer in je huis hebt die&#8217 ;s niet wordt gebruikt, kunt u het verhuren en wat extra maandelijks inkomen verdienen. U kunt een advertentie plaatsen, enkele sollicitaties aannemen en binnen een week de eerste maand huur met borg ontvangen.

Hoewel u snel geld kunt verdienen als u wanhopig op zoek bent naar geld, houd er rekening mee dat dit een verbintenis op lange termijn is. U wilt dat uw huurder een huurovereenkomst tekent, bij voorkeur voor 6 maanden of een jaar. Zorg ervoor dat u grondig solliciteert, kredietcontroles uitvoert en referenties controleert, zodat u later problemen tot een minimum beperkt.

Als u geen vaste kamergenoot wilt, kunt u altijd een ruimte in uw elke avond thuis. Het helpt om in een stad te wonen waar mensen graag naartoe reizen, zodat je genoeg zaken kunt doen.

Je kunt Airbnb gebruiken.om uw advertentie te plaatsen en details te verstrekken zoals prijs, voorzieningen, locatie, enz. U verdient misschien niet zo snel geld als het krijgen van een vaste huurder, maar u kunt op de lange termijn meer verdienen!

12. Uw garage verhuren

Ja, u kunt snel geld verdienen met die extra ruimte in uw garage. Opslageenheden kunnen prijzig en onhandig zijn, en het aanbieden van een afgesloten, veilige ruimte voor iemands extra spullen kan winstgevend zijn.

Een eenvoudige advertentie op een website met online advertenties, zoals Craigslist of Facebook Marketplace, kan mensen laten weten dat u bereid bent uw ruimte te verhuren. Het kan een snelle en gemakkelijke manier zijn om een ​​passieve inkomstenstroom te creëren.

13. Bied aan om op te passen

Babysitten is een van die nevenoptredens waarmee je gemakkelijk snel geld kunt verdienen. Laat je vrienden, buren, collega's en kerkelijke familie weten dat je beschikbaar bent om op ze te passen.

Als je toch thuis je favoriete programma's gaat streamen, kan dat net zo goed verdien wat geld.

Zorg ervoor dat je een vast uurtarief vaststelt, afhankelijk van het aantal kinderen. Als je een dagtaak hebt, kun je mogelijk elke avond van de week extra geld binnenhalen.

14. Ontvang een voorschot in contanten 

Als u dringend snel geld nodig heeft, kunt u een voorschot op uw creditcard krijgen. Het bedrag dat u aanvraagt, wordt toegevoegd aan uw huidige saldo en u kunt het geld onmiddellijk ontvangen.

Het grote nadeel van deze optie is dat het vrij duur is. De rente die u betaalt, is doorgaans veel hoger dan de normale kosten, en mogelijk moet u ook een voorschot in contanten betalen.

Bovendien kan uw kredietscore negatief worden beïnvloed als de creditcardmaatschappij zich bij de kredietbureaus meldt voordat u de lening terugbetaalt.

Vanwege de hoge kosten van dit type lening, mag u alleen een creditcard aanvragen. contant voorschot als u de meeste andere opties hebt uitgeput om snel contant geld te krijgen. Het is een betere optie dan een persoonlijke lening, omdat de rente die u moet betalen aanzienlijk lager zal zijn.

15. Beloningspunten uitbetalen

De meeste creditcards hebben een beloningsprogramma. U hoeft deze beloningen niet te gebruiken voor aankopen, u kunt ze in plaats daarvan uitbetalen.

U kunt uw beloningssaldo controleren via de website van de creditcard. Als je een aantal belangrijke punten hebt opgebouwd, dien dan een verzoek in om ze uit te betalen en een cheque te ontvangen.

Dit is een snelle, gemakkelijke en gratis optie om wat extra geld te krijgen.

16. Cadeaubonnen inwisselen voor geld

Cadeaubonnen zijn een veelgebruikt cadeau voor verjaardagen en feestdagen. Misschien heb je er zelfs een paar waar je niet aan toe bent gekomen om ze uit te geven. Zo ja, kunt u ze voor contant geld verkopen.

Websites zoals Raise en CardCashmaak het gemakkelijk om snel geld te verdienen met uw ongebruikte cadeaubonnen. Natuurlijk gebruiken kopers deze services om een ​​deal te sluiten, dus u krijgt niet 100% van de waarde. Maar als je in de problemen zit en snel geld nodig hebt, is dit een gemakkelijke manier om snel wat geld te krijgen.

17. Plasma doneren

Veel mensen beschouwen dit misschien als een extreme strategie om snel geld te verdienen. Maar eigenlijk is het doneren van plasma een legitieme manier om snel geld te verdienen en tegelijkertijd anderen te helpen die dringend een plasmatransfusie nodig hebben.

Veel plasmacentra bieden tussen $ 25 en $ 50 per donatie, en u wordt bij elk bezoek betaald. U kunt maximaal twee keer per week doneren, waarmee u een paar honderd dollar extra per maand kunt verdienen.

Zoek online naar lokale centra en let op “specials”. Vaak bieden plasmacentra extra prikkels om meer donoren binnen te halen.

18. Vind niet-opgeëist geld

De meeste mensen realiseren zich niet dat ze misschien geld hebben dat erop wacht door hen te worden opgeëist!  

Dit geld kan afkomstig zijn van eerdere bankrekeningen die nooit zijn afgesloten, oude beleggingsrekeningen, uitkeringen van een trust, de inhoud van een kluis, eerdere belastingteruggaven, uitbetalingen van levensverzekeringen, enz.

Het is snel en gemakkelijk te achterhalen of u niet-opgeëist geld op uw naam heeft staan. Ga gewoon naar MissingMoney.comen voer de vereiste gegevens in. Dit is gratis! U zou *nooit* iemand hoeven te betalen om u te helpen niet-opgeëiste fondsen te vinden.

19. Vraag uw bank of kredietvereniging om contant geld

Met een goede kredietscore en een vaste baan kunt u zou snel een infuus van contant geld kunnen krijgen door een persoonlijke lening bij uw bank af te sluiten. Hoe beter uw score, hoe lager de rente die u betaalt,en de tarieven zijn veel lager dan flitskredieten of contante voorschotten op uw creditcard. Dit is een goede optie als u wanhopig op zoek bent naar grotere bedragen.

Als u al een tijdje bij uw bank werkt en een goede reputatie heeft, kan dit een snelle en pijnloze manier zijn om krijg wat geld op je rekening. Sommige banken kunnen het geld binnen 24 uur bij u bezorgen; bij andere kan het enkele werkdagen duren.

Als u lid bent van een credit union kunt u zelfs betere voorwaarden krijgen dan bij een gewone bank.

Lees de voorwaarden zorgvuldig door voordat u op de stippellijn tekent. U wilt uzelf niet in ergere geldproblemen brengen dan waar u al in zit.

Als uw kredietwaardigheid niet zo groot is, 8217;Ik wil deze optie waarschijnlijk overslaan. De kosten van lenen zijn het op de lange termijn waarschijnlijk niet waard.

20. Gebruik uw auto als onderpand

Als u een voertuig heeft dat zijn vruchten afwerpt, kunt u snel wat geld verdienen.  Een eigendomslening gebruikt uw auto als onderpand om geld te lenen. Deze geldschieters zullen normaal gesproken uw kredietgeschiedenis niet controleren, omdat ze zich het recht voorbehouden om uw voertuig in bezit te nemen als u niet op tijd terugbetaalt.

Dit klinkt riskant , en het is! Er hangt ook een hoog rentekaartje aan.

Maar als u zonder enige twijfel weet dat uw financiële ellende van korte duur zal zijn, overweeg dan deze optie voor snel geld. Anders … ga verder.

21. Krijg een persoonlijke kredietlijn

Dit is vergelijkbaar met het krijgen van een persoonlijke lening, maar de voorwaarden zijn anders.

Bij een persoonlijke lening krijg je een vast, goedgekeurd bedrag dat je in termijnen terugbetaalt. Het rentepercentage en het aflossingsschema staan ​​vast.

Kredietlijnen lijken daarentegen meer op creditcards.  U kunt geld blijven lenen op een doorlopend krediet, tot een goedgekeurd bedrag. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u leent.

Terwijl u geld leent en terugbetaalt, uw minimale betaling zal elke maand fluctueren. 

Als u financieel in de problemen zit en niet zeker weet hoeveel u nodig heeft om rond te komen, kan een kredietlijn de moeite waard zijn achtervolgen.

22. Krijg een persoonlijke lening – *laatste redmiddel*

Als je alle andere opties hebt uitgeput en je dringend geld nodig hebt , kunt u een persoonlijke lening aanvragen. Deze leningen worden aangeboden via directe kredietverstrekkers met lage toetredingsdrempels.

*Echter* – zorg ervoor dat dit uw laatste redmiddel is.

Betaaldagleningen vragen een exorbitante prijs voor het lenen van geld. Afgezien van de hoge vergoedingen die u betaalt, hebben de meeste flitskredieten een JKP van 400%!

Deze leningen zijn van korte duur – meestal tot uw volgende salaris – en staten geven een wettelijk maximum voor hoeveel u kunt lenen (vaak tot $ 500). U kunt er waarschijnlijk een bij u in de buurt vinden, of u kunt een online geldschieter gebruiken.

Als u dringend behoefte heeft aan snel geld en simpelweg geen andere haalbare opties heeft, dan kan een flitskrediet van een directe geldschieter u voor een korte tijd vastbinden. Vergeet niet dat ze u meer zullen kosten dan elke andere beschikbare lening.

18 Manieren om wat te verdienen extra geld (binnen 30 dagen)

Als u wanhopig op zoek bent naar geld, maar u #8217;Als je het niet meteen nodig hebt, overweeg dan enkele van de onderstaande opties.

1. Adverteer op uw auto

Een manier om in een paar weken tijd wat extra geld te verdienen, is gebruik uw auto om reclame te maken voor bedrijven. Als u het niet erg vindt om van uw voertuig een reclamebord op wielen te maken, overweeg dan om voor weinig geld een carwrapping aan te schaffen.

Het is net zo eenvoudig als een lokaal bedrijf laten “wrap” uw voertuig in de advertentie van hun ontwerp. U moet een auto bezitten die redelijk nieuw en in goede staat verkeert. Je hebt ook een schoon rijverleden nodig.

Bekijk websites zoals Wrapify of Carvertise voor meer details.

U wordt waarschijnlijk een of twee keer per maand betaald via een cheque of automatische storting.

2. Verkoop voorzichtig gebruikte kleding online

Als je weinig gebruikte merkkleding hebt die momenteel in de mode is, probeer dan online marktplaatsen zoals PoshMark of ThredUp. Zorg ervoor dat elk item in uitstekende staat verkeert, maak goede foto's en schrijf een grondige beschrijving.

Je kunt op deze sites ook schoenen, hoeden en accessoires verkopen. Dus ga door je kast en haal alles eruit wat je al meer dan een jaar niet hebt gedragen. Je zou het waarschijnlijk voor wat gemakkelijk geld kunnen verkopen.

U krijgt waarschijnlijk meer geld dan bij een werfverkoop, maar houd er rekening mee dat u misschien niet meteen een verkoop doet. Het kan enkele dagen of zelfs weken duren voordat iemand uw items koopt in plaats van honderden andere keuzes. Gebruik deze sites wanneer u wat langer kunt wachten om meer winst te maken.

3. Wees een meubelliefhebber

Ben je handig met een schuurmachine en een kwast? U kunt geld verdienen door oude meubels te repareren die de meeste mensen zouden weggooien en ze vervolgens door te verkopen.

Kijk op Craigslist of NextDoor onder de &#8220 ;gratis” sectie om meubels te vinden waar mensen gewoon vanaf willen. Zoek naar volledig houten stukken zonder grote schade die u kunt schuren en opnieuw schilderen.

Zoals u kunt zien, is dit een arbeidsintensieve strategie om wat extra geld op te halen. Maar als je dit soort werk leuk vindt en je hebt een garage of opslagschuur om je projecten te houden, kun je een mooie winst maken met elk item dat je verkoopt.

4. Start een dierenoppas-oppas

Als je niet gek bent op het idee om op kleine kinderen te passen, hoe zit het dan met het kijken naar het huisdier van iemand anders? Eigenaars hebben vaak iemand nodig om Spot te voeren en hem een ​​paar keer per dag uit te laten als ze de stad uit zijn. Omdat u niet de hele tijd ter plaatse hoeft te zijn, kunt u meerdere dierenoppastaken tegelijkertijd instellen.

U kunt ook gewoon hondenuitlaatservices aanbieden. Het vinden van 4 tot 5 mensen die willen dat hun hond eenmaal per dag wordt uitgelaten, kan u aanzienlijk geld opleveren.

U verdient ter plekke geld en er zijn geen eventuele initiële kosten, maar uw banen zijn misschien minder en langer dan babysitten – in ieder geval totdat u het bekend maakt en een klantenkring opbouwt. Vind sneller klanten met sites als Rover.com.

5. Een boodschappenbezorger zijn

Ik ga niet graag naar de supermarkt winkel, dus dit zou niet goed bij mij passen. Maar als je het leuk vindt om door de gangpaden te lopen en eten en huishoudelijke artikelen in je winkelwagentje te doen, kan een bezorger een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen.

Sites zoals Instacart en Shipt maakt het supergemakkelijk voor u om in contact te komen met shoppers die gewoon willen dat iemand anders de boodschappen doet (met hun geld) en hun aankopen bezorgt. 

Als u zich aanmeldt, krijgt u een uurloon en krijg je je eerste verdiensten binnen 2 weken uitbetaald. Het is dus niet onmiddellijk, maar als je eenmaal begint te werken, geniet je van een vast bijverdienste.

Zowel Instacart als Shipt zijn landelijk actief, dus bekijk hun websites om meer te lezen over hun vereisten en kijk of ze zich in uw omgeving bevinden.

6. Deelnemen aan medisch onderzoek

Af en toe deelnemen aan betaalde klinische onderzoeken kan een mogelijkheid zijn manier om extra geld te verdienen als u wanhopig op zoek bent naar geld.

Hoewel veel mensen het als riskant beschouwen, elk nieuw medicijn dat nog steeds wordt getest, heeft al verschillende onderzoeken ondergaan voordat het bij mensen terechtkwam.

Niet alle klinische onderzoeken zijn echter voor nieuwe medicijnen. U kunt ook deelnemen aan onderzoeken die de effecten van veranderingen in het dieet of medische hulpmiddelen over een lange periode evalueren.

De vergoeding varieert sterk, afhankelijk van de proef – van honderden tot duizenden dollars. U kunt echter verwachten dat u kort na elk bezoek wordt betaald als onderdeel van de proefperiode.

Bekijk Clinicaltrials.govvoor meer informatie over deze mogelijkheid.

7. Neem deel aan betaalde focusgroepen

Focusgroepen zijn een vorm van marktonderzoek waarmee bedrijven meningen en statistieken van consumenten verzamelen. Deze informatie wordt gebruikt om huidige producten te verbeteren en nieuwe te creëren.

Als lid van een betaalde focusgroep, je zou betaald worden om vragen te beantwoorden en je mening te uiten. Het enige wat u hoeft te doen is naar de gewenste locatie te komen of u aan te melden bij een specifieke website. Wat is er eenvoudiger?

Bekijk Gebruikersinterviews en FocusGroups.org voor meer informatie over deze mogelijkheid om geld te verdienen.

8. Geld verdienen met je vaardigheden

Hou je van bakken? Breien? Onderwijzen? Verven?

Als u redelijk bekwaam bent in een van deze – evenals zowat elke andere vaardigheid die u mogelijk heeft – kunt u extra geld verdienen en uw cashflow verhogen.

Omdat, voor elke persoon die een talent heeft, er zijn er nog 100 bereid ervoor te betalen.

Dus denk aan iets wat je leuk vindt om te doen en hoe je iemand anders kunt helpen door het te doen.

>

Cupcakes bakken voor verjaardagen. Leer volwassenen een vreemde taal. Teken portretten van huisdieren van mensen. Leer tieners piano spelen.

Waar je ook goed in bent, je kunt er geld mee gaan verdienen. En als je zeer gemotiveerd bent (omdat je wanhopig op zoek bent naar geld), hoeft het niet lang te duren om wat inkomen te genereren.

Je kunt het vrienden laten weten op sociale media of verspreid het gewoon in uw buurt. Zodra anderen uw vaardigheden kennen, begint het geld binnen te stromen.

9. Bijles aanbieden

Een kei zijn in vakken als wiskunde of wetenschappen kan grote financiële voordelen opleveren. Degenen die bijles geven in deze uitdagende onderwerpen kunnen $ 50 per uur of meer vragen.

Je kunt ervoor kiezen om persoonlijk of online bijles te geven. Mond-tot-mondreclame is het beste, aangezien ouders geven de voorkeur aan iemand die wordt aanbevolen. U kunt zich ook aanmelden bij Tutors.com en reclame maken voor uw diensten via hun platform.

U bepaalt zelf uw tarieven en u wordt bij elke sessie betaald. Dit kan even duren voordat u inkomsten genereert, terwijl u reclame maakt voor uw diensten en wacht op die eerste student.

Maar als u eenmaal een paar vaste leeraars, het nieuws zal zich verspreiden en uw klantenbestand zal groeien.

10. Wees een chauffeur

Chauffeur zijn is een gemakkelijke en flexibele manier om wat extra geld te verdienen. Als chauffeur van deze bedrijven word je op bepaalde dagen betaald door het bedrijf. Het is dus niet direct contant geld, en het kan zijn dat u langer dan een week moet wachten om uw eerste cheque te ontvangen.

Als u daarom direct geld nodig heeft, probeer dan een van de suggesties in de eerste lijst hierboven. Maar als je wanhopig bent om elke maand meer geld te verdienen, is dit een geweldige manier om dat doel te bereiken. 

Bezoek Uber en Lyft voor meer info.

11. Klusjes klaren

Zelfs als je het gevoel hebt dat je geen vaardigheid hebt geld kunt verdienen, kunt u nog steeds geld verdienen door aan te bieden klusjes voor mensen te doen.

Alles, van tuinwerk tot decoratie voor de feestdagen tot boodschappen doen, kunnen diensten zijn waarvoor u een vergoeding kunt vragen. Dit is vooral handig voor bejaarden of werkende ouders, die gewoon niet de tijd of de energie hebben voor deze eenvoudige taken.

Laat anderen weten dat je bereid bent om die gevreesde schilderklus te klaren, hun rommelige archiefkast op orde te brengen of foto's aan hun trap te hangen. U kunt recepten, boodschappen en zelfs de kinderen van school ophalen.

Deze banen betalen u meestal contant na voltooiing van de dienst.

Laat gratis visitekaartjes maken bij Vistaprint, laat ze dan achter op prikborden of balies in bibliotheken, kerken, restaurants, enz. U kunt uw diensten ook vermelden op Angie’s List.

Zorg ervoor dat u een vast uurtarief voor elke dienst die u aanbiedt vóór uw eerste oproep. Het kan een paar weken duren om je eerste baan binnen te halen, maar mond-tot-mondreclame kan je bedrijf mogelijk snel doen groeien.

12. Neem een ​​parttime baan

Als je dringend geld nodig hebt, maar een paar weken kunt wachten op meer geld, dan kan een tweede baan een haalbare oplossing zijn voor je geldproblemen.

Ik weet dat een fulltime baan misschien alles lijkt je hebt er energie voor, maar houd er rekening mee dat dit tijdelijk is. Je kunt sommige avonden en weekenden een tijdje opgeven totdat je weer op de been bent. U kunt zelfs op afstand werken met taken zoals gegevensinvoer en klantenservice.

De extra salarisstroken zouden consistent en betrouwbaar zijn,zodat u een tijdschema kunt maken voor het genereren van de hoeveelheid geld die u nodig heeft. Zodra je je doel hebt bereikt, zeg je de baan op als je wilt.

Het goede nieuws is dat je elke bijbaan kunt kiezen die je interesseert. Dus zoek iets waarvan je denkt dat je het leuk zult vinden. Het liefst eentje dicht bij huis, met collega's die je leuk vindt.

13. Wees een online freelancer

Een online freelancer zijn betekent doorgaans diensten aanbieden die digitaal kunnen worden geleverd. Veel freelancers bieden webontwikkeling, grafisch ontwerp of geschreven artikelen aan. U kunt ook diensten aanbieden als virtuele assistent of social media manager.

Sites zoals Upwork en Fiverr zijn geweldige plaatsen om uw diensten te promoten en klanten te werven . Het grote voordeel is dat uw klanten letterlijk over de hele wereld kunnen zijn, aangezien u verbinding maakt via internet.

Een ander groot pluspunt is dat je kunt al je freelancen doen met een laptop – vanuit je luie stoel! Dit geeft je een grote flexibiliteit om alleen zoveel banen aan te nemen als je aankan, en deze in je vrije tijd te voltooien.

Veel freelancers beginnen met het aanbieden van diensten als bijzaak, maar dan wordt het een fulltime baan. optreden – beter betalen dan hun vorige baan! 

Het kan een paar weken duren om uw eerste klant te krijgen en uw eerste inkomsten te genereren, dus vertrouw niet op freelancen om aan uw onmiddellijke financiële behoeften te voldoen.

Bekijk mijn bericht over gegevensinvoer jobs om meer te weten te komen over dit gemakkelijke online freelance optreden!

14. Vul online enquêtes in

Een paar vragen beantwoorden terwijl je Netflix in je vrije tijd streamt tijd of wachten in de dokterspraktijk is een leuke en gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen.

De uitbetaling is minimaal, maar elke dollar telt als je wanhopig op zoek bent naar geld. Sommige sites geven je zelfs een aanmeldbonus! Gebruik uw inkomsten voor boodschappen en benzine en begin meer geld te besparen.

Er zijn veel online enquêtesites om uit te kiezen, maar de beste is waarschijnlijk Swagbucks. Met Swagbucks wordt u betaald voor meer dan alleen enquêtes. U kunt ook wat extra geld verdienen met online winkelen en video's bekijken.

U kunt zich voor meerdere sites registreren om uw enquête-inkomsten te maximaliseren.

Hier zijn enkele betrouwbare enquêtesites die u zou kunnen proberen:

 • Swagbucks
 • Enquête Junkie
 • Pinecone Research
 • Branded Surveys
 • Opinie Voorpost

15. Geld verdienen door online games te spelen

Enquêtes klinken te saai? Probeer spellen online te spelen om snel geld te verdienen.

Niet alle spellen bieden een uitbetaling, dus zorg ervoor dat u alleen spellen kiest waarmee u wat geld kunt verdienen. Het spelen van gokautomaten en poker via bepaalde telefoon-apps levert u meestal wat extra geld op.

16. Gebruik Ibotta om geld terug te krijgen op aankopen

Als u Ibotta niet op uw telefoon heeft, verliest u geld. Deze gratis telefoon-app helpt je geld terug te verdienen op honderden items die je al koopt. U kunt ook een browserextensie op uw computer gebruiken.

Van boodschappen doen tot elektronica tot restaurants, u zou deze geld-terug-app kunnen gebruiken om wat geld te verdienen.

Gebruik eenvoudig de app om items te vinden waarop Ibotta een korting aanbiedt. Ga vervolgens winkelen, upload uw kwitantie en laat uitbetalen zodra uw Ibotta-saldo hoger is dan $ 20.

U betaalt uw hypotheek niet met uw inkomsten, maar u maakt het uzelf gemakkelijk kleingeld!

17. Zoek naar aanmeldingsbonussen

Er zijn veel websites die *u* betalen om u aan te melden met hun service.

Swagbucks, Ibotta, en Rakutenzijn er maar een paar die aanmeldingsbonussen aanbieden. Van $ 5 tot $ 20, dit geld verdienen is net zo eenvoudig als het invoeren van uw naam en e-mailadres in een online formulier.

Bovendien bieden veel creditcards een bonus van maximaal $ 500voor het verkrijgen van hun creditcard. Je hoeft alleen maar een minimumbedrag in rekening te brengen binnen een bepaald tijdsbestek, en dan geven ze je de bonus. Natuurlijk heb je een goede kredietscore nodig. Ik deed dit onlangs, omdat ik wist dat ik een grote aankoop ging doen. Ik heb gemakkelijk het vereiste minimum in rekening gebracht en $ 200 verdiend. Gemakkelijk geld!

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat u de kaart snel afbetaalt, zodat u uw bonus niet aan rentekosten teruggeeft.

Er zijn ook sommige bankrekeningen die u een bonus geven voor het openen van een rekening en het storten van een minimumbedrag. Als u bijvoorbeeld $ 1.500 stort, kunt u een contante bonus van $ 200 verdienen.  Een eenvoudige Google-zoekopdracht geeft u enkele actuele aanbiedingen.

18. Verhuizen naar een goedkoper gebied

Deze optie om wat extra geld te verdienen als je wanhopig op zoek naar geld is natuurlijk niet voor noodsituaties. Het verkopen van uw huis en het kopen van een ander huis in een andere buurt kan enkele maanden duren.

Als u momenteel echter in een hete vastgoedmarkt leeft, kan dit een geweldige manier zijn om los uw geldproblemen op lange termijn op.

Dit werkt uitzonderlijk goed als de meeste van uw kinderen zijn verhuisd en uw huis groter is dan u nodig heeft. U kunt een kleiner huis kopen in een stad met lagere kosten voor levensonderhoud en mogelijk uw hypotheek halveren.

U kunt er ook voor kiezen om uw huis te verhuren, waardoor u een extra bron van inkomsten krijgt. elke maand. Zorg er wel voor dat de huurprijs die u in rekening brengt, uw hypotheekbetaling dekt met een royale winst die overblijft.

Dit is een goed idee in een kopersmarkt, wanneer de huizenprijzen dalen. U profiteert bij het kopen van een woning, maar verliest als u uw huidige woning te laag verkoopt. Verhuur het in plaats daarvan en wacht tot de markt zich herstelt.

Hier is een plan als je bent helemaal blut en hebt geld nodig

Als je je overweldigd en gestrest voelt omdat je absoluut geen geld hebt, haal dan eerst diep adem. Voer enkele mindset-aanpassingen uit zodat uw gedachten u helpen en de zaken niet erger maken dan ze in werkelijkheid zijn.

Begin vervolgens een plan op te schrijven. Schrijven dingen naar beneden zullen je iets geven om naar te kijken als de angst voor de toekomst sterk wordt. Als dit gebeurt, kijk dan naar je geschreven plan om jezelf eraan te herinneren dat alles goed komt. Je hoeft alleen maar je plan te volgen.

Als je hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, zijn hier enkele ideeën:

 1. Kies 5 opties uit de eerste lijst hierboven zodat u binnen de komende 7 dagen kunt beginnen met het genereren van inkomsten. Als je direct geld nodig hebt, vraag dan een familielid of vriend om een ​​kleine lening, of verkoop iets. Als het moet, krijg je een lening van je creditcard – maar vermijd dit als je kunt.
 2. Ga eropuit en zoek een baan dicht bij huis(dus je kunt fietsen of een bus nemen om er te komen). Zet uw trots aan de kant en vind alles dat binnen een paar weken een salaris in uw handen zal krijgen. Beter nog, neem twee banen.
 3. Bel uw factuuraanbieders en leg uw situatie uit. Als u contact met hen opneemt (in plaats van dat ze u achterna zitten), zult u waarschijnlijk gunst vinden en laat een deel van uw uitgaven een tijdje uitstellen.
 4. Verkoop wat u kunt.Uw auto, sieraden, antiek, elektronica, muziekinstrumenten, enz. Tenzij het item een ​​hoge sentimentele waarde heeft, moet u het verkopen om wat geld op te halen. Dingen kunnen worden vervangen.
 5. Bezuinig op alle onnodige kosten. Zeg alle abonnementen op, ga op zoek naar lagere verzekeringspremies, eet Top Ramen voor een maand, koop een goedkoper gsm-abonnement, enz. Wees meedogenloos over minder uitgeven.
 6. Verlaag uw woonlasten door tijdelijk weer bij uw ouders in te trekken, een kamergenoot (of twee) te nemen of naar een goedkopere woning te verhuizen. Met deze ene stap bespaart u honderden euro's per maand.
 7. Blijf binnen uw budget. Maak een kaal uitgavenplan dat alleen die categorieën bevat die u nodig hebt om te leven. Onderdak, vervoer, voedsel, nutsvoorzieningen. Houd u aan uw budget en houd u aan de financiële grenzen die u voor uzelf heeft gesteld.
 8. Vermijd schulden als u kunt. Gebruik schulden als het moet om het hoofd boven water te houden, maar pas nadat u uw geld heeft verdiend. hebben al uw schuldenloze opties uitgeput.

Laat uw geldproblemen u er niet van weerhouden het licht aan het einde van de tunnel te zien. Je hebt keuzes. Je *kunt* alles overwinnen waar je doorheen gaat en de andere kant bereiken.

Hoe u kunt voorkomen dat u in de toekomst wanhopig op zoek bent naar geld

Niemand *wil* in een financiële crisis terechtkomen . Maar er zijn dingen die u kunt doen om te plannen en voor te bereiden, dus als er zich een voordoet, voelt u zich niet wanhopig.

Hier zijn een paar ideeën om te voorkomen dat u in een crisis terechtkomt en uw financiële situatie uit de hand loopt.

Volg een budget

De eerste stap naar controle over uw geld is om te weten waar uw geld naartoe gaat.

Als u uw uitgaven niet beperkt en bijhoudt, begint u boven uw stand te leven. Dit betekent het opbouwen van schulden en het verwaarlozen van spaargeld – twee gewoonten die uw financiën snel kunnen ruïneren.

Behoud al uw bonnetjes, noteer elke transactie en wijs uw inkomen toe aan categorieën. Na 30 dagen heb je een goed idee waar je je geld aan uitgeeft en welke uitgaven je kunt verlagen of helemaal kunt schrappen.

Bijna iedereen heeft extra geld waarvan ze zich niet bewust zijn, omdat ze zich niet bewust zijn van hun uitgaven. Wanneer u uw financiën dagelijks of wekelijks controleert, is het moeilijker voor geld om tussen wal en schip te vallen.

Wees bewust met een budget, plug uw uitgaven lekken, en beginnen met het bouwen van een noodfonds voor toekomstige financiële noodsituaties.

Bezuinig op uitgaven

Zodra u op papier (of laptop) kunt zien hoeveel van uw geld waar naartoe gaat, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over wat er bezuinigd kan worden.

Misschien ontdek je dat je $ 800 per maand uitgeeft aan eten in restaurants. Dit is een makkelijke budgetcategorie om te verlagen of zelfs te schrappen. Het vergt gewoon wat extra planning van uw kant om thuis maaltijden te bereiden.

Of misschien realiseert u zich dat u een volledige verzekeringsdekking heeft voor uw 15 jaar oude voertuig. Bel uw makelaar en verlaag uw premie om duizenden euro's per jaar te besparen.

Een goede manier om te beginnen met het verlagen van uw uitgaven is onderscheid maken tussen noodzakelijke en discretionaire aankopen.

Uw sportschoollidmaatschap? discretionair. Je kunt thuis sporten. In feite moet u elk terugkerend abonnement dat u niet helemaal leuk vindt, opzeggen en consistent gebruiken. (Bekijk Trim om dit proces gemakkelijker te maken!)

Uw hypotheekbetaling? Nodig. U kunt het dus niet schrappen, maar u kunt proberen het te verlagen door te herfinancieren naar een lager tarief.

Andere manieren om uw uitgaven gemakkelijk te verlagen:

 • krijg een lager gsm-abonnement
 • bundel je verzekeringen
 • koop gebruikte kleding en meubels
 • maak je eigen koffie
 • bespaar energie en verlaag de energierekening
 • geniet van gratis entertainment

Spaar een noodfonds

Door uw budget binnen de perken te houden en uw uitgaven te verlagen, kunt u een aanzienlijk bedrag aan contanten voor u vrijmaken.

Niet gebruiken om op vakantie te gaan.

Zet het in plaats daarvan op een aparte spaarrekening om je voor te bereiden op die nooduitgaven die om de hoek wachten om je bang te maken.

Een volledig gefinancierde noodrekening opbouwen – een die 3 tot 6 maanden aan noodzakelijke uitgaven kan dekken – zal enige tijd duren. Laat je niet ontmoedigen door hoe lang het zal duren. Blijf gewoon geld toevoegen aan uw spaargeld en uiteindelijk komt u er wel.

Als u een noodfonds heeft, bent u voorbereid op de meeste financiële crises, zoals het verlies van een baan of onverwachte medische kosten. U hoeft zich nooit meer wanhopig op zoek naar geld te voelen.

Verdien extra inkomen

We leven momenteel in een tijd waarin het gemakkelijker dan ooit is om een ​​bijzaak te hebben. Of je nu voor een bedrijf als Uber of Amazon werkt, of je eigen nevenbedrijf opricht, je kunt meerdere inkomstenstromen voor jezelf creëren.

Bedenk hoe je meer geld kunt verdienen

zodat u uw noodgeld en pensioenfonds kunt opbouwen. Er zijn veel manieren waarop u elke maand honderden dollars extra kunt verdienen met de huidige gig-economie.

Een manier om extra inkomsten te genereren is met een blog. U kunt geld verdienen met advertenties, affiliate marketing, gesponsorde berichten en online producten. Amazon is een populair partnerprogramma dat elke maand duizenden dollars voor u kan genereren. Houd er wel rekening mee dat het opbouwen van dit soort inkomstenstroom tijd kost.  

Een ander idee is dropshipping, het verkopen van producten die je niet op voorraad hebt. In plaats daarvan accepteert u bestellingen en laat u die producten rechtstreeks vanuit de leverancier naar de koper verzenden. Als je eenmaal een leverancier hebt gevonden, kun je producten verkopen via Amazon of zelfs eBay, waar je toegang hebt tot een enorm klantenbestand.

Onderhandel over uw rekeningen

Een andere manier om wat inkomen vrij te maken en meer te sparen, is door onderhandelingen te beginnen met uw factuuraanbieders.

Bel uw creditcardmaatschappijen en vraag om een ​​lager tarief. Als u een goede kredietwaardigheid heeft behouden en een uitstekend betalingsrecord heeft, kunnen ze uw verzoek goedkeuren omdat ze een betrouwbare klant willen behouden.

U kunt ook onderhandelen over medische rekeningen. Vaak kunt u uw rekening drastisch verlagen als u aanbiedt om het verlaagde saldo volledig te betalen.

Herfinancier uw schulden en vermijd creditcards

Veel mensen die wanhopig op zoek zijn naar geld, hebben vaak aanzienlijke schulden. Als u meer geld wilt kunnen sparen en financiële onafhankelijkheid wilt bereiken, *moet* u werken aan schuldenvrij zijn.

Naast het vermijden van nog meer creditcardschulden, is een slimme manier om sneller uit de schulden te komen, ze samen te voegen tot één saldo met een lagere rente. Ik heb deze strategie zelf vaak gebruikt door meerdere creditcardsaldi over te dragen op één kaart met een introductietarief van 0%. Dit heeft me in de loop der jaren honderden aan rentekosten bespaard.

Als je meerdere studieleningen hebt, overweeg dan om ze te combineren tot één.Als u één betaling heeft, wordt het leven voor u gemakkelijker en profiteert u waarschijnlijk van een lager tarief voor het gehele saldo.

Overweeg uw hypothecaire lening te herfinancieren om uw maandlasten te verlagen betaling. De laatste keer dat ik onze hypotheek herfinancierde, verlaagde ik onze maandelijkse betaling met $ 400! U heeft een uitstekende kredietwaardigheid nodig voor de beste tarieven, en u moet van plan zijn om nog minstens 5 jaar in uw huidige woning te blijven.

Als u het gevoel heeft dat u tot over uw oren in de problemen zit met creditcardschuld praat met een schuldhulpverlener. De National Federation for Credit Counseling is een non-profitorganisatie die gespecialiseerd is in het helpen van mensen bij het beheren en aflossen van schulden. Ze kunnen een persoonlijk schuldbeheersplan opstellen, zodat u wat ademruimte krijgt en uw financiën weer op de rails krijgt.

Beleg uw geld

Als u uw geld niet wilt beleggen omdat het gewoon te ingewikkeld klinkt, dan heb ik nieuws voor u.

Beleggen kan net zo eenvoudig zijn als het downloaden van een app, het openen van een rekening en het gaan winkelen. Ja, winkelen!

Acorns is een gratis app die elke aankoop die u doet naar boven afrondt en vervolgens het verschil voor u belegt. Download de app en begin vandaag nog met het beleggen van uw kleingeld. Geen excuses meer!

Waarschijnlijk is de beste manier om uw geld te beleggen door u aan te melden bij het 401(k)-programma van uw werkgever. U kunt elke betaaldag automatisch een bepaald percentage van uw inkomen vóór belastingen laten beleggen in deze pensioenregeling.

Veel werkgevers “matchen” uw bijdragen, tot een bepaald bedrag. Het bedrijf van mijn man zal bijvoorbeeld overeenkomen met wat hij toevoegt aan zijn 401 (k), tot 3% van zijn inkomen vóór belastingen. Dus als we 10% bijdragen, krijgen we eigenlijk 13% in het fonds. Gratis geld!

De sleutel om uw investeringen te maximaliseren is om vroeg te beginnen met sparen. Samengestelde rente zal in de loop van de tijd exponentieel groeien, maar het duurt tientallen jaren om genoeg te sparen voor je pensioen. Stel het niet langer uit. Maak van uw toekomst een prioriteit en begin eerst uzelf te betalen!

Live een sobere levensstijl

Door eenvoudig te leren leven en bewust geld uit te geven, kunnen conciërges tegen de tijd dat ze met pensioen gaan miljonair worden. Het gaat er niet om *hoeveel* je verdient. Het gaat over  *hoe* u uw geld gebruikt.

Een zuinige levensstijl hebben, betekent in feite dat u uw geld zorgvuldig gebruikt en niet verspilt. Zuinige mensen gebruiken vaak kortingsbonnen, eten huisgemaakte maaltijden, zetten hun eigen koffie en zijn altijd op zoek naar goede deals voor reizen en amusement.

Zuinig leven is een mentaliteit net zoals veel als een praktijk, en kan u helpen levensstijlinflatie en te hoge uitgaven te voorkomen.

Zorg voor uw kredietscore

We worden allemaal beoordeeld op hoe verantwoordelijk we zijn geweest met geld. Als u uw schuldeisers niet tijdig terugbetaalt, krijgt u een slecht cijfer (en een boete). Als je betrouwbaar bent met wat je leent, krijg je een goed cijfer (en beloond).

Dit cijfer – noemde je kredietscore – kan voor u of tegen u werken.Hoe lager uw score, hoe duurder het voor u is om geld te lenen. U wilt dus voor uw credit score zorgen en deze zo veel mogelijk verhogen. Op deze manier krijgt u die lagere tarieven die u duizenden aan rente besparen.

Het goede nieuws is dat u uw kredietscore kunt controleren gratis. Ga direct naar een van de 3 kredietbureaus (Experian, Equifax of TransUnion) en ontvang een gratis kredietrapport. Als je score ondermaats is, werk er dan aan om deze te verbeteren.

Wat je moet het volledig vermijden als je wanhopig op zoek bent naar geld

Dit bericht bevat veel ideeën om snel wat geld verdienen. Er zijn echter een paar dingen die u ten koste van alles moet vermijden, zelfs als u wanhopig op zoek bent naar geld.

Gokken

Je zou kunnen denken dat een goede run in het casino al je problemen zal oplossen. Maar feit is dat het nu geen tijd is om risico's te nemen. U moet kansen nastreven die een grote kans hebben om inkomsten te genereren.

Blijf weg van de tafels, slots en loten. 

Ondeugden

Proberen te drinken of je problemen weg te roken, helpt niet. Zodra je nuchter bent, komen ze meteen terug om je aan de realiteit te herinneren.

Het enige dat u zult bereiken, is geld verspillen dat u hard nodig heeft en wakker worden met hoofdpijn.

Uitchecken

Als u ervan droomt ooit financiële vrijheid te bereiken, moet u uw huidige situatie onder ogen zien.

Negeer uw geldproblemen niet door uw creditcards te belasten en op vakantie te gaan . U zult het harde werk moeten doen dat nodig is om uw financiële situatie te veranderen. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren, maar blijf gefocust op het toekomstige leven dat je wilt leiden.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik doen als ik dringend geld nodig heb?

Als je dringend geld nodig hebt, heb je een paar opties. Het makkelijkste is om familie of vrienden om een ​​tijdelijke lening te vragen. Als dat geen optie is, kunt u een voorschot in contanten vragen aan uw werkgever. Probeer ook iets te verkopen in de buurt van je huis. Overweeg de verkoop van een 2e voertuig, sieraden, kleding, een oude mobiele telefoon, enz. Ten slotte is een geweldige manier om snel wat extra geld te verdienen een dagelijkse bijverdienste. Dit kan babysitten zijn, honden uitlaten, bijles geven, advies geven, schrijven, etc. Bied familie, vrienden en buren een dienst aan waarmee u snel geld kunt verdienen.

Hoe kan ik snel €500 verdienen?

U kunt snel $ 500 verdienen door een voertuig te verkopen dat u niet nodig heeft, waardevolle sieraden of kunstwerken, of een gebruikte mobiele telefoon. Als je geen van deze hebt om te verkopen, overweeg dan een snel betalend nevenoptreden dat snel geld zal opleveren. Verhuur uw auto of een logeerkamer, babysit of wandel buren’ honden, bied bijles- of adviesdiensten aan, of krijg een ride-sharing-optreden met Uber of Lyft.

Hoe kom je aan geld in geval van nood?

Wanneer u met een financiële noodsituatie wordt geconfronteerd, moet u mogelijk het geld lenen. De beste optie is om geld te lenen van een gewillig en vertrouwd familielid, maar dit is niet altijd beschikbaar. U kunt een persoonlijke lening krijgen via uw bank, uw creditcard gebruiken, lenen van uw overwaarde of een flitskrediet krijgen. Voordat u geld leent, moet u ervoor zorgen dat u de voorwaarden van de lening kent en indien mogelijk degene met de laagste rente kiest.

Met welke app kan ik direct geld lenen?

Er zijn mobiele apps waarmee u direct geld kunt lenen. Deze omvatten:

Verdien
Bel
Maak
Vola
Brigit

Wat is de gemakkelijkste lening om goedgekeurd te worden?

De gemakkelijkste leningen om goedgekeurd te worden zijn persoonlijke leningen op afbetaling, flitskredieten , en leningen voor autotitels. Al deze zijn gericht op leners met een slechte kredietwaardigheid die snel geld nodig hebben. De tarieven voor deze leningen zijn notoir hoog, dus beschouw ze als uw laatste optie bij het zoeken naar een lening.

Wat als ik een grote som geld nodig heb?

Als u tegen een grote uitgave die u snel moet betalen, kunt u het beste naar een traditionele bank gaan. Leg hen persoonlijk de details van uw omstandigheden uit en kijk voor hoeveel u goedgekeurd kunt worden.

Een andere manier om aan een grote som geld te komen, is een hypotheeklening af te sluiten. U moet echter een aanzienlijk eigen vermogen in uw huis hebben om goedgekeurd te worden.

In beide gevallen kan het zijn dat u een paar weken moet wachten voordat u het geld in handen heeft. U hebt ook uitstekende kredietwaardigheid en een solide arbeidsverleden nodig.

Waar kan ik snel een persoonlijke lening krijgen?

Met een formele lening <de meeste banken hebben een doorlooptijd van enkele werkdagen of minder.Als je kunt wachten, is dit waarschijnlijk de beste keuze. U betaalt minder rente en kosten dan wanneer u een flitskrediet of een voorschot in contanten van uw creditcard krijgt.

Vermijd betaaldagleningen als u kunt. Als u echter #8217;Als je het moeilijk hebt, kan het een optie zijn als je zeker weet dat je het op de vereiste vervaldatum kunt terugbetalen.

Hoe krijg ik een contante lening als ik een slechte kredietwaardigheid heb?

Uw kredietscore bepaalt of u in aanmerking komt voor nieuwe schuld te verwerven, evenals hoeveel het u zal kosten. Als uw score te lijden heeft gehad van te late en gemiste betalingen, wordt u misschien niet eens goedgekeurd.

Een slechte kredietwaardigheid is eigenlijk de slechtste tijd om een ​​lening te krijgen. Maar als u wat noodgeld nodig heeft, zijn er een paar opties naast creditcardvoorschotten en flitskredieten:

Mogelijke financiering is een geldschieter die mensen met minder dan uitstekende kredietwaardigheid bedient.– U kunt tot $ 500 lenen en ze controleren niet eens uw FICO-score.

Oportun is een financiële instelling die persoonlijke leningen aanbiedt van $ 300 tot $ 10.000 en hun maximale APR is 35,99%. Volgens hun website kijken ze naar je kredietgeschiedenis (als je die hebt), maar houden ze ook rekening met andere factoren. U kunt zelfs worden goedgekeurd als u failliet bent gegaan.

– Met Upstart kunt u een minimale kredietscore van slechts 300 hebben. Ze beweren uw lening binnen één werkdag na goedkeuring te financieren en brengen geen kosten in rekening vooruitbetaling.

Tot slot: wat te doen als u dringend geld nodig heeft

Volgens een Bankrate-enquête 2021, slechts 25% van de Amerikanen zegt genoeg spaargeld te hebben om zes maanden aan uitgaven te dekken. Slechts 19% zou 3 tot 5 maanden van levensonderhoud kunnen dekken met hun noodgeld.

Dit betekent dat meer dan de helft van de bevolking dringend geld nodig zou hebben als ze een baan zouden vinden verlies of grote financiële noodkosten.

Als u de zware last van moeilijke financiële problemen voelt, weet dan dat u niet de enige bent. In feite zijn er veel mensen die in hetzelfde schuitje zitten en de nodige actie ondernemen om weer op vaste grond te komen.

Je zult wat offers moeten brengen en mogelijk zelfs dingen moeten doen jouw comfortzone. Maar er is een uitweg. Wat de reden ook is voor uw geldproblemen, er zijn opties en oplossingen om u te helpen uw financiën op orde te krijgen en geld te sparen voor uw toekomst.

Pak uw omstandigheden direct aan met enkele van de hierboven genoemde mogelijkheden . Als u schulden moet maken, zoek dan het laagste tarief dat u kunt krijgen en vraag het kleinste bedrag aan dat u nodig heeft.

Denk na over de vaardigheden en talenten die u al heeft en hoe u deze snel kunt verzilveren. Verkoop dingen die je niet nodig hebt en schaal je levensstijl af. Zoek naar freelance optredens of bijbaantjes waarmee je snel wat geld kunt verdienen.

Voor je het weet, begint je bankrekening te groeien en heb je meer geld dan je nodig hebt.

Plaats een reactie