Ik Heb Wanhopig Geld Nodig: 40 Ideeën Voor Snel Geld

Contents

als je wanhopig geld nodig hebt, heb je opties

veel mensen zijn slechts één noodgeval verwijderd van een financiële crisis. Als u don’t hebben een noodfonds of meerdere inkomstenstromen, zou je een van hen. Het krijgen van een onverwachte medische rekening, het hebben van uw auto kapot, of het verliezen van uw baan kan ravage op uw geld situatie te creëren en laat je het gevoel gestrest en angstig.

als je ooit in een situatie bent waarin je wanhopig geld nodig hebt om je rekeningen te dekken, geloof me als ik zeg dat je veel opties hebt. In deze positie zijn kan ontmoedigend en stressvol zijn. Maar als u weet welke keuzes voor u beschikbaar zijn om snel geld te verdienen, dan kunt u snel en beslissend handelen om een financiële ramp te voorkomen.

of je nu het gevoel hebt dat je nu verdrinkt of dat je problemen in de toekomst verwacht, ik ga je verschillende ideeën geven om boven water te blijven. Het is belangrijk om je mindset positief en productief te houden en open te staan voor iets nieuws!

misschien lopen uw financiën nu soepel, maar let op deze waarschuwing: een noodkost is waarschijnlijk net om de hoek. Het is onvermijdelijk dat er een onverwachte uitgave zal ontstaan, en je wilt er klaar voor zijn!van extra geld verdienen tot meer geld besparen tot zelfs wat geld lenen, er zijn veel creatieve oplossingen voor het omgaan met een financiële noodsituatie. Als je denkt: “Ik heb wanhopig geld nodig!”, blijf lezen om enkele creatieve oplossingen te leren om je te helpen de eindjes aan elkaar te knopen totdat je weer op vaste grond bent.

de eerste lijst biedt ideeën om binnen zeven dagen geld te krijgen. De tweede lijst bevat Suggesties voor langere tijdframes, als je meer tijd hebt om te wachten. Samen zijn er meer dan 40 oplossingen om snel geld te verdienen. Later zal ik je ook enkele slimme stappen vertellen die je kunt nemen om te voorkomen dat je in een financiële crisis terechtkomt.

22 eenvoudige manieren om snel geld te krijgen (binnen 1 tot 7 dagen)

Als u’re in een ernstige bind en de noodzaak om wanhopige maatregelen te nemen, er zijn een paar manieren waarop u snel wat geld op uw bankrekening kunt krijgen.

sommige van deze suggesties zullen wat schulden voor u creëren, dus weeg de opties zorgvuldig af. Als u het risico loopt om uitgezet te worden, of u moet uw voertuig repareren zodat u uw baan niet verliest, dan is het waarschijnlijk de moeite waard om in een kortlopende schuld te gaan.

1. Vraag familie of vrienden om financiële hulp

Als u in goede staat bent met uw familie en/of vrienden, neem dan contact op en vraag om hulp. Ik weet het, het voelt niet goed en het kan zelfs gênant zijn, maar je moet misschien je trots slikken en het doen. De belangrijke mensen in je leven houden van je, en meer dan waarschijnlijk willen ze helpen als ze weten dat je in de problemen zit.

geld lenen van vrienden of familie is waarschijnlijk de snelste, en mogelijk de goedkoopste manier om snel wat geld te krijgen. U kunt zeer milde voorwaarden worden aangeboden, zoals geen rente en “terugbetalen wanneer u kunt”.

Het belangrijkste op het spel is je relatie. Don’t vragen of je don ’ t van plan om het geld terug te betalen. En don ’t maken ze vragen u om betaling.

wees heel eerlijk over je plan om het terug te betalen, en zorg er dan voor dat je het doorzet. U kunt zelfs een stapje extra zetten en een formele overeenkomst ondertekenen.

don ’t misbruik maken van hun vertrouwen. Niemand houdt ervan om het gevoel te hebben dat ze zijn misbruikt!

2. Krijg een salarisvoorschot

als je het geluk hebt om nog steeds je baan te hebben, kun je vragen naar een voorschot op je salaris. Vraag de HR-afdeling of uw werkgever deze financiële hulp biedt.

zorg ervoor dat u de voorwaarden volledig begrijpt voordat u het papierwerk invult. Veel werkgevers zullen geen rente in rekening brengen, maar zullen een vast bedrag in mindering brengen over een periode totdat het voorschot volledig is terugbetaald.

als uw werkgever dit voordeel niet biedt, overweeg dan andere opties in deze lijst.

3. Heb een garageverkoop voor snel, extra geld

Als u vastgebonden bent voor contant geld, organiseer dan een werfverkoop om zoveel mogelijk te verkopen. Ga door elke kamer en uw garage om items die u haven’t gebruikt in jaren te ontdekken. Plak een prijskaartje op elk, zet dan een aantal tafels en zet een aantal borden. Don ’t vergeten te posten op lokale online marktplaatsen zoals Craigslist en NextDoor om meer mensen te bereiken.

mijn moeder had eens in de paar jaar enorme garageverkopen. Ze ruimde haar huis van veel rommel, terwijl ze een paar honderd dollar in haar zak stak.

4. Verkoop huishoudelijke artikelen online voor snel geld

voor wat snel geld, kijk rond in het huis voor items die u online kunt verkopen. Gebruik Craigslist, NextDoor of Facebook Marketplace voor een snelle en lokale verkoop, of post op Ebay om iets binnen een week te veilen.

controleer je laden en kasten op spullen die je niet meer gebruikt, maar waarvan je denkt dat andere mensen dat zouden willen. U ’d verbaasd zijn wat mensen zullen betalen voor!

onthoud – een online marktplaats kan honderden, zo niet duizenden potentiële kopers bereiken. Dus don ’t verwerpen elke mogelijke optie om een paar dollar te verdienen.

misschien wilt u zelfs dingen overwegen die nog steeds waardevol voor u zijn, maar later kunnen worden vervangen. Als je het geld meer nodig hebt dan de spullen, kun je het altijd opnieuw kopen wanneer je financiën stabieler zijn.

ook zal verkopen via een online marktplaats meestal een hogere winst opleveren dan een lokale werfverkoop, omdat u de prijs vaststelt en een groter gebied kunt bereiken.

5. Pion uw waardevolle spullen

Als u don’t wilt volledig loslaten van waardevolle items, kunt u ze naar een pandjeshuis en gebruik ze als onderpand voor een kortlopende lening.

pandjeshuizen bieden meestal kleinere leningen aan, meestal $200 of minder, en de voorwaarden vereisen dat u de hoofdsom met rente terugbetaalt.

als u de lening niet binnen een bepaalde tijd terugbetaalt, houdt de pandjeshuis het artikel om aan iemand anders te verkopen.

populaire items die pandjeshuizen zullen nemen, zijn Muziekinstrumenten, sieraden, elektronica en sportartikelen.

6. Verkoop uw videogames, boeken en records

videogames zijn altijd in trek en gemakkelijk te verkopen in lokale winkels zoals GameStop of websites zoals DeCluttr. Als u don ’t mind loslaten van deze items, kunt u snel geld op deze manier.

een andere plek om videogames te verkopen, evenals boeken en platenalbums, is 2nd & Charles. Deze winkel is niet inelke staat, dus ga naar hun website en vind hun locaties. Als je er een hebt, kun je deze items inruilen voor snel geld.

7. Verkoop je oude mobiele telefoon

als je zoals de meeste bent, heb je waarschijnlijk een oude mobiele telefoon ergens in een rommellade. Wist je dat je het gemakkelijk kunt verkopen voor snel geld?

Websites zoals Swappa en Gazelle kopen uw oude mobiele telefoons voor contant geld. Terwijl Swappa een user-to-user platform is waar je rechtstreeks aan iemand anders verkoopt, koopt Gazelle rechtstreeks van jou. Je kunt ook laptops en tablets verkopen.

Houd er rekening mee dat je een fractie krijgt van wat je oorspronkelijk hebt betaald. Maar als je dringend geld nodig hebt, is dit een manier om snel geld op te halen.

8. Verkoop uw auto

deze kan een beetje prikken. Maar het is een praktische manier om mogelijk snel wat serieus geld op te halen.

Deze optie werkt het beste als je een ander voertuig te gebruiken, of je won’t te lastig worden door het gebruik van het openbaar vervoer of het rijden op een scooter. Natuurlijk, als het je enige manier is om aan het werk te gaan, moet je het niet verkopen.

maar, als je het kunt laten werken, won je niet alleen wat broodnodig geld genereren, je zult ook je maandelijkse uitgaven verlagen. Uw verzekering en gasrekening zal aanzienlijk dalen, waardoor u meer mogelijkheden om te besparen.

een ander idee, als je een voertuig dat’s vrij nieuw met lage mijlen, is om het te verkopen en pak een ouder model dat’s goedkoper. 

9. Kijk rond in je huis

wanneer je wanhopig op zoek bent naar geld, begin dan met wat je hebt.

dat omvat de munten in de kussens, De vergeten rekeningen in je jaszakken, oude portemonnees en portemonnees, en zelfs je kinderen spaarvarkens. Ja, als de tijden krap zijn, moet iedereen meedoen! (U kunt ze later terugbetalen – met rente.)

10. Verhuur uw auto

Ja, u kunt uw auto voor geld verhuren!

bekijk Turo en GetAround om de details te lezen en begin met het verhuren van uw voertuig voor gemakkelijk geld.

als uw auto is afbetaald, in goede staat, en je kunt gaan zonder het een paar dagen per maand, kan dit een geweldige manier voor u om extra geld snel te verdienen. 

11. Verhuur een kamer

Als u een extra slaapkamer in uw huis heeft die niet wordt gebruikt, kunt u deze verhuren en wat extra maandelijks inkomen verdienen. U kunt een advertentie te plaatsen, neem een aantal toepassingen, en krijg de eerste maand huur met borg binnen een week.

hoewel je snel geld kunt verdienen als je wanhopig op zoek bent naar geld, houd er dan rekening mee dat dit een langetermijnverbintenis is. U wilt dat uw huurder een huurovereenkomst tekent, bij voorkeur 6 maanden of een jaar. Zorg ervoor dat u grondig interviewt, kredietcontroles uitvoert en referenties controleert, zodat u later problemen minimaliseert.

Als u don ’ t wilt een vaste kamergenoot, kunt u altijd verhuren een ruimte in uw huis op een nachtelijke basis. Het helpt om in een stad te wonen waar mensen graag naartoe reizen, dus je krijgt genoeg zaken.

U kunt Airbnb gebruiken om uw advertentie te plaatsen en details zoals prijs, voorzieningen, locatie, enz. U kunt misschien niet zo snel geld verdienen als het krijgen van een vaste huurder, maar u kunt op de lange termijn meer verdienen!

12. Verhuur uw garage

Ja, je kunt snel geld verdienen met die extra ruimte in je garage. Opslageenheden kunnen prijzig en ongemakkelijk zijn, en het aanbieden van een afgesloten, veilige ruimte voor iemands extra spullen kan winstgevend zijn.

een eenvoudige advertentie op een online advertentiewebsite zoals Craigslist of Facebook Marketplace kan mensen laten weten dat u bereid bent uw ruimte te verhuren. Het kan een snelle en eenvoudige manier zijn om een passieve inkomstenstroom te creëren.

13. Aanbieding om te babysitten

babysitten is een van die side-gigs waarmee je gemakkelijk snel geld kunt verdienen. Laat je vrienden, buren, collega ‘ s en kerkfamilie weten dat je beschikbaar bent om voor hen op te passen.

als je toch thuis je favoriete programma ‘ s gaat streamen, kan je net zo goed wat geld verdienen.

Stel een vast uurtarief in, afhankelijk van het aantal kinderen. Als je een dagtaak hebt, kun je elke avond van de week extra geld binnenhalen.

14. Krijg een voorschot in contanten 

Als u wanhopig behoefte heeft aan wat snel geld, kunt u een voorschot op uw creditcard krijgen. Het bedrag dat u aanvraagt, wordt toegevoegd aan uw huidige saldo en u kunt het geld onmiddellijk ontvangen.

het grote nadeel van deze optie is dat het vrij duur is. De rente die u betaalt is meestal veel hoger dan normale kosten, en u moet mogelijk ook een contante voorschot betalen.

bovendien kan uw credit score negatief worden beïnvloed als de creditcardmaatschappij rapporteert aan de kredietbureaus voordat u de lening terugbetaalt.

vanwege de hoge kosten van dit type lening, alleen streven naar een creditcard contant voorschot als je de meeste andere opties hebt uitgeput om snel geld te krijgen. Het is een betere optie dan een persoonlijke lening, omdat de rente die u in rekening brengt aanzienlijk lager zal zijn.

15. Uitbetalen van beloningspunten

De meeste creditcards hebben een beloningsprogramma. Je hoeft deze beloningen niet te gebruiken voor aankopen, Je kunt ze in plaats daarvan uitbetalen.

u kunt uw beloningssaldo controleren via de website van de creditcard. Als je een aantal belangrijke punten hebt opgebouwd, doe dan een verzoek om ze te verzilveren en een cheque te ontvangen.

Dit is een snelle, eenvoudige en gratis optie om wat extra geld te krijgen .

16. Cadeaubonnen inwisselen voor contant geld  

Cadeaubonnen zijn een veel voorkomend cadeau voor verjaardagen en feestdagen. Je zou zelfs een paar die je haven ’ t gekregen rond om de uitgaven.  als dat zo is, kun je ze voor contant geld verkopen.

Websites zoals Raise en CardCash maken het gemakkelijk om snel geld te verdienen met je ongebruikte cadeaubonnen. Natuurlijk, kopers gebruik maken van deze diensten om een deal te krijgen, zodat u won’t krijgen 100% van de waarde. Maar, als je in een bind bent en snel geld nodig hebt, is het een gemakkelijke manier om snel wat geld te krijgen.

17. Doneer plasma

veel mensen beschouwen dit misschien als een extreme strategie om snel geld te verdienen. Maar in feite is het doneren van plasma een legitieme manier om snel geld te krijgen terwijl je anderen helpt die wanhopig behoefte hebben aan een plasmatransfusie.

veel plasma centra bieden tussen de $25 en $50 per donatie, en je krijgt betaald bij elk bezoek. U kunt tot twee keer per week doneren, waardoor u een paar honderd extra dollars per maand kunt verdienen.

Kijk online voor lokale centra, en houd een oogje op “specials”. Vaak zullen plasmacentra extra prikkels bieden om meer donoren binnen te halen.

18. Vind niet-opgeëist geld

De meeste mensen don’t realiseren dat ze geld gewoon wachten om te worden opgeëist door hen!   

Dit geld kan afkomstig zijn van eerdere bankrekeningen die nooit werden gesloten, oude beleggingsrekeningen, uitkeringen van een trust, de inhoud van een kluis, eerdere belastingterugbetalingen, uitbetalingen van levensverzekeringen, enz.

het ’s snel en gemakkelijk om erachter te komen of u niet opgeëist geld op uw naam. Ga gewoon naar MissingMoney.com en voer de vereiste informatie in. Dit is gratis! Je moet *nooit * iemand betalen om je te helpen niet-geclaimde fondsen te vinden.

19. Vraag uw bank of kredietvereniging om contant geld

met een goede credit score en een vaste baan, kunt u snel een infuus van contant geld krijgen door een persoonlijke lening van uw bank af te sluiten. Hoe beter uw score, hoe lager de rente die u betaalt, en de tarieven zijn veel lager dan payday leningen of contante voorschotten op uw creditcard. Dit is een goede optie als je wanhopig op zoek bent naar grotere hoeveelheden geld.

als u al enige tijd bij uw bank bent en een goede reputatie heeft, kan dit een snelle en pijnloze manier zijn om wat geld op uw rekening te krijgen. Sommige banken kunnen het geld binnen 24 uur bij u krijgen; anderen kunnen een paar werkdagen duren.

Als u lid bent van een kredietvereniging, kunt u zelfs betere voorwaarden krijgen dan een gewone bank.

zorg ervoor dat u de Voorwaarden zorgvuldig doorneemt voordat u op de stippellijn tekent. U don &# 8217; t wilt krijgen jezelf in ergere geld problemen dan je’re al in.

als uw krediet niet zo geweldig is, Wilt u deze optie waarschijnlijk overslaan. De kosten van het lenen is waarschijnlijk niet de moeite waard op de lange termijn.

20. Gebruik uw auto als onderpand

het hebben van een voertuig dat’s afbetaald kan u helpen om wat geld snel.een titellening gebruikt uw auto als onderpand om geld te lenen. Deze kredietverstrekkers normaal won &# 8217; t controleren van uw krediet geschiedenis, omdat ze zich het recht voorbehouden om bezit te nemen van uw voertuig als u don’t terug te betalen op tijd.

Dit klinkt riskant en dat is het ook! Het komt ook met een hoge rente prijskaartje.

maar als u zonder redelijke twijfel weet dat uw financiële problemen van korte duur zullen zijn, overweeg dan deze optie voor snel geld. Anders … ga verder.

21. Krijg een persoonlijke kredietlijn

Dit is vergelijkbaar met het krijgen van een persoonlijke lening, maar de voorwaarden zijn anders.

bij een persoonlijke lening krijg je een vast, goedgekeurd bedrag dat je in termijnen terugbetaalt. De rentevoet en het aflossingsschema staan vast.

daarentegen zijn kredietlijnen meer als creditcards.u kunt geld blijven lenen op een doorlopend kredietlijn ,tot een goedgekeurd bedrag. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u leent.

Als u geld leent en terugbetaalt, zal uw minimale betaling elke maand fluctueren. 

Als u ’re in een financiële binden en aren ’t zeker van hoeveel je nodig hebt om rond te komen, kan een lijn van krediet de moeite waard na te streven. 

22. Krijg een payday loan – *laatste redmiddel*

wanneer je alle andere opties hebt uitgeput en je wanhopig snel geld nodig hebt, kun je een lening aanvragen. Deze leningen worden aangeboden via directe kredietverstrekkers met lage toetredingsdrempels.

* echter * – zorg ervoor dat dit je laatste redmiddel is.

Payday leningen rekenen een exorbitante prijs voor het lenen van geld. Afgezien van de hoge kosten die u zult betalen, hebben de meeste payday-leningen een APR van 400%!

deze leningen zijn op korte termijn-meestal tot uw volgende salaris-en staten geven een wettelijk maximum voor hoeveel u kunt lenen (vaak tot $500). U kunt er waarschijnlijk een bij u in de buurt vinden, of u kunt een online geldschieter gebruiken.

als je wanhopig behoefte hebt aan snel geld en gewoon geen andere haalbare opties hebt, dan kan een persoonlijke lening van een directe geldschieter je voor een korte tijd binden. Vergeet niet dat ze u meer kosten dan elke andere beschikbare lening.

18 manieren om wat extra geld te verdienen (binnen 30 dagen)

als je je wanhopig voelt voor geld, maar je don’t nodig hebben onmiddellijk, overweeg een aantal van de onderstaande opties.

1. Adverteren op uw auto

een manier om wat extra geld te verdienen in een paar korte weken is om uw auto te gebruiken om te adverteren voor bedrijven. Als u don ’t mind draaien van uw voertuig in een billboard op wielen, overwegen het krijgen van een auto wrap voor wat gemakkelijk geld.

het ’s zo eenvoudig als het laten van een lokaal bedrijf“wrap ” uw voertuig in de advertentie van hun ontwerp. Je moet een auto bezitten die redelijk nieuw en in goede staat is. U ’ll ook een schone rij-record nodig.

kijk gewoon op websites zoals Wrapify of Carvertise voor meer details.

u ’ll waarschijnlijk krijgen betaald een of twee keer per maand door cheque of directe storting.

2. Verkoop voorzichtig gebruikte kleding online

Als u een aantal voorzichtig gebruikte kleding van een merk hebt die momenteel in stijl is, probeer dan online marktplaatsen zoals PoshMark of ThredUp. Zorg ervoor dat elk item in uitstekende staat is, maak goede foto ‘ s en schrijf een grondige beschrijving.

je kunt ook schoenen, hoeden en accessoires verkopen op deze sites. Dus, ga door je kast en haal alles eruit wat je in meer dan een jaar niet hebt gedragen. Je zou het waarschijnlijk kunnen verkopen voor wat gemakkelijk geld.

je krijgt waarschijnlijk meer geld dan bij een werfverkoop, maar houd er rekening mee dat je misschien niet meteen een verkoop doet. Het kan enkele dagen of zelfs weken duren voordat iemand uw items koopt boven de honderden andere keuzes. Gebruik deze sites wanneer u iets langer kunt wachten om een grotere winst te maken.

3. Be a furniture flipper

ben je handig met een schuurmachine en een kwast? Je kunt geld verdienen door oude meubels te repareren die de meeste mensen weggooien en vervolgens doorverkopen.

kijk op Craigslist of NextDoor onder de“gratis ” sectie om meubels te vinden die mensen gewoon willen verwijderen. Zoek naar houten stukken zonder grote schade die je kunt schuren en opnieuw kunt schilderen.

zoals je kunt zien, is dit een arbeidsintensieve strategie om wat extra geld op te halen. Maar als je van dit soort werk houdt en je hebt een garage of opslagloods om je projecten te houden, kun je een hele mooie winst maken van elk item dat je verkoopt.

4. Start een pet-sitting side gig

als je niet gek bent op het idee om op kleine kinderen te passen, hoe zit het dan met het kijken naar het huisdier van iemand anders? Eigenaren hebben vaak iemand nodig om te komen voeden plek en laat hem een paar keer per dag wanneer ze uit de stad. Omdat u don &# 8217; t hoeft te worden ter plaatse voor de hele tijd, kunt u het opzetten van meerdere huisdier sitting jobs tegelijkertijd.

je kunt ook gewoon hondenuitlaten aanbieden. Het vinden van 4 tot 5 mensen die hun hond één keer per dag willen laten lopen, kan aanzienlijk geld voor u opleveren.

je zult ter plekke geld verdienen en er zijn geen voorafgaande kosten, maar je banen zijn misschien minder en verder tussen dan babysitten – tenminste totdat je het woord krijgt en een klantenkring opbouwt. Vind klanten sneller met sites zoals Rover.com.

5. Wees een grocery delivery driver

Ik don’t echt graag naar de supermarkt, dus dit zou niet een goede pasvorm voor mij. Maar als je het leuk vindt om op en neer te lopen door de gangpaden en voedsel en huishoudelijke artikelen in je winkelwagen te stoppen, kan een bezorger een geweldige manier zijn om extra geld te verdienen.

Sites zoals Instacart en Shipt maken het super gemakkelijk voor u om contact te maken met shoppers die gewoon willen dat iemand anders de boodschappen doet (met hun geld) en hun aankopen aflevert. 

Wanneer u zich aanmeldt, krijgt u een uurloon en ontvangt u uw eerste inkomsten binnen 2 weken. Dus, het ’s niet onmiddellijk, maar zodra je begint te werken u’ll genieten van een consistente side inkomen.

zowel Instacart en Shipt opereren landelijk, dus kijk op hun websites om te lezen over hun eisen en zien of ze’re in uw omgeving.

6. Deelnemen aan medisch onderzoek

van tijd tot tijd deelnemen aan betaalde klinische onderzoeken kan een mogelijke manier zijn om extra geld te verdienen als je wanhopig op zoek bent naar geld.

hoewel veel mensen het als riskant beschouwen, heeft elk nieuw medicijn dat nog steeds wordt getest al verschillende proeven ondergaan voordat het bij mensen komt.

echter, niet alle klinische studies zijn voor nieuwe medicijnen. U kunt ook deelnemen aan studies die de effecten van veranderingen in het dieet of medische hulpmiddelen gedurende een lange periode evalueren.

compensatie varieert sterk, afhankelijk van het proces – van honderden tot duizenden dollars. U kunt echter verwachten dat u kort na elk bezoek dat u maakt als onderdeel van de proefperiode wordt betaald.

Check out Clinicaltrials.gov om meer te weten te komen over deze mogelijkheid.

7. Deelnemen aan betaalde focusgroepen

focusgroepen zijn een vorm van marktonderzoek, die bedrijven gebruiken om meningen en statistieken van consumenten te verzamelen. Deze informatie wordt gebruikt om huidige producten te verbeteren en nieuwe te maken.

als lid van een betaalde focusgroep krijg je betaald om vragen te beantwoorden en je mening te uiten. Het enige wat u hoeft te doen, is op de gewenste locatie verschijnen of inloggen op een specifieke website. Wat is er makkelijker?

bekijk Gebruikersinterviews en FocusGroups.org om meer te weten te komen over deze kans om geld te verdienen. 

8. Verdien geld met je vaardigheden

hou je van bakken? Breien? Lesgeven? Verf?

als je redelijk bedreven bent in een van deze – evenals zowat elke andere vaardigheid die je zou kunnen hebben – kun je extra geld verdienen en je cashflow verhogen.

want voor elke persoon die een talent heeft, zijn er 100 meer bereid om ervoor te betalen.

dus, denk na over iets wat je leuk vindt om te doen, en hoe je iemand anders kunt helpen door het te doen.

bak cupcakes voor verjaardagen. Leer volwassenen een vreemde taal. Teken portretten van mensen ’s huisdieren. Leer Tieners piano spelen.

waar je ook goed in bent, je kunt er geld mee verdienen. En, als je zeer gemotiveerd bent (omdat je wanhopig op zoek bent naar geld), hoeft het niet lang te duren om wat inkomsten te genereren.

je kunt het vrienden laten weten op sociale media of gewoon het woord verspreiden in je buurt. Zodra anderen weten over uw vaardigheden, het geld zal beginnen te rollen in.

9. Bijles aanbieden

een genie zijn in vakken als wiskunde of wetenschap kan grote financiële beloningen oogsten. Degenen die bijles geven in deze uitdagende onderwerpen kunnen $50 per uur of meer vragen.

je kunt ervoor kiezen om persoonlijk of online les te geven. Mond-tot-mondreclame is het beste, omdat ouders de voorkeur geven aan iemand die wordt aanbevolen. U kunt zich ook aanmelden met Tutors.com en adverteer uw diensten via hun platform.

u kunt uw tarieven instellen en u wordt bij elke sessie betaald.Dit kan tijd kosten om inkomsten te genereren, terwijl u uw diensten adverteert en wacht op die eerste student.

maar als je eenmaal een paar vaste tutees hebt, zal het woord zich verspreiden en zal je klantenbestand groeien. 

10. Een rideshare driver zijn

een rideshare driver zijn is een eenvoudige en flexibele manier om wat extra geld te verdienen. Als chauffeur voor deze bedrijven krijg je op bepaalde dagen betaald door het bedrijf. Dus, het is niet onmiddellijk contant geld, en je moet misschien langer dan een week wachten om je eerste cheque te krijgen.

daarom, als je onmiddellijk geld nodig hebt, probeer dan een van de suggesties in de eerste lijst hierboven. Maar als je wanhopig bent om elke maand meer geld te verdienen, is dit een geweldige manier om dat doel te bereiken. 

bezoek Uber en Lyft voor meer informatie.

11. Doe klusjes

zelfs als je het gevoel hebt dat je geen vaardigheid hebt die je kunt verdienen, kun je nog steeds geld verdienen door aan te bieden klusjes voor mensen te doen.

alles, van tuinwerk tot vakantiedecoratie tot boodschappen doen, kunnen diensten zijn waarvoor u kunt rekenen. Dit is vooral handig voor de oudere of werkende ouders, die gewoon niet de tijd of de energie voor deze eenvoudige taken hebben.

laat anderen weten dat je bereid bent om dat gevreesde schilderwerk te voltooien, of hun rommelige archiefkast te organiseren, of foto ‘ s op hun trap te hangen. Je kunt recepten, boodschappen en zelfs de kinderen van school ophalen.

deze banen betalen u meestal contant na voltooiing van de dienst.

laat gratis visitekaartjes maken bij Vistaprint en laat ze achter op prikborden of Balies bij bibliotheken, kerken, restaurants, enz. U kunt ook een lijst van uw diensten op Angie ‘ s lijst.

zorg ervoor dat u een vast uurtarief heeft voor elke dienst die u aanbiedt vóór uw eerste gesprek. Het kan een paar weken duren om je eerste baan te vinden, maar mond-tot-mondreclame kan je bedrijf mogelijk snel laten groeien.

12. Krijg een parttime baan

als je wanhopig geld nodig hebt, maar een paar weken kunt wachten op meer geld, dan kan het krijgen van een tweede baan een haalbare oplossing zijn voor je geldkwesties.

Ik weet dat het hebben van een fulltime baan misschien alles lijkt waar je energie voor hebt, maar houd er rekening mee dat dit Tijdelijk is. Je kunt sommige avonden en weekenden een tijdje opgeven totdat je weer op de been bent. U kunt zelfs op afstand werken met taken zoals gegevensinvoer en klantenservice.

de extra salaris zou consistent en betrouwbaar zijn, dus je zou in staat zijn om een tijdschema te maken voor het genereren van de hoeveelheid geld die je nodig hebt. Zodra u uw doel hebt bereikt, stoppen met de baan als je wilt.

het goede nieuws is dat je elke bijbaan kunt kiezen die je interesseert. Dus, vind iets waarvan je denkt dat je het leuk vindt. Bij voorkeur een die dicht bij je huis is, met collega ‘ s die je leuk vindt.

13. Een online freelancer zijn

een online freelancer zijn betekent meestal diensten aanbieden die digitaal kunnen worden geleverd. Veel freelancers bieden webontwikkeling, grafisch ontwerp of geschreven artikelen. Je kunt ook diensten aanbieden als virtuele assistent of social media manager.

Sites zoals Upwork en Fiverr zijn geweldige plaatsen om uw diensten op de markt te brengen en klanten te krijgen. Het grote voordeel is dat uw klanten letterlijk over de hele wereld kunnen zijn, omdat u verbinding maakt via internet.

een ander groot pluspunt is dat je al je freelancen kunt doen met een laptop – vanuit het comfort van je bank! Dit geeft je grote flexibiliteit om alleen zoveel banen te nemen als je aankan en ze in je vrije tijd te voltooien.

veel freelancers beginnen met het aanbieden van diensten als een side hustle, maar dan verandert het in een full-time optreden – beter betalen dan hun vorige baan! 

Het kan een paar weken duren om je eerste klant te krijgen en je eerste inkomsten te verdienen, dus vertrouw niet op freelancen om aan onmiddellijke financiële behoeften te voldoen.

bekijk mijn bericht over Data entry jobs om meer te weten te komen over dit eenvoudige online freelance optreden!

14. Neem online enquêtes in

een paar vragen beantwoorden terwijl je Netflix in je vrije tijd streamt of wacht in het kantoor van de dokter is een leuke en gemakkelijke manier om een paar extra geld te verdienen.

de uitbetaling is minimaal, maar elke dollar telt wanneer je wanhopig op zoek bent naar geld. Sommige sites geven je zelfs een aanmeldbonus! Pas uw inkomsten toe op boodschappen en gas en begin meer geld te besparen.

Er zijn veel online enquêtesites om uit te kiezen, maar de beste is waarschijnlijk Swagbucks. Met Swagbucks krijg je betaald voor meer dan alleen enquêtes. Je kunt ook een beetje extra geld verdienen met online winkelen en video ‘ s bekijken.

u kunt zich registreren voor meerdere sites om uw enquête-inkomsten te maximaliseren.

Hier zijn een paar vertrouwde enquêtesites die u kunt proberen:

 • Swagbucks
 • Survey Junkie
 • Pinecone Research
 • Branded Surveys
 • Opinion Outpost

15. Maak geld het spelen van online games

Surveys klinken te saai? Probeer online games te spelen om snel geld te verdienen.

niet alle spellen bieden een uitbetaling, dus zorg ervoor dat je alleen degenen kiest die je wat geld opleveren. Het spelen van gokkasten en poker via bepaalde telefoon-apps zal je meestal wat extra geld opleveren.

16. Gebruik Ibotta om geld terug te krijgen op aankopen

als je Ibotta niet op je telefoon hebt, verlies je geld.deze gratis telefoon-app helpt u geld terug te verdienen op honderden items die u al koopt. U kunt ook een browserextensie op uw computer gebruiken.

van boodschappen doen tot elektronica tot restaurants, je zou deze cash back rewards-app kunnen gebruiken om een beetje geld te verdienen.

gebruik gewoon de app om items te vinden waarop Ibotta een korting biedt. Ga vervolgens winkelen, upload uw bon en verzilver zodra uw Ibotta-saldo groter is dan $20.

u won ’ t betalen van uw hypotheek met uw inkomsten, maar u’ll maken wat gemakkelijk zakgeld!

17. Zoek naar aanmeldbonussen

Er zijn veel websites die u *betalen* om zich aan te melden bij hun service.

Swagbucks, Ibotta en Rakuten zijn slechts een paar die aanmeldbonussen aanbieden. Van $ 5 tot $20, het maken van dit geld is net zo eenvoudig als het invoeren van uw naam en e-mail in een online formulier.

ook bieden veel creditcards een bonus van maximaal $500 voor het krijgen van hun creditcard. Je hoeft alleen maar een minimum bedrag in rekening te brengen binnen een bepaald tijdsbestek,en dan geven ze je de bonus. Natuurlijk heb je een goede credit score nodig. Ik heb dit onlangs gedaan, omdat ik wist dat ik een grote aankoop zou doen. Ik heb gemakkelijk het vereiste minimum in rekening gebracht en $200 verdiend. Makkelijk geld!

natuurlijk wilt u voorzichtig zijn om de kaart snel af te betalen, zodat u uw bonus in rentelasten niet teruggeeft.

Er zijn ook enkele bankrekeningen die u een bonus geven voor het openen van een rekening en het storten van een minimumbedrag. Als u bijvoorbeeld $1.500 stort, kunt u een cashbonus van $200 maken.een eenvoudige Google-zoekopdracht geeft u enkele actuele aanbiedingen.

18. Ga naar een goedkoper gebied

Deze optie om wat extra geld te verdienen wanneer u wanhopig op zoek bent naar geld is natuurlijk niet voor noodsituaties. Het verkopen van je huis en het kopen van een ander in een andere buurt kan enkele maanden duren.

Als u echter momenteel in een hete vastgoedmarkt woont, kan dit een geweldige manier zijn om uw geldkwesties op lange termijn op te lossen.

Dit werkt uitzonderlijk goed als de meeste van uw kinderen zijn verhuisd en uw huis is groter dan je nodig hebt.u kunt een kleiner huis kopen, in een stad met lagere kosten van levensonderhoud, en mogelijk uw hypotheek halveren.

u kunt er ook voor kiezen om uw huis in plaats daarvan te verhuren, waardoor u elke maand een extra bron van inkomsten binnenhaalt. Zorg er wel voor dat de huurprijs die u in rekening brengt uw hypotheekbetaling dekt met een royale winst die overblijft.

Dit is een goed idee in de markt van een koper, wanneer de huizenprijzen dalen. U zult profiteren bij het kopen van een huis, maar verliezen als u uw huidige huis te laag verkoopt. Huur het in plaats daarvan en wacht tot de markt zich herstelt.

hier’s een plan als je volledig blut bent en geld nodig hebt

als je voelt je overweldigd en gestrest omdat je absoluut geen geld hebt, haal eerst diep adem. Doe wat mindset-aanpassingen zodat je gedachten je helpen en de dingen niet erger maken dan ze in werkelijkheid zijn.

begin dan met het opschrijven van een plan. Dingen opschrijven geeft je iets om naar te kijken wanneer de angst voor de toekomst sterk wordt. Wanneer dit gebeurt, kijk dan naar je geschreven plan om jezelf eraan te herinneren dat alles goed komt. Je moet gewoon je plan volgen.

als je hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, zijn hier enkele ideeën:

 1. kies 5 opties uit de eerste lijst hierboven, zodat je binnen de komende 7 dagen wat inkomsten kunt genereren. Als je direct geld nodig hebt, vraag dan een familielid of vriend om een kleine lening, of verkoop iets. Als je moet, krijg een lening van uw creditcard – maar vermijd dit als je kunt.
 2. ga naar buiten en zoek een baan die dicht bij je huis ligt (dus je kunt fietsen of een bus nemen om er te komen). Zet je trots aan de kant en vind alles dat binnen de komende paar weken een salaris in je handen krijgt. Beter nog, neem twee banen.
 3. bel uw factuuraanbieders en leg uw situatie uit. Als je hen benadert (in plaats van dat ze je achtervolgen), zul je waarschijnlijk gunst vinden en een deel van je uitgaven voor een tijdje worden uitgesteld.
 4. verkoop wat je kunt. Uw auto, sieraden, antiek, elektronica, muziekinstrumenten, enz. Tenzij het item een hoge sentimentele waarde heeft, verkoop het om wat geld op te halen.  dingen kunnen worden vervangen.
 5. snijd alle onnodige kosten. Annuleer alle abonnementen, winkel rond voor lagere verzekeringspremies, eet Top Ramen voor een maand, krijg een goedkopere mobiele telefoon plan, enz. Wees meedogenloos over minder uitgeven.
 6. Verlaag uw huisvestingskosten door tijdelijk weer bij uw ouders in te trekken, een kamergenoot (of twee) te krijgen of naar een goedkopere plek te verhuizen. Deze stap bespaart u honderden per maand.
 7. ga op een budget. Maak een kale uitgavenplan dat alleen die categorieën bevat die je nodig hebt om te leven. Onderdak, vervoer, voedsel, nutsvoorzieningen. Volg je budget en houd je aan de financiële grenzen die je jezelf stelt.
 8. vermijd schulden als je kunt. Gebruik schuld als je moet blijven drijven, maar pas nadat je al je debtless opties hebt uitgeput.

Don ’t laat uw geld problemen houden u van het zien van het licht aan het einde van de tunnel. Je hebt keuzes. Je* kunt * overwinnen wat je ook doorloopt en de andere kant bereiken.

Hoe te voorkomen dat je wanhopig op zoek bent naar geld in de toekomst

Niemand *wil* in een financiële crisis terechtkomen. Maar, er zijn dingen die je kunt doen om te plannen en voor te bereiden, dus als er een opstaat, ben je niet verlaten gevoel wanhopig.

Hier zijn een paar ideeën om te voorkomen dat u in een crisis terechtkomt en uw financiële situatie uit de hand loopt.

Follow a budget

De eerste stap om controle over je geld te krijgen is om te weten waar je geld naartoe gaat.

Als u don ’t beperken en bijhouden van uw uitgaven, u ’ll beginnen te leven boven uw middelen. Dit betekent het opbouwen van schulden en het verwaarlozen van spaargeld twee gewoonten die uw financiën snel kunnen ruïneren.

begin met het bijhouden van al uw bonnen, het registreren van elke transactie en het toewijzen van uw inkomsten aan categorieën. Na 30 dagen heb je een goed idee hoe je je geld uitgeeft en welke uitgaven helemaal kunnen worden verlaagd of verlaagd.

bijna iedereen heeft extra geld waar ze zich niet van bewust zijn, omdat ze zich niet bewust zijn van hun uitgaven. Wanneer u dagelijks of wekelijks met uw financiën incheckt, is het moeilijker voor geld om door de scheuren te vallen.

ga opzettelijk met een budget, sluit uw uitgavenlekken aan en begin met het opbouwen van een noodfonds voor toekomstige financiële noodsituaties.

Cut expenses

zodra u op papier (of laptop) kunt zien hoeveel van uw geld waar naartoe gaat, kunt u weloverwogen beslissingen nemen over wat er kan worden gesneden.

Misschien ontdek je dat je $800 per maand uitgeeft aan eten in restaurants. Dit is een eenvoudige budgetcategorie om te verlagen of zelfs te elimineren. Het kost gewoon een beetje extra planning van uw kant om maaltijden thuis te bereiden.

of misschien realiseer je je dat je volledige verzekering hebt op je 15-jarige auto. Bel uw agent en verlaag uw premie om duizenden per jaar te besparen.

een geweldige manier om te beginnen met het snijden van uw uitgaven is om onderscheid te maken tussen noodzakelijke en discretionaire aankopen.

uw lidmaatschap van de sportschool? Discretionair. Je kunt thuis trainen. In feite, moet u elk terugkerend abonnement dat u don’t helemaal liefde en consequent te gebruiken annuleren. (Check Out Trim om dit proces gemakkelijker te maken!)

uw hypotheekbetaling? Nodig. Dus je kunt het niet uitknippen, maar je kunt proberen het te verlagen door te herfinancieren naar een lager tarief.

andere manieren om uw uitgaven gemakkelijk te verlagen:

 • krijg een lager mobiele telefoonplan
 • bundel uw verzekeringspolissen
 • Koop gebruikte kleding en meubels
 • maak uw eigen koffie
 • bespaar energie en lagere energierekeningen
 • geniet van gratis entertainment

een noodfonds opslaan

het krijgen van een budget en het snijden van uw uitgaven kan vrijmaken van een aanzienlijke hoeveelheid geld voor u.

Don ’gebruik het niet om op vakantie te gaan.

plaats het in plaats daarvan op een aparte spaarrekening om je voor te bereiden op die noodkosten die net om de hoek wachten om je bang te maken.

het opbouwen van een volledig gefinancierde noodrekening – Een Die 3 tot 6 maanden van de noodzakelijke uitgaven kan dekken – zal enige tijd duren. Don ’ t worden ontmoedigd door hoe lang het zal duren. Blijf gewoon geld toevoegen aan uw spaargeld en uiteindelijk zult u er komen.

met een noodfonds bent u voorbereid op de meeste financiële crises, zoals een baanverlies of verrassende medische kosten. U ’ll nooit meer wanhopig om geld te voelen.

Make extra income

We leven momenteel in een tijd waarin het gemakkelijker dan ooit is om een side hustle te hebben. Of u nu voor een bedrijf als Uber of Amazon werkt, of uw eigen bijzaak creëert, u kunt meerdere inkomstenstromen voor uzelf creëren.

overweeg hoe u kunt beginnen met het maken van meer geld aan de zijkant, zodat u uw Noodgeld en pensioenfonds kunt opbouwen. Er zijn vele manieren waarop u kunt brengen in honderden dollars extra elke maand met vandaag&#8217 ‘ s gig economie.

een manier om extra inkomsten te genereren is met een blog. U kunt geld verdienen met advertenties, affiliate marketing, gesponsorde berichten en online producten. Amazon is een populair affiliate programma dat elke maand duizenden dollars voor u kan genereren. Houd er rekening mee dat het opbouwen van dit soort inkomstenstroom tijd kost.  

een ander idee is drop shipping, dat is de verkoop van producten die u don’t houden in voorraad. In plaats daarvan accepteert u bestellingen en laat u die producten rechtstreeks van de leverancier naar de koper verzenden. Zodra u een leverancier vindt, kunt u producten verkopen via Amazon of zelfs eBay, waar u toegang hebt tot een enorm klantenbestand.

onderhandel over uw facturen

een andere manier om wat inkomsten vrij te maken en meer te besparen, is door onderhandelingen te starten met uw factuuraanbieders.

bel uw creditcardmaatschappijen en vraag om een lager tarief. Als u een goed krediet hebt behouden en een uitstekend betalingsrecord hebt, kunnen ze uw verzoek goedkeuren omdat ze een betrouwbare klant willen behouden.

u kunt ook onderhandelen over medische rekeningen. Vaak kunt u uw rekening drastisch verlagen als u aanbiedt om het verlaagde saldo volledig te betalen.

herfinancier uw schulden en vermijd creditcards

veel mensen die wanhopig op zoek zijn naar geld bevinden zich vaak in aanzienlijke schulden. Als je meer geld wilt besparen en financiële onafhankelijkheid wilt bereiken, moet je werken aan schuldenvrij zijn.

naast het vermijden van meer creditcardschulden, is een slimme manier om sneller uit de schulden te komen door ze te consolideren in één saldo met een lagere rente. Ik heb deze strategie zelf vaak gebruikt door meerdere creditcardsaldi over te zetten op één kaart met een introductietarief van 0%. Dit heeft me in de loop der jaren honderden rentelasten bespaard.

als je meerdere studieleningen hebt, overweeg dan om ze in één te combineren. Het hebben van een betaling zal het leven gemakkelijker te maken voor u, en u zult waarschijnlijk profiteren van een lager tarief voor het gehele saldo.

overweeg om uw hypothecaire lening te herfinancieren om uw maandelijkse betaling te verlagen. De laatste keer dat ik onze hypotheek herfinancierde, heb ik onze maandelijkse betaling met $400 verlaagd! U zult een uitstekend krediet nodig hebben voor de beste tarieven, en u moet van plan zijn om nog minstens 5 jaar in uw huidige huis te blijven.

als je het gevoel hebt dat je over je hoofd zit met creditcardschuld, praat dan met een schuldadviseur. De National Federation for Credit Counseling is een non-profit organisatie die gespecialiseerd is in het helpen van mensen om schulden te beheren en uit de schulden te komen. Ze kunnen een gepersonaliseerd schuldbeheerplan maken, zodat u wat ademruimte kunt krijgen en uw financiën weer op de rails kunt krijgen.

investeer uw geld

Als u uw geld niet investeert omdat het gewoon te ingewikkeld klinkt, heb ik wat nieuws voor u.

beleggen kan net zo eenvoudig zijn als het downloaden van een app, het openen van een account en winkelen. Ja, winkelen!

Acorns is een gratis app die elke aankoop die u doet afrondt en vervolgens het verschil voor u investeert. Download de app en begin vandaag nog met het investeren van uw wisselgeld. Geen excuses meer! 

waarschijnlijk de beste manier om uw geld te investeren is om u aan te melden bij uw werkgever’s 401(k) programma. U kunt elke betaaldag een bepaald percentage van uw inkomen vóór belastingen automatisch in dit pensioenplan beleggen.

veel werkgevers ook “match ” uw bijdragen, tot een bepaald bedrag. Bijvoorbeeld, het bedrijf van mijn man zal overeenkomen met wat hij toevoegt aan zijn 401(k), tot 3% van zijn inkomen vóór belastingen. Dus als we 10% bijdragen, krijgen we eigenlijk 13% in het fonds. Gratis geld!

de sleutel tot het maximaliseren van uw investeringen is om vroeg te beginnen met sparen. Samengestelde rente zal exponentieel groeien in de loop van de tijd, maar het duurt tientallen jaren om genoeg te sparen voor pensioen. Don ’ stel het niet langer uit. Maak van je toekomst een prioriteit en begin jezelf eerst te betalen!

leef een zuinige levensstijl

leren hoe je eenvoudig kunt leven en bewust kunt besteden, kan conciërges in miljonairs veranderen tegen de tijd dat ze met pensioen gaan. Het gaat niet om * hoeveel * je verdient. It ’s over   *hoe * u uw geld gebruikt.

een zuinige levensstijl hebben betekent in feite dat je je geld met zorg gebruikt en geen verspilling bent. Zuinige mensen gebruiken vaak coupons, eten zelfgemaakte maaltijden, zetten hun eigen koffie en zijn altijd op zoek naar goede deals voor reizen en entertainment.

zuinig leven is net zo goed een mindset als een oefening en kan je helpen om inflatie en overbesteding van levensstijl te voorkomen.

zorg voor uw credit score

We zijn allemaal beoordeeld op hoe verantwoordelijk we zijn geweest met geld. Als u don’t terug te betalen uw schuldeisers in een tijdige manier, krijg je een slechte rang (en bestraft). Als je betrouwbaar bent met wat je leent, krijg je een goed cijfer (en beloond).

deze rang – genaamd uw credit score – kan werken voor u of tegen u. Hoe lager je score, hoe duurder het is om geld te lenen. Dus, u wilt zorgen voor uw credit score te nemen en te verhogen zo veel mogelijk. Op deze manier krijgt u die lagere tarieven die u duizenden rente besparen.

het goede nieuws is dat u uw credit score gratis kunt controleren. Ga rechtstreeks naar een van de 3 kredietbureaus (Experian, Equifax of TransUnion) en ontvang een gratis kredietrapport. Als je score ontbreekt, werk er dan aan om deze te verbeteren.

wat u volledig moet vermijden als u wanhopig op zoek bent naar geld

Dit artikel bevat veel ideeën om snel geld te verdienen. Er zijn echter een paar dingen die je koste wat kost moet vermijden, zelfs als je wanhopig op zoek bent naar geld.

Gambling

je zou kunnen denken dat een goede run in het casino al je problemen zal oplossen. Maar het is nu niet het moment om risico ‘ s te nemen. Je moet kansen nastreven die een grote kans hebben om inkomsten te genereren.

blijf weg van de tafels, slots en loten. 

Vices

proberen om te drinken of roken uw problemen weg won’t helpen. Zodra je nuchter bent, komen ze terug om je aan de realiteit te herinneren.

Het enige wat je zult bereiken is het verspillen van geld dat je wanhopig nodig hebt en wakker worden met hoofdpijn.

Checking out

als je droomt over het bereiken van financiële vrijheid op een dag, moet je je huidige situatie onder ogen zien.

don’t negeren uw geld problemen door het opladen van uw creditcards en het nemen van een vakantie. U zult het harde werk moeten doen dat nodig is om uw financiële situatie om te draaien. Het kan weken, maanden of zelfs jaren duren, maar blijf gefocust op het toekomstige leven dat je wilt leven.

FAQs

als je dringend geld nodig hebt, heb je een paar opties. Het makkelijkste is om familie of vrienden om een tijdelijke lening te vragen. Als dat geen optie is, kunt u vragen om een voorschot in contanten van uw werkgever. Probeer ook iets te vinden om in je huis te verkopen. Overweeg de verkoop van een 2e voertuig, sieraden, kleding, een oude mobiele telefoon, enz. Ten slotte is een geweldige manier om snel wat extra geld te verdienen met een dagelijks betalende side hustle. Dit kan babysitten, hondenuitlaten, bijles geven, raadplegen, schrijven, enz.zijn. Bied een service aan familie, vrienden en buren waarmee u snel geld kunt verdienen.

Hoe kan ik snel $500 verdienen?

je kunt $500 snel verdienen door een voertuig te verkopen dat je niet nodig hebt, waardevolle sieraden of kunstwerken, of een gebruikte mobiele telefoon. Als u don’t hebben een van deze te verkopen, overweeg dan een snel betalende side gig die snel geld zal verhogen. Verhuur uw auto of een logeerkamer, babysit of lopen buren honden, bieden begeleiding of consulting diensten, of krijgen een rit delen gig met Uber van Lyft.

Hoe krijg je geld in een noodgeval?

wanneer u’re geconfronteerd met een financiële noodsituatie, kan het nodig zijn om het geld te lenen. De beste optie is om geld te lenen van een gewillig en vertrouwd familielid, maar dit is niet altijd beschikbaar. U kunt een persoonlijke lening krijgen via uw bank, uw creditcard gebruiken, lenen bij uw eigen vermogen of een persoonlijke lening krijgen. Voordat u geld leent, moet u ervoor zorgen dat u de voorwaarden van de lening kent en indien mogelijk de lening met het laagste tarief kiest.

met welke app kan ik direct geld lenen?

Er zijn mobiele apps waarmee u direct geld kunt lenen. Deze omvatten:

– Earnin
– Chime
– Empower
– Vola
– Brigit

wat is de makkelijkste lening om goedgekeurd te worden?

De gemakkelijkste leningen om goedgekeurd te worden, zijn persoonlijke leningen op afbetaling, betaaldagleningen en autoleningen. Al deze zijn gericht op leners met een slecht krediet die snel geld nodig hebben. De tarieven voor deze leningen zijn notoir hoog, dus beschouw ze als uw laatste optie bij het zoeken naar een lening.

wat als ik een grote som geld nodig heb?

Als u te maken heeft met een grote uitgave die u snel moet betalen, is uw beste inzet om naar een traditionele bank te gaan. Leg hen persoonlijk de details van uw omstandigheden uit en kijk voor hoeveel u kunt worden goedgekeurd.

een andere manier om een grote som geld te krijgen is het afsluiten van een home equity lening. U moet echter aanzienlijke eigen vermogen in uw huis hebben om goedgekeurd te worden.

in beide gevallen kunt u een paar weken wachten voordat u het geld in handen hebt. Ook heb je een uitstekend krediet en een solide arbeidsverleden nodig.

Waar Kan ik snel een persoonlijke lening krijgen?

bij een formele lening hebben de meeste banken een doorlooptijd van enkele werkdagen of minder. Als je kunt wachten, is dit waarschijnlijk je beste weddenschap. U betaalt minder rente en kosten dan wanneer u een persoonlijke lening of een voorschot in contanten van uw creditcard krijgt.

vermijd geldschieters als je kunt. Echter, als u’re in dire straights, kan het een optie zijn als je zeker weet dat je het kunt terugbetalen door de vereiste vervaldatum.

Hoe krijg ik een geldlening als ik slecht krediet heb?

uw credit score bepaalt uw geschiktheid om nieuwe schuld te verwerven, evenals hoeveel het u zal kosten. Als uw score te maken heeft gehad met late en gemiste betalingen, wordt u mogelijk niet eens goedgekeurd.

het hebben van slecht krediet is eigenlijk de slechtste tijd om een lening te krijgen. Maar, als je wat Noodgeld nodig hebt, zijn er een paar opties naast credit card voorschotten en payday leningen:

– mogelijke financiering is een geldschieter die degenen met minder-dan-stellaire krediet bedient.– U kunt lenen tot $500 en ze don’t zelfs controleren uw FICO score.

– Porto is een financiële instelling die persoonlijke leningen Biedt van $300 tot $10.000 en hun maximale APR is 35,99%. Volgens hun website zullen ze naar uw kredietgeschiedenis kijken (als u er een hebt), maar ook andere factoren overwegen. U kunt zelfs worden goedgekeurd als u geconfronteerd faillissement.

– Met Upstart, kunt u een minimale credit score zo laag als 300. Ze beweren uw lening binnen één werkdag na goedkeuring te financieren en brengen geen vooruitbetalingskosten in rekening.

tot slot: wat te doen als je wanhopig geld nodig hebt

volgens een Bankrate-enquête uit 2021 zegt slechts 25% van de Amerikanen dat ze genoeg spaargeld om zes maanden kosten te dekken. Slechts 19% kon 3 tot 5 maanden van de kosten van levensonderhoud dekken met hun Noodgeld.

Dit betekent dat meer dan de helft van de bevolking wanhopig geld nodig zou hebben als ze een baanverlies of grote financiële noodkosten zouden ondervinden.

Als u de zware last van moeilijke financiële problemen voelt, weet dan dat u niet alleen bent. In feite zijn er veel mensen die in dezelfde boot zitten en de nodige actie ondernemen om weer op vaste grond te komen.

je zult wat offers moeten brengen en mogelijk zelfs dingen buiten je comfortzone moeten doen. Maar er is een uitweg. Het maakt niet uit wat uw reden is voor uw geldproblemen, er zijn opties en oplossingen om u te helpen uw financiën bij elkaar te brengen en geld te sparen voor uw toekomst.

pak je omstandigheden aan met enkele van de hierboven genoemde kansen. Als u schulden moet aangaan, zoek dan het laagste tarief dat u kunt krijgen en vraag het kleinste bedrag aan dat u nodig hebt.

denk na over de vaardigheden en talenten die je al hebt en hoe je ze snel kunt verdienen. Verkoop dingen die je niet nodig hebt en schaal je levensstijl af. Zoek naar freelancing optredens of bijbanen die je snel geld opleveren.

voor je het Weet, zal je bankrekening beginnen te groeien en heb je meer geld dan je nodig hebt.

Plaats een reactie