Je bent een kei in geld verdienen Review: 7 basisprincipes

Dit is mijn eigen persoonlijke “Je bent een kei in geld verdienen” review, een boek geschreven door Jen Sincero.

Dit is een boek over geldmindset – geen geldbeheer.

U leert geen specifieke strategieën om uw inkomen te verhogen. U zult niets te weten komen over mogelijkheden om meer geld te verdienen.

U zult ontdekken hoe u uw manier van denken kunt veranderen, zodat u kunt profiteren van de strategieën en kansen die op uw pad komen.

Ik geniet echt van de stem van Jen Sincero in dit boek.  Ze schrijft op een gemoedelijke toon die leuk is om te lezen. De vrouw weet hoe ze moet schrijven en ze weet haar lezers te boeien met haar persoonlijke verhalen en gevoel voor humor.

Wat ik echter niet kon waarderen, was haar sterke focus op wat zij ‘Universal Intelligence’ noemt. Voor mij verwijst dit naar iemand als God, maar zonder mensen die niet in God geloven af ​​te schrikken.

Maar dat gezegd hebbende, vond ik nog steeds dat sommige van haar ideeën heel goed overeenkwamen met het christelijk geloof en mijn eigen persoonlijke opvattingen.  Dus, elke keer dat ik ‘Universal Intelligence’ las, voegde ik God toe op zijn plaats. Dit komt omdat ik een christen ben en bij hem een ​​voornaam heb. Het is niet nodig om er formeel over te doen.

Natuurlijk was niet elke vervanging van namen zinvol.  Sommige ideeën van Sincero gingen ver buiten wat God zegt.

Dus eigenlijk genoot ik gewoon van het schrijven en de humor en de verhalen, ik nam wat met mijn geest aansloeg en verliet de rust op de tafel.

Wat me opviel

Er waren verschillende ideeën in dit boek die echt inspirerend voor me waren.  Hoewel de rode draad (de aanwezigheid van een universele intelligentie) niet iets was waar ik me in zou verdiepen, waardeerde ik de voortdurende aanmoediging van Sincero dat we allemaal iets belangrijks bij te dragen hebben aan de wereld enorm.

Niet alleen dat, we zijn allemaal volledig in staat om ons grootste potentieel te bereiken, en dat is het grootste geschenk dat we de wereld kunnen geven.

Hier zijn 4 punten die me echt aanspraken.

» Je bent speciaal

Sincero vermeldt in het hele boek vaak dat we allemaal geboren worden met unieke verlangens, gaven en talenten die we moeten koesteren en delen met de wereld. Niet alleen dat, ze zijn ons gegeven door de Universele Intelligentie (eh, God) om tijdens ons leven te worden uitgevoerd.

Als we doelgericht bezig zijn met het laten groeien van deze unieke verlangens, gaven en talenten , dan is het succes niet ver achter.  En, in een boek over geld verdienen, succes = rijkdom.

Ik vertel dit de hele tijd aan mijn kinderen. Geloof niet dat het voor iedereen gemakkelijk is omdat je van nature goed bent in tekenen of basketballen. Denk niet dat, omdat je graag poëzie schrijft of gaat kamperen of een andere taal leert, wie dat niet zou doen?

Onze verlangens, onze natuurlijke vermogens, onze passies zijn dat niet door ons gekozen.  Ze worden ons gegeven. Niet alleen dat, ze worden ons toevertrouwd.

We zijn allemaal verantwoordelijk voor het ontdekken en ontwikkelen van de geschenken die we krijgen, zodat we ze op onze beurt kunnen weggeven.

Helaas groeien velen van ons op en vergeten ze hoe speciaal we allemaal zijn.  We proberen erbij te horen, op iedereen te lijken, Joe Loaded naast de deur bij te houden en onze ‘stam’ te vinden. En we vergeten wat ons onderscheidt.

We voelen ons vertrouwd met wat vertrouwd, veilig en gemakkelijk is.  We raken in de war en denken dat we vooruitgang boeken, maar we zitten eigenlijk vast.

» Verander je gedachten, verander je leven

Sincero moedigt ons aan om ons te concentreren op het veranderen van onze gedachten.  Uw manier van denken is waar het om gaat.

Krijg inzicht in uw perspectief en relatie met geld, herken hoe ze u ervan weerhouden uw doelen te bereiken en pas dienovereenkomstig aan.

Enkele van haar suggesties omvatten het gebruiken van affirmaties, mediteren, je vocabulaire veranderen, toegewijd zijn aan je dromen, leren vergeven en je angsten onder ogen zien. Dit alles zal je helpen de wegversperringen te overwinnen die je ervan weerhouden je beste leven te leiden.

Ze wijst er ook op dat onze eigen persoonlijke perceptie van de werkelijkheid wordt beperkt door onze levenservaringen, onze leeftijd, onze omgeving en onze relaties.  Het is belangrijk om te erkennen dat je eigen overtuigingen over jezelf en hoeveel je werkelijk kunt waarschijnlijk ook beperkt zijn. Als je deze waarheid kunt accepteren, dan kun je openstaan ​​voor ideeën die je normaal gesproken zou afsluiten.

Sincero vertelt ons dat er een kracht in ons leven speelt die groter is dan ons fysieke zelf. Ik zou deze kracht God willen noemen.  En ik geloof dat Hij altijd om ons heen werkt, dingen samenwerkt, dingen uitwerkt.  Er is meer aan de hand dan we kunnen zien – dus laat jezelf niet voor de gek houden door te geloven dat je een alwetend wezen bent dat alles door heeft, want dat ben je niet.

» Blijf geloven

Hier komt geloof in beeld.  Sincero vertelt ons dat zelfs als we onze mentaliteit veranderen en actie ondernemen, er nog steeds een deel is dat we niet onder controle hebben en dat we ons moeten overgeven. Doe alles wat je kunt, het beste wat je kunt, en vertrouw erop dat God de rest zal invullen.

We zullen niet alle antwoorden hebben. We kunnen een plan maken en bedenken hoe dat in godsnaam gaat gebeuren??

Heb vertrouwen.  Vertrouw erop dat als je antwoorden nodig hebt, je ze zult ontvangen. Vertrouw erop dat alle ontbrekende stukjes in je plan uiteindelijk zullen worden gevonden.  Heb vertrouwen dat God achter je staat en je grootste supporter is.  Hij wil tenslotte dat je de beste versie van jezelf bent die je maar kunt zijn.

Als je je geloofsspieren buigt, worden ze sterker.  En hoe sterker je geloof, hoe gemakkelijker het is om beperkende overtuigingen omver te werpen en zo groot en wild en zo vrij te dromen als je kleine hart maar kan verdragen.

» Schop die apen tegen de stoeprand

Natuurlijk staat niet alles buiten het fysieke rijk aan onze kant.  Er zijn ook krachten die tegen ons werken.  Deze omvatten onze angsten, onze zorgen, onze wrok en ontkenningen, en alle onvergevingsgezindheid die we koesteren.

We kunnen deze dingen niet zien, en we zijn er misschien zo aan gewend geraakt dat we niet eens beseffen dat ze op onze rug zitten. Zelfbewustzijn is de sleutel bij het herkennen en oplossen van deze problemen.

Sincero moedigt ons aan om onze angsten onder ogen te zien.  Laat ze je er niet van weerhouden om vooruit te gaan – in feite, ploeg dwars door ze heen als het moet.

Als je ze echter confronteert, neem je de controle weer over en maak je een einde aan de marteling.  Noem ze voor wat ze zijn, en laat ze weten dat je geen slaaf van ze zult zijn. Je gaat uit je comfortzone stappen en het leven gaan leven alsof dromen uitkomen.

Sincero zegt dat piekeren is bidden om dingen die je niet wilt. 8221;.  Dit komt omdat onze gedachten de neiging hebben onze ervaringen te beïnvloeden.  Waar je op focust, creëer je meer van.

Denk je veel na over hoe blut je bent en hoe je nooit genoeg zult hebben om die Europese vakantie op te nemen?
Of hoeveel haat je je baan omdat je baas je het leven zuur maakt?
Of misschien hoe gefrustreerd ben je met je partner omdat hij of zij zo anders denkt dan jij?

Nou, laat me je vragen:  hoe werkt dat voor jou?

Als onze gedachten continu door alles lopen wat er mis is in ons leven, dan is dat het enige dat we zien. We bestendigen onze negatieve omstandigheden, want daar richten we ons op. En wanneer onze gedachten worden verteerd door de fouten in ons verleden of de zorgen over onze toekomst, missen we de kansen die recht voor ons liggen, hier in het heden.

Andere apen die de neiging hebben om rond te hangen veel te lang zijn wrok en ontkenning.  Wanneer we vasthouden aan wrok uit het verleden of onze realiteit ontkennen, is er geen vooruitgang.

De manier om los te komen is een houding van dankbaarheid oefenen. Dankbaar zijn voor wat je hebt, zal je uit de modderpoel van pessimisme halen.  Een dankbare instelling zal je ook helpen door te zetten in moeilijke tijden en je op koers houden naar je dromen.

En dan is er de beste vriend van wrok, onvergevingsgezindheid. Of je nu je overleden vader, je lang overleden echtgenoot, je jeugdvriend of zelfs jezelf niet kunt vergeven – het is allemaal hetzelfde. Je zult nooit je “badassiest” jezelf totdat je je betonschaar grijpt en je losmaakt van die bal en ketting.

Een manier om dat te doen is door anderen te gaan dienen.  Zet je gedachten af ​​van jezelf en hoeveel je gekwetst bent, en begin een beetje zonneschijn toe te voegen aan het leven van andere mensen. Geloof me, je zult je een ander persoon voelen.

Ook als je het lijden van andere mensen betreedt, wordt je hart zachter en vult het zich met mededogen.  En compassie is de sleutel om de deur naar vergeving te openen.

En tot slot, wees aardig voor jezelf en vind mensen die je zullen aanmoedigen en steunen.  Ga niet om met de tobbers, fretters en nee-zeggers.  Ga op zoek naar degenen die in jou geloven terwijl je eraan werkt om in jezelf te geloven.

En wat niet jive

Zoals je kunt lezen, waren er heel veel goede punten die de auteur in het hele boek aansnijdt.  Alles wat ik hierboven noemde, waren gedachten of meningen die aansluiten bij mijn eigen geloof en waarden. Het waren punten waarmee ik contact had, die me aanspraken en uitdaagden.  Het waren lessen die ik moest leren of opnieuw moest leren.

Maar het komt natuurlijk zelden voor dat ik het eens ben met of “ontroerd” door alles wat een auteur zegt.  Dus deze sectie bevat de ideeën waarmee ik persoonlijk geen connectie kon maken.

» Je kunt niet op je best zijn zonder rijkdom

Eén belangrijke mening die in het hele boek wordt genoemd, is dat je rijk moet zijn om je meest complete, bevredigende en succesvolle leven te leiden. Ik ben het hier niet mee eens.

Ik begrijp waar Sincero vandaan komt.  Geld heeft het vermogen om baanbrekende veranderingen in de wereld aan te brengen.  Het opent mogelijkheden die anders niet voor jou beschikbaar zouden zijn.

Maar ik geloof niet dat je zonder veel ervan niet de meest succesvolle versie van jezelf kunt zijn.

Mijn eerste gedachte was Moeder Teresa.  Ze koos ervoor om met nederige middelen te leven, anderen te dienen, zonder rijkdom. En toch ben ik er zeker van dat ze de best mogelijke versie van zichzelf heeft geleefd.

Ik denk aan missionarissen, die zoveel opofferen om de wereld positief te veranderen. Ik heb nog nooit van een rijke zendeling gehoord, maar ik ben er zeker van dat ze Gods volmaakte doel voor hun leven naleven.

En hoe zit het met leraren, of verpleegsters, of parkwachters, of brandweerlieden?

De droombaan van mijn zoon is om teamleider te zijn voor studentengroepen die reizen tijdens een tussenjaar.&nbsp ; Hij zou het leven van jonge mensen consequent beïnvloeden, de wereld rondreizen en waarschijnlijk minder dan $ 75.000 per jaar verdienen. Maar hij zou nog steeds zijn volle leven leiden.

Samen met dit idee dat je rijk moet zijn om de beste, meest “slechtste” versie van jou, gaat Sincero nog een stap verder en beweert dat het jouw plicht is om rijk te worden.

Als het verwerven van enorme rijkdom een ​​plicht was voor elke persoon op de planeet, zouden we ontzettend veel missen echt coole bijdragen van een aantal super behulpzame mensen.  Hoe zit het met alle politieagenten in de wereld?  Of eerstehulpverleners?  Hoe zit het met maatschappelijk werkers en predikanten?

Misschien mis ik het punt van Sincero volledig, maar als ik haar schrijven letterlijk neem, kan ik het niet eens zijn met deze mening.

» De geest van God hebben

Een ander belangrijk idee waar ze vaak naar verwijst, is de kracht van onze gedachten, en hoe onze gedachten onze acties en de realiteit die we ervaren beïnvloeden.

Er is een zekere mate waarin ik geloof.  De bijbel spreekt zelfs over hoe onze gedachten van invloed zijn op wat we geloven dat waar is en op de acties die ons leven bepalen. Om onze realiteit te veranderen, beginnen we met het veranderen van onze focus.

Senther vermeldt echter dat Universele Intelligentie (eh, God) en onze gedachten in wezen dezelfde kracht zijn.

De bijbel maakt het is duidelijk dat onze gedachten niet Zijn gedachten zijn, en onze wegen niet Zijn wegen. We moeten op Hem vertrouwen om onze gedachten voortdurend te vernieuwen, omdat Hij God is, en nou ja, dat zijn we niet.

Dit brengt Sincero ertoe te verkondigen dat hoe meer we krachtige gedachten denken, hoe meer we verbonden zijn met God en hoe gemakkelijker het zal zijn om rijkdom te verwerven.

Ik denk dat als die “krachtige gedachten” zijn gebeden die je verheft of verzen die je in je hart bewaart, hierdoor zou je je dichter bij hem voelen.  Dit is een goede zaak.  Maar ik geloof niet dat hij wil dat we ons meer met hem verbonden voelen, zodat we in ruil daarvoor gezegend kunnen worden met rijkdom. Ik weet zeker dat hij belangrijkere doelen heeft dan ons allemaal geladen te krijgen.

Sincero zegt verder dat onze gedachten God zullen waarschuwen om te beginnen met het herschikken van “energie”. ; in ons voordeel zodat onze verlangens zich in fysieke vorm zullen manifesteren.  Dus eigenlijk, als we gewoon denken dat we rijk zijn, zal onze favoriete financiële realiteit uitkomen.

Hierdoor klinkt God een beetje alsof Hij onze persoonlijke geest is.

Ik kan me helemaal vinden in het nemen van verantwoordelijkheid voor mijn eigen denken en doen.  Ik geloof oprecht dat we allemaal de richting van ons leven kunnen veranderen door onze focus te veranderen. God heeft ons hersenen gegeven die zoveel meer kunnen dan we verwachten.  We zijn echt wandelende wonderen, ieder van ons.

Maar God heeft de leiding, niet ik. Hij heeft het laatste woord.  Ik kan hem het gevoel sturen dat ik graag stinkend rijk zou willen zijn, en ik kan hem vragen om “de weg voor te bereiden” voor mij om daar te komen, en ik kan alles doen wat mijn menselijke geest kan bedenken om dat doel te bereiken.  Maar ik kan de uitkomst niet bepalen.  Ik kan alleen zoveel aan mijn kant doen, maar dan God.

Dit komt overeen met wat Sincero zei over geloof hebben.  Doe wat je kunt en vertrouw erop dat God de ontbrekende stukken zal invullen.  Geloof is super belangrijk – maar het is geen garantie dat je rijk zult zijn.

God is de enige die morgen kan zien.  En ik moet erop vertrouwen dat hij, ondanks mijn diepste verlangens en grootste dromen, kan doen wat hij het beste acht in mijn leven.  Dat noem je overgave.

» Als liefde voor geld verkeerd is , ik wil geen gelijk hebben

De laatste verklaring van Sincero is dat Ik kon mezelf er niet toe brengen haar genegenheid voor moolah te steunen.  Sterker nog, ze maakt in het boek onbeschaamd heel duidelijk dat ze dol is op geld.

Nu waardeer ik haar inspanningen om haar lezers aan te moedigen zich niet te schamen voor de wens om hun inkomen te verhogen. Afhankelijk van hoe je bent opgevoed, kan het zijn dat je nog steeds vasthoudt aan disfunctionele overtuigingen over hoeveel geld je verdient. Sincero besteedt een heel hoofdstuk aan het proberen ons ervan te overtuigen dat rijk willen worden geen zonde is, en dat we er allemaal overheen moeten komen.

En daar ben ik het helemaal mee eens.  Geld is slechts een hulpbron.  Geld heeft op zichzelf geen karakter.  Het is niet goed, het is niet slecht, het is niet slecht. Het is maar geld.

Maar het is hoe we erop reageren dat het verschil maakt.

De bijbel zegt niet dat geld de wortel van alle kwaad.  Er staat dat de liefde voor geld de wortel is van alle kwaad.

Nu, ik hou van wat geld kan doen:  ons in staat stellen om gezinsvakanties te nemen en levenslange herinneringen te creëren, te betalen voor een huis dat ons warm en veilig houdt, voedsel te kopen om ons lichaam te voeden en ons gezond te houden.

Maar als ik van geld houd omdat ik daar mijn geluk en veiligheid en vrede en vreugde in vind, dan leg ik mijn eieren in de verkeerde mand.  Ik kan mijn hoop niet vestigen op de rijkdom die geld verschaft.  Ik moet mijn hoop vestigen op degene die een schat aan vrede en vreugde biedt.

Waarom ik lees dat jij een kei bent in geld verdienen

Dus je vraagt ​​je misschien af: waarom zou je een boek als dit lezen als je niet gelooft dat geld geluk kan kopen en je kan transformeren in de beste versie van jezelf? Waarom zou u de ideeën in een boek met de titel “You Are A Badass At Making Money” overwegen?

Ik zou zeggen dat de meest relevante reden is dat ik mijn eigen disfunctionele relatie met geld aan het onderzoeken ben en op zoek ben naar een verscheidenheid aan ideeën, meningen en strategieën die me kunnen helpen deze problemen op te lossen.

Ten tweede ben ik het eens met wat Sincero zegt over ieder van ons die zijn eigen unieke verlangens en passies heeft die we moeten ontdekken en koesteren, zodat we onze doelen in het leven kunnen vervullen. Omdat ik getrouwd ben met een man die geen interesse heeft in het beheren van geld of het verhogen van ons inkomen, ben ik ervan overtuigd dat mijn verlangens om deze dingen te doen niet alleen typische doelen zijn die iedereen gemeen heeft. Ik geloof dat God me op deze manier heeft geschapen en ik probeer erachter te komen wat Hij wil dat ik ermee doe.

Ten derde moet ik toegeven dat de titel me aantrok.  En ik ben blij dat het zo is!  Want hoewel er sommige delen waren waar ik het niet mee eens was, werd ik toch aangemoedigd en geïnspireerd door het meeste ervan.  Je kunt altijd iets leren uit een boek!

Ik zou dit boek aanraden aan iedereen die op zoek is naar een beetje extra motivatie om het inkomen te verhogen.  Sincero legt het niet allemaal uit in opeenvolgende stappen die tot financieel succes leiden. In plaats daarvan daagt ze haar lezers uit om zich te concentreren op het veranderen van de gedachten en overtuigingen die hen ervan weerhouden om hun best mogelijke leven te bereiken.

Ik hoop dat deze You Are A Badass At Making Money review je aanmoedigt om je beperkende overtuigingen te identificeren, en wees dan doelbewust om ze te vervangen door productievere gedachten.

Dan ben je op weg om een ​​badass te worden in geld verdienen!

Plaats een reactie