November Financiële Checklist: 5 Essentiële Geldtaken Voor De Herfst

5-step financiële checklist voor November

We’re afwikkeling tot het einde van het jaar, en oh wat een jaar is het geweest.

Wie had ooit kunnen voorspellen wat 2020 zou brengen?  zoals, voor de hele * planeet*?

Ik heb afgelopen December een aantal grote financiële doelen gesteld, waarvan de meeste sinds maart op een laag pitje zijn gezet.

nu is ons belangrijkste doel het blijven opbouwen van ons noodfonds, terwijl we afhankelijk zijn van werkloosheidsinkomen en besparingen.

Ik heb geen idee hoe lang dit gaat duren.   dus ik blijf goede geldgewoonten oefenen en blijf gewoon op koers totdat deze nachtmerrie voorbij is.

misschien voel jij hetzelfde.  en, ik wed dat u ’ben moe van het, ook!

dus, totdat het leven weer normaal wordt, gebruik deze financiële checklist van November om gefocust te blijven op uw geldbeheer.

want, dingen won ’ t altijd zo zijn.uiteindelijk zullen we uit deze Twilight Zone zijn.

tot die tijd blijf je op koers.  blijf sparen, bezuinigen, uw budget volgen.

Don ’t laat een beetje pandemie ontsporen uw financiële doelen.pensioen is nog steeds aan de horizon, dus blijf toegewijd aan uw visie.

Blijf doorgaan, zelfs als je alleen maar babystappen kunt nemen.gebruik de andere financiële checklists op deze blog om je te helpen gefocust en op koers te blijven.

geef je niet over aan deze omstandigheden.  doe wat nodig is om ze te overwinnen.

Dit betekent dat je bewust bent van je financiële situatie.Maak een plan dat u naar financiële gezondheid en welvaart zal leiden tegen de tijd dat u klaar bent om met pensioen te gaan.

voor November, hier zijn 5 dingen die je kunt doen om doelgericht met je geld te zijn.

 

 

1.  wees strategisch met vakantieverkopen

 

November is de maand voor Black Friday en Cyber Monday.als je een cadeaulijst klaar hebt en een goede deal kunt zien, kun je mogelijk een aantal grote besparingen behalen.

als je geen lijst hebt, zorg er dan voor dat je er een samenstelt voordat je de menigte trotseert.

het is stressvol genoeg op zoek naar het perfecte cadeau tijdens het drukste winkelseizoen van het jaar.het hebben van een lijst bespaart u veel tijd en energie.

in ons huis veranderen we het whiteboard van onze keuken in een Kerstwenslijst voor elke persoon in ons gezin.ik begin meestal begin November, dus iedereen heeft tijd om na te denken over wat ze willen.

Ik houd ook een lopende kerstwenslijst bij op Amazon met alles wat ik gedurende het jaar vind dat een goed geschenk zou zijn.

zodra ik een goed idee heb waar ik naar op zoek ben, zal ik wat vergelijkingsinkopen doen.  Ik don ’ t gek met deze – Ik meestal gewoon kijken naar 3 of 4 winkels om de laagste prijs te vinden.

als I’m op zoek naar een high-ticket item, I’ll wachten op de after-Thanksgiving verkoop om te zien of ik nog meer kan besparen.  Ik houd ook mijn ogen open voor coupons in de e-mail en e-mail promoties.

als je serieus wilt worden over het besparen van zoveel mogelijk geld, kun je een beetje hulp krijgen met technologie. 

Shopping apps zoals CamelCamelCamel en ShopSavvy zullen u helpen de goedkoopste prijs te vinden voor het perfecte cadeau dat u zoekt.

 

2. Een no-spend weekend

 

Ik weet dat ik je net vertelde om strategisch te zijn met hoe je je geld uitgeeft aan vakantie winkelen.maar het plegen van een no-spend weekend (of twee) zal u helpen uw financiën onder controle te houden.

tussen Winkelen, Reizen en entertainment, kan een budget heel snel worden opgepakt.die extra mokka latte, het winkelcentrum parkeergeld, en nieuwe schoenen voor het kantoor Kerstfeest gewoon toe te voegen aan het totaal.

Daag jezelf uit om een heel weekend te gaan zonder een cent uit te geven. 

als je het langer kunt doen, of meer dan een weekend, nog beter!& Nbsp; Het ’ s een goede oefening in zelfbeheersing en zal u helpen zich te concentreren op andere dingen tijdens deze drukke tijd.

 

3.  plan arts en tandarts bezoeken

 

als uw gezondheidsvoordelen inschrijving is in Januari, dan kunt u uw jaarlijkse aftrekbaar hebben voldaan door nu.  als dat zo is, profiteer dan van uw gezondheidsdekking en pas in sommigelast-minute controles en behandelingen.

Maak nu afspraken, zodat u vóór 31 December kunt instappen.  uw arts kan beperkte beschikbaarheid hebben vanwege de feestdagen, dus hoe eerder u belt voor een afspraak, hoe groter de kans dat u wordt gezien.

zodra uw voordelen rollen over naar het volgende fiscale jaar, u zult moeten voldoen aan dat aftrekbaar opnieuw voordat uw dekking kicks in.

Als u’hebben nagedacht over het zien van uw arts, nu’ is een goed moment om het te doen. 

anders betaalt u meer in het nieuwe jaar wanneer uw eigen risico opnieuw wordt ingesteld.

 

4.  Plan uw charitatieve bijdragen

 

als we op Thanksgiving komen, hebben we de neiging om meer gefocust te zijn op waar we dankbaar voor zijn.

hopelijk hebben we de mogelijkheid om betekenisvolle herinneringen te creëren met familie en vrienden.  Ik hou van deze tijd van het jaar omdat mijn hele familie is gericht op het geven.

dat ’s waarom het ’s een geweldige tijd om charitatieve bijdragen te plannen.

zelfs als je niet genoeg hebt om aan de standaard belastingaftrek te voldoen, is het nog steeds een goed idee om te geven aan die organisaties die je wilt ondersteunen.

mijn familie neemt vaak deel aan Operatie Kerstkind en vult een paar schoenendozen voor behoeftige kinderen in andere delen van de wereld.het is een manier om ons geloof in praktijk te brengen en iets samen te doen als een gezin.& Nbsp; Het ’ s ook een geweldige manier om onze focus te krijgen van winkelen en consumeren en op iets veel belangrijkers.

als je budget krap is, overweeg dan om daklozen te voeden of een beller van het Leger des Heils te zijn.een ander idee is om door je kast te gaan en jassen uit te halen die je niet meer gebruikt om te doneren.

hoe je er ook voor kiest om terug te geven, het is een manier om een overvloed-mentaliteit te versterken en geluk in je leven te bevorderen. 

en klinkt gelukkig zijn niet veel beter dan gestrest zijn?

 

5.  schema resterende vakantiedagen

 

voor sommigen van jullie (zoals mijn man) is dit geen probleem.

maar voor anderen kun je moeite hebben met het nemen van vrije tijd.misschien denk je dat dingen uit elkaar zullen vallen als je niet op kantoor bent.of misschien wil je de potentiële overuren niet opgeven.of je denkt dat Kerstmis won ’t speciaal zijn als je don ’ t maken van de extra inkomsten.

wat je reden ook is, het wordt waarschijnlijk gevoed door zorgen, twijfel of angst die niet goed vermengen met de stress die typisch gepaard gaat met de feestdagen.

tijd vrij nemen –zelfs als je geen plannen hebt’ zal stress verminderen en je focus opnieuw instellen. 

Je zult meer ontspannen zijn, zodat je nog meer kunt genieten van de tijd die je met je geliefden doorbrengt.en u zult ook productiever zijn als u weer aan het werk gaat.

wees strategisch over het plannen van vrije tijd tijdens optimale winkeldagen, geplande feesten en familie-uitjes.u kunt het weekendverkeer missen om tijd en benzine te besparen.

Het nemen van uw vakantie dagen is vooral belangrijk als ze won’t dragen in het nieuwe jaar.don’t verliezen van de voordelen u ’ve zo hard gewerkt voor.

 

 

Plan uw checklist

hoe dichter we bij Kerstmis komen, hoe drukker de schema ‘ s lijken te worden.streef ernaar om het jaar sterk af te sluiten door de focus te houden op uw financiële vooruitgang.

Dit betekent niet alleen vasthouden aan een budget of een paar dollar besparen op een verkoop.het gaat ook over het op orde houden van je prioriteiten, dankbaar zijn voor wat je hebt en een overvloedige mindset gebruiken in al je beslissingen.

het ’s gemakkelijk te krijgen van het spoor deze tijd van het jaar.maar als je opzettelijk bent, kun je de vakantie doorkomen zonder meer schulden aan te gaan en je aan een budget te houden.

neem de tijd om deze maand een paar taken in je agenda te plannen om je financiën op orde te houden.  kom januari, u ’ll zo blij dat je deed.

andere berichten waarin u misschien geïnteresseerd bent:

  • Hoe $5000 in een jaar te besparen
  • 11 effectieve manieren om gemotiveerd te blijven met je doelen
  • Het doel van een Budget:  17 krachtige voordelen
  • 3 slimme redenen om te zetten sparen voor schuld
  • Hoe te leven op het inkomen van vorige maand (en waarom je dat zou moeten doen)
  • 14 (meestal gratis) online geldbeheertools
  • Hoe te leven binnen uw middelen (en toch tevreden te zijn)
  • financiële gezondheidscontrole: 7 stappen om uw fiscaal welzijn te stimuleren
  • Hoe te ontsnappen aan schulden met een DIY Debt Management Plan
  • De zero-sum budget resource guide

Plaats een reactie