Pinecone Research Review 2023: een gemakkelijke manier om extra geld te verdienen

Tegenwoordig zijn er zoveel manieren om online geld te verdienen.

Sommige zijn legitiem, de meeste niet.

Ik ben een paar jaar geleden bij Pinecone Research gekomen en heb verschillende enquêtes ingevuld waarvoor ik ben betaald. Ik verdien niets dat in de buurt komt van een voltijds inkomen, maar het is een gemakkelijke manier om wat extra zakgeld te verdienen.

Dit is mijn eigen recensie van Pinecone Research over hoe ik & #8217;heb een kleine bijverdienste verdiend met deze legitieme enquêtesite.

Pinecone Research is een vertrouwd en gerenommeerd marktonderzoeksbureau dat is bestaat al sinds 1998.  Ze zijn al lange tijd toonaangevend in de enquête-industrie en bieden een legitieme manier om online geld te verdienen.

Hun doel is om input en meningen van geselecteerde consumenten te verzamelen voor de ontwikkeling van nieuwe producten die op de markt komen.  Dit doen ze door “panelleden” en hen enquêtes sturen om in te vullen.

Ja, ik zei inderdaad *recruit*.  Pinecone Research is enigszins selectief met wie ze toestaan ​​zich aan te melden.

 • Je moet een van hun aanmeldingsbanners op internet vinden of een directe link krijgen (die ik hieronder deel ).
 • De applicatie is geen open deur om u aan te melden. Ze accepteren alleen degenen die op specifieke tijden van het jaar bepaalde demografische gegevens invullen. (Het hangt allemaal af van wat ze op dat moment nodig hebben.)
 • Ik heb gelezen dat ze applicaties doorgaans aan het begin van de maand openen – maar plekken raken snel vol.

Het goede nieuws is dat hun banners niet al te moeilijk te vinden zijn (als je een frequente browser bent) en dat je meerdere keren kunt solliciteren als je niet #8217;niet geaccepteerd worden.

Pak dit gratis exemplaar van 101 Side Hustle Ideas voor meer manieren om uw inkomen te verhogen!

 

Hoe lid te worden van Pinecone Research

Hoewel aanmelden bij Pinecone Research helemaal gratis is, worden ze beschouwd als een “exclusief” enquêtebedrijf omdat niemand gegarandeerd een plek in hun onderzoekspanel heeft.

U kunt zich ook niet aanmelden via hun website. In plaats daarvan kunt u klikken op een van hun banneradvertenties die op verschillende websites worden weergegeven, of u kunt een directe link naar het Pinecone Research-aanmeldingsformulier gebruiken.

Van PineconeResearch.com

Een paar dingen die u moet weten over het aanmelden voor Pinecone Research-enquêtes:

 • U moet ten minste 18 jaar oud zijn om mee te doen
 • Ze zijn beschikbaar in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Canada en Duitsland
 • Slechts EEN lid per huishouden mag zich aanmelden
 • U MOET een profielenquête invullen om geaccepteerd te worden
 • Zoals eerder vermeld, garandeert het invullen van het formulier en de enquête GEEN plek in hun onderzoekspanel

Als u niet voldoet aan een specifieke doelgroep waarnaar zij op zoek zijn, wordt u mogelijk niet geaccepteerd. Maar dit betekent niet dat je het niet kunt blijven proberen! Ze zijn een onderzoeksbedrijf, dus hun kwalificaties zullen in de loop van de tijd veranderen, net als hun onderzoeksbehoeften. Probeer het opnieuw aan het begin van elke maand (voordat hun plaatsen vol zijn).

Hoe Pinecone Research in te vullen enquêtes

Zodra u bent geaccepteerd als “panellid”, begint u e-mails te ontvangen om enquêtes in te vullen. Er is altijd een link in de e-mail die rechtstreeks naar de enquête gaat waarvan ze willen dat u deze invult.

Het leuke van Pinecone Research-enquêtes is dat ze u alleen enquêtes sturen waarvoor u al in aanmerking komt voor.  Ze gebruiken uw profiel om te bepalen welke enquêtes naar u moeten worden verzonden, en zolang u de enquête invult, wordt u betaald!

Het kost me meestal tussen de 10 en 20 minuten om een ​​enquête in te vullen.  Dit hangt af van het aantal vragen, maar ik heb ook af en toe een trage reactietijd op hun website ervaren.

Soms heb ik te lang gewacht met klikken op een enquêtelink en is deze niet meer geldig.   Wanneer u een e-mail ontvangt van Pinecone Research met een enquêtelink, kunt u de enquête het beste binnen enkele dagen invullen. Ze sturen meestal een tweede e-mail ter herinnering als u de enquête niet binnen een week invult.

Hoe u geld verdient & word betaald

Nadat uw allereerste enquête is voltooid, sturen ze u automatisch een cheque naar uw adres. Dit wordt gedaan om veiligheidsredenen, maar voor elke enquête daarna kiest u hoe u betaald wilt worden.

Pinecone Research gebruikt een puntensysteem voor beloningen.  Elke ingevulde enquête levert u 300 punten op, wat overeenkomt met $ 3.  Deze punten worden verzameld totdat u besluit ze in te wisselen.

U kunt uw punten inwisselen in hun online winkel, waar u uit een grote verscheidenheid aan artikelen kunt kiezen.  Alles van boeken tot bagage tot elektronica tot sportartikelen!  Er zijn honderden artikelen om uit te kiezen en ze zijn allemaal geprijsd in punten.

Als u uw punten niet wilt inwisselen voor merchandise, kunt u kiezen uit veel verschillende cadeaubonnen.  Als u alleen contant geld wilt, kunt u natuurlijk vragen om een ​​cheque per post of betaling via Paypal.

Ik winkel veel op Amazon, dus ik heb mijn punten altijd ingewisseld voor virtuele Amazon-cadeaubonnen. Mijn bestelling wordt binnen enkele minuten verwerkt en vervolgens geeft Pinecone Research een cadeaubonnummer en de link naar Amazon om het bedrag toe te voegen aan het saldo van mijn cadeaubon.  Het is supergemakkelijk!

Zoals ik al eerder zei, kom ik niet in de buurt van wat iemand een fulltime of zelfs maar parttime inkomen zou noemen. Het is gewoon een beetje extra zakgeld, maar het is heel gemakkelijk te maken voor slechts een paar minuten werk.

Van PineconeResearch.com

span>

Beveiliging & support

Pinecone Research heeft een uitgebreid privacybeleidop hun website die tot in detail uitlegt hoe ze de informatie beschermen die ze van hun panelleden verzamelen. Ze geven een specifiek e-mailadres voor eventuele privacykwesties, evenals de locatie van hun juridische afdeling.

Ze geven ook informatie over eerdere oplichting van derden die de naam Pinecone Research gebruiken en logo voor illegale doeleinden.  Helaas hebben onethische partijen in het verleden pogingen ondernomen om geld en wachtwoorden van ongelukkige slachtoffers af te troggelen.  Pinecone Research biedt nuttige informatie over hoe u deze oplichting kunt voorkomen en een contactpagina om frauduleuze activiteiten te melden.

De lidmaatschapsovereenkomst staat duidelijk op hun site en er is een contactpagina om vragen te stellen of hulp te vragen.

Ze bieden geen telefonische of chatondersteuning, maar ik heb altijd vond hun e-mailantwoord snel en professioneel voor de paar keer dat ik contact met ze moest opnemen.

De goede & niet zo goed

Dit zijn de goede redenen om u aan te melden voor Pinecone Research:

 • Het is gemakkelijk om u aan te melden – gebruik gewoon de bovenstaande link en vul het formulier in!
 • U ontvangt alleen enquêtes waarvoor u al gekwalificeerd bent. Als u een enquêtelink ontvangt, weet u zeker dat u ervoor wordt betaald als u deze invult.
 • Elke enquête kan gemiddeld 10-20 minuten duren, afhankelijk van het aantal aantal vragen en hoe goed hun website reageert.
 • U ontvangt 300 punten ($ 3) voor elke voltooide enquête en uw punten worden verzameld totdat u klaar bent om ze in te wisselen.
 • Wanneer u uw punten inwisselt, is de verwerking snel. Uw bestelling voor merchandise of een contante uitbetaling wordt binnen 3-5 dagen verwerkt.  Als u bestelt uit hun selectie van virtuele cadeaubonnen, kunt u deze cadeaubonnen binnen enkele minuten gebruiken.
 • Pinecone Research biedt ook enquêtes voor het testen van producten.  Als u ermee instemt om de enquête uit te voeren, kunnen zij u een product toesturen om thuis te testen. U wordt betaald voor de ingevulde enquête en mag het product houden!

En dit zijn de minder goede eigenschappen van Pinecone Research:

<

 • Ze zijn selectief over wie ze kiezen om in hun panel te zitten.  Het feit dat u zich aanmeldt, garandeert niet dat ze u zullen accepteren.  Het hangt allemaal af van de demografie waarnaar ze op zoek zijn op het moment dat u zich aanmeldt, en of u bij die demografie past.
 • U zult waarschijnlijk niet zoveel enquêtes ontvangen – Ik krijg meestal 1 tot 4 per maand (hoewel ik me kan voorstellen dat je meer zou kunnen krijgen als je in een andere demografie zit). Je moet je e-mail in de gaten houden, want alleen zo weet je dat je er een hebt ontvangen.
 • Er is geen mogelijkheid om direct een contante storting op uw bankrekening te krijgen.  Als u contant geld wilt, moet u wachten op de tijd voor verwerking en typische postbezorging om per cheque te worden betaald. De enige manier om de betaling onmiddellijk te ontvangen, is door uw punten in te wisselen voor een virtuele cadeaubon.
 • Er kan slechts één persoon per huishouden in hun panel zitten.  Dit betekent dat niemand anders die onder uw dak woont kan solliciteren. Als Pinecone Research meerdere registratieformulieren van hetzelfde huishouden ontvangt, vervallen ALLE registraties van dat huishouden.
 • Pinecone Research behoudt zich het recht voor om mensen uit hun panel te verwijderen.  Dus als je wordt geaccepteerd, kun je later om verschillende redenen nog steeds worden verwijderd.
 • Vergeet niet een gratis exemplaar van 101 Side Hustle Ideas te downloaden!

   

  In een notendop

  Het afgelopen jaar heb ik met veel plezier enquêtes ingevuld voor Pinecone Research.  De enquêtes zijn gemakkelijk te begrijpen, nemen niet veel tijd in beslag en zorgen voor wat extra zakgeld voor mij.

  Er zijn veel enquêtesites om uit te kiezen op internet, maar u moet oppassen dat u niet wordt opgelicht. Pinecone Research is een legitieme enquêtesite die al tientallen jaren bestaat.

  Als u wilt beginnen met wat extra geld te verdienen met enquêtes, is Pinecone Research een goede plek om te beginnen.  Ze zijn betrouwbaar, hebben een goede klantenservice en bieden honderden manieren om uw punten in te wisselen.

  Probeer het eens! Gebruik de link om hun formulier in te vullen, wacht op een acceptatie-e-mail en houd dan uw eerste enquête in de gaten. Als je merkt dat het niets voor jou is, kun je jezelf altijd uit hun paneel verwijderen. Maar als u het niet erg vindt om enquêtes in te vullen, is dit een gemakkelijke manier om wat extra geld te verdienen.

  Ik hoop dat u genoten heeft van deze beoordeling van Pinecone Research! Als je geïnteresseerd bent in andere manieren om je inkomen te verhogen, bekijk dan mijn bericht voor meer informatie over 50+ winstgevende nevenoptredens.

  Plaats een reactie