Waarom Je Nu Moet Beginnen Met Het Schrijven Van Je Doelen Voor 2021

schrijf je 2021 doelen nu

Er zijn gewoon nog een paar weken 2020, en dan nemen we afscheid van dit gekke jaar.   

maar in plaats van te wachten tot januari om erachter te komen wat je in 2021 wilt bereiken, zijn er enkele goede redenen om nu je 2021-doelen te schrijven.

als ik terugkijk op de financiële doelen die ik afgelopen December heb opgeschreven, kan ik niet anders dan een beetje lachen van binnen.ik had geen idee dat onze wereld drie maanden later op zijn kop zou staan.

toen mijn man en ik allebei met verlof waren, schakelden we over van het opbouwen van inkomsten en het verminderen van schulden, naar het verliezen van inkomsten en het verhogen van schulden.

Ik ben echter erg hoopvol dat 2021 beter zal zijn. 

i ’m hoopvol dat er een vaccin zal worden verspreid, dat sociale afstandsbeperkingen uiteindelijk minimaal zullen zijn en dat mensen weer aan het werk kunnen gaan en hun financiën weer op de rails kunnen krijgen.

en, dat ’s waarom ik denk dat het ’s belangrijk om te beginnen met het schrijven van uw 2021 doelen nu.

zelfs als het er somber uitziet.  ook al gaat kerst dit jaar behoorlijk mager worden.zelfs als je don’t weet hoe je gaat brengen in een inkomen volgende maand.

het stellen van zinvolle doelen zal je richting geven.In het midden van alle chaos, als je niet zeker weet welke kant je op moet, stel je doel en begin er naartoe te lopen.

wees klaar om de grond te raken wanneer je omstandigheden beginnen te veranderen.  en dat zullen ze doen.  dus, maak een plan op zijn plaats wanneer de tijd komt.

De meeste mensen zien 1 januari als de perfecte tijd om de doelen van het nieuwe jaar op te schrijven.er is veel verhoogde inspiratie aan het begin van elk jaar.

maar in Februari is diezelfde inspiratie nauwelijks te zien in de achteruitkijkspiegel.het leven reguleert zichzelf met routine en gewoonte, en je planner wordt verwaarloosd in een bureaulade.

in plaats van te wachten tot 2021 om je doelen op te schrijven, doe het nu zodat je een lopende start kunt krijgen.als je dan naar de kalenderpagina van januari gaat, zal je visie duidelijk zijn en je motivatie in de hoogste versnelling.

maak je klaar, want 2021 wordt geweldig!hier zijn 3 redenen waarom je nu moet beginnen met het schrijven van je doelen voor 2021.

#1  U krijgt een voorsprong

dromen zijn doelen zonder plan.

het is gemakkelijk om je een beter leven voor te stellen, of gewoon een lijst te maken van dingen die je graag doet.& Nbsp; dat’ s Het leuke deel.maar als je niet van plan bent hoe je ze zult bereiken, zullen ze nooit de grond verlaten.

plannen hebben tijd nodig om uit te werken.  meestal vereisen ze wat onderzoek.misschien wilt u slapen op uw ideeën totdat ze echt gel.

en dan zijn er nog de revisies.sta open voor het veranderen van dingen, het veranderen van uw plan, zelfs het veranderen van uw doelen.

als je nadenkt over wat je echt wilt bereiken en hoe, sta goddelijke inspiratie toe om elk rigide denken te overschrijven.

als je je dan eenmaal goed voelt over de doelen die je hebt gesteld en de plannen om ze te bereiken, laat ze dan een tijdje zitten.schrijf ze op en laat ze een paar dagen alleen.

wanneer je teruggaat om ze te bekijken, wees je dan bewust van hoe je je voelt.

ben je enthousiast?  gemotiveerd?  geïnspireerd?

of heb je een gevoel van verplichting?  voel je je ongerust, belast of ongemotiveerd?

Luister naar je gevoelens en beslis of de doelen die je hebt gekozen echt de juiste zijn voor jou.

Start dit proces nu, zodat je kunt beginnen met het opbouwen van momentum voordat het nieuwe jaar begint.

Related Post: a Written Life Plan: 5 Simple Steps How & 11 Powerful Reasons Why

#2  You can build momentum

zodra je een duidelijke richting hebt die je opnieuw hebt bewandeld, begin je wat structurele ondersteuning aan het pad toe te voegen.

denk aan elke logistiek die uw doelen vereisen en die u nu kunt aanpakken.je wilt niet dat de praktische details je vertragen zodra het nieuwe jaar begint.

bijvoorbeeld:

  • Als u apps wilt opnemen in uw geldbeheer, download er dan nu een aantal.speel met ze, kijk wat voor jou werkt en wat niet.
  • als je wilt afvallen, begin dan nu met het experimenteren met recepten.Bouw een bibliotheek met gezonde maaltijden.Stel een maaltijdplan samen voor Januari.
  • als je een nieuwe vaardigheid wilt leren, zoals fotografie, begin dan met het lezen van boeken en het bezoeken van websites.koop de camera die u wilt gebruiken en ontdek hoe u deze moet gebruiken.
  • Als u meer inkomsten wilt genereren met een side hustle, onderzoek dan de mogelijkheden die voor u beschikbaar zijn.  ontdek de potentiële inkomsten met elk.bepaal wat bij je leven en persoonlijkheid past.

Ik kan doorgaan, maar je snapt het wel.

De voorbereiding die je nu doet, zal momentum opbouwen voor de plannen die je in Januari zult implementeren.  u ’ll al in beweging, dus zodra Nieuwjaar&#8217 ‘ s dag komt, kunt u de grond lopen.

Related Post: hoe motiveer je jezelf om je doelen te bereiken

#3  You’ll hit the ground running

voordat je die eerste slok bubbels neemt en je partner om middernacht kust, is alles op zijn plaats om de volgende ochtend je doelen te verpletteren.

de moeite die je van tevoren doet om de juiste doelen te identificeren, een duidelijk plan te maken en de materialen te verzamelen die je nodig hebt, zal je in staat stellen om vanaf het begin 100% te geven.

je zult niet verzanden in bewolkt denken, onzekerheid, onbekenden en een gebrek aan middelen.

je hebt al het momentum en de motivatie om je door de crisis van midden januari te duwen, wanneer de meeste mensen stoom verliezen.

en, je zult vooruitgang en een gevoel van prestatie eerder ervaren, wat helpt om je gefocust en op het goede spoor te houden.

waar wacht je nog op?  (*Don ’t* wacht op het vinden van de perfecte planner!)

begin nu met het schrijven van je doelen voor 2021. 

Bereid jezelf voor op succes door het basiswerk te doen dat nodig is om een voorsprong te krijgen.

dan, wanneer je de eerste pagina op het nieuwe jaar omslaat, zul je klaar zijn voor een aantal serieuze doel-verpletteren!

Plaats een reactie