Wat gebeurt er als je geen levend vertrouwen hebt? (6 Redenen waarom je er geen nodig hebt)

wat gebeurt er als je geen levend vertrouwen hebt?

De meeste mensen denken dat het hebben van een vertrouwen alleen voor de rijken is.maar echt, een trust is gewoon een juridische entiteit die uw vermogen regelt op een manier die u ten goede komt terwijl u leeft, en dan uw erfgenamen nadat u sterft.

a living revocable trust is een geschreven document dat u maakt dat “bezit ” eigendom over uw activa wanneer u nog leeft, en vervolgens deze activa overdraagt bij uw overlijden.dus, of u nu $100.000 of $5 miljoen aan activa hebt, een levend herroepbaar vertrouwen kan een belangrijk onderdeel zijn van het opzetten van uw eigen nalatenschapsplan.

maar wat gebeurt er als je geen levend vertrouwen hebt?  is het echt zo belangrijk?

veel mensen krijgen geen vertrouwen omdat ze denken dat ze er geen nodig hebben of het is de kosten niet waard.u zult zelf moeten beslissen, en rekening houden met de inspanning en financiële opoffering die nodig is om er een op te zetten.

hier zijn 6 Redenen waarom je misschien denkt dat je niet echt een levend herroepbaar vertrouwen nodig hebt ’ en de gevolgen voor het niet hebben van een.

 

#1  u wilt om uw dierbaren achter te laten de financiële last van probate court

het niet hebben van een levend herroepbaar vertrouwen op zijn plaats wanneer u sterft, betekent dat uw familie het probate-proces moet doorlopen om uw nalatenschap te verdelen.dit is waar, of je nu een testament hebt of niet.

Probate is het juridische proces dat de rechtbank gebruikt om ervoor te zorgen dat uw schulden worden betaald en uw vermogen wordt verdeeld volgens uw testament zodra u sterft. en, als u don’ t hebben een wettelijk testament, zal de rechtbank uw vermogen verdelen volgens de wetten van uw staat.

net als elke andere juridische maatregel is probate court duur en ingewikkeld. 

Dit betekent dat uw dierbaren waarschijnlijk een probate advocaat moeten inhuren, wat resulteert in hoge juridische kosten (gemakkelijk in de duizenden).

Deze Vergoedingen moeten worden betaald voordat uw erfgenamen alle activa kunnen ontvangen die u hen hebt nagelaten.  dingen worden nog ingewikkelder als je toevallig eigendom in andere staten bezit.elke staat heeft zijn eigen nalatenschapswetten en uw erfgenamen kunnen mogelijk meerdere nalatenschappen moeten doorstaan.

de probate proces is ook lang – meestal negen tot vierentwintig maanden, en soms langer.uw vermogen kan worden bevroren door de rechtbank gedurende deze tijd, wat betekent dat uw familie zou moeten vertrouwen op andere middelen totdat ze opnieuw vrijgegeven voor distributie.

als u deze financiële last op uw familie wilt achterlaten nadat u bent overleden, wilt u misschien geen levend herroepbaar vertrouwen.

#2  u wilt dat uw erfgenamen hun erfenis uitstellen

omdat het ontbreken van een levend herroepbaar vertrouwen resulteert in het doorlopen van de nalatenschap, zal er een vertraging zijn bij het ontvangen van een erfenis door uw erfgenamen.

alle instructies die je achterliet voor je dierbaren moeten worden verwerkt via het rechtssysteem en geldig worden verklaard door een rechter.afhankelijk van de complexiteit en waarde van uw nalatenschap kan dit mogelijk jaren duren!

uw familie zou in wezen overgeleverd zijn aan het probate court-systeem, dat bepaalt hoe lang het proces zal duren en hoeveel het zal kosten.

Als u don ’t zorg Hoe lang het duurt voor uw dierbaren om te ontvangen wat je hen hebt gegeven, dan is een levende herroepbaar vertrouwen misschien niet voor jou.

#3  u don’t zorg over uw privacy

een van de grote verschillen tussen een trust en een testament is dat een levend vertrouwen niet openbaar wordt gemaakt bij uw overlijden, terwijl een testament een openbaar dossier is en daarom alle transacties ook openbaar zouden worden gemaakt.

een levend herroepbaar vertrouwen vereist niet het probate proces om uw activa te verdelen, dus alles blijft privé.

maar als u alleen een testament hebt, worden uw bezittingen en schulden openbare informatie in het probate-proces.dit kan ertoe leiden dat lang verloren neven naar voren stappen om hun belang te claimen en uw wil te betwisten.zelfs onethische advocaten kunnen profiteren van de situatie en extra problemen veroorzaken voor uw gezin.

als privacy geen prioriteit voor u is, is dit een andere goede reden om geen vertrouwen te creëren.

Caring.com’s 2020 Estate Planning &Wills Survey

van Caring.com

#4  u wilt dat een rechter beslissingen voor u neemt als u arbeidsongeschikt wordt

wanneer u een levend herroepbaar vertrouwen creëert, neemt u de titel van “trustee“ aan.dit betekent dat u de eigenaar en beheerder van de trust bent, en omdat het’s “living” is, kunt u wijzigingen aanbrengen tot aan uw dood.

daarnaast benoemt u ook een “opvolger trustee“.deze persoon zal uw vertrouwen namens u beheren in het geval u om welke reden dan ook mentaal of fysiek niet in staat bent.dit is meestal iemand die je kent en vertrouwt, en die je beste belang in gedachten heeft.

maar een eenvoudige wil treedt niet in werking tot de dood.dus, als je arbeidsongeschikt werd en niet in staat was om je wensen te communiceren terwijl je nog leefde, zou je familie naar de probate court moeten gaan om je incompetent te laten verklaren.

Dit zou een extra financiële uitgave veroorzaken, evenals het toevoegen van moeilijkheden aan een reeds uitdagende situatie. Dit is wat er gebeurt als je don &# 8217; t hebben een levend vertrouwen.

de rechter zou dan betrokken raken bij het beheer van uw nalatenschap, het overnemen van uw vermogen en het nemen van financiële beslissingen voor u.een rechter kan een conservator (die als een voogd is) aanwijzen die al dan niet een familielid kan zijn.  de beslissing is aan de rechter.

als u don ’t hebben een voorkeur voor hoe uw landgoed wordt beheerd als je niet in staat om het zelf te doen, dan is het misschien niet de moeite waard om een vertrouwen voor uw landgoed te creëren.

#5  You don’t mind your loved ones becoming homeless

wow, dit is Hard!

maar er zijn bepaalde omstandigheden waarin een vertrouwen u absoluut kan beschermen tegen het verliezen van uw huis.

misschien bezit u een huis dat weinig eigen vermogen heeft en wilt u het overlaten aan uw toegewijde zoon die bij u woont en voor u heeft gezorgd op uw oude dag.omdat hij je fulltime verzorger is, is hij niet ergens anders werkzaam of genereert hij zijn eigen inkomen.

u maakt uw wensen bekend in uw testament, denkend dat u voor hem zult zorgen, zelfs na uw dood.

na uw overlijden gaat uw testament door het probate proces.  Dit kan maanden of zelfs jaren duren.de advocaat, executeur en probate kosten zijn meer dan uw zoon kan betalen.dus, de rechter beveelt de verkoop van het huis om de juridische kosten te betalen.

je zoon verliest het huis en moet een andere plek vinden om te wonen.

met een levend herroepbaar vertrouwen, had u uw huis in het vertrouwen kunnen plaatsen, waardoor de probate court werd omzeild.

en uw zoon zou binnen enkele weken eigendom hebben gekregen.

maar als het garanderen van de veiligheid van uw huis aan uw gekozen erfgenamen geen prioriteit is, dan is een vertrouwen misschien niet iets dat u moet nastreven.

het’ s aan u!

#6  You know you’re going to Die soonspan>

Er zijn 3 fasen dat een levend herroepbaar vertrouwen actief en in werking is: terwijl je leeft en gezond bent, terwijl je leeft maar arbeidsongeschikt bent, en nadat je sterft.

een eenvoudige wil daarentegen treedt pas in werking nadat je sterft.

dus, als je van plan bent snel te sterven, dan wil je misschien niet de moeite nemen om een levend herroepbaar vertrouwen op te zetten.vooral als de andere redenen op deze lijst ook voor u gelden.

 

overweeg zorgvuldig wat er gebeurt als u don’t hebben een levend vertrouwen

natuurlijk, dit bericht pokes een beetje plezier op de beslissing om *niet* hebben een levend herroepbaar vertrouwen als onderdeel van uw estate plan.Als u net als de meeste mensen bent, heeft waarschijnlijk geen van de bovenstaande redenen betrekking op u en hoe u uw nalatenschap wilt achterlaten.

natuurlijk geef je om wat er met je geliefden gebeurt nadat je sterft, en je wilt eventuele lasten minimaliseren die ze zouden moeten verdragen als je eenmaal weg bent.

een levend herroepbaar vertrouwen kan uw familie en erfgenamen veel kosten en gedoe besparen, evenals u en uw bezittingen beschermen terwijl u nog in leven bent. 

Er zijn veel goede redenen om er een te hebben als onderdeel van uw estate plan.

Er zijn echter nog steeds geldige redenen waarom het misschien niet de beste keuze voor u is.

misschien ben je alleenstaand zonder kinderen, en is je landgoed eenvoudig en niet veel waard.misschien geef je er gewoon niet om wat er met je spullen gebeurt nadat je weg bent.

maar als je dat doet, is het beste om een advocaat voor nalatenschapsplanning te ontmoeten en een gesprek te hebben over hoe een trust en een trust bescherming bieden voor jou en je gezin.

weeg vervolgens de opties zorgvuldig af, neem een beslissing en onderneem actie.

plannen voor de toekomst vandaag is een van de meest liefdevolle en genereuze daden die je kunt doen voor degenen van wie je houdt.laat het niet aan het toeval over, en wacht niet tot het te laat is.

Plaats een reactie